cin cin
napsal(a):
Tak se pochlubte, jak jste dopadli ! Já zazdila uzávěrku, tak jsem utřela, zato ale sedím doma v teplíčku a čučím na bednu.
My jsme dostali včera Výborná 2.Itica Aldaha Gold
cin cin
napsal(a):
Tak se pochlubte, jak jste dopadli ! Já zazdila uzávěrku, tak jsem utřela, zato ale sedím doma v teplíčku a čučím na bednu.
Catriona Moravia Eden Výborná 2,r.CAC
cin cin
napsal(a):
Dlouhá cesta se nám vyplatila. Mladší čubina dostala CAC (poslední na šampiona) a její mamina CACIB (poslední na interšampiona). Manžel má hroznou radost, že už ho ze západních Čech nebudu tahat na Slovensko
Assyryn Gije Urunmak, teď už šampion SK
eluska

nazarbay
napsal(a):
Gratuluji všem, super výsledky
AUSTRALSKÝ OVČÁK-CZUKAN EW-BOR a juniorka ANGELLES REDY OD DIAMANTOVÉ ŘEKY.Ta dlouhá cesta a mráz nám nevadil,hřála nás radost u srdíčka že CUKAN DOSTAL V1,CAC,CACIB A DOKONČIL TAM ŠAMPIONÁT- A MALÁ ANGELLES BYLA V2 ,ALE V KONKURENCI FENKY O PŮL ROKU STARŠÍ-ANGELLES JE TEPRVE 9 MĚSÍCŮ.mÁ TOHO JEŠTĚ HODNĚ PŘED SEBOU.DĚKUJEME VŠEM ,KDO NÁS TAM PODPOŘILI.
eluska

eluska
napsal(a):
AUSTRALSKÝ OVČÁK-CZUKAN EW-BOR a juniorka ANGELLES REDY OD DIAMANTOVÉ ŘEKY.Ta dlouhá cesta a mráz nám nevadil,hřála nás radost u srdíčka že CUKAN DOSTAL V1,CAC,CACIB A DOKONČIL TAM ŠAMPIONÁT- A MALÁ ANGELLES BYLA V2 ,ALE V KONKURENCI FENKY O PŮL ROKU STARŠÍ-ANGELLES JE TEPRVE 9 MĚSÍCŮ.mÁ TOHO JEŠTĚ HODNĚ PŘED SEBOU.DĚKUJEME VŠEM ,KDO NÁS TAM PODPOŘILI.
CZUKY