Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2008 11:38

téda, my jedeme
orlynko, ty jsi někde od krkonoš,ne?

7.2.2008 11:44

rude napsal(a):
téda, my jedeme

můžu se zeptat co je to za štěndo?

maťa

7.2.2008 11:47
maťa

rude napsal(a):
téda, my jedeme

Michalo, já už se k tobě tadši taky moc vyjadřovat nebude....jen pár postřehů

Byla jsi mockrát pokousána psy, píšeš.....tedy zkušenosti máš nulové, což tvoje pokousání dokazují Osobně mi rukama prošlo při cvičení spousta psů, velkých, zkažených, ale NIKDY mě ani jeden nekousl! Čím to asi bude?

Dáš pryč fenku, která je bezproblémová, místo abys vykastrovala ji i Bleka!!!

Píšeš, že jsi proti kastraci i množení štěňat, ale hnedka napíšeš, jak jsi fence chtěla nechat jednou, nebo dvakrát štěnda!!! Pokud jsi tak zkušená, jak píšeš, a psy se zabíváš odmala, měla bys vědět, že největší pověra je, aby fena měla jednou v životě štěnda!!!

Nevadí ti se nechat pokousat, ale co máš dítě, už ti to vadí? Proboha, co jsi za člověka?

A že Sorbon ti bude dělat v budoucnu problémy, vím na tuty, protože ty nejsi typ vyrovnaný, ani zkušený ohledně psů, a problém by ti dělala i plyšová hračka!

Buď radikálně změníš svůj pohled na psy a začneš pod zkušeným dozorem se sebou něco dělat, a pak až se můžeš snažit vychovávat psy, a nebo radši dej psy pryč a věnuj se pouze a jen svému dítěti

Toť ode mne vše a jen doufám, že lidí jako ty, není víc.....protože byť jsem sama laik a žádný zkušený kynolog, základní věci znám a srdce a selský rozum taky mám

7.2.2008 11:54

maťa napsal(a):
Michalo, já už se k tobě tadši taky moc vyjadřovat nebude....jen pár postřehů

Byla jsi mockrát pokousána psy, píšeš.....tedy zkušenosti máš nulové, což tvoje pokousání dokazují Osobně mi rukama prošlo při cvičení spousta psů, velkých, zkažených, ale NIKDY mě ani jeden nekousl! Čím to asi bude?

Dáš pryč fenku, která je bezproblémová, místo abys vykastrovala ji i Bleka!!!

Píšeš, že jsi proti kastraci i množení štěňat, ale hnedka napíšeš, jak jsi fence chtěla nechat jednou, nebo dvakrát štěnda!!! Pokud jsi tak zkušená, jak píšeš, a psy se zabíváš odmala, měla bys vědět, že největší pověra je, aby fena měla jednou v životě štěnda!!!

Nevadí ti se nechat pokousat, ale co máš dítě, už ti to vadí? Proboha, co jsi za člověka?

A že Sorbon ti bude dělat v budoucnu problémy, vím na tuty, protože ty nejsi typ vyrovnaný, ani zkušený ohledně psů, a problém by ti dělala i plyšová hračka!

Buď radikálně změníš svůj pohled na psy a začneš pod zkušeným dozorem se sebou něco dělat, a pak až se můžeš snažit vychovávat psy, a nebo radši dej psy pryč a věnuj se pouze a jen svému dítěti

Toť ode mne vše a jen doufám, že lidí jako ty, není víc.....protože byť jsem sama laik a žádný zkušený kynolog, základní věci znám a srdce a selský rozum taky mám

neznáte situace, nevite. a už je to tu zas.

7.2.2008 11:57

michalasin napsal(a):
neznáte situace, nevite. a už je to tu zas.

jojo, už dávám inzeráty, a dám je všechny pryč , budu se věnovat rodině!!!!!!!!!!!!

7.2.2008 12:06

michalasin napsal(a):
jojo, už dávám inzeráty, a dám je všechny pryč , budu se věnovat rodině!!!!!!!!!!!!

Tak tón diskuse už se mi moc nepozdává, takže zatím se loučím a jdu domů za pejskama. A myslím, že není třeba Míšu napadat, tím se situace jistě nevyřeší a asi nikdo nejsme neomylní a já napříkjlad jsem ve svém životě ublížila ne teda zvířatům, ale lidem, a to hodně...teď se snažím neubližovat. To je tak to, co se s tím dá teď dělat. Předpokládám, že kdyby to nechtěla Míša řešit, tak sem nepíše...a nejsem si jistá, že jsme jí pomohli...Zatím hezký den všem.

7.2.2008 12:29

rude napsal(a):
téda, my jedeme

Katko gratuluji s mimišku, doufám, že se nějak dohodnete a budeš mít malou fenečku
Jinak Evi, jedeš do toho Brna? Uvidíme se tam?
Já mám Usu u koní, tak se zrovna chystám zase na česání těch našich oblud. Darés je zarostlý jako medvěd, jak se nyní neupravuje na výstavu, ale chci ho taky trochu upravit. Ale dnes asi nee. Jen je vyčešu, zítra mám celý den volno doma, tak se budu věnovat Fabbymu, kluky zase fouknu. V sobotu asi přijedou Chromečkovi s Arankou, takže ji budu upravovat a foukneme ji a jestli Katka s Baffynkou. Baffy jsem posledně hezky upravila, takže na ni už není co..jen profouknout bordel z kožichu a je pintlich

7.2.2008 12:33

evicka napsal(a):
Tak tón diskuse už se mi moc nepozdává, takže zatím se loučím a jdu domů za pejskama. A myslím, že není třeba Míšu napadat, tím se situace jistě nevyřeší a asi nikdo nejsme neomylní a já napříkjlad jsem ve svém životě ublížila ne teda zvířatům, ale lidem, a to hodně...teď se snažím neubližovat. To je tak to, co se s tím dá teď dělat. Předpokládám, že kdyby to nechtěla Míša řešit, tak sem nepíše...a nejsem si jistá, že jsme jí pomohli...Zatím hezký den všem.

Péťo, nene, jsem od Havířova ne od Krkonoš
Míšo je to australský ovčák, musím si ji hned dát do mobilu, ať holkám v práci můžu poukazovat
Je to zbytečné někoho osočovat, každého věc je co dělá nebo udělá, na to musí přijít sám, že udělal nějáké chyby. Já už k tomuto nediskutuju, jelikož je to zcela zbytečné, fenku už mít doma nebude, ale problémového psa jo... Jinak Míšo, bych ho zkusila dát kastrovat, u psa to není tak složitý jako u feny... Proto, když ho nezvládáš vůbec bych neváhala a podstoupila toto. Kdyby to byla čistokrevná rasa a byl by na chov, je to škoda, ale kdyby každý kastroval křížence, byl by klid a pak se různě nemusel zbavovat třeba štěňat, že jo... Slyšela jsem, že po kastraci by se pes měl zklidnit. Náš králík taky. Byl děsně kousací, nemohla jsem se s ním pomazlit, jelikož jsem nečekala a rafl mě. Volila jsem kastraci, teď je stoprocentní mazel a užívá si v kleci dámské společnosti Takže jsem ráda, že to máme za sebou a je hodný. Spíš teď králičice znásilňuje ho

7.2.2008 12:45

lucky napsal(a):
Katko gratuluji s mimišku, doufám, že se nějak dohodnete a budeš mít malou fenečku
Já mám Usu u koní, tak se zrovna chystám zase na česání těch našich oblud. Darés je zarostlý jako medvěd, jak se nyní neupravuje na výstavu, ale chci ho taky trochu upravit. Ale dnes asi nee. Jen je vyčešu, zítra mám celý den volno doma, tak se budu věnovat Fabbymu, kluky zase fouknu. V sobotu asi přijedou Chromečkovi s Arankou, takže ji budu upravovat a foukneme ji a jestli Katka s Baffynkou. Baffy jsem posledně hezky upravila, takže na ni už není co..jen profouknout bordel z kožichu a je pintlich

Indián má taky kožich jak lední medvěd
myslím, že s výbavou na tom budeme podobně jako Darés s Fabbym
Mě tak mrzí, že nejedeme do toho brna, zrovna když tam jede tolik lidí, i tady z fauny
bych konečně na živo viděla i Almu
Lucko, koukala jsem na tvé stránky Usy, moc hezky udělané, je to na půl dne prohlížení a čtení
Orlynko, tak já nevim, proč jsem měla za to, že jsi z Krkonoš, možná že máš na stránkách nějaké fotky z krkonoš,ne? sem si tě hned vlastenecky přiřadila k nám do vých. čech.

7.2.2008 12:48

lucky napsal(a):

Jinak co se týká toho jídla, tak s tím souhlasím. Pokud nemáš psy zvládnuté u jídla, je to průser. Od malého štěnda jsme vždycky učili všechny psy, že jídlo je sice jejich, ale cokoliv s ním můžeme dělat. Když chce, mohu misku posunout, když potřebuji otevřít do šopy, nebo chodím ještě s vodou, nebo jim chci něco přidat. Taky jsem kolikrát brala ještě kousíček a dávala malému Fabbymu a tak. Není problém, když řeknu, že psi přestanou jíst, sednou o kus dál, dokud nepřidám a neřeknu, že zase mohou. Klidně chodím, pohladím je¨, pochválím. Neexistuje, aby pes zavrčel. Zaprvé by to mohl jen zkusit u mě, zadruhé je to ani nenapadne, protože jsou od mala k tomu vedeni.
Chápu, že je problém když si někdo vezme psa již dospělého, ale tam je to taky o důslednosti, důvěře a výcviku.

7.2.2008 13:11

lucky napsal(a):
Jinak co se týká toho jídla, tak s tím souhlasím. Pokud nemáš psy zvládnuté u jídla, je to průser. Od malého štěnda jsme vždycky učili všechny psy, že jídlo je sice jejich, ale cokoliv s ním můžeme dělat. Když chce, mohu misku posunout, když potřebuji otevřít do šopy, nebo chodím ještě s vodou, nebo jim chci něco přidat. Taky jsem kolikrát brala ještě kousíček a dávala malému Fabbymu a tak. Není problém, když řeknu, že psi přestanou jíst, sednou o kus dál, dokud nepřidám a neřeknu, že zase mohou. Klidně chodím, pohladím je¨, pochválím. Neexistuje, aby pes zavrčel. Zaprvé by to mohl jen zkusit u mě, zadruhé je to ani nenapadne, protože jsou od mala k tomu vedeni.
Chápu, že je problém když si někdo vezme psa již dospělého, ale tam je to taky o důslednosti, důvěře a výcviku.

J0, takže Indy tam není? Aha..to je škoda.
JJ, Orlynka je tady od nás kousek, už tady byla na návštěvě..Jess se strašně líbila Fabbymu. Někde máme ty fotky, že Katko!

Jinak s Máťou v mnoha věcech souhlasím, ale nehodlám se tady tím už zabývat. Míša musím vědět nejlépe jak vše zvládá.
Jinak se taky přikláním k té kastraci. Rozhodně by to stálo u něj za pokus, než když s ním mlátí testosteron. A navíc pokud by začal dělat problém i Sorbon (krásné to jméno), dva kastrovaní psi by si neměli tolik lézt na nervy....

Ale to se musíš rozhodnout později sama. Ale nad tím Blekem fakt uvažuj.

7.2.2008 13:19

lucky napsal(a):
J0, takže Indy tam není? Aha..to je škoda.
JJ, Orlynka je tady od nás kousek, už tady byla na návštěvě..Jess se strašně líbila Fabbymu. Někde máme ty fotky, že Katko!

Jinak s Máťou v mnoha věcech souhlasím, ale nehodlám se tady tím už zabývat. Míša musím vědět nejlépe jak vše zvládá.
Jinak se taky přikláním k té kastraci. Rozhodně by to stálo u něj za pokus, než když s ním mlátí testosteron. A navíc pokud by začal dělat problém i Sorbon (krásné to jméno), dva kastrovaní psi by si neměli tolik lézt na nervy....

Ale to se musíš rozhodnout později sama. Ale nad tím Blekem fakt uvažuj.

Tak já už jsem chtěla jít domů a ještě tady trčím...ach jo. Jo, my do brna s největší pravděpodobností pojedem, mám jet s kamarádkou, takže jedině, že by se něco stalo s nima nebo s jejich autem...ale snad to klapne! Alma už se těší na Fabbyho, určitě na něj bude dělat cukrbliky zase. Je teda strašlivě moc přihlášenejch pesanů, to jsem zvědavá, co mi Alma po dlouhém čekání předvede v kruhu, asi to bude ostuda, protože taky máme velmi zkušenou konkurenci. Ale i tak se těším.
Jinak k té kastraci, Barnie je kastrovanej a je úplně v pohodě. A máme kastrovanýho i kozlíka, králíka a kocoura. U nás je to spolek kastrátů, vždycky říkám manželovi, že jedinej funkční samec už je jenom on, tak ať si dá pozor.

7.2.2008 13:24

evicka napsal(a):
Tak já už jsem chtěla jít domů a ještě tady trčím...ach jo. Jo, my do brna s největší pravděpodobností pojedem, mám jet s kamarádkou, takže jedině, že by se něco stalo s nima nebo s jejich autem...ale snad to klapne! Alma už se těší na Fabbyho, určitě na něj bude dělat cukrbliky zase. Je teda strašlivě moc přihlášenejch pesanů, to jsem zvědavá, co mi Alma po dlouhém čekání předvede v kruhu, asi to bude ostuda, protože taky máme velmi zkušenou konkurenci. Ale i tak se těším.
Jinak k té kastraci, Barnie je kastrovanej a je úplně v pohodě. A máme kastrovanýho i kozlíka, králíka a kocoura. U nás je to spolek kastrátů, vždycky říkám manželovi, že jedinej funkční samec už je jenom on, tak ať si dá pozor.

no jo...Fabby se bude těšit na Almu. To zase bude jako tank na zabití

tak nic..jdu je česat..pá

7.2.2008 14:09

lucky napsal(a):
no jo...Fabby se bude těšit na Almu. To zase bude jako tank na zabití

tak nic..jdu je česat..pá

no, o té kasraci bleka už jsem tady taky mluvila, ale žádný ohlas, až těď. Véťovy jsem to taky říkala, ale řekl, že je to pade na pade. prej buď bude hodnější, nebo zlejší. tak fakt nevím.nebo tomu houby rozumí.jinak s tím žrádlem to možná pude, zase sem tam stála jak trubka a krmila ho, cosi zabrblal, misku jsem zebrala a hned sedni, lehni a tak. pak jsem mu ji zase dala i malý si zobl, a Blek jen čučel jak vyoraná myš. jinak mi už jsme vyčesaní.že jim to ale sluší.

7.2.2008 14:15

michalasin napsal(a):
no, o té kasraci bleka už jsem tady taky mluvila, ale žádný ohlas, až těď. Véťovy jsem to taky říkala, ale řekl, že je to pade na pade. prej buď bude hodnější, nebo zlejší. tak fakt nevím.nebo tomu houby rozumí.jinak s tím žrádlem to možná pude, zase sem tam stála jak trubka a krmila ho, cosi zabrblal, misku jsem zebrala a hned sedni, lehni a tak. pak jsem mu ji zase dala i malý si zobl, a Blek jen čučel jak vyoraná myš. jinak mi už jsme vyčesaní.že jim to ale sluší.

Já bych potřebovala sáhnout pořádně na Hagiho, je jak mumie, oproti Indmu má mnohem horší kvalitu srsrti, takže mi dává docela zabrat, hlavně ten jeho krk, má límec jak lev
ale dnes se mi nějak nechce
Teď jsem byla na prochajde nejprve s Hagym a pak s Indym, Indy tady prý pěkně vyváděl když jsme odešli, to je vždy divadlo, sousedi nám musí milovat

Každopádně zajeď za tím Eichlerem, toho potřebuješ víc než kastraci- myslím teda kastraci Bleka ne tebe
on se specializuje na takový problémový psy.

7.2.2008 14:15

michalasin napsal(a):

Já jsem to teda nikdy neslyšela, že by byl pes po kastraci zlejší, slyšela jsem, že to tak funguje u fen...zkuste se zeptat jiného veterináře, není to velký zákrok, rozhodně menší než u fenky.
No jo, začněte u toho jídla, s dospělým je to těžší než s mrňousem, ale zase když dřív byl hodnej, tak se to třeba vylepší.

7.2.2008 14:19

evicka napsal(a):
Já jsem to teda nikdy neslyšela, že by byl pes po kastraci zlejší, slyšela jsem, že to tak funguje u fen...zkuste se zeptat jiného veterináře, není to velký zákrok, rozhodně menší než u fenky.
No jo, začněte u toho jídla, s dospělým je to těžší než s mrňousem, ale zase když dřív byl hodnej, tak se to třeba vylepší.

Jo, naši psi dělaj hrozný scénky, když odcházíme jenom s jedním. Když zůstávaj doma všichni, je to ok, ale když beru jenom jednoho, je to řev jak na lesy...Většinou beru všechny najednou. Teď jsme objevili bezva posilovnu - je to kus od nás v lese, takový jako údolí a jsou tam pěkně dlouhý a příkrý srázy, takže tam jezdíme a Alma lítá jak šílená nahoru dolů, no úplně se zničí. Ale zjevně ji to baví.

7.2.2008 14:22

evicka napsal(a):

tady je veleký problém, že na toho psa fyzicky nemůžeš, a on to ví, to je průser. Kdyby to byl dejme tomu kokr, tak s ním zaklepeš a lehneš na něj a on zmlkne, jenže takový hovado tě pokouše jako nic.
I když na fotkách nevypadá tak obří, ale fotky klamou.
jsme na něj byli moc hodní, přehnaná láska a péče taky škodí, naroste mu hřebínek a pak se těžko zpět podřizuje, teď studuju knihu od Viktora Dostála, je zajímavá a je tam právě spousta věcí ohledně hierarchie a postavení, takže jsem zase o něco chytřejší.
a souhlasím s ním, že na psa musíš po ,,psovsku,, jinak tě nechápe a to jsou dost častý chyby, kterých se lidi dopouštějí. sama se přiučuju a snažím se nad tím přemýšlet.

7.2.2008 14:26

rude napsal(a):
tady je veleký problém, že na toho psa fyzicky nemůžeš, a on to ví, to je průser. Kdyby to byl dejme tomu kokr, tak s ním zaklepeš a lehneš na něj a on zmlkne, jenže takový hovado tě pokouše jako nic.
jsme na něj byli moc hodní, přehnaná láska a péče taky škodí, naroste mu hřebínek a pak se těžko zpět podřizuje, teď studuju knihu od Viktora Dostála, je zajímavá a je tam právě spousta věcí ohledně hierarchie a postavení, takže jsem zase o něco chytřejší.
a souhlasím s ním, že na psa musíš po ,,psovsku,, jinak tě nechápe a to jsou dost častý chyby, kterých se lidi dopouštějí. sama se přiučuju a snažím se nad tím přemýšlet.

Míšo a jak se zatím oba kluci snášejí? Teda spíš jak Blek zatím snáší malého?
Oni jsou spolu celý den na zahradě puštění? A co Blek říká na to, když Sorbon dostává jídlo..........myslím jako když dostává jenom malej, protože je samozřejmě krmený častěji než Blek, že jo?

7.2.2008 14:36

scepancova napsal(a):
Míšo a jak se zatím oba kluci snášejí? Teda spíš jak Blek zatím snáší malého?
Oni jsou spolu celý den na zahradě puštění? A co Blek říká na to, když Sorbon dostává jídlo..........myslím jako když dostává jenom malej, protože je samozřejmě krmený častěji než Blek, že jo?

jo kluci jsou spolu celý den na zahradě i večer. jsou v poho. ale blek si s ním moc nechce hrát, vždy mu uhýbá protože je sorbon malej, jde to vidět, nechce na něj šlápnout. když jí sorbon není problém, Blek si toho pomalu ani nevšimne, jen se kouká. Blekovi dávám 3 x deně, takže se pořádně ráno nabaští a pak nesomruje po malím a když přijde k jeho misce jen to ochutná a jde, protože mají v podstatě to samé, akorát granule- jedny štěňěčí a jedny dospělácký. ale když dostane misku blek tak je průser, kté se nikdo nesmí ani přiblížit, ale dneska to šlo.

7.2.2008 14:37

michalasin napsal(a):
jo kluci jsou spolu celý den na zahradě i večer. jsou v poho. ale blek si s ním moc nechce hrát, vždy mu uhýbá protože je sorbon malej, jde to vidět, nechce na něj šlápnout. když jí sorbon není problém, Blek si toho pomalu ani nevšimne, jen se kouká. Blekovi dávám 3 x deně, takže se pořádně ráno nabaští a pak nesomruje po malím a když přijde k jeho misce jen to ochutná a jde, protože mají v podstatě to samé, akorát granule- jedny štěňěčí a jedny dospělácký. ale když dostane misku blek tak je průser, kté se nikdo nesmí ani přiblížit, ale dneska to šlo.

skusala si drzat tu misku pri krmeni, ci krmis priamo z ruky? S kastraciou skusenosti nemam, takze neporadim

7.2.2008 14:38

rude napsal(a):

jo to už jsem psala, že fyzicky to moc nejde, že jezevčík či špic je něco jiného. má 73 kg a 82cm v kohoutku.ale už tady nastává vojna a cepovačka, asi na něj nic jiného neplatí.

7.2.2008 14:41

pigie napsal(a):
skusala si drzat tu misku pri krmeni, ci krmis priamo z ruky? S kastraciou skusenosti nemam, takze neporadim

nasypala jsem to do misky, tu vzala do ruky a ty granule brala z té misky, žral. a když přišel sorbon, misku jsem na chvíli položila, co bude- sorbon si zob a blek nic, jen se koukal.

7.2.2008 14:41

michalasin napsal(a):
jo to už jsem psala, že fyzicky to moc nejde, že jezevčík či špic je něco jiného. má 73 kg a 82cm v kohoutku.ale už tady nastává vojna a cepovačka, asi na něj nic jiného neplatí.

Na psa treba ist psychicky, nie silou. Ak mate nad nim navrch psychicky, tak ho skolite na zem jednym prstom. Casto jeden a ten isty pes sa sprava inak k roznym ludom, podla toho, akeho "supera" z nich vyciti.

7.2.2008 14:44

pigie napsal(a):
Na psa treba ist psychicky, nie silou. Ak mate nad nim navrch psychicky, tak ho skolite na zem jednym prstom. Casto jeden a ten isty pes sa sprava inak k roznym ludom, podla toho, akeho "supera" z nich vyciti.

jo však já ho nemínít bít nebo tak, ale jak bude zlej na mě oplatím mu to tím, že ho budu pérovat. třeba to zabere, na tom žrádle to celkem jde, ještě uvidím večer.samozřejmě, když poslechne dostane i něco dobrého.

7.2.2008 14:44

michalasin napsal(a):

tenkrát Eichler psal o tom krmení z ruky,- mám od něj knihu, že je to sice náročné, ale ať ti dotyční krmí jen z ruky, prostě 3x denně ho krmit z ruky, aby akceptoval, že ty mu dáváš a sama koriguješ kolik a na přeskáčku bych občas dala i malýmu.

7.2.2008 14:46

rude napsal(a):
tenkrát Eichler psal o tom krmení z ruky,- mám od něj knihu, že je to sice náročné, ale ať ti dotyční krmí jen z ruky, prostě 3x denně ho krmit z ruky, aby akceptoval, že ty mu dáváš a sama koriguješ kolik a na přeskáčku bych občas dala i malýmu.

no, právě o tom jsem mu ráno psala ten mail, ale ještě se neozval.tak to budem s tím jídlem zkoušet dál.

7.2.2008 17:49

rude napsal(a):
téda, my jedeme

Tu to stichlo akosi. Tak sme sa pekne rozbehli Ja vam poviem, co sa nam dnes stalo. Stierkujeme kuchynu a dosiel za nami Hugo, otec ho vyhanal, ze nech ide prec, lebo bude z neho landseer No a ci sa mu neoprel o cerstvo vystierkovanu stenu? Chlpy na stene a pes od stierky A ja som za tri minuty mala ist do prace, prada. Tak som ho nechala tak, ze ked to uschne,t ak to vycesem. Sa tesim, co najdem doma

7.2.2008 18:00

pigie napsal(a):
Tu to stichlo akosi. Tak sme sa pekne rozbehli Ja vam poviem, co sa nam dnes stalo. Stierkujeme kuchynu a dosiel za nami Hugo, otec ho vyhanal, ze nech ide prec, lebo bude z neho landseer No a ci sa mu neoprel o cerstvo vystierkovanu stenu? Chlpy na stene a pes od stierky A ja som za tri minuty mala ist do prace, prada. Tak som ho nechala tak, ze ked to uschne,t ak to vycesem. Sa tesim, co najdem doma

no co...budeš mít landsera
já se tada taky vrhla na Hagiho,
tady jedna po úpravě uší

7.2.2008 18:02

rude napsal(a):
no co...budeš mít landsera
já se tada taky vrhla na Hagiho,
tady jedna po úpravě uší

on má ouška strašně maličký
ještě se musím naučit upravit ten hrudník...to bude provar
jenže Hagi hrudník nemá, takže nevím jak to udělat

7.2.2008 18:03

rude napsal(a):
on má ouška strašně maličký
ještě se musím naučit upravit ten hrudník...to bude provar
jenže Hagi hrudník nemá, takže nevím jak to udělat

A kde má hrudník, že ho nemá?
Normálěn ho ostříhej a je to.............zarovnej přečnívající chlupy a máš to hotovo.

No Hugo landsser................si ho dokážu živě představit

7.2.2008 18:16

scepancova napsal(a):
A kde má hrudník, že ho nemá?
Normálěn ho ostříhej a je to.............zarovnej přečnívající chlupy a máš to hotovo.

No Hugo landsser................si ho dokážu živě představit

jenže já se to musím naučit na Hagym abych svou praxi pak moha aplikovta na Indyho
Ty už Lenny po výstavách brát nebudeš?

7.2.2008 18:28

rude napsal(a):
jenže já se to musím naučit na Hagym abych svou praxi pak moha aplikovta na Indyho
Ty už Lenny po výstavách brát nebudeš?

Katka Lenny uz ani brat nemoze, mala by tych poharov tolko, zeby to nemala kam davat Ja striham nadherne, strihnem tam, kde sa to ziada a potom sa na fotkach divim, ze co do pekla som s tym psom vystrajala

7.2.2008 18:35

rude napsal(a):
téda, my jedeme

Ako napr. tuto si vsimni nas hrudnicek

7.2.2008 18:39

pigie napsal(a):
Ako napr. tuto si vsimni nas hrudnicek

Pigie pěkně kecá, náhodou poháry bych kde dávat měla.
Jinak k tvoji otázce Rude.............Lenny teď brát nebudu, není vlastně proč, štěňata už mít nebude. Ale už moc se těším až bude mít věk do třídy veternánů, tam jí brát určitě budu.

7.2.2008 18:43

scepancova napsal(a):
Pigie pěkně kecá, náhodou poháry bych kde dávat měla.
Jinak k tvoji otázce Rude.............Lenny teď brát nebudu, není vlastně proč, štěňata už mít nebude. Ale už moc se těším až bude mít věk do třídy veternánů, tam jí brát určitě budu.

Ok, ok. Tak inak. Mala by davat kam pohare, ale nechce sa jej z nich prach utierat

7.2.2008 18:49

pigie napsal(a):
Ok, ok. Tak inak. Mala by davat kam pohare, ale nechce sa jej z nich prach utierat

Jasně Pigi, přesně tak.

7.2.2008 18:50

scepancova napsal(a):
Jasně Pigi, přesně tak.

ja som vedela, ze sa dohodneme

7.2.2008 18:57

scepancova napsal(a):
Jasně Pigi, přesně tak.

A ked budes zabudat na moje e tak sa s tebou nebudem bavit

7.2.2008 19:00

pigie napsal(a):
A ked budes zabudat na moje e tak sa s tebou nebudem bavit

Teda, tady to žije, člověk sem chvíli nekouká a pak zjistí, že zaspal aspoň 4 fóra... No nic, tak přispěju "svým medvědem do mlýna" a jsu číst co se tady dělo.

7.2.2008 19:02

rendik napsal(a):
Teda, tady to žije, člověk sem chvíli nekouká a pak zjistí, že zaspal aspoň 4 fóra... No nic, tak přispěju "svým medvědem do mlýna" a jsu číst co se tady dělo.

No joooo, ked ma niekto pidi psa uz na tych velkych nema cas, coooooo? Ako vam to doma ide?

7.2.2008 19:47

pigie napsal(a):
No joooo, ked ma niekto pidi psa uz na tych velkych nema cas, coooooo? Ako vam to doma ide?

Já budu ráda utírat prach z pohárků, jen nějaký mít.
to ovšem neznamená, že si mě pozve třeba Lucka, to by mě upadly ruce

7.2.2008 19:55

rude napsal(a):
Já budu ráda utírat prach z pohárků, jen nějaký mít.
to ovšem neznamená, že si mě pozve třeba Lucka, to by mě upadly ruce

Aspoň by jsi měla co dělat, ne?

7.2.2008 23:02

scepancova napsal(a):
Aspoň by jsi měla co dělat, ne?

Péťo, kdybych bydlela někde blízko, určitě bychom se už znali
Lucky, no je to pravda, jednou jsme se stavili na návštěvu, fotečky mám na webu, je to už dávněji. Tady v okolí by se to dalo i pojezdit. Takže... Kdo je z moravskoslezského kraje? Přijedem na návštěvu
Jinak nikdy jsem neslyšela, že po kastraci může být pes zlejší, naopak by se měl zklidnit. Třeba i zlí koně se kastrují, pak jsou to mazlíci. Musím to vědět, když jsem jednu dobu byla u koní, běžně jsme kastrovali poníky, protože většinou ti malí skřetí bývaj zli, ale ne samozřejmě každý. Ale co majitel dovezl, byla to vždycky jedna perlička za druhou, že kolem něj se nedalo projít, aniž by Ti kous do ruky, po kastraci jsou jiní.

8.2.2008 07:33

pigie napsal(a):

Joo, já poslední dobou nemám ani na pidi psa tolik času, kolik bych chtěla... Už aby byl červen! No jinak doma nám to jde dobře, hárání jsme všichni nakonec přežili, tak teď cvičíme na zkoušky - Kim dogdancing a Florí ZZO a dogdancing. No a do toho ještě ta moje škola mizerná...

8.2.2008 08:54

rendik napsal(a):
Joo, já poslední dobou nemám ani na pidi psa tolik času, kolik bych chtěla... Už aby byl červen! No jinak doma nám to jde dobře, hárání jsme všichni nakonec přežili, tak teď cvičíme na zkoušky - Kim dogdancing a Florí ZZO a dogdancing. No a do toho ještě ta moje škola mizerná...

Už se těším, až uvidím někdy tancovat zase Kima Byl to zážitek v Praze A s Florinkou budou jednou úžasní, až natrénujete Nebyly by zase nějaké fotečky? Jak už vyrostla? Stráášně moc se mi líbí!

tady je Fabby a Jess...... fuj to sem se lek

8.2.2008 08:54

lucky napsal(a):
Už se těším, až uvidím někdy tancovat zase Kima Byl to zážitek v Praze A s Florinkou budou jednou úžasní, až natrénujete Nebyly by zase nějaké fotečky? Jak už vyrostla? Stráášně moc se mi líbí!

tady je Fabby a Jess...... fuj to sem se lek

byl jako ocásek....Jess se ho nemohla zbavit

8.2.2008 08:55

lucky napsal(a):
byl jako ocásek....Jess se ho nemohla zbavit

ale jak na něho bafla, tak skákal jako tele

8.2.2008 09:47

lucky napsal(a):
ale jak na něho bafla, tak skákal jako tele

Nějak vám to tady vázne?jo jinak už mám odpověď od toho eichlera. No a v podstatě jsme prej udělali jen jednu chybu- moc jsme se s blekem mazlili a oňuňávali, když jsme si ho vzali a on to pochopil, trochu jinak než měl. Tááááááákže, krmení z ruky se nekoná- máme ho prej uklidit někam kde bude mít klid a když bude žrát s malím tak mu neublíží- dělají si mezi sebou pořádky. kastrace se taky odkládá- prostě tu začne cepovačka a nééé jen mazlení. no v podstatě žádné- jen krátce pohladit, nebo pochválit a dost.

8.2.2008 09:54

michalasin napsal(a):
Nějak vám to tady vázne?jo jinak už mám odpověď od toho eichlera. No a v podstatě jsme prej udělali jen jednu chybu- moc jsme se s blekem mazlili a oňuňávali, když jsme si ho vzali a on to pochopil, trochu jinak než měl. Tááááááákže, krmení z ruky se nekoná- máme ho prej uklidit někam kde bude mít klid a když bude žrát s malím tak mu neublíží- dělají si mezi sebou pořádky. kastrace se taky odkládá- prostě tu začne cepovačka a nééé jen mazlení. no v podstatě žádné- jen krátce pohladit, nebo pochválit a dost.

no tak uvidíš, jak to půjde. snad se bude dařit
já našla jednu krásnou fotku
Matildinka a Inďátko, jak jim s oblibou s Markét říkáme

8.2.2008 10:06

rude napsal(a):

jojo, však to tady přastávám stíhat, cepovačka je už od včerejška.strávili jsme s nimi včera skoro celý den, no bylo nám už docela kosa. ale stejně ho obdivuju, on snad vůbec nespí, ten mail mi psal 3.39 ráno, ale jinak strašný ochota, fakt to musím uznat, jsem vůbec nečekala, že se ozve, už tak má beztak spoustu práce a ještě k tomu nic se v dnešní době nedává zadarmo.však jsem mu taky napsala děkovací mail. ta fotka je krásná, ty bílé fleky jsou fakt suprové. a vlastní tu vůbec někdo toho hnedého?

8.2.2008 10:14

michalasin napsal(a):
jojo, však to tady přastávám stíhat, cepovačka je už od včerejška.strávili jsme s nimi včera skoro celý den, no bylo nám už docela kosa. ale stejně ho obdivuju, on snad vůbec nespí, ten mail mi psal 3.39 ráno, ale jinak strašný ochota, fakt to musím uznat, jsem vůbec nečekala, že se ozve, už tak má beztak spoustu práce a ještě k tomu nic se v dnešní době nedává zadarmo.však jsem mu taky napsala děkovací mail. ta fotka je krásná, ty bílé fleky jsou fakt suprové. a vlastní tu vůbec někdo toho hnedého?

no mi máme ale taky flek heč- no spíš pidi flek tady to jde vydět, jak byl mimi, tak takhle spinkal pořád.

8.2.2008 10:16

rude napsal(a):

To je krásná fotka!
No, cepovačku beru Když byl někdy problém, tohle pomůže...disciplína, respekt, ale pes musí vědět, že je jinak milován.

tady Darések "buchetka" ..myslím, že tady měl nějak rok..tohle má dodnes nejradši. Včera mě pěkně štval, jak je žárlivý. Česala jsem Fabbyho a jemu se zdálo, že se potento, že se nevěnuji jemu. Tahal Fabbyho za ocas, chtěl ho odvléct ode mě za uši, pak na upozornění přestal, ale zase začal kolem pobíhat jako šašek a nosil mi botu..pak zjistil, že to nefunguje, tak s ní praštil a přiběhl s balonkem. Nakonec jsem ho fakt musela seřvat ať si někde lehne a neotravuje pořád, že se mu budu věnovat pak. Je strašně žárlivý. Pořád aby se člověk zabýval jen jím..ale oni jsou v tom oba stejní. Jak začnu muchlovat Darése, zase Fabín přiletí s nějakým balonkem a strká mi ho. Ale Darés je vychcaný a umí Fabyho dobře vystrnadit. Provlíkne se mezi mnou a jím a hned ho mám v náruči....prostě umí využít situace..je s nimi sranda.

Tady leje, tak jdu Fabína česat do šopy..děs běs.

8.2.2008 10:17

michalasin napsal(a):
no mi máme ale taky flek heč- no spíš pidi flek tady to jde vydět, jak byl mimi, tak takhle spinkal pořád.

ale už ten flíček nemá co?
ale bradu má trochu viď?

8.2.2008 10:18

lucky napsal(a):
To je krásná fotka!
No, cepovačku beru Když byl někdy problém, tohle pomůže...disciplína, respekt, ale pes musí vědět, že je jinak milován.

tady Darések "buchetka" ..myslím, že tady měl nějak rok..tohle má dodnes nejradši. Včera mě pěkně štval, jak je žárlivý. Česala jsem Fabbyho a jemu se zdálo, že se potento, že se nevěnuji jemu. Tahal Fabbyho za ocas, chtěl ho odvléct ode mě za uši, pak na upozornění přestal, ale zase začal kolem pobíhat jako šašek a nosil mi botu..pak zjistil, že to nefunguje, tak s ní praštil a přiběhl s balonkem. Nakonec jsem ho fakt musela seřvat ať si někde lehne a neotravuje pořád, že se mu budu věnovat pak. Je strašně žárlivý. Pořád aby se člověk zabýval jen jím..ale oni jsou v tom oba stejní. Jak začnu muchlovat Darése, zase Fabín přiletí s nějakým balonkem a strká mi ho. Ale Darés je vychcaný a umí Fabyho dobře vystrnadit. Provlíkne se mezi mnou a jím a hned ho mám v náruči....prostě umí využít situace..je s nimi sranda.

tady hnědého nikdo nemá, ale jinak jich znám hromadu

8.2.2008 10:22

lucky napsal(a):
To je krásná fotka!

jo to mi taky něco připomíná já jak včera česala Hagiho, tak Indy ho musel furt otravovat a šlapat po něm
vždy si sednu na schody a každej mi jde z jedný strany, pak jeden začně cvakat zubama a druhej spustí taky a oba mi před obličejet začnou dělat kraviny

8.2.2008 10:27

rude napsal(a):
jo to mi taky něco připomíná já jak včera česala Hagiho, tak Indy ho musel furt otravovat a šlapat po něm
vždy si sednu na schody a každej mi jde z jedný strany, pak jeden začně cvakat zubama a druhej spustí taky a oba mi před obličejet začnou dělat kraviny

jo, já posledně drbala na zemi Darése a fabby přišel a otravoval s balonkem. Jak jsem si ho moc nevšímám,a tak sednul chudákovi Darésovi na hlavu, abych teda drbala už jeho..Darések chudinka plácal kolem nožičkami a na hlavě mu seděl ten hromotluk ..já být jím, tak už jsem ho dávno kousla do zadku

no, takhle vypadal posledně, ale co s ním udělám nyní, když polovinu kožichu hází pryč....

8.2.2008 10:32

lucky napsal(a):
jo, já posledně drbala na zemi Darése a fabby přišel a otravoval s balonkem. Jak jsem si ho moc nevšímám,a tak sednul chudákovi Darésovi na hlavu, abych teda drbala už jeho..Darések chudinka plácal kolem nožičkami a na hlavě mu seděl ten hromotluk ..já být jím, tak už jsem ho dávno kousla do zadku

no, takhle vypadal posledně, ale co s ním udělám nyní, když polovinu kožichu hází pryč....

takhle to bylo ještě únosný, ale teď když se rozhodnou hrát, tak mizím

8.2.2008 10:35

rude napsal(a):
takhle to bylo ještě únosný, ale teď když se rozhodnou hrát, tak mizím

tohle už je taky dááávno

8.2.2008 10:42

rude napsal(a):
tohle už je taky dááávno

no jo, ti naši když začnou řádit, tak jsou jako tajfun....

no tak já mizím. Za chvíli tady stejnu bude zase zmrzlá..tady valí déšť se sněhem
Darések...v neděli si užije klid

8.2.2008 10:53

lucky napsal(a):
no jo, ti naši když začnou řádit, tak jsou jako tajfun....

no tak já mizím. Za chvíli tady stejnu bude zase zmrzlá..tady valí déšť se sněhem
Darések...v neděli si užije klid

jsem mu to ještě blejskla, ale asi to moc vidět nejde, ještě to má ale asi to zčerná, dárés má krásnou hřívu. v podstatě je toto plemeno ůžasné samo o sobě, ale na každým z nich je něco nej, hnědé vím že má myslím ch. s. gomaru? čumím na to pořád

8.2.2008 10:55

michalasin napsal(a):
jsem mu to ještě blejskla, ale asi to moc vidět nejde, ještě to má ale asi to zčerná, dárés má krásnou hřívu. v podstatě je toto plemeno ůžasné samo o sobě, ale na každým z nich je něco nej, hnědé vím že má myslím ch. s. gomaru? čumím na to pořád

no možná ještě tady, ale je zas jak hnuj, musím taky česat, jenomže ta štěněčí se zas smrskne k sobě a je to jako kdybych s ním nic nedělala.

8.2.2008 11:04

michalasin napsal(a):
no možná ještě tady, ale je zas jak hnuj, musím taky česat, jenomže ta štěněčí se zas smrskne k sobě a je to jako kdybych s ním nic nedělala.

no a teď mají siestu, ale je to focené z okna, ať neruším, takže nic moc.

8.2.2008 11:13

michalasin napsal(a):
no a teď mají siestu, ale je to focené z okna, ať neruším, takže nic moc.

taky na ně dycky koukám z onka, jak si hoví na dvoře
mizím do práce...
hezký den všem, mimochodem u nás svítí slunko a je čisté nebe, tudíž čistí i psi

8.2.2008 11:15

rude napsal(a):

taky na ně dycky koukám z onka, jak si hoví na dvoře
mizím do práce...
hezký den všem, mimochodem u nás svítí slunko a je čisté nebe, tudíž čistí i psi

jo někdy je to dobrá prča, jak vyvádějí kraviny, taky mizím, jdu vařit a pak za těma rozmazlencama.

8.2.2008 12:15

rude napsal(a):
téda, my jedeme

My pokracujeme v prerabke. Hugo pomaha

8.2.2008 12:19

rude napsal(a):
téda, my jedeme

Tu to je vidno lepsie

8.2.2008 12:19

pigie napsal(a):
My pokracujeme v prerabke. Hugo pomaha

no náš malí mi taky pomáhá.

8.2.2008 12:23

michalasin napsal(a):
no náš malí mi taky pomáhá.

ten vysavač už není tak pěkný, sorbon taky pomáhá

8.2.2008 15:14

pigie napsal(a):
Tu to je vidno lepsie

Pigi, koukám že vám Hugo opravdu krásně pomáhá. Nechceš půjčit Baffy? Ona taky strašně ráda pracuje, kdyby jste třeba potřebovali vykopat v kuchyni nějakou díru, tak vám skvěle poslouží.
Jo a co Hugo, jak vypadal když jsi příšla s práce? Je s něho landsser, nebo už to s něho spadlo?

8.2.2008 15:22

scepancova napsal(a):
Pigi, koukám že vám Hugo opravdu krásně pomáhá. Nechceš půjčit Baffy? Ona taky strašně ráda pracuje, kdyby jste třeba potřebovali vykopat v kuchyni nějakou díru, tak vám skvěle poslouží.
Jo a co Hugo, jak vypadal když jsi příšla s práce? Je s něho landsser, nebo už to s něho spadlo?

Lucka: Než nacvičíme dvojici s Kimem i Florinkou najednou, to si počkáš ještě... To není moc sranda, oni zatím vůbec nerozlišujou pro koho je jaký povel... Jinak fotky Florinky mám, něco sem dám. Chtěla jsem vyfotit Kima s Florí při hře, ale je to nemožný, oni tak lítají, že nikdy nejsou v záběru oba najednou.
Takže Florinka při cvičení výstavního postoje

8.2.2008 15:23

rendik napsal(a):
Lucka: Než nacvičíme dvojici s Kimem i Florinkou najednou, to si počkáš ještě... To není moc sranda, oni zatím vůbec nerozlišujou pro koho je jaký povel... Jinak fotky Florinky mám, něco sem dám. Chtěla jsem vyfotit Kima s Florí při hře, ale je to nemožný, oni tak lítají, že nikdy nejsou v záběru oba najednou.

S míčkem

8.2.2008 15:23

rendik napsal(a):

A ještě štěkající

8.2.2008 15:33

rendik napsal(a):
A ještě štěkající

Florinka je moc krásná............hned jsem se koukla na tvoje stránečky na Florinku.
Teda, ale povím ti, to video z toho 1. kola Sářin pohár Brasy, no to je prostě paráda. Florince to tam šlo moocccccc krásně.

8.2.2008 15:37

rude napsal(a):
téda, my jedeme

Si mrtva Scepancova, ak okamzite nezacnes pisat to e za to tvoje Pigi
Florinka je fakt krasna hugo nebol landseer, vsetko opadlo, zostali dva flaky male na chvoste a na boku. Tie tam ma furt

8.2.2008 15:39

pigie napsal(a):
Si mrtva Scepancova, ak okamzite nezacnes pisat to e za to tvoje Pigi
Florinka je fakt krasna hugo nebol landseer, vsetko opadlo, zostali dva flaky male na chvoste a na boku. Tie tam ma furt

Sorry, sorry, opravdu sorry, moc se ti omlouvám PIGIE.
Aby jsi se nepotentovala s toho.

8.2.2008 15:41

scepancova napsal(a):

E je pro Pigie důležité, já to chápu, pigi bez e se jmenuje náš kozlík

8.2.2008 15:43

evicka napsal(a):
E je pro Pigie důležité, já to chápu, pigi bez e se jmenuje náš kozlík

No však je to jedno, jestli pigi nebo pigie.
Snad si jí z vašim kozlíkem nikdo nesplete.

Evi, co Brno, stále jedeš? Ještě se nic nezměnilo?

Já už se moc těším, na vás všechny co tam budete. Je sice pravda, že nás tam moc nebude, ale aspoň něco.

8.2.2008 15:45

scepancova napsal(a):
No však je to jedno, jestli pigi nebo pigie.
Snad si jí z vašim kozlíkem nikdo nesplete.

Evi, co Brno, stále jedeš? Ještě se nic nezměnilo?

Já už se moc těším, na vás všechny co tam budete. Je sice pravda, že nás tam moc nebude, ale aspoň něco.

Stále jedu, snad taky dojedu a uvidíme se, jedeš ty a Lucka? Nebo ještě někdo odsud?

8.2.2008 15:46

evicka napsal(a):
Stále jedu, snad taky dojedu a uvidíme se, jedeš ty a Lucka? Nebo ještě někdo odsud?

No vím o Lucce a tobě a mě. MOžná se tam přijede podívat i Ivča s Alim, ale to nevím. Snad se IVča ozve a napíše nám to tady.

8.2.2008 15:49

scepancova napsal(a):

Ty voe, ved pockaj, az sa zas stretneme!!! Budes to pigie hlaskovat!

8.2.2008 15:55

scepancova napsal(a):
No vím o Lucce a tobě a mě. MOžná se tam přijede podívat i Ivča s Alim, ale to nevím. Snad se IVča ozve a napíše nám to tady.

Uvidíme. Mě se zdá, že říkala, že se zajede tam podívat..

Jinak Florinka je úúúžasná! Nádherná! Fakt vyrostla a zkrásněla. Jde vidět, že už je slečna.

Holky, já jsem kaput. Fabín je vyčesaný dočista dočista, vyhodila jsem plnou igelitku chlupů. Měla jsem strach, že bude nahatý, ale otřepal se, načechral a kožichu má ještě na jednoho psa. Ale dneska už ho fakt víc nedám. Šíleně mě bolí záda a ruce, ale vyčesaný je dokonale. Jenom dobře líná i Darés, takže příští týden mě čeká další česání Zítra Fabbyho trochu upravím, ale je z minula ještě hezký, takže to bude práce na hodinku maximálně. Ale vymrzla jsem pěkně.
Musela jsem pak přejet Darése, že jako ho taky češu, protože už byl dost nasraný, že on už dva dny nic. Tak je spokojenější.

A já si jdu vyléčit záda...jedu se na chvíli projet s Usinkou po loukách...

8.2.2008 15:56

pigie napsal(a):
Ty voe, ved pockaj, az sa zas stretneme!!! Budes to pigie hlaskovat!

Ano, ano ................už si to PIGIE tady pěkně hláskuji.
Za trest si ho tady píši na papír a napíšu ho aspoň 100x.

8.2.2008 16:14

scepancova napsal(a):
Ano, ano ................už si to PIGIE tady pěkně hláskuji.
Za trest si ho tady píši na papír a napíšu ho aspoň 100x.

8.2.2008 16:37

pigie napsal(a):

Florinka děkuje všem za pochvaly a zdraví vaše medvědy! Právě jsme se vrátili z procházky a máme nové fotky... Jinak Lucko, kdybys v rámci tréninku chtěla vyčesat i Kima, budu jen ráda. Minulý týden jsem z něj vyčesala dvě náruče chlupů a to jsem to vyčesala jen tak z toho nejhoršího, o víkendu budu pokračovat...

8.2.2008 16:38

rendik napsal(a):
Florinka děkuje všem za pochvaly a zdraví vaše medvědy! Právě jsme se vrátili z procházky a máme nové fotky... Jinak Lucko, kdybys v rámci tréninku chtěla vyčesat i Kima, budu jen ráda. Minulý týden jsem z něj vyčesala dvě náruče chlupů a to jsem to vyčesala jen tak z toho nejhoršího, o víkendu budu pokračovat...

Ještě jedna společná póza (Kima už to moc nebavilo)

8.2.2008 16:38

rendik napsal(a):

A hrátky

8.2.2008 18:43

rude napsal(a):
téda, my jedeme

Tak v tom mame nespornu vyhodu. U nas sa ziadne vycesavanie nekona. Pes ma rovnako srsti ako v lete Akurat je teraz strasne spinavy chudak, ale nema cenu ho kupat v tomto brajgli. Ja uz chcem byt a nie staveniskooooo. Bohuzial, kuchynu dovezu tak za mesiac, dovtedy to este musim vydrzat Mimochodom, dnes som doma na dlazke nasla viete co? Kliesta! Mrchy

8.2.2008 18:47

pigie napsal(a):
Tak v tom mame nespornu vyhodu. U nas sa ziadne vycesavanie nekona. Pes ma rovnako srsti ako v lete Akurat je teraz strasne spinavy chudak, ale nema cenu ho kupat v tomto brajgli. Ja uz chcem byt a nie staveniskooooo. Bohuzial, kuchynu dovezu tak za mesiac, dovtedy to este musim vydrzat Mimochodom, dnes som doma na dlazke nasla viete co? Kliesta! Mrchy

Florinka je krásná
docela jste mě rozesmály tou debatou na pigi a pigie
právě jsem nakrmila kluky a vařím na víkend maso.

8.2.2008 18:56

rude napsal(a):
Florinka je krásná
docela jste mě rozesmály tou debatou na pigi a pigie
právě jsem nakrmila kluky a vařím na víkend maso.

No jo, s tím mě taky rozesmály, jak se chtějí zabíjet

Jinak fakt mám natrénováno v česání dost. Ale musím pochvílit Kima. Jde vidět, že clapec dospěl, je moc pěkný a vypadá že ¨zmohutněl. Možná to dělá i kožich, ale vypadá o mnoho lépe nyní. Fakt bych ho nepoznala. A Florinka je fakticky úžasná, s Kimem spolu jsou skvělá dvojka. Mě se strašně moc líbí blue merle zbarvení . Moc se mi to líbí na kolii, šeltii i tom australákovi..být takový fundlák, tak určitě jednoho mám

blue merle kolie

8.2.2008 18:57

lucky napsal(a):
No jo, s tím mě taky rozesmály, jak se chtějí zabíjet

Jinak fakt mám natrénováno v česání dost. Ale musím pochvílit Kima. Jde vidět, že clapec dospěl, je moc pěkný a vypadá že ¨zmohutněl. Možná to dělá i kožich, ale vypadá o mnoho lépe nyní. Fakt bych ho nepoznala. A Florinka je fakticky úžasná, s Kimem spolu jsou skvělá dvojka. Mě se strašně moc líbí blue merle zbarvení . Moc se mi to líbí na kolii, šeltii i tom australákovi..být takový fundlák, tak určitě jednoho mám

blue merle kolie

jinak Fabby ještě nebyl tak hrozný jako bude Darés. Protože co nyní nechodí tak na výstavy, ale jen cvičíme, tak je zarostlý...jemu rostou strašné kalhoty. Takže to si máknu

8.2.2008 18:58

lucky napsal(a):
jinak Fabby ještě nebyl tak hrozný jako bude Darés. Protože co nyní nechodí tak na výstavy, ale jen cvičíme, tak je zarostlý...jemu rostou strašné kalhoty. Takže to si máknu

A ještě jeden blue merle pes

8.2.2008 18:59

lucky napsal(a):
A ještě jeden blue merle pes

...a už zpět k fundlům

Fabínek

8.2.2008 19:04

rude napsal(a):
téda, my jedeme

No, moc blue merle to nie je. Ale minule sme s katkou pozerali psov u poliakov. Myslim, ze z tohto este chvilku a mozno by sa podarilo vyslachtit blue merle

8.2.2008 19:36

pigie napsal(a):
No, moc blue merle to nie je. Ale minule sme s katkou pozerali psov u poliakov. Myslim, ze z tohto este chvilku a mozno by sa podarilo vyslachtit blue merle

no tohle teda jo... ..ještě ho trochu dobarvit a je blue

8.2.2008 19:41

lucky napsal(a):
no tohle teda jo... ..ještě ho trochu dobarvit a je blue

tééda, ten je...
ale nějak moc barevnej na mě

8.2.2008 20:10

rude napsal(a):
tééda, ten je...
ale nějak moc barevnej na mě

Tak se vám pochlubím. Matilda dneska sama vybrakovala popelnici. Byla chytrá, hned na poprvé si jí povalila. Kétě o trvalo pět let, než pochopila, že se lépe vybrakuje, když leží na zemi. No, hlavní je, že jsou zdravé

8.2.2008 20:17

matilda napsal(a):
Tak se vám pochlubím. Matilda dneska sama vybrakovala popelnici. Byla chytrá, hned na poprvé si jí povalila. Kétě o trvalo pět let, než pochopila, že se lépe vybrakuje, když leží na zemi. No, hlavní je, že jsou zdravé

supééér!! že jí gratulujeme
si to řekly, holky...
Kéťa jí poradila, ať se chodí mrknout do popelnice, že na ten její sloní žaludek tam vždy něco najde

8.2.2008 20:22

rude napsal(a):
téda, my jedeme

No, sikovna matilda Ja by som Huga asi zabila My mame kos tri roky len igelitku na zemi ale nenabral odvahu Podla mna jemu fakt pomohlo, ze som s nim bola na materskej. Dnes som s nim prechadzala cez cestu. Vzdy som si myslela, ze on je taka opicka, ze proste ako sa pohnem, ze uz mozeme cez cestu, tak ide. No a dnes som sla , ale som sa zarazila, chcela som sa vratit pre mobil, tak som stiahla nohu spat z prechodu. A pes tiez! K nohe funguje aj pospiatky Je to moj milacik. Neverim, ze kedykolvek budem mat lepsieho psa
Jedna spomienkova fotka s cervenym prelivom

8.2.2008 20:25

pigie napsal(a):
No, sikovna matilda Ja by som Huga asi zabila My mame kos tri roky len igelitku na zemi ale nenabral odvahu Podla mna jemu fakt pomohlo, ze som s nim bola na materskej. Dnes som s nim prechadzala cez cestu. Vzdy som si myslela, ze on je taka opicka, ze proste ako sa pohnem, ze uz mozeme cez cestu, tak ide. No a dnes som sla , ale som sa zarazila, chcela som sa vratit pre mobil, tak som stiahla nohu spat z prechodu. A pes tiez! K nohe funguje aj pospiatky Je to moj milacik. Neverim, ze kedykolvek budem mat lepsieho psa

Opravdu to šikula je.
No moje holky teda ještě ani jednu nenapadlo lézt do popelnice. Ale asi to bude tím, že v ní nic dobrého pro ně není. Jenom popel s kotle.

8.2.2008 20:29

pigie napsal(a):

No a este sa bonznem. Ked som zistila taku super vec, tak som dala Hugovi k nohe na schodoch a v polke zastala. Pes si prisadol aj na schodoch On je fakt proste milacik vycviceny. Len ja som taka opica, co ho skusa
15 mesacny milacik

8.2.2008 22:15

pigie napsal(a):
No a este sa bonznem. Ked som zistila taku super vec, tak som dala Hugovi k nohe na schodoch a v polke zastala. Pes si prisadol aj na schodoch On je fakt proste milacik vycviceny. Len ja som taka opica, co ho skusa
15 mesacny milacik

Ahoj, ahoj! My do Brna jedemeee! Jsem to sem už někdy psala, ale asi to zapadlo. Už se na vás na všechny zase moc těším a o Alim ani nemluvě, ten bude zase na vrcholu blaha a dělat ostudu. Jinak zítra ho musím pořádně vyčesat, protože jsem ho nečesala už nevím jak dlouho a vypadá teda strašně. Budem vám tam dělat takové špinavé, zacuchané a přerostlé křoví. Jsem zrovna před chvilkou dorazila z Prahy, pročetla si nové příspěvky a teda debata PIGI a PIGIE mně taky hodně pobavila - myslím, že Zuzka má ode dneška novou přezdívku.

8.2.2008 22:45

neofemka napsal(a):
Ahoj, ahoj! My do Brna jedemeee! Jsem to sem už někdy psala, ale asi to zapadlo. Už se na vás na všechny zase moc těším a o Alim ani nemluvě, ten bude zase na vrcholu blaha a dělat ostudu. Jinak zítra ho musím pořádně vyčesat, protože jsem ho nečesala už nevím jak dlouho a vypadá teda strašně. Budem vám tam dělat takové špinavé, zacuchané a přerostlé křoví. Jsem zrovna před chvilkou dorazila z Prahy, pročetla si nové příspěvky a teda debata PIGI a PIGIE mně taky hodně pobavila - myslím, že Zuzka má ode dneška novou přezdívku.

NO, mě se zdálo, že to tady bylo o tom, zda jedeš do Brna s Alim Takže se uvidíme.

mladý "Buchetka"

9.2.2008 07:01

rude napsal(a):
téda, my jedeme

Tak Vam zavidim, aj ja by som sla, ale ja musim trcat v praci Uz ma ta praca nebavi, radsej by som robila nieco doma, kde by sa mi Hugo motal pri nohach

9.2.2008 08:05

rude napsal(a):
téda, my jedeme

My sme vcera ukoncili prvu etapu prerabky, druha sa zacne tyzden predtym, ako nam dovezu kuchynu Tak posielam este jedneho meraca

9.2.2008 08:52

pigie napsal(a):
My sme vcera ukoncili prvu etapu prerabky, druha sa zacne tyzden predtym, ako nam dovezu kuchynu Tak posielam este jedneho meraca

Hugo je skvělý jak pomáhá Tváří se tak důležitě

Fabínka musím dneska doupravit, s tím česáním mi včera dal zabrat. Na Usince jsem si alespoň trochu uvolnila záda..strašně me z toho bolela. Dneska má narozeninky, tak táta koupil pudink a piškoty a uděláme jim mlsku. Hele, to jsem říkala, že posledně na Vánoce jim koupil buřty a ti blbouni to nechtěli?!!! Normálně psi co nejí buřty! Darés to okamžitě zkoumal, jestli v tom někde není prášek. Protože buřt jen tak..to je určitě zrada s práškem. No trvalo jim to asi den, než to snědli! Povalovali to v miskách, jakoby ty buřty byly otrávené!

malý roční Darések...to je děsné, taky už bude mít 4 roky! (3.4.)

9.2.2008 08:59

lucky napsal(a):

Fabínka musím dneska doupravit, s tím česáním mi včera dal zabrat. Na Usince jsem si alespoň trochu uvolnila záda..strašně me z toho bolela. Dneska má narozeninky, tak táta koupil pudink a piškoty a uděláme jim mlsku. Hele, to jsem říkala, že posledně na Vánoce jim koupil buřty a ti blbouni to nechtěli?!!! Normálně psi co nejí buřty! Darés to okamžitě zkoumal, jestli v tom někde není prášek. Protože buřt jen tak..to je určitě zrada s práškem. No trvalo jim to asi den, než to snědli! Povalovali to v miskách, jakoby ty buřty byly otrávené!

No, pomaha. Tvari sa ako ukrizovanec

S tymi spekackami, u nas bola sranda na stedry vecer, kedy Hugo dostal rybu. neexist to zozrat, to je zvieratko!!! To on nebude!!! Laskyplne to olizoval, ale absolutne nepouzil zuby. Ryba musela byt zbavena hlavy a koze aby si na tom pochutnal Potom to uz bola mnamka najvacsia Ked bol mensi a nezravec, tak sme bezne davali kura, varene maso spat do chladnicky. Kurencom zasadne len poobhryzal kridelka Na odmeny vonku vobec nereagoval, nosila som vonku maso, o ktore mali zaujem vsetci psi z okolia a utekali za mnou svojim panom a moj pes nist Raz som skoro o ruku prisla kvoli istemu nenazranemu RR Nastastie ten zaujem sa potom presunul na lopticku, do roka by ste ho nicim neuputali Bol to tazky vycvik, ako blbecek som musela poskakovat a tak, aby som u neho trochu zaujmu vzbudila, lebo VSETKO OSTATNE bolo dolezitejsie. Teraz si zase nemozem stazovat, akonahle mam loptu, alebo sme pri vode, tak je to oddany pes. Sice, teraz aj za piskotu sa postavi na hlavu, za rozok zaprie majitela

Ozaj, hovorila som, ze si stratil kacicku? Ale zase nezda sa, zeby ho to nejak trapilo

9.2.2008 09:03

lucky napsal(a):

ahoj, no vidím, že jste tady s tím pěkně zase hnuli.no ale taky vidím, že mají všichni pesani oblíbené podobné hračky.

9.2.2008 09:08

rude napsal(a):
téda, my jedeme

Jednoznacne. Hugova domaca cislo 1 - uzol

9.2.2008 09:12

pigie napsal(a):

jojo jsou na to jak diví, akorát ten náš už nevypadá tak hezky, ikdyž jej operu sorbonek mu dává pěkně zabrat, ještě má ze zveráča koupenou plyšovou kačenku, jsou na ní místo noh taky ty uzli, jenomže ta už je k nepoznání, koupe ji v blátě.

9.2.2008 09:13

michalasin napsal(a):
jojo jsou na to jak diví, akorát ten náš už nevypadá tak hezky, ikdyž jej operu sorbonek mu dává pěkně zabrat, ještě má ze zveráča koupenou plyšovou kačenku, jsou na ní místo noh taky ty uzli, jenomže ta už je k nepoznání, koupe ji v blátě.

Nas tento povodny by uz nik nepoznal. Naschval ho vyfotim Ale zije a stale je oblubeny. Druhy, asi rocny este pripomina uzol

9.2.2008 09:14

pigie napsal(a):

NO jo, uzlů zlikvidovali několik! Darésova to byla nejoblíbenější hračka. Je fakt, že to vyválel všude, ale nějak to drželo pokupě. Jak přišel Fabby, tak měl Darés po srandě. Jen to vzal do tlamy, už se Fabby na něj vrhnul..všechno mu krade. No a nevím jak, ale prostě všechny uzly rozmotá. Dělala jsem mu i uzly z lana, ale vše Fabín zlikviduje, rozhryže a rozmontuje

Jinak Reni, koukala jsem na CH.S od Florinky a její tatínek je fakt fešák. Blue merle bez tříslových znaků! a s modrými očičky..no fakt se mi líbí...holky jukněte tady na jeho fotky. ... http://www.sweb.cz/fortfox/fotogalerie_oliver.htm

9.2.2008 09:15

pigie napsal(a):
Nas tento povodny by uz nik nepoznal. Naschval ho vyfotim Ale zije a stale je oblubeny. Druhy, asi rocny este pripomina uzol

no já půjdu vyfotit tu kačenu. ale bacha ať se neleknete. už to kačena ani není.

9.2.2008 09:24

michalasin napsal(a):
no já půjdu vyfotit tu kačenu. ale bacha ať se neleknete. už to kačena ani není.

tak už to mám, je tam pěkná kosa, on s tou kačenou totiž i spí.

9.2.2008 09:26

michalasin napsal(a):
tak už to mám, je tam pěkná kosa, on s tou kačenou totiž i spí.

a kačenka ještě. no nevím kdyby ty digitáli nebyli.

9.2.2008 09:28

rude napsal(a):
téda, my jedeme

Tak ja som svinka, hracky kupujem take, ktore viem, ze moc neznici. Takze od chovatelky dostal krasnu sovicku, ta mu vydrzala asi mesiac alebo dva, potom som mu kupila chobotnicku, ktorej nohy poodtrhal za dva dni. Takze odvtedy som kupovala len bytelne hracky a on odvtedy prestal hracky nicit Ma rad natrhnute veci, tie cupuje na male kusky. Ale nove veci, resp. nenatrhnute tie sa moc znicit nesnazi. Ale akonahle uz to ma niekde dierku, tak je to sranda to rozcupovat. Takze doma som ratala balonkoveho maniaka a jeho zbierku. Mame doma 11 lopticiek, nepocitam tenisove, ktore furt domov vlaci z vonku toto je myslim najvacsia

9.2.2008 09:28

pigie napsal(a):
Tak ja som svinka, hracky kupujem take, ktore viem, ze moc neznici. Takze od chovatelky dostal krasnu sovicku, ta mu vydrzala asi mesiac alebo dva, potom som mu kupila chobotnicku, ktorej nohy poodtrhal za dva dni. Takze odvtedy som kupovala len bytelne hracky a on odvtedy prestal hracky nicit Ma rad natrhnute veci, tie cupuje na male kusky. Ale nove veci, resp. nenatrhnute tie sa moc znicit nesnazi. Ale akonahle uz to ma niekde dierku, tak je to sranda to rozcupovat. Takze doma som ratala balonkoveho maniaka a jeho zbierku. Mame doma 11 lopticiek, nepocitam tenisove, ktore furt domov vlaci z vonku toto je myslim najvacsia

Ma ju uz skoro tri roky a stale je ako nova

9.2.2008 09:29

michalasin napsal(a):
a kačenka ještě. no nevím kdyby ty digitáli nebyli.

no a jinak k těm uzlům, musím dávat bacha, Blekoš je sorbonkovi zahrabává. nevím proč ale blekoš si s něma nechce hrát. ale ani jeden pes mi to ještě nerozmotal. to teda koukám.

9.2.2008 09:33

pigie napsal(a):

ten balón. to je přímo pro psy? to tak má být?vypadá to dobře.tady jsem to nikde ještě neviděla.

9.2.2008 09:41

michalasin napsal(a):
ten balón. to je přímo pro psy? to tak má být?vypadá to dobře.tady jsem to nikde ještě neviděla.

jj, je to priamo pre psy. Aby to mali za co drzat Bol drahy ako slak, ale co by som pre milacika nespravila Dobre sa do toho kope mne a pes to rychlo aportuje

9.2.2008 09:42

michalasin napsal(a):

no teď jsem na ně koukala z okna a sorbon si našel novou hračku. svůj ocas. hmmm tak doufám , že si ho oškube a bude zněj mít ještě větší anténu něž má teď.

9.2.2008 09:45

pigie napsal(a):
jj, je to priamo pre psy. Aby to mali za co drzat Bol drahy ako slak, ale co by som pre milacika nespravila Dobre sa do toho kope mne a pes to rychlo aportuje

no právě, že se mi to líbí, pěkně to může bafnout do tlamy a jít. ale tady to nikde nemají, no musím se podívat vě větších městech jak pojedeme nakupovat.cena mi nevadí, taky do něj investuju celkem dost.

9.2.2008 09:49

michalasin napsal(a):
no právě, že se mi to líbí, pěkně to může bafnout do tlamy a jít. ale tady to nikde nemají, no musím se podívat vě větších městech jak pojedeme nakupovat.cena mi nevadí, taky do něj investuju celkem dost.

Co si spominam, stala nieco ako 550Sk, kupila som ju u nas vo zveraku. Toto je stredna velkost, velku nemali, co mi bolo dost luto. Su aj mensie. Myslela som povodne, ze po lopte bude zachvilu, ale nastastie som sa mylila

9.2.2008 09:50

pigie napsal(a):
Co si spominam, stala nieco ako 550Sk, kupila som ju u nas vo zveraku. Toto je stredna velkost, velku nemali, co mi bolo dost luto. Su aj mensie. Myslela som povodne, ze po lopte bude zachvilu, ale nastastie som sa mylila

mimochodom, ti sikovnejsi = medzi ktorych ja nepatrim by si ju lahko vyrobili aj sami

9.2.2008 09:56

pigie napsal(a):
mimochodom, ti sikovnejsi = medzi ktorych ja nepatrim by si ju lahko vyrobili aj sami

no když tak na to koukám, je tam ten uzel, nebo lano, nějaký ten popruh, nevím za co to drží, ale asi taky za to lano, ale ten balón je jaký, obyčejný kopačák, nebo to látkové jak se to prodává ve zveráči?

9.2.2008 09:58

michalasin napsal(a):
no když tak na to koukám, je tam ten uzel, nebo lano, nějaký ten popruh, nevím za co to drží, ale asi taky za to lano, ale ten balón je jaký, obyčejný kopačák, nebo to látkové jak se to prodává ve zveráči?

Je to z gumy. Nie je to koza ani latka. Da sa to s hocakou loptou. Su tam dva popruhy, krizom cez seba, na konci su tie lana prisite na tie popruhy.

9.2.2008 10:13

pigie napsal(a):
Je to z gumy. Nie je to koza ani latka. Da sa to s hocakou loptou. Su tam dva popruhy, krizom cez seba, na konci su tie lana prisite na tie popruhy.

no asi budu muset fakt počumět po těch zveráčích a když neseženu, dám se do toho. už se chcu vyděť, no ale co třeba to zvládnu, alespoň malého potěším.ale ten balón to asi fakt menší.

9.2.2008 10:27

michalasin napsal(a):
no asi budu muset fakt počumět po těch zveráčích a když neseženu, dám se do toho. už se chcu vyděť, no ale co třeba to zvládnu, alespoň malého potěším.ale ten balón to asi fakt menší.

Ja by som sa teraz uz do toho pustila asi sama, ved voditka si robim sama, ale ten balon som chcela rychlo a hned, mali len jeden I ked Hugo ma radsej co najmensie veci, take co moze prehltnut z tych je uplne mimo

Přidejte reakci

Přidat smajlík