Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2008 09:04

Ahoj všem milovníkům tohohle báječného plemene. Pochlubte se svými miláčky. Jak jsou staří, co s nimi děláte, jaké máte za sebou výstavy, zkoušky....
Tady naše mimimnko. Pořídili jsme si jí z chovat. stanice Eldorádo Lipí a jsme z ní unešení Po ohařích klucích je tahle holka hotový poklad. Jsme narození v září, takže cvičíme jen lehce, zvládáme základní povely a dnes se společně s nevalstní sestřičkou (také naší) jdeme podívat na lištičku. Plánujeme lovecký výcvik

4.2.2008 09:10

tecos napsal(a):
Ahoj všem milovníkům tohohle báječného plemene. Pochlubte se svými miláčky. Jak jsou staří, co s nimi děláte, jaké máte za sebou výstavy, zkoušky....
Tady naše mimimnko. Pořídili jsme si jí z chovat. stanice Eldorádo Lipí a jsme z ní unešení Po ohařích klucích je tahle holka hotový poklad. Jsme narození v září, takže cvičíme jen lehce, zvládáme základní povely a dnes se společně s nevalstní sestřičkou (také naší) jdeme podívat na lištičku. Plánujeme lovecký výcvik

Je nádherná

4.2.2008 13:36

pitimiti napsal(a):
Je nádherná

Musíme se přidat...Jmenuje se Lady...má necelé 4 měs. Základní povely zvládá skvěle...a začínáme se věnovat bojovému umění,docela jí to jde nemyslíte?

4.2.2008 13:37

lutynta napsal(a):
Musíme se přidat...Jmenuje se Lady...má necelé 4 měs. Základní povely zvládá skvěle...a začínáme se věnovat bojovému umění,docela jí to jde nemyslíte?

5.2.2008 15:33

lutynta napsal(a):

Nějak se to tu zaseklo tak posílám další

6.2.2008 17:28

tecos napsal(a):

Jsme tedy bez PP, jestli to nevadí.

6.2.2008 17:36

tecos napsal(a):

6.2.2008 17:52

impact napsal(a):

Nevadí my jsme taky bez pp. Ale máš jí krásně zbarvenou..bicolorky se mi moc líbí
Tady hned na začátku,při seznamování s koňmi..

7.2.2008 07:35

lutynta napsal(a):
Nevadí my jsme taky bez pp. Ale máš jí krásně zbarvenou..bicolorky se mi moc líbí
Tady hned na začátku,při seznamování s koňmi..

My jsme si první pořídili taky bez papírů, ale okouzlila nás tal, že jsme po dvouch měsících koupili druhou, papírovou. Tady bez pp s ohařím klukem

7.2.2008 07:37

tecos napsal(a):
My jsme si první pořídili taky bez papírů, ale okouzlila nás tal, že jsme po dvouch měsících koupili druhou, papírovou. Tady bez pp s ohařím klukem

nevím proč, ale tahle fotka zlobí.... Zkusím to z domu. Tak tady aspoň malé miminko při výcviku

7.2.2008 10:34

tecos napsal(a):

Vrahoun káčátek.

7.2.2008 10:49

impact napsal(a):

To my nejvíc zbožňujem oranžovou pískací mrkev..

7.2.2008 10:51

lutynta napsal(a):
To my nejvíc zbožňujem oranžovou pískací mrkev..

Tak u nás se těch hraček ještě tolik nenastřádalo. Zatím krade ostatním psům.

A už máme i video. http://www.stream.cz/video/9/34765-mambaata

7.2.2008 11:12

impact napsal(a):
Tak u nás se těch hraček ještě tolik nenastřádalo. Zatím krade ostatním psům.

A už máme i video. http://www.stream.cz/video/9/34765-mambaata

Ta je milá..strašně mi připomíná tu naši.Teda až na ten flek na ocásku..Kdy jste se narodily?

7.2.2008 11:28

lutynta napsal(a):
Ta je milá..strašně mi připomíná tu naši.Teda až na ten flek na ocásku..Kdy jste se narodily?

Jsem se zapomněla zeptat a v očkováku to neměla.
Tak jsme ji s vetem včera určili na 8.12.2007

7.2.2008 18:53

impact napsal(a):
Jsem se zapomněla zeptat a v očkováku to neměla.
Tak jsme ji s vetem včera určili na 8.12.2007

Ahoj, my jsme sice parson russel, ale doufam, že to nevadí:-) my jsme narozený taky v září, máme v plánu začít se základním výcvikem a protože se jeví jako dobrá skokanka (a hrozně jí to baví, sama si vyhledává překážky), chtěla bych zkusit i agility. Nevíte náhodou o cvičišti, kde je možnost takového výcviku? (nejlépe v okolí prahy 10, 4?)

8.2.2008 17:54

keymmi napsal(a):
Ahoj, my jsme sice parson russel, ale doufam, že to nevadí:-) my jsme narozený taky v září, máme v plánu začít se základním výcvikem a protože se jeví jako dobrá skokanka (a hrozně jí to baví, sama si vyhledává překážky), chtěla bych zkusit i agility. Nevíte náhodou o cvičišti, kde je možnost takového výcviku? (nejlépe v okolí prahy 10, 4?)

jsem po pravdě překvapená. Myslela jsem, že Rasslíku je vícero.... Jen u nás ve vsi jsou 4ks

8.2.2008 18:31

tecos napsal(a):
jsem po pravdě překvapená. Myslela jsem, že Rasslíku je vícero.... Jen u nás ve vsi jsou 4ks

Tecos tak to jste nějaká rasslí vesnice My když nějakého potkáme tak to jsou pro nás Vánoce
Zrovna dneska jsme byly u vet. a potkaly jsme krásnýho pejska.

25.2.2008 12:41

lutynta napsal(a):
Tecos tak to jste nějaká rasslí vesnice My když nějakého potkáme tak to jsou pro nás Vánoce
Zrovna dneska jsme byly u vet. a potkaly jsme krásnýho pejska.

Tak opět oživím tohle téma.. Lady se svou nejoblíbenější mrkví

25.2.2008 12:43

lutynta napsal(a):
Tak opět oživím tohle téma.. Lady se svou nejoblíbenější mrkví

Další z nejoblíbenějších věcí..lítání v hromadě písku

25.2.2008 12:43

lutynta napsal(a):
Další z nejoblíbenějších věcí..lítání v hromadě písku

26.2.2008 07:45

lutynta napsal(a):

Máme třetího Jacka - v neděli jsme si přivezli Asena Borojo alis Ramba!

26.2.2008 14:10

tecos napsal(a):
Máme třetího Jacka - v neděli jsme si přivezli Asena Borojo alis Ramba!

Tak to gratulujeme...je moc hezký..Tři jacky ,to musíte mít doma veselo

27.2.2008 07:43

lutynta napsal(a):
Tak to gratulujeme...je moc hezký..Tři jacky ,to musíte mít doma veselo

veselo je. Máme jich už pět - jako hafanů Jacky a dva ohaří kluky....

28.2.2008 17:34

tecos napsal(a):

Téda, nechcete někdo Mamby bráchu? Zůstalo poslední štěně. Má už 11 týdnu. Zn.: Velmi levně...

1.3.2008 09:08

impact napsal(a):
Téda, nechcete někdo Mamby bráchu? Zůstalo poslední štěně. Má už 11 týdnu. Zn.: Velmi levně...

Ahojky, zdravím z K.Varů. Omylem jsem můj příspěvek poslala na hlavní stránku, no jo, ještě to tady nemám zmáklé. Mám dvě russlí holky Aštyru Eldorado Lipi a Amálku z Atarova dvora ( www.odbobrireky.webgarden.cz)
Máte tady moc pěkné fotky

3.3.2008 13:32

astyra napsal(a):
Ahojky, zdravím z K.Varů. Omylem jsem můj příspěvek poslala na hlavní stránku, no jo, ještě to tady nemám zmáklé. Mám dvě russlí holky Aštyru Eldorado Lipi a Amálku z Atarova dvora ( www.odbobrireky.webgarden.cz)
Máte tady moc pěkné fotky

ahoj. Tak to máme holky z jedné chovatelské stanice
Na vaše stránky jsem koukala už z odkazu na Eldorádo. Jsou to obě frajerky
Také sníme o chovatelské stanici - úplně jsme Jackům propadli a ohaří kluci jen smutně koukají ......

3.3.2008 15:51

tecos napsal(a):
ahoj. Tak to máme holky z jedné chovatelské stanice
Na vaše stránky jsem koukala už z odkazu na Eldorádo. Jsou to obě frajerky
Také sníme o chovatelské stanici - úplně jsme Jackům propadli a ohaří kluci jen smutně koukají ......

Ahojky,

tak já se taky přidám, mám doma Jacka Rexíka a jsou mu necelé 4 měsíce

3.3.2008 15:52

dolinka napsal(a):
Ahojky,

tak já se taky přidám, mám doma Jacka Rexíka a jsou mu necelé 4 měsíce

3.3.2008 15:53

dolinka napsal(a):

a poslední na své náhradní mamce

3.3.2008 18:55

dolinka napsal(a):
a poslední na své náhradní mamce

takže myslivci ? my jsme taky z jacků nadšení.... zabýváme se spíš sportovní kynologií, máme NO. S malýma holkama děláme agility a Aša už má i zkoušku poslušnosti ZOP.

4.3.2008 07:27

astyra napsal(a):
takže myslivci ? my jsme taky z jacků nadšení.... zabýváme se spíš sportovní kynologií, máme NO. S malýma holkama děláme agility a Aša už má i zkoušku poslušnosti ZOP.

tak, tak. Cvičíme oba pro lovecké účely. Zrovna včera večer jsme přemýšleli jak jsme mohli bez Jacků být Máme tři a už plánujeme, že si necháme od každé holčičky jedno mimi To je sranda - taky jsme si říkali, jestli podobně postižených párů víc a hele Já si neumím představit, že by mému chlapovi vadilo, že se mi vyvaluje na klíně moje malá čubička . A jak to máte - všichni psi venku, nebo Jackové doma? Koupili jsme baráček a už přem jak to budeme dělat. všichni jackové jsou u mě v bytě, stejně tak můj osobní ohař. Přítelův ohař je zase venku.... Neumím si představit, že bude ta moje první malá Jackinka venku....
Nově příchozí kluk - velký fešák Odkud jste?

5.3.2008 15:08

tecos napsal(a):
tak, tak. Cvičíme oba pro lovecké účely. Zrovna včera večer jsme přemýšleli jak jsme mohli bez Jacků být Máme tři a už plánujeme, že si necháme od každé holčičky jedno mimi To je sranda - taky jsme si říkali, jestli podobně postižených párů víc a hele Já si neumím představit, že by mému chlapovi vadilo, že se mi vyvaluje na klíně moje malá čubička . A jak to máte - všichni psi venku, nebo Jackové doma? Koupili jsme baráček a už přem jak to budeme dělat. všichni jackové jsou u mě v bytě, stejně tak můj osobní ohař. Přítelův ohař je zase venku.... Neumím si představit, že bude ta moje první malá Jackinka venku....
Nově příchozí kluk - velký fešák Odkud jste?

děkujem, fešák to je a zlobič první třídy. Jsme z Klatov a Rexík až z Ústí. Všichni si z nás dělají srandu jak bude norovat akorád že mi se bojíme i kočky. Ne mám ho jako společníka a ke koníkum aby mi stíhal při vyjíždkách

5.3.2008 16:00

dolinka napsal(a):
děkujem, fešák to je a zlobič první třídy. Jsme z Klatov a Rexík až z Ústí. Všichni si z nás dělají srandu jak bude norovat akorád že mi se bojíme i kočky. Ne mám ho jako společníka a ke koníkum aby mi stíhal při vyjíždkách

To je fajn že nás přibývá...Jinak Dolinku si pamatuji z Rady starších..máš menší kobylku..jinak koňáků je tady víc myslím...No my se koček taky bojíme,vždycky ji vyliskají No a teď i docela koníků,před nedávnem nestihla jednomu utéct a odnesla to trošku přední noha,ale druhý den už to bylo fajn. Takže nic vážného,ale už z ních má respekt. Nejraději se mnou chodí krmit,máme stáje v poli za vesnicí,takže si to náležitě užije. Těším se až na jaře začnem spolu jezdit na vyjížďky...

5.3.2008 16:19

lutynta napsal(a):
To je fajn že nás přibývá...Jinak Dolinku si pamatuji z Rady starších..máš menší kobylku..jinak koňáků je tady víc myslím...No my se koček taky bojíme,vždycky ji vyliskají No a teď i docela koníků,před nedávnem nestihla jednomu utéct a odnesla to trošku přední noha,ale druhý den už to bylo fajn. Takže nic vážného,ale už z ních má respekt. Nejraději se mnou chodí krmit,máme stáje v poli za vesnicí,takže si to náležitě užije. Těším se až na jaře začnem spolu jezdit na vyjížďky...

Jo to máš pravdu, má skoro jako poník. Koní se taky bojí ale jenom cizích, jinak na Dolču je úplně litej, okamžitě jak jí vidí se k ní žene a jeho největší obliba jí kousat do čumáku a do nohou, což se Dolče moc nelíbí a pak jí krást mrkve a chleba

6.3.2008 08:51

dolinka napsal(a):
Jo to máš pravdu, má skoro jako poník. Koní se taky bojí ale jenom cizích, jinak na Dolču je úplně litej, okamžitě jak jí vidí se k ní žene a jeho největší obliba jí kousat do čumáku a do nohou, což se Dolče moc nelíbí a pak jí krást mrkve a chleba

Ahoj holky.
Já vůbec nic nestíhám, ale je fajn, že už je nás víc - veřejně se omlouvám Martině, že jsem ještě neodpesala na email, jdu to napravit.
Se mnou chodí také všichni Jaci ke koním, občas i ohař. Vypozorovala jsem, že těm malým koníci nic neudělájí, a to jim lezou úplně všude , ale po velkých se i oženou. Zvláštní sousznění

7.3.2008 08:39

tecos napsal(a):
Ahoj holky.
Já vůbec nic nestíhám, ale je fajn, že už je nás víc - veřejně se omlouvám Martině, že jsem ještě neodpesala na email, jdu to napravit.
Se mnou chodí také všichni Jaci ke koním, občas i ohař. Vypozorovala jsem, že těm malým koníci nic neudělájí, a to jim lezou úplně všude , ale po velkých se i oženou. Zvláštní sousznění

...krásní a temperamentní pejsci, mám buldočku a russlíci jsou její nejlepší kamarádi, s žádnými jinými psy se tolik nenavyvádí, jako právě s nimi:-)

7.3.2008 10:42

dav napsal(a):
...krásní a temperamentní pejsci, mám buldočku a russlíci jsou její nejlepší kamarádi, s žádnými jinými psy se tolik nenavyvádí, jako právě s nimi:-)

tak jsem přidám nové fotečky Rexíka

7.3.2008 10:42

dolinka napsal(a):
tak jsem přidám nové fotečky Rexíka

.

7.3.2008 10:45

dolinka napsal(a):

pořádný odpočinek je taky důležitý

7.3.2008 21:18

dolinka napsal(a):
pořádný odpočinek je taky důležitý

Ahojky,já mám taky Jack Russela,dokonce 2!Ano,jsou to Parson Jack Russel teriéři,i když tak možná nevypadají,oni jsou totiž takový ten starší typ.Jsou to úžasní pejsci!
dolinka:tvoje fenka je s PP?máš ji z nějaké chovatelské stanice?moc se mi líbí,tak kdyby si měla kontakt na chovatele...díky!

10.3.2008 11:42

bardi napsal(a):
Ahojky,já mám taky Jack Russela,dokonce 2!Ano,jsou to Parson Jack Russel teriéři,i když tak možná nevypadají,oni jsou totiž takový ten starší typ.Jsou to úžasní pejsci!
dolinka:tvoje fenka je s PP?máš ji z nějaké chovatelské stanice?moc se mi líbí,tak kdyby si měla kontakt na chovatele...díky!

Ahojky, já mám pejska a je bez PP a kontak už nemám a jako chovatele bych je nepovažovala

10.3.2008 12:06

dolinka napsal(a):
Ahojky, já mám pejska a je bez PP a kontak už nemám a jako chovatele bych je nepovažovala

To je fajn jak se nám to tu rozjíždí... Tohle plemeno si to zaslouží

11.3.2008 07:14

lutynta napsal(a):
To je fajn jak se nám to tu rozjíždí... Tohle plemeno si to zaslouží

Dolinka: Nemáte pejska náhodou od lidí z malé vesnice za Kutnou Horou, komunikující přez email - lesur či něco takového?

12.3.2008 13:25

klarys napsal(a):
Dolinka: Nemáte pejska náhodou od lidí z malé vesnice za Kutnou Horou, komunikující přez email - lesur či něco takového?

ne my ho máme až z Ústí

14.3.2008 21:52

dolinka napsal(a):
ne my ho máme až z Ústí

doli:takže špatné zkušennosti?já bych chtěla ještě jednoho jacka ale ať hledám kde hledám nikde jsem nenašla pěkné psy s PP.Všichni jdou takoví celí bílí a podle mě "hubení",prostě vůbec nejsou mohutní.to se mě osobně nelíbí.takže psa bez PP.
Nemáš ještě nějaké fotky, nejlíp ze předu?díky

15.3.2008 07:35

bardi napsal(a):
doli:takže špatné zkušennosti?já bych chtěla ještě jednoho jacka ale ať hledám kde hledám nikde jsem nenašla pěkné psy s PP.Všichni jdou takoví celí bílí a podle mě "hubení",prostě vůbec nejsou mohutní.to se mě osobně nelíbí.takže psa bez PP.

Ono se to ze štěňátek dost těžo pozná - co z nich vyroste. Z našeho nic vyrostla krásná slečna a na začátku jsme si mysleli, že nepřeroste krysu. Zkus chovatelskou stanici Eldorádo lipí. Mají volného jednoho pejska z aktuálního vrhu D. Je nádherný. Kdybych neměla už 5 psů, je u nás doma

16.3.2008 13:33

tecos napsal(a):

Hele otázka asi spíš na ty, co maj psy z masa a ne z papíru.

Jak jste na tom s ušima? mambě se porád to jedno staví a už z toho mám nerva... jak dlouho se vylepuje, aby to už finálně drželo? A jak to mám bůbec vylepovat? Nemůžete mi to někdo nafotit plís.?

16.3.2008 20:38

impact napsal(a):
Hele otázka asi spíš na ty, co maj psy z masa a ne z papíru.

Jak jste na tom s ušima? mambě se porád to jedno staví a už z toho mám nerva... jak dlouho se vylepuje, aby to už finálně drželo? A jak to mám bůbec vylepovat? Nemůžete mi to někdo nafotit plís.?

tecos:teďka projíždím všechny chs a Eldorádo Lipí mají fakt nádherná štěňátka a ty z vrhu D to jsou přesně na můj vkus- hnědo-bíláBohužel bych chtěla fenku a navíc je to asi záležitost na delší dobu...ale pejsky mají fakt krásné.
impact:ja nevím jak je to s vylepováním uší ale muj známý si pořídil jacka(s PP s nějakým super původem) a jedno ouško se mu pořád stavělo,lepili mu ho,dávali mu na něj nějaká závažíčka,ale nic nepomohlo,ouško mu prostě zůstalo napořád nahoře...PP teda podle mě není záruka že pejsek bude šampion. A je pravda že nikdy nevíš co ze štěňátka vyroste
Máte tu někdo hrubosrstého jacka?

16.3.2008 21:27

bardi napsal(a):
tecos:teďka projíždím všechny chs a Eldorádo Lipí mají fakt nádherná štěňátka a ty z vrhu D to jsou přesně na můj vkus- hnědo-bíláBohužel bych chtěla fenku a navíc je to asi záležitost na delší dobu...ale pejsky mají fakt krásné.
impact:ja nevím jak je to s vylepováním uší ale muj známý si pořídil jacka(s PP s nějakým super původem) a jedno ouško se mu pořád stavělo,lepili mu ho,dávali mu na něj nějaká závažíčka,ale nic nepomohlo,ouško mu prostě zůstalo napořád nahoře...PP teda podle mě není záruka že pejsek bude šampion. A je pravda že nikdy nevíš co ze štěňátka vyroste
Máte tu někdo hrubosrstého jacka?

No to mě vůbec nestraš, že jí to budu měsíc lepit jak chuj a bude ho mít nahoru.

17.3.2008 15:24

bardi napsal(a):

no my spíš budem parsoni ale kupovala jsem ho jako Jacka. Moc fotek nemám, ale 2 jsem našla co jsou trošku zepředu

17.3.2008 15:25

dolinka napsal(a):
no my spíš budem parsoni ale kupovala jsem ho jako Jacka. Moc fotek nemám, ale 2 jsem našla co jsou trošku zepředu

a ještě jedna

17.3.2008 15:25

dolinka napsal(a):
a ještě jedna

a tady už v boji

17.3.2008 17:16

impact napsal(a):
No to mě vůbec nestraš, že jí to budu měsíc lepit jak chuj a bude ho mít nahoru.

tady jedna na koníkovi

17.3.2008 18:17

lutynta napsal(a):
tady jedna na koníkovi

No to je bomba fotka! To už jste měli letos tak krásně?
U nás je stále tak nějak nic moc. V ne jsme byli s celou smečkou na lišce a přijeli jsme zmalovaný až za ušima!
Uši - podlepovali jsme taky hodně dlouho, zároveň i masírovali. Dělám to stále preventivně - radši se s tím budu mořit než mít jacka se stojáčkama
Podlepujeme v místě kde se slecho obrcí - je tam mírná boulička.
Hned na první fotce téma je naše fenka - drsnosrstá, otrimová, nebo spíš ještě nenarostlá. Na stránkách Eldorádo je fenka hrubosrstá Bonny Lady

18.3.2008 07:21

tecos napsal(a):
No to je bomba fotka! To už jste měli letos tak krásně?
U nás je stále tak nějak nic moc. V ne jsme byli s celou smečkou na lišce a přijeli jsme zmalovaný až za ušima!
Uši - podlepovali jsme taky hodně dlouho, zároveň i masírovali. Dělám to stále preventivně - radši se s tím budu mořit než mít jacka se stojáčkama
Podlepujeme v místě kde se slecho obrcí - je tam mírná boulička.
Hned na první fotce téma je naše fenka - drsnosrstá, otrimová, nebo spíš ještě nenarostlá. Na stránkách Eldorádo je fenka hrubosrstá Bonny Lady

holky prosím o popsání toho podlepování, pořád se nám jedno ucho staví, sice to na pár dní přestalo tak jsem myslela že to bude v pořádku ale už to zase začalo jde nám nahoru, sice jsem bez PP, přesto doma jedno uchého netopýrka nechci

18.3.2008 08:24

dolinka napsal(a):
holky prosím o popsání toho podlepování, pořád se nám jedno ucho staví, sice to na pár dní přestalo tak jsem myslela že to bude v pořádku ale už to zase začalo jde nám nahoru, sice jsem bez PP, přesto doma jedno uchého netopýrka nechci

Sojáčky jsou u Jacka příšerný
Je to jednoduché - tam co v oušku vidíš, že se kůžička mírně zdouvá - obrací, nalep náplast. Pokud se přez ní ouško nezlomí, jednoduše jí posunuj až to bude dobré. Pozor ale - podlepování je dost nebezpečné. Viděla jsem pejska s ošklivě poškozenou chrupavkou. Jak jsem psal já i masíruji. Pokud mi sedí nějaká šeredka na klíně, hraju si s ouškem, masíruji a obracím do správné polohy - moc to pomáhá

19.3.2008 21:48

tecos napsal(a):
Sojáčky jsou u Jacka příšerný
Je to jednoduché - tam co v oušku vidíš, že se kůžička mírně zdouvá - obrací, nalep náplast. Pokud se přez ní ouško nezlomí, jednoduše jí posunuj až to bude dobré. Pozor ale - podlepování je dost nebezpečné. Viděla jsem pejska s ošklivě poškozenou chrupavkou. Jak jsem psal já i masíruji. Pokud mi sedí nějaká šeredka na klíně, hraju si s ouškem, masíruji a obracím do správné polohy - moc to pomáhá

To vám teda nezávidím,ještě že já sem žádné problémy s ouškama neměla.Tenkrát se to ani moc neprožívalo.Skoro všichni jackové měli normálně ouška dolů,akorát teď se mi zdá že se stojáky nějak rozšiřují.Když si koupím štěňátko s ouškama dolů,je možné,že jak bude růst tak se mu ještě postaví?
dolinka:to vypadá vážně na Parsona

21.3.2008 07:27

tecos napsal(a):

Ahoj, včera se nám narodila štěňátka....jsou to naše první jrt, tak jsme z nich úplně vedle . Maminkou je Aštyra Eldorado Lipi. Všechny tady zdravím
www.odbobrireky.webgarden.cz

21.3.2008 07:55

astyra napsal(a):
Ahoj, včera se nám narodila štěňátka....jsou to naše první jrt, tak jsme z nich úplně vedle . Maminkou je Aštyra Eldorado Lipi. Všechny tady zdravím
www.odbobrireky.webgarden.cz

Velké gratulace! Jsou nádherní. Jak jste to zvládli? Miminkům přejem pevné zdraví a hodné budoucí pánečky!
Psala jsem Ti email, ale několikrát se mi vrátil zpátky....

21.3.2008 12:39

tecos napsal(a):
Velké gratulace! Jsou nádherní. Jak jste to zvládli? Miminkům přejem pevné zdraví a hodné budoucí pánečky!
Psala jsem Ti email, ale několikrát se mi vrátil zpátky....

Nádherní pupíci!Hned bych jednoho brala...nebo dva...

26.3.2008 15:34

bardi napsal(a):
Nádherní pupíci!Hned bych jednoho brala...nebo dva...

Gratuluji ke štěnátkum, jsou pěkná.

Já přidávám zase Rexíka, jak pracuje jako prodavač

26.3.2008 15:35

dolinka napsal(a):
Gratuluji ke štěnátkum, jsou pěkná.

Já přidávám zase Rexíka, jak pracuje jako prodavač

26.3.2008 17:52

dolinka napsal(a):

Nemůžu si pomoct...Rexík je prostě nádhernej....má takový nevinný očička... přikládám fotku Baríska ani nevím jak se mi tokhle podařilo vyfotit...

14.4.2008 10:49

bardi napsal(a):
Nemůžu si pomoct...Rexík je prostě nádhernej....má takový nevinný očička... přikládám fotku Baríska ani nevím jak se mi tokhle podařilo vyfotit...

tak jsem dávám nové fotečky Rexíka s Dolčou

14.4.2008 10:50

dolinka napsal(a):
tak jsem dávám nové fotečky Rexíka s Dolčou

22.4.2008 17:22

bardi napsal(a):

bardi: Není to náhodou Parson russell terrier, ne Parson Jack russell terrier ?
Zřejmě jsou bez PP, že?

7.5.2008 15:51

dolinka napsal(a):

tak koukám že jsem vkládám jenom já

7.5.2008 15:52

dolinka napsal(a):
tak koukám že jsem vkládám jenom já

7.5.2008 15:52

dolinka napsal(a):

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.5.2008 15:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

tecos napsal(a):

Tak můj Jack (bez PP) se jmenuje Spike, jsou mu 2 roky, základní poslušnost zvládá + válení sudů na povel u nás ve městě je docela přerussellováno, jen u koní jich máme 5

16.7.2008 15:52
dolinka

XXX.XXX.185.53

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak můj Jack (bez PP) se jmenuje Spike, jsou mu 2 roky, základní poslušnost zvládá + válení sudů na povel u nás ve městě je docela přerussellováno, jen u koní jich máme 5

Rex při hlídání kobylek

16.7.2008 15:52
dolinka

XXX.XXX.185.53

dolinka napsal(a):
Rex při hlídání kobylek

a plavec

16.7.2008 15:53
dolinka

XXX.XXX.185.53

18.7.2008 20:13
marcelajessy

XXX.XXX.157.89

dolinka napsal(a):

Máme také Spika - jsou mu 2 měsíce a kousek. Nikdo mu neřekne jinak než SEZNAM

jola

19.7.2008 23:55
jola

XXX.XXX.4.36

tecos napsal(a):

Ahoj
musím se připojit ,máme taky fenečku JRT.Je to zlatíčko,je úžasná má skvělou povahu

20.7.2008 15:37
jola

XXX.XXX.5.16

jola napsal(a):
Ahoj
musím se připojit ,máme taky fenečku JRT.Je to zlatíčko,je úžasná má skvělou povahu

Nenapsala jsem ještě, že jí příští týden budou tři měsíce, jmenuje se Čikita.

Přidejte reakci

Přidat smajlík