Kdo můžou být jeho rodiče?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2008 15:02

Dávejte typy co by to mohlo být za křížence. Já odpověď neznám, takže jsem zvědavá co vás napadne. Na fotce mu je asi 5 měsíců. Dneska v 16 měsících váží 35kg a vysoký je asi jako labrador.

4.2.2008 15:05

brendabenji napsal(a):
Dávejte typy co by to mohlo být za křížence. Já odpověď neznám, takže jsem zvědavá co vás napadne. Na fotce mu je asi 5 měsíců. Dneska v 16 měsících váží 35kg a vysoký je asi jako labrador.

ja v tom vidim trochu nem.dogu a labradora..mozna nejaky ohar?

4.2.2008 18:49

brendabenji napsal(a):

Jo, taky vidím dogu, ale chtělo by to foto z blízka.

4.2.2008 18:55

brendabenji napsal(a):

Určitě by to chtělo lepší fotku. Ale ta dogy tam asi bude. Je moc pěkný.

4.2.2008 18:56

evelin napsal(a):
Určitě by to chtělo lepší fotku. Ale ta dogy tam asi bude. Je moc pěkný.

chtělo by to hlavně jinou a hlavně aktuální fotku...

4.2.2008 20:26

brendabenji napsal(a):

Já teda vidím pita případně staffa s nějakým ohařem (pointr apod.). Ale rozhodně je krásnej.

4.2.2008 22:28

jitkamajky napsal(a):
Já teda vidím pita případně staffa s nějakým ohařem (pointr apod.). Ale rozhodně je krásnej.

Jo jo, nějakej pit tam asi bude. Děkujeme za pochvalu. Přidávám aktuální fotku ale je to z telefonu, takže kvalita nic moc. Jinak je to nalezenec (asi špatný vánoční dárek) byl jako mimino loni v lednu na ulici, takže nic moc start do života. Byl podvyživený a asi hodně bit, ale už je v pohodě.

5.2.2008 10:33

brendabenji napsal(a):
Jo jo, nějakej pit tam asi bude. Děkujeme za pochvalu. Přidávám aktuální fotku ale je to z telefonu, takže kvalita nic moc. Jinak je to nalezenec (asi špatný vánoční dárek) byl jako mimino loni v lednu na ulici, takže nic moc start do života. Byl podvyživený a asi hodně bit, ale už je v pohodě.

přijde mi tam ten labís...hodně teda. na téhle fotce...tak nevím.

5.2.2008 10:46

brendabenji napsal(a):

Tak tady vypadá na alespoň 70 procentního labradora, je fakt pěknej.

5.2.2008 10:53

almina napsal(a):

Přesně...labís...s něčím hubenějším - co já vím...s RR? Ale to by nejspíš mohl mít znaky...no uvidíme..každopádně podle mě tam Labrador je

5.2.2008 10:54

almina napsal(a):

já bych řeklaže tam určitě bude doga a ten labrador. hlava a hrudník je jak od dogy a zbarvení a výska labíka.

5.2.2008 11:02

rude napsal(a):
já bych řeklaže tam určitě bude doga a ten labrador. hlava a hrudník je jak od dogy a zbarvení a výska labíka.

Peti? tobě přijde hlava od dogy,?? No podle mě je to labísovo jak vyšitý

5.2.2008 11:19

sabina napsal(a):
Peti? tobě přijde hlava od dogy,?? No podle mě je to labísovo jak vyšitý

Sabi, ty uši a čumák mi přijde dogy, takový dlouhý, a když se podíváš na hrudník, tak doga má dost hluboký hrudník ale úzký a hodně vykrojený. já bych řekla že doga určo.
labík má kratší čenich a širší a ne tak plandavý uši.
ale je to těžký, já taky nemůžu přijít na to, s čím je můj Hagi...

5.2.2008 11:20

rude napsal(a):
Sabi, ty uši a čumák mi přijde dogy, takový dlouhý, a když se podíváš na hrudník, tak doga má dost hluboký hrudník ale úzký a hodně vykrojený. já bych řekla že doga určo.
labík má kratší čenich a širší a ne tak plandavý uši.
ale je to těžký, já taky nemůžu přijít na to, s čím je můj Hagi...

navíc ty hlouhatááánská nohy přední i zadní...

maťa

5.2.2008 11:28
maťa

brendabenji napsal(a):

Taky tam vidím vzdáleně dogu, ta hlava je hodně kostnatá na to, aby byla typicky labíkovská Uši jsou dost velké a plandavé a typ těla sedí opravdu spíše na dogu, než na labíse

5.2.2008 11:42

maťa napsal(a):
Taky tam vidím vzdáleně dogu, ta hlava je hodně kostnatá na to, aby byla typicky labíkovská Uši jsou dost velké a plandavé a typ těla sedí opravdu spíše na dogu, než na labíse

A co labís s výmarem ?

5.2.2008 11:48

hankaapes napsal(a):
A co labís s výmarem ?

jo, tak ten Výmar....je dost podobnej...no budete se divit, ale zná labradory, co vypadají stejně...a to jsou bohužel papírový - sice mají širší hlavu...ale jinak stejné

maťa

5.2.2008 11:55
maťa

sabina napsal(a):
jo, tak ten Výmar....je dost podobnej...no budete se divit, ale zná labradory, co vypadají stejně...a to jsou bohužel papírový - sice mají širší hlavu...ale jinak stejné

Já nevím....na výmara mi ta poslední fotka moc nesedí....tlama je příliš velká a hluboká, a hlava o dost větší, než výmara, ale fotky strašně matou

5.2.2008 12:07

maťa napsal(a):
Já nevím....na výmara mi ta poslední fotka moc nesedí....tlama je příliš velká a hluboká, a hlava o dost větší, než výmara, ale fotky strašně matou

No ony ty fotky dost skreslujou, on ty pysky má trochu větší než labrador a poror na nohách, na ocase a na hřbetě má trochu černé žíhání, bílou náprsenku a ponožky. Zkusím ho odpoledne vyfotit ve stoje. Já si furt myslím, že tam jsou nějací molosi...

5.2.2008 13:00

brendabenji napsal(a):
No ony ty fotky dost skreslujou, on ty pysky má trochu větší než labrador a poror na nohách, na ocase a na hřbetě má trochu černé žíhání, bílou náprsenku a ponožky. Zkusím ho odpoledne vyfotit ve stoje. Já si furt myslím, že tam jsou nějací molosi...

Ta aktuální fotka je lepší, ale furt tam vidim toho pita s něčím loveckým. Labrouš budiž, ale spíš ohař. On v sobě může mít i víc plemen než jen 2, takže takhle se to dost špatně určuje. Mám doma něco podobného. Jako ročního jsem si ho vzala z útulku, na někoho byl asi moc živý, tak ho "pustil na svobodu". Jsme spolu téměř 5 let a je to ten nejlepší pes, jakýho jsem si mohla přát.

5.2.2008 13:14

jitkamajky napsal(a):
Ta aktuální fotka je lepší, ale furt tam vidim toho pita s něčím loveckým. Labrouš budiž, ale spíš ohař. On v sobě může mít i víc plemen než jen 2, takže takhle se to dost špatně určuje. Mám doma něco podobného. Jako ročního jsem si ho vzala z útulku, na někoho byl asi moc živý, tak ho "pustil na svobodu". Jsme spolu téměř 5 let a je to ten nejlepší pes, jakýho jsem si mohla přát.

A detail hlavy pro případné porovnání. Ale v Majkym je nejvíc pointr, v tom tvým fakt převládá pit. Vidim ho v hlavě, v uších i celkově v těle (ač teda v sedě se to moc nedá, ale ten labrouš mi tam prostě nesedí).

5.2.2008 14:33

jitkamajky napsal(a):
A detail hlavy pro případné porovnání. Ale v Majkym je nejvíc pointr, v tom tvým fakt převládá pit. Vidim ho v hlavě, v uších i celkově v těle (ač teda v sedě se to moc nedá, ale ten labrouš mi tam prostě nesedí).

No ten je taky moc krásnej.

5.2.2008 17:54

brendabenji napsal(a):

Další fotka

5.2.2008 17:58

brendabenji napsal(a):
pslední

noo, teď bych řekla i já, že ten pitt tam hraje velkou roli

5.2.2008 18:05

sabina napsal(a):
noo, teď bych řekla i já, že ten pitt tam hraje velkou roli

to určitě, ale je dvakrát tak velkej, tak jsem myslela třeba CC nebo tosa...

5.2.2008 18:12

brendabenji napsal(a):
to určitě, ale je dvakrát tak velkej, tak jsem myslela třeba CC nebo tosa...

doga tam je , já ji tam vidííím

5.2.2008 18:14

rude napsal(a):
doga tam je , já ji tam vidííím

já dogu prostě nevidím....prostě ne
Kolik má v kohoutku - myslím si, že kdyby byl kříženej s CC, nebo Tosou, byl by mohutnější...podle mě, by to chytl od nich..

Zkus popsat povahu...třeba se chytneme díky ní

5.2.2008 18:28

sabina napsal(a):
já dogu prostě nevidím....prostě ne
Kolik má v kohoutku - myslím si, že kdyby byl kříženej s CC, nebo Tosou, byl by mohutnější...podle mě, by to chytl od nich..

Zkus popsat povahu...třeba se chytneme díky ní

Lidi které zná miluje, na neznámé chlapy pouští hrůzu, jen štěká nekousl by (to je ale asi jeho dřívějšíma zkušenostma než se dostal k nám). Velké pejsky moc nemusí, ale to může být proto, že mám ještě fenu dobrmana, tak možná žárlí. Hrozně šikovný, rychle chápe, doma by se s náme stále mazlil. Není ale tak akční jako pitt, neskáče jako pitt ale spíš jako pytel brambor

5.2.2008 18:31

brendabenji napsal(a):
Lidi které zná miluje, na neznámé chlapy pouští hrůzu, jen štěká nekousl by (to je ale asi jeho dřívějšíma zkušenostma než se dostal k nám). Velké pejsky moc nemusí, ale to může být proto, že mám ještě fenu dobrmana, tak možná žárlí. Hrozně šikovný, rychle chápe, doma by se s náme stále mazlil. Není ale tak akční jako pitt, neskáče jako pitt ale spíš jako pytel brambor

na té poslední fotce mi přijde i jako fila...

5.2.2008 18:31

brendabenji napsal(a):

Jo a v kohoutku má asi 66cm, kolem krku 50cm a kolem hrudníku 80cm

5.2.2008 18:35

brendabenji napsal(a):
Jo a v kohoutku má asi 66cm, kolem krku 50cm a kolem hrudníku 80cm

Moje cane corso - to by tam mohlo být + labrador + pit. Může to být víc psů.

5.2.2008 18:37

evelin napsal(a):
Moje cane corso - to by tam mohlo být + labrador + pit. Může to být víc psů.

Já tam vidím dogu, na té poslední fotce i pita, labíka trochu jen na tom portrétu.

maťa

5.2.2008 18:49
maťa

brendabenji napsal(a):

Doga i Caník, o File ani nemluvě, mají mohutnější kostry a více volné, tlusté kůže.....takže osobně tipuju dogu s pitem Po pitovi je drobnější, než doga, s přiléhající kůží a širší hlavou, po doze má výšku, tvar hlavy.-----a tak nějak no

5.2.2008 19:43

maťa napsal(a):
Doga i Caník, o File ani nemluvě, mají mohutnější kostry a více volné, tlusté kůže.....takže osobně tipuju dogu s pitem Po pitovi je drobnější, než doga, s přiléhající kůží a širší hlavou, po doze má výšku, tvar hlavy.-----a tak nějak no

no kůži má dost volnou

maťa

5.2.2008 19:47
maťa

brendabenji napsal(a):
no kůži má dost volnou

Tak podle těch fotek mi to ani nepřijde, ale za á říkám, že fotky zkreslují a za bé mám trošku jinou představu "volné kůže" doma

5.2.2008 21:33

brendabenji napsal(a):
No ten je taky moc krásnej.

Děkujem za pochvalu. Je to brouček. I z těch dalších fotek typuju pita s něčím velkým. CC bo tak něco. Tohle už nikdy přesně nezjistíš. Taky jsem se o to snažila, ale krom pointra tam může být opravdu cokoli.

5.2.2008 22:41

jitkamajky napsal(a):
Děkujem za pochvalu. Je to brouček. I z těch dalších fotek typuju pita s něčím velkým. CC bo tak něco. Tohle už nikdy přesně nezjistíš. Taky jsem se o to snažila, ale krom pointra tam může být opravdu cokoli.

Já už taky po tom nepátrám, jen mě zajímaly jiné názory. Ze začátku jsem to chtěla vědět kvůli tomu jak k němu přistupovat, protože jsem fakt nevěděla co čekat, protože každé plemeno potřebuje trošku jiný přístup, ale ono se to časem nějak vyřešilo samo. Teď je úžasnej a hrozně dobře se s ním pracuje, všechno nějak hned pochopí.

5.2.2008 22:46

brendabenji napsal(a):
Já už taky po tom nepátrám, jen mě zajímaly jiné názory. Ze začátku jsem to chtěla vědět kvůli tomu jak k němu přistupovat, protože jsem fakt nevěděla co čekat, protože každé plemeno potřebuje trošku jiný přístup, ale ono se to časem nějak vyřešilo samo. Teď je úžasnej a hrozně dobře se s ním pracuje, všechno nějak hned pochopí.

Stejně nejdůležitější je, že našel milující páníčky a že se má u vás dobře. Přeji vám oběma hodně štěstí a spoustu skvělých zážitků.

5.2.2008 23:26

brendabenji napsal(a):
Další fotka

tak ted tam vidim vic tu filu nez nem. dogu

6.2.2008 09:58

brendabenji napsal(a):

Já v tom vidím pita a labradora....je nádhernej!!

6.2.2008 09:59

brendabenji napsal(a):
pslední

Pitbul v tom je nastoprocent!!!

6.2.2008 10:41

ilisek napsal(a):
Já v tom vidím pita a labradora....je nádhernej!!

Děkujeme

Přidejte reakci

Přidat smajlík