Jen tak čistě pro informaci a též se musím děsně pochlubit.
Jsem si včera dovezla ze Slovenska fenečku Jack russel teriéra.
Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.
Sic fenka bez PP, ale upa nádherná. Ve středu se snad dohrabu k tomu, abych sem v práci namrskala fotečky.
PS: Mafián se mnou nemluví...
impact
napsal(a):
Sic fenka bez PP, ale upa nádherná. Ve středu se snad dohrabu k tomu, abych sem v práci namrskala fotečky.
Tak to gratuluju
Se mnou Maggie taky týden nemluvila. Před ostatníma kámošama dělala, že to malý chlupatý, k ní vůbec nepatří
No a teď jsou nerozlučná dvojka
maťa

impact
napsal(a):
Jupííííí jupíííí, Impact blahopřeji a vítej do řad nás, psích bláznů
Na fotečky se už děsně těším! A Mafiánče se odurazí, jen co zjistí, jak skvěle se s štěndem dá blbnout a že je pořád tvůj nej nej
To bude dvojka! Už se těším, až začneš šedivět a přemýšlet o vhodné větvi, pro sebe!
Hlavně ať je to štěndo zdravé, plné síly a tak vůbec
maťa
napsal(a):
Jupííííí jupíííí, Impact blahopřeji a vítej do řad nás, psích bláznů
Na fotečky se už děsně těším! A Mafiánče se odurazí, jen co zjistí, jak skvěle se s štěndem dá blbnout a že je pořád tvůj nej nej
To bude dvojka! Už se těším, až začneš šedivět a přemýšlet o vhodné větvi, pro sebe!
Hlavně ať je to štěndo zdravé, plné síly a tak vůbec
No tobě to už všechno taky pěkně vyrostlo.
A dík.
maťa

impact
napsal(a):
No tobě to už všechno taky pěkně vyrostlo.
A dík.
Vyrostlo a zešílelo....šílím taky Ale přesně takovej život mám ráda a jsem zcela spokojená
maťa

sabina
napsal(a):
Blahopřejeme Skvělá to věc...
Holky, pomozte mi přemluvit toho mojeho chlapáka na dalšího psisáka
Jsme pořád malá rodinka - pes, koník, - chce to ještě pisko jedno
Sabi na to musíš od lesa.....prostě si psa přivez a hotovo
Nebo ho na pár hodin necháme s Míťou, ten mu to tak barvitě vysvětlí, až bude mít Tom dojem, že kdo má jednoho psa, okrádá jeho i sebe o ty nejlepší věci v životě a hnedle ti přiveze domů celý vrh štěňat
Hele, dej mu za vzor nás.....máme "jen" čtyři kousky různého pohlaví, věku a plemene, a přesto žijeme, občas jíme i něco jiného než kořínky , a jsme všichni šťastní a spokojení
A možná i na toho koně časem dojde, tady nás nebrzdí nic, než jen pozemky
maťa
napsal(a):
Sabi na to musíš od lesa.....prostě si psa přivez a hotovo
Nebo ho na pár hodin necháme s Míťou, ten mu to tak barvitě vysvětlí, až bude mít Tom dojem, že kdo má jednoho psa, okrádá jeho i sebe o ty nejlepší věci v životě a hnedle ti přiveze domů celý vrh štěňat
Hele, dej mu za vzor nás.....máme "jen" čtyři kousky různého pohlaví, věku a plemene, a přesto žijeme, občas jíme i něco jiného než kořínky , a jsme všichni šťastní a spokojení
A možná i na toho koně časem dojde, tady nás nebrzdí nic, než jen pozemky
jj, no Když Tomáš není míťa..no
Ale stejně to tak nějak udělám, nalákám na kouzelný vrh dalších pomačkaných mimínek borďáčků....a vezmu mu fenečku....aby mu byla věrná a milující a lísající
maťa

sabina
napsal(a):
jj, no Když Tomáš není míťa..no
Ale stejně to tak nějak udělám, nalákám na kouzelný vrh dalších pomačkaných mimínek borďáčků....a vezmu mu fenečku....aby mu byla věrná a milující a lísající
No do Brna jedu určo v sobotu, na vlkodávčata s medvědem Ovšem zda pojedu i v neděli, je zatím ve hvězdách ( viz. forum Vlkodavi )
Nehodlám se nechat udupat k smrti, a Agbíška bych bránila vlastníma pěstma a zubama
Fenečku néééééééééééé, ta mu nebude věrná a lísající, ta bude jako všechny ženský!!! Hezky si ho omotá kolem tlapky, bude ho buzerovat, zneužívat a využívat a chudinka Gabulka!
Fenky jsou potvory zlý na psy, takže radši zase pejska Nebo chceš mít maličký svraštělinky???
maťa
napsal(a):
No do Brna jedu určo v sobotu, na vlkodávčata s medvědem Ovšem zda pojedu i v neděli, je zatím ve hvězdách ( viz. forum Vlkodavi )
Nehodlám se nechat udupat k smrti, a Agbíška bych bránila vlastníma pěstma a zubama
Fenečku néééééééééééé, ta mu nebude věrná a lísající, ta bude jako všechny ženský!!! Hezky si ho omotá kolem tlapky, bude ho buzerovat, zneužívat a využívat a chudinka Gabulka!
Fenky jsou potvory zlý na psy, takže radši zase pejska Nebo chceš mít maličký svraštělinky???
neee, s gabíkem svraštělinky nééééé
Nevím, no já jsem pro psa....ale u nás,když byli feny, tak táhly víc k chlapovi. Potřebuju v něm probudit to, aby ho ten pes zbožňoval...Gab ho má rád...ale jak tam nejsem já...není to ta pravá láska
maťa

sabina
napsal(a):
neee, s gabíkem svraštělinky nééééé
Nevím, no já jsem pro psa....ale u nás,když byli feny, tak táhly víc k chlapovi. Potřebuju v něm probudit to, aby ho ten pes zbožňoval...Gab ho má rád...ale jak tam nejsem já...není to ta pravá láska
Jak který Sab, sice to tak všeobecně je, ale výjimky jsou vždy. Batulka byla fenka a milovala daleko víc mě, než Míťu Arga byla fenka a chlapy moc nemusela, milovala moji Mú
Ono je to spíš o tom, kdo s tím psem tráví víc času a lépe mu rozumí, což u vás dvou budeš asi vždycky ty....pokud Toma nějak nedonutíš, aby s druhým psem začal cvičit, vychovával ho a hrál si s ním, nikdy ho ten pes nebude mít tak rád, jako toho, kdo tohle dělá
Míťa naše psy zbožňuje a všechno a oni jeho taky, ale prostě nemá čas, aby s nima něco dělal, i když teda když ho má, vyblbnou se dokonale, takže ho sice milují a nedají, ale že by ho poslechli nějak kór spolehlivě, to jaksi....
sabina
napsal(a):
Holky, jdete na Brno o víkendu? Já nemůžu za boha najít rozpis psů v kruhách - nemáte náhodou?
Tady to máš: http://www.cmku.cz/index2.php. Je fakt, že člověk musí hodně klika, aby se k tomu dostal.
maťa
napsal(a):
Snad odpustíte, že se do toho motám..., ale to je fakt! Bára Sama taky pěkně utiskuje, uzurpuje a trápí! A to z ní měl takovou radost, když jsme jí přivezli! Nosil jí hračky a chtěl ji rezveselit... a ona ho teď ani nenechá lehnout v autě
. A má nejradši mě, protože se jí nejvíc věnuju a taky mě nejlíp poslouchá. Když po ní chce něco přítel, koukne vždycky napřed na mě, jako jestli ho má poslechnout a jeho to samosebou děsně vytáčí
. Nebo když jí zavolá "ke mně!", ona potvora přiběhne ke MNĚ a na něj ani nekoukne... Sam má nejradši mě, ale nejlíp poslouchá Martina. Já se totiž postupně naučila natolik respektovat jeho úžasnou osobnost, že po něm ani nic nechci
. Dobrá škola pro vztahy
Každopádně, nevím, jestli jsem "normální ifauňák", ale Impact gratuluju k rozšíření smečky a přeju hodně srandy, radosti a pohody s oběma psíky! Smečka je skutečně o něčem jiném, a i když jsou občas větší problémy třeba s hlídáním, myslím, že jednoho psa už mít nebudem...
marcha
napsal(a):
Snad odpustíte, že se do toho motám..., ale to je fakt! Bára Sama taky pěkně utiskuje, uzurpuje a trápí! A to z ní měl takovou radost, když jsme jí přivezli! Nosil jí hračky a chtěl ji rezveselit... a ona ho teď ani nenechá lehnout v autě
. A má nejradši mě, protože se jí nejvíc věnuju a taky mě nejlíp poslouchá. Když po ní chce něco přítel, koukne vždycky napřed na mě, jako jestli ho má poslechnout a jeho to samosebou děsně vytáčí
. Nebo když jí zavolá "ke mně!", ona potvora přiběhne ke MNĚ a na něj ani nekoukne... Sam má nejradši mě, ale nejlíp poslouchá Martina. Já se totiž postupně naučila natolik respektovat jeho úžasnou osobnost, že po něm ani nic nechci
. Dobrá škola pro vztahy
Každopádně, nevím, jestli jsem "normální ifauňák", ale Impact gratuluju k rozšíření smečky a přeju hodně srandy, radosti a pohody s oběma psíky! Smečka je skutečně o něčem jiném, a i když jsou občas větší problémy třeba s hlídáním, myslím, že jednoho psa už mít nebudem...
Díky dejno, včera sem se k tomu taky nějak dopídila...no hrůza a děs..ikdyž to bylo zděleno, než sem to vyšťárala.
sabina
napsal(a):
Díky dejno, včera sem se k tomu taky nějak dopídila...no hrůza a děs..ikdyž to bylo zděleno, než sem to vyšťárala.
Já jsem pro psy - nevím, přijde mi, že si s nima víc rozumím. No chtěla sem Toma donutit, aby se psovi trochu věnoval...protože ani Gab ho v povelech nebere vážně a přeje dělá to samé jako Marchininy psi. Vola ke mě, pes ale přijde za mnou, on dá povel, gab kouká na mě, jako jestli i u něj musí... Smradíci jsou to. Ale poslechne poslední dobou jsou spolu víc...tak poslechne.
Tak nevím....jste mě zase rozhodily, ale jak to vidím, asi to bude opět pes
Když to s těma fenama není ončo. Nechci aby mi Gabulínka huhulínka někdo utiskoval - on by se blbeček svatej totiž nechal
sabina
napsal(a):
Já jsem pro psy - nevím, přijde mi, že si s nima víc rozumím. No chtěla sem Toma donutit, aby se psovi trochu věnoval...protože ani Gab ho v povelech nebere vážně a přeje dělá to samé jako Marchininy psi. Vola ke mě, pes ale přijde za mnou, on dá povel, gab kouká na mě, jako jestli i u něj musí... Smradíci jsou to. Ale poslechne poslední dobou jsou spolu víc...tak poslechne.
Tak nevím....jste mě zase rozhodily, ale jak to vidím, asi to bude opět pes
Když to s těma fenama není ončo. Nechci aby mi Gabulínka huhulínka někdo utiskoval - on by se blbeček svatej totiž nechal
Gratulujeme, taky jsme přišli na chuť více než jednomu pesanovi. Je to sice více starostí ale taky víc radosti. Ať štěně roste ke zdraví a ke kráse.
impact
napsal(a):
Taky sem rozšířila smečku O mimi kříženky kterou týrali, řádí se smečkou jak černá ruka
marcha
napsal(a):
. Dobrá škola pro vztahy
marcha
Děkuji.
Už to vypadá o něco líp. Artoh od spolubydly se ji nesnaží ojet, alébrž si s ní hraje. I když vzhledem k jeho velikosti ještě trochu hulvátsky. A Máfo, když to vidí, tak vypadá, že občas přemejšlí, že by si jako taky moh pohrát. A už ji aspoň okázale neignoruje alébrž na ni občas i koukne.
maťa

impact
napsal(a):
Doga i Caník, o File ani nemluvě, mají mohutnější kostry a více volné, tlusté kůže.....takže osobně tipuju dogu s pitem Po pitovi je drobnější, než doga, s přiléhající kůží a širší hlavou, po doze má výšku, tvar hlavy.-----a tak nějak no
maťa

maťa
napsal(a):
Doga i Caník, o File ani nemluvě, mají mohutnější kostry a více volné, tlusté kůže.....takže osobně tipuju dogu s pitem Po pitovi je drobnější, než doga, s přiléhající kůží a širší hlavou, po doze má výšku, tvar hlavy.-----a tak nějak no
Jejda pardon!!! To mělo být v jiném tématu, omlouvám se
maťa
napsal(a):
Jaký pak jiný téma, určitě to patřilo k té mojí prostřední fenečce že jo
maťa

impact
napsal(a):
Ba že, ta prostřední fenečka na ten popis zcela sedí přece!
A jsem ráda, že jste si ji nechala, je roztomilá
maťa
napsal(a):
Ba že, ta prostřední fenečka na ten popis zcela sedí přece!
A jsem ráda, že jste si ji nechala, je roztomilá
Taky sem ráda, je to zlatíčko :-) Ale že jje ten popis krásně vystižen
PS: takhle to vypadá, když nejstarší ze smečky venčí tu nejmladší, je dobrý mít víc psům venčej se navzájem, člověk se nemusí starat ...
maťa

impact
napsal(a):
To jo, výhoda to je, já si stoupnu doprostřed louky, či zahrady a jen cvakám foťákem a smečka se zatím vyběhá, posílí svalstvo, vyhraje si a pak hurááá domů Akorát s takovou mi za chvilku zakrní nohy
maťa

impact
napsal(a):
Tohle je drant a aktivistka největší....inu Nudle Tu nedožene ani sousedovic chrtovitý labís
maťa

impact
napsal(a):
tak a letím s nima ven, nebo mi tu zboří barák
maťa

impact
napsal(a):
Páč když začne blbnout tohle těleso, aby se čovek měl na pozoru.......není to drobeček
maťa
napsal(a):
Tohle je drant a aktivistka největší....inu Nudle Tu nedožene ani sousedovic chrtovitý labís
Tak to máme taky tak .-D Dojdem do veleparku a smečka lítá a lítá a lítá, pak podle toho jak je to baví dem třeba do dalšího parku a víkendu pořádný vejletíky :-) Já mám nejrychlejšího Majkyho, voříšek, na fotce je poznat, toho taky jen tak nikdo nedohoní Je to parson s bíglem
Ale velice poslušnej :-) Já mám vůbec štěstí, bíglové neloví, dělám si s nima sama poslušnost, nejsou ani utíkaví, taková smečka mě ba
jingless
napsal(a):
Tak to máme taky tak .-D Dojdem do veleparku a smečka lítá a lítá a lítá, pak podle toho jak je to baví dem třeba do dalšího parku a víkendu pořádný vejletíky :-) Já mám nejrychlejšího Majkyho, voříšek, na fotce je poznat, toho taky jen tak nikdo nedohoní Je to parson s bíglem
Ale velice poslušnej :-) Já mám vůbec štěstí, bíglové neloví, dělám si s nima sama poslušnost, nejsou ani utíkaví, taková smečka mě ba
tak tam není vidět, tak ještě jednou Tohle je on :-) Jj let let a hezky venči, já už to mám za sebouuu :)
maťa

maťa
napsal(a):
Páč když začne blbnout tohle těleso, aby se čovek měl na pozoru.......není to drobeček
Taky si je cvičím sama, ale hlavně je vychovávám, držím si totiž zásadu, že základ je řádná výchova....vlastně s nima mluvím a ukecávám je a funguje to líp, než strohé a řvané příkazy a povely
Tak to je fajn, že máš taky takovou príma smečku, která ti dělá jen radost Jsou fakt báječní....tolik lítacích flíčků
A já už fakt letím, nebo mě tady všici sežerou....a to lítáme třikrát denně nejmíň, páč zahrada je nějak neuspokojuje, asi bude brzo jaro a nebo naopak přituhne
Krásný večer
maťa
napsal(a):
Taky si je cvičím sama, ale hlavně je vychovávám, držím si totiž zásadu, že základ je řádná výchova....vlastně s nima mluvím a ukecávám je a funguje to líp, než strohé a řvané příkazy a povely
Tak to je fajn, že máš taky takovou príma smečku, která ti dělá jen radost Jsou fakt báječní....tolik lítacích flíčků
A já už fakt letím, nebo mě tady všici sežerou....a to lítáme třikrát denně nejmíň, páč zahrada je nějak neuspokojuje, asi bude brzo jaro a nebo naopak přituhne
Krásný večer
U mě jak kdy, přece jen jsou to bíglové a dokážou mě naštvat tak :-D že opravdu pak makáme a to dost :o) Samozřejmě je to forma povely a mňamky, tak se jim to nejlépe do těch strakatejch hlaviček dostane, ale je to hrozně baví, naopak jsou protivní, když s nimi člověk nějakou dobu nic nedělá :o) Ale to je u hodně plemen, nejen u bíglů no :-) Ale máš naprosto úchvatnou smečku :o))) Teda ted nevim jestli můžu tykat, tady si tykaj všichni tak tykám též
Taky přeju hezký večer :-)))
impact
napsal(a):
Taky moc gratuluju!
Já určitě proti psům bez PP nic nemám, zvlášť teď když vidím co se děje v chovech s PP, jen aby se na psech co nejvíc vydělávalo.
Příští rok k nám přibude taky štěndo - fenka bez PP. Už se moc těším!
impact
napsal(a):
pro všechny
http://impact.rajce.id nes.cz/Prvni_fotecky_Mambaaty_o/
impact
napsal(a):
Že? Tváří se úplně tragicky.
A o jakýho pejska se rozrostete...?
Nenápadným naznačováním sem manželovi vnukla myšlenku, že by jsme si mohli pořídit ovečky (kdo má tu trávu pořád sekat že). A taky aby měl Dakouš nějakou jinou zábavu než jenom cvičení. A když už ty ovce, tak i druhou borderku. Nevím co se stalo, asi nějaké erupce na Slunci, dokonce mi ji zaplatí
ivucha
napsal(a):
Nenápadným naznačováním sem manželovi vnukla myšlenku, že by jsme si mohli pořídit ovečky (kdo má tu trávu pořád sekat že). A taky aby měl Dakouš nějakou jinou zábavu než jenom cvičení. A když už ty ovce, tak i druhou borderku. Nevím co se stalo, asi nějaké erupce na Slunci, dokonce mi ji zaplatí
Wow. Tak to gratuluju. Tomu se říká Manžel.
impact
napsal(a):
Wow. Tak to gratuluju. Tomu se říká Manžel.
No teeeda Impact závidim, malá je naprosto rozkošná a Mafoš jak na níá kouká je dokonalej
.... ups já se my se chcem s Enzem taky rozmnožit
mikka
napsal(a):
No teeeda Impact závidim, malá je naprosto rozkošná a Mafoš jak na níá kouká je dokonalej
.... ups já se my se chcem s Enzem taky rozmnožit
Děkuju.
Jsem ráda, že už na ni Máfo aspoň kouká. Fáze těžké ignorace byla šílená.
Jinak u mě to byla víceméně souhra náhod...? Po JRT nebo SBT jsem toužila už dlouho, ale teď jsem byla na víkend v CHS s pitama, tže tam mě větší množství psů fakt nadchlo, pak jsem měla narozenina a ve finále upa čirou náhodou objev ani ne moc drahých slovenských štěňat. A bylo to.
impact
napsal(a):
Děkuju.
Jinak u mě to byla víceméně souhra náhod...? Po JRT nebo SBT jsem toužila už dlouho, ale teď jsem byla na víkend v CHS s pitama, tže tam mě větší množství psů fakt nadchlo, pak jsem měla narozenina a ve finále upa čirou náhodou objev ani ne moc drahých slovenských štěňat. A bylo to.
Impact - fakt je nádherná Tiše závidím.
Hrozně toužím po druhé svraštělé tlamce...a tiše doufám, že jednou mi do rukou přijde přenádherné SAO.
Hlavně že je Máfo už v pohodě...neboj, bude to dvojka jak má být
impact
napsal(a):
Děkuju.
asi vim od koho fenečku máš. Minul rok jsem si chtěla JRT poridit, dokonce jsme si pro něj měli jet, ale pak nám to zatrhli sousedi Tak jsem měla skouklé všechny chovatele bez PP , protože papírového bychom nezaplatili..... není odsud?.. http://www.jackrussell.sk/stena_aktual.html
mikka
napsal(a):
asi vim od koho fenečku máš. Minul rok jsem si chtěla JRT poridit, dokonce jsme si pro něj měli jet, ale pak nám to zatrhli sousedi Tak jsem měla skouklé všechny chovatele bez PP , protože papírového bychom nezaplatili..... není odsud?.. http://www.jackrussell.sk/stena_aktual.html
Neee, není. To je nějaká megamnožárna psů bez PP, né?
Za kolik to tak prodávají...?
impact
napsal(a):
Neee, není. To je nějaká megamnožárna psů bez PP, né?
Za kolik to tak prodávají...?
Nic moc blišího o nich nevim,ale byla jsem v kontaktu s pár lidmi, který od nich měli pejsky a v pohodě Jinak tušim, že je tam mají za 8000 . Já měla nakonec zamluveného pejska z Prahy a ten byl za 9500....
mikka
napsal(a):
Nic moc blišího o nich nevim,ale byla jsem v kontaktu s pár lidmi, který od nich měli pejsky a v pohodě Jinak tušim, že je tam mají za 8000 . Já měla nakonec zamluveného pejska z Prahy a ten byl za 9500....
Chmmm, to já měla za třetinovou cenu... Byla to mega haluz, ten inzerát... A myslím, že ani pán netušil, za jakou cenu se běžně prodávají. Nechal prostě jednou nakrýt svoji fenečku...
ilisek
napsal(a):
Jé to je ta čubinka jak si s ní haranti házeli....to je super, že se dostala do takové smečky, vypadá spokojeně!
Jj to je přesně ona, taky že je spokojená, kdybys viděla ten její úžasnej xichtík Vždycky když třeba doma moc štěkaj, jak si hrajou, tak jen příjdu, dám ruce v bok a zvýšenym hlasem řeknu: NO CO TO JEE, tak ona okamžitě se rozeběhne, skočí šipku do pelechu a se zabořenym xichtíkem v dece na mě kouká, copak to jde se na něco takovýho zlobit
impact
napsal(a):
Že jo? On je z ní upa zmatenej.
se z dovolením "vsocknu". (Miška) Mája von Nová Paka z o. s. Místo, se dnes stala 4. psem naší domácnosti a tak pijeme krev sousedům pitbulem, německým ovčákem, šeltií a Májou
kachna
napsal(a):
se z dovolením "vsocknu". (Miška) Mája von Nová Paka z o. s. Místo, se dnes stala 4. psem naší domácnosti a tak pijeme krev sousedům pitbulem, německým ovčákem, šeltií a Májou
Klidně se vsockni.
4 psy...? Jsi šílená. K tomu doufám nesměřuju. Zatím jsme na třech, ale ten třetí není můj, alébrž spolubydly.
impact
napsal(a):
Klidně se vsockni.
4 psy...? Jsi šílená. K tomu doufám nesměřuju. Zatím jsme na třech, ale ten třetí není můj, alébrž spolubydly.
Pro Impact - taky máme russelí mimino
katcha
napsal(a):
Pro Impact - taky máme russelí mimino
a už trénujeme slalom
katcha
napsal(a):
a už trénujeme slalom
Jééé, a taky má takovej kraťoulinkej ocásek, že jo?