Buďte zdrávi :)
Mám GR, cca 19 měsíců, je hodně světlá. Poslední dobou jí hodně zhnědnul nos, vypadá to blbě Můžu s tím něco udělat - něco jí přidávat do žrádýlka (K9)? Ztmavnutí srsti nevadí (i když jsem si schválně vybral nejsvětlejší z vrhu). Díky za tipy.
j a y
napsal(a):
Mám GR, cca 19 měsíců, je hodně světlá. Poslední dobou jí hodně zhnědnul nos, vypadá to blbě Můžu s tím něco udělat - něco jí přidávat do žrádýlka (K9)? Ztmavnutí srsti nevadí (i když jsem si schválně vybral nejsvětlejší z vrhu). Díky za tipy.
Zkus přidávat do krmení mořské řasy - podporují pigmentaci kůže, drápků,nosní houbě propůjčují tmavší zabarvení. Prodávají se buď tablety nebo prášek. Obsahují minerální látky, vitamíny, působí taky v období línání, vypádávání srsti, svědění a napomáhají při hojení drobných kožních poranění.
j a y
napsal(a):
Mé zluté labradorce taky zrůžový čumák - přesně jako na fotkce. A všímám si, že většina labradorů a zlaťáků je na tom v zimě stejně. Takže podle mě nezáleží na žrádýlku a na jaře čumák opět zčerná. Nelamte si s tím hlavu
j a y
napsal(a):
U většiny retrívrů je to typické, že jim přes zimu zhnědnou čumáčky, to už je tak dáno :o) Všichni retrívři v okolí, které znám, ho mají hnědý, jen ten náš zase nic :o) Nebojte, ono to s teplem zase zmizí. Mějte se fajn a užívejte zimy!
marky
napsal(a):
U většiny retrívrů je to typické, že jim přes zimu zhnědnou čumáčky, to už je tak dáno :o) Všichni retrívři v okolí, které znám, ho mají hnědý, jen ten náš zase nic :o) Nebojte, ono to s teplem zase zmizí. Mějte se fajn a užívejte zimy!
no jo... pesoň mojí tety má taky ultračernej nos... i teď. Jenže je hodně tmavej. Já jsem právě chtěl světlou potvoru, kterou jsem si taky vybrečel Tak tedkons "trpím"
Zkusíme řasy, třeba ztmavne. Jen se zeptám - kde to koupit? Lékárna nebo zverimex?
Ať nemusím pobíhat sem tam...
j a y
napsal(a):
no jo... pesoň mojí tety má taky ultračernej nos... i teď. Jenže je hodně tmavej. Já jsem právě chtěl světlou potvoru, kterou jsem si taky vybrečel Tak tedkons "trpím"
Zkusíme řasy, třeba ztmavne. Jen se zeptám - kde to koupit? Lékárna nebo zverimex?
Ať nemusím pobíhat sem tam...
http://www.nutripets.cz/project/item.asp?idi=16
tady jsem si je objednala já:-)))
do týdne je máš doma
lucie x
napsal(a):
ja si myslim, ze to teda nepotrebuju, se ptam jen teoreticky..diky
a je to na ztmavnuti ci naopak nebo na spravnou barvu?
k zvýraznění pigmentace kůže, srsti, okrajů očních víček, očí, nosu, drápů, nášlapných polštářků tlapek atd. U jedinců s nepigmentovanou pokožkou výrazně snižuje výskyt různých kožních potíží.
nada
napsal(a):
k zvýraznění pigmentace kůže, srsti, okrajů očních víček, očí, nosu, drápů, nášlapných polštářků tlapek atd. U jedinců s nepigmentovanou pokožkou výrazně snižuje výskyt různých kožních potíží.
mam cokoladoveho psa, ma mit ruzove pysky a kruhy kolem oci, takze ta rasa by bal na ztmavnuti srsti? co treba pigment v oku?