Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2008 10:38

Tak zakladam ja a davam hadanku. Co je to?

9.2.2008 10:45

pigie napsal(a):

Hmmm, přemýšlím..............stále přemýšlím, co by to tak mohlo být?
Jé, už to mám............že by čumák?

9.2.2008 11:05

scepancova napsal(a):
Hmmm, přemýšlím..............stále přemýšlím, co by to tak mohlo být?
Jé, už to mám............že by čumák?

S tebou sa nehram. Ty tiez vsetko uhadnes Skoda, ze tu tu papulku nemam, tak by som ho vybozkavala Lubim hooooooooo, milacika najvacsiehoooooooo. Neviem, co mam dnes za divnu naladu. To ta praca cez vikend asi robi

9.2.2008 11:11

pigie napsal(a):
S tebou sa nehram. Ty tiez vsetko uhadnes Skoda, ze tu tu papulku nemam, tak by som ho vybozkavala Lubim hooooooooo, milacika najvacsiehoooooooo. Neviem, co mam dnes za divnu naladu. To ta praca cez vikend asi robi

No jo, tu práci ti opravdu nezávidím..................ale víš jak, někdo přeci pracovat musí.
Náhodou já dneska taky pracuji...........uklízím, vařím, peru, žehlím, vytírám, vysávám a nevím co ještě všechno...........jo do toho ještě hlídám Tinku a chystám věci na zítřejší výstavu. Taky ještě musím zajet k Lucce vyfoukát Baffy a taky jí ještě pořádně počesat.
Kurnik, koukám že mám ještě hodně práce, jen abych to všechno do večera stihla.

9.2.2008 11:20

scepancova napsal(a):
No jo, tu práci ti opravdu nezávidím..................ale víš jak, někdo přeci pracovat musí.
Náhodou já dneska taky pracuji...........uklízím, vařím, peru, žehlím, vytírám, vysávám a nevím co ještě všechno...........jo do toho ještě hlídám Tinku a chystám věci na zítřejší výstavu. Taky ještě musím zajet k Lucce vyfoukát Baffy a taky jí ještě pořádně počesat.
Kurnik, koukám že mám ještě hodně práce, jen abych to všechno do večera stihla.

Aj ja by som chcela taku pracuuuuu. Nevymenis ma?

9.2.2008 11:29

pigie napsal(a):
Aj ja by som chcela taku pracuuuuu. Nevymenis ma?

Jo, klidně si to s tebou vymením.

9.2.2008 11:36

scepancova napsal(a):
Jo, klidně si to s tebou vymením.

Tak som pripravena na vymenu, kludne pridi. Malu si preberiem tu, aj o tu sa ti postaram

9.2.2008 11:38

pigie napsal(a):
Tak som pripravena na vymenu, kludne pridi. Malu si preberiem tu, aj o tu sa ti postaram

DObře, tak už jeduuuuuuuu.
Jen jí zbalím nějaké věci a hned jsme tam.

9.2.2008 11:53

scepancova napsal(a):
DObře, tak už jeduuuuuuuu.
Jen jí zbalím nějaké věci a hned jsme tam.

Ok, ok. Si trosku zopakuj administraciu UX systemov, linux systemov, tru64 systemov a len trosicku solarisy a aixy po ceste, aby tu kolega nebol nastvaty Uz sa tesim a cakam vas. To aj Baffy zajtra mozem vystavit, ked ty tu budes za mna makat?

9.2.2008 11:55

pigie napsal(a):
Ok, ok. Si trosku zopakuj administraciu UX systemov, linux systemov, tru64 systemov a len trosicku solarisy a aixy po ceste, aby tu kolega nebol nastvaty Uz sa tesim a cakam vas. To aj Baffy zajtra mozem vystavit, ked ty tu budes za mna makat?

Hmmm, tak z toho asi nic nebude, nic co tu píšeš neumím. Tak že máš smůlu a musíš makat sama.

9.2.2008 12:00

scepancova napsal(a):
Hmmm, tak z toho asi nic nebude, nic co tu píšeš neumím. Tak že máš smůlu a musíš makat sama.

ale nooo, tak sa budes aspon tvarit. Sa potom netvar, ze si to chces vymenit

9.2.2008 12:00

pigie napsal(a):
ale nooo, tak sa budes aspon tvarit. Sa potom netvar, ze si to chces vymenit

No tak pokud bude jenom stačit, že se budu tvářit jak tomu všemu rozumím, tak to klidně.

9.2.2008 12:02

pigie napsal(a):

Vratme sa vsak k teme (bolo by nacase) Dnes je tu fakt nadherne, stve ma, ze nemozem byt s Hugom vonku Je nadherne pocasie na plavanie Bezvetrie a pomerne teplo

9.2.2008 12:03

scepancova napsal(a):
No tak pokud bude jenom stačit, že se budu tvářit jak tomu všemu rozumím, tak to klidně.

Stacit to nebude, ale na kolegu sa staci iba usmievat a hadam to prejde Aspon odcinis to pigiE

9.2.2008 12:06

pigie napsal(a):
Vratme sa vsak k teme (bolo by nacase) Dnes je tu fakt nadherne, stve ma, ze nemozem byt s Hugom vonku Je nadherne pocasie na plavanie Bezvetrie a pomerne teplo

I u nás je krásně, sluníčko svíti, vůbec nefouká...............no nádherné jarní počasí.
PIGIE ty sice ven nemůžeš s Hugem, ale co brání Hogovi aby se šel koupat?

9.2.2008 12:07

scepancova napsal(a):
I u nás je krásně, sluníčko svíti, vůbec nefouká...............no nádherné jarní počasí.
PIGIE ty sice ven nemůžeš s Hugem, ale co brání Hogovi aby se šel koupat?

Ty vogo, take HOgovi... Ja uz to zacnem brat osobne, ty, ty ty jedna Hugovi brani to, ze doma je s chlapom, ktory je po nocnej, takze chce nechce, musi spat s nim. Urcite si to v posteli uzivaju

9.2.2008 12:10

pigie napsal(a):
Ty vogo, take HOgovi... Ja uz to zacnem brat osobne, ty, ty ty jedna Hugovi brani to, ze doma je s chlapom, ktory je po nocnej, takze chce nechce, musi spat s nim. Urcite si to v posteli uzivaju

No pardóóón...........musím se po sobě více kontrolovat, abych nedělala takové chyby. Slibibuji PIGIE, že si budu dávat pozor. Opravdu, už nikdy nenapíšu Hogo.
Hmmm, užívají v posteli?

9.2.2008 12:12

scepancova napsal(a):
No pardóóón...........musím se po sobě více kontrolovat, abych nedělala takové chyby. Slibibuji PIGIE, že si budu dávat pozor. Opravdu, už nikdy nenapíšu Hogo.
Hmmm, užívají v posteli?

Jasne, uzivaju. Minule som ich dokonca nacapala. Jeden na bruchu a chrabe a druhy na chrbate a chrape, vedla seba, hlavy na vankusi. Mozete hadat, ktory bol ktory

9.2.2008 19:02

pigie napsal(a):

Ahoj! Tak teda já dneska tvrdě nestíhám!

Ohledně uzlů...jo, Fabín je na to děsný. Rozmontuje všechny uzly! Co mu svážu nějaká lana, nebo tyhle koupené uzly, nebo mu něco uvážu ze srandy ke sloupku, tak všechno rozmontuje

A aportování ocasu...to známe! Fabby si honí ocas od mala a nějak ho to stále ne a ne přejít. Jak nemá co donést ukázat, začne si honit ocas a pak mi ho hrdě nese ukázat..přitom se samozřejmě točí dokola, jak si drží ten ocas. Divím se, že ho ještě nemá řádně oškubaný, protože s níám zápasí pořád. Je to prostě stále velké mimino!!!

JJ, celý den jsem měla napilno. Nakonec jsem ani na vyjížďce nebyla, měli jsme frmol. Vyfoukala jsem pořádně Usu, nechá se celá moc hezky už vyfoukat dokonce na druhý stupeň, to je fakt síla, ohromný tlak vzduchu...když na sebe fouknu, málem mě odnese. Je teda fakt, že když jsem ji foukla na kořen ocasu, tak si málem sedla na prdelku a dokonce jsem ji foukla břicho zespodu a to byla v momentě super vysoká drezura...pak taky překvapeně povídala, co to bylo.
Ale dneska je zase super čistá....fakt je, že ten prach se z ní výborně vyfoukne a je jakoby ji vytáhli z pračky a sušičky. Srst je taková jemná, čistá, napufaná....škoda že začne línat. Ale myslím, že to i línání urychlí. Naučila se na to fakt hezky.

Jinak jsem foukla oba naše psy, pak přišli Chromečci s fenami, tak jsem vyčistila fukarem i je ..Aranku jsem pak upravovala, jde zítra také do Brna na výstavu. A pak přijela ještě Katka s Lenny a Baffy . Baffynka je kráásná. Má překrásnou srst No, takže velké pulírování dneska..dělala jsem 6 psů a jednoho koně... a Fabínka jsem nyní do večera upravovala. Pak jsem skočila pro Usu, byla celý den u Čipa a řádili spolu...no, oni se spíš pásli. Dostihy dělají jen když přijdu a předvádí se

No a Fabínek dostal velký dort! Takže chlapec má dnes dva roky! Piškoty s pudinkem posypané barevnou čokoládovou rýží a dvě svíčky. Pak jsem to rozpůlila a oba dostali půlku ..za dva měsíce bude mít Darések 4 roky, tak dostanou zase

takový měli dort

9.2.2008 19:03

lucky napsal(a):
Ahoj! Tak teda já dneska tvrdě nestíhám!

Ohledně uzlů...jo, Fabín je na to děsný. Rozmontuje všechny uzly! Co mu svážu nějaká lana, nebo tyhle koupené uzly, nebo mu něco uvážu ze srandy ke sloupku, tak všechno rozmontuje

A aportování ocasu...to známe! Fabby si honí ocas od mala a nějak ho to stále ne a ne přejít. Jak nemá co donést ukázat, začne si honit ocas a pak mi ho hrdě nese ukázat..přitom se samozřejmě točí dokola, jak si drží ten ocas. Divím se, že ho ještě nemá řádně oškubaný, protože s níám zápasí pořád. Je to prostě stále velké mimino!!!

JJ, celý den jsem měla napilno. Nakonec jsem ani na vyjížďce nebyla, měli jsme frmol. Vyfoukala jsem pořádně Usu, nechá se celá moc hezky už vyfoukat dokonce na druhý stupeň, to je fakt síla, ohromný tlak vzduchu...když na sebe fouknu, málem mě odnese. Je teda fakt, že když jsem ji foukla na kořen ocasu, tak si málem sedla na prdelku a dokonce jsem ji foukla břicho zespodu a to byla v momentě super vysoká drezura...pak taky překvapeně povídala, co to bylo.
Ale dneska je zase super čistá....fakt je, že ten prach se z ní výborně vyfoukne a je jakoby ji vytáhli z pračky a sušičky. Srst je taková jemná, čistá, napufaná....škoda že začne línat. Ale myslím, že to i línání urychlí. Naučila se na to fakt hezky.

Jinak jsem foukla oba naše psy, pak přišli Chromečci s fenami, tak jsem vyčistila fukarem i je ..Aranku jsem pak upravovala, jde zítra také do Brna na výstavu. A pak přijela ještě Katka s Lenny a Baffy . Baffynka je kráásná. Má překrásnou srst No, takže velké pulírování dneska..dělala jsem 6 psů a jednoho koně... a Fabínka jsem nyní do večera upravovala. Pak jsem skočila pro Usu, byla celý den u Čipa a řádili spolu...no, oni se spíš pásli. Dostihy dělají jen když přijdu a předvádí se

No a Fabínek dostal velký dort! Takže chlapec má dnes dva roky! Piškoty s pudinkem posypané barevnou čokoládovou rýží a dvě svíčky. Pak jsem to rozpůlila a oba dostali půlku ..za dva měsíce bude mít Darések 4 roky, tak dostanou zase

takový měli dort

oslavenec

9.2.2008 19:05

lucky napsal(a):

JO..tady výše jde vidět jak má těch pár bílých chlupů na hrudi...mohlo to vylínat vše.

no a tady každý půlku

9.2.2008 19:06

lucky napsal(a):
JO..tady výše jde vidět jak má těch pár bílých chlupů na hrudi...mohlo to vylínat vše.

no a tady každý půlku

Fabísek byl nadšený

9.2.2008 19:07

lucky napsal(a):
Fabísek byl nadšený

9.2.2008 19:08

lucky napsal(a):

no a Darés byl v sedmém nebi

9.2.2008 19:08

lucky napsal(a):
no a Darés byl v sedmém nebi

9.2.2008 19:31

lucky napsal(a):
požitkář Darés

no taky se trochu pochlubím, dneska se zas přišlo ukázat jedno štěndo toho našeho křížence a sorbonek si krásně pohrál. už prej poslouchá a opravdu jde vidět, že se o něj starájí dobře. nato že má krátkou srst má ji krásně lesklou, ale vzhledově celý Blekouš. je to bohužel focené ve tmě, byly tu až v šest, ale zítra se staví po obědě takže budou lepší foto, no je to na prd, ty štěnda se pořád hýbou.hele krátkosrstý foundland

9.2.2008 19:32

michalasin napsal(a):
no taky se trochu pochlubím, dneska se zas přišlo ukázat jedno štěndo toho našeho křížence a sorbonek si krásně pohrál. už prej poslouchá a opravdu jde vidět, že se o něj starájí dobře. nato že má krátkou srst má ji krásně lesklou, ale vzhledově celý Blekouš. je to bohužel focené ve tmě, byly tu až v šest, ale zítra se staví po obědě takže budou lepší foto, no je to na prd, ty štěnda se pořád hýbou.hele krátkosrstý foundland

---

9.2.2008 19:34

michalasin napsal(a):
---

a sorbonek mu dával pěkný kartáč

9.2.2008 20:12

michalasin napsal(a):
a sorbonek mu dával pěkný kartáč

no, bohužel fakt moc vidět nic není....nafoť to zítra. Je dobře, když si štěnda mohou hrát..Sorbona se snaž tak socializovat co nejvíce...ušetříš si hodně problémů v budoucnu. Fundláci sice s tímhle nemívají problémy, ale když víš o povaze jeho otce...
Evi! Jak jsi připravená na výstavu? Se těším, až se s Vámi některými zítra zase sejdu!!!! Jsem zvědavá na pesany, jak porostli.

9.2.2008 20:30

lucky napsal(a):
no, bohužel fakt moc vidět nic není....nafoť to zítra. Je dobře, když si štěnda mohou hrát..Sorbona se snaž tak socializovat co nejvíce...ušetříš si hodně problémů v budoucnu. Fundláci sice s tímhle nemívají problémy, ale když víš o povaze jeho otce...
Evi! Jak jsi připravená na výstavu? Se těším, až se s Vámi některými zítra zase sejdu!!!! Jsem zvědavá na pesany, jak porostli.

přeju vám hodně štěstí na zítra! ať dopadnete co nejlépe
já vám z práce budu držet palce a kluci packy
Indy a metrový uzel
Fabbymu gratulujeme

9.2.2008 20:31

rude napsal(a):
přeju vám hodně štěstí na zítra! ať dopadnete co nejlépe
já vám z práce budu držet palce a kluci packy
Indy a metrový uzel
Fabbymu gratulujeme

a tady hagi, byla to je jeho nejoblíbenější hračka
košťátko

9.2.2008 20:32

lucky napsal(a):

Lucky, asi k Tobě budem muset zajet, ať mi vyfénuješ Jess, jsem na ten zázrak zvědavá Teďkom konečně dolínala, od chlupů máme konečně klid, jen vždycky po línání má škaredou srst, jakoby zaprášenou A to jsme ji v prosinci koupali.... No ale jelikož u nás stále dělají barák zvenku, ještě pořád se práší, tak to má hnusné a ještě dlouho mít bude... Ale všeobecně po línání ma tu srst takovou divnou a česání bohužel na toto nepomáhá, budu ji muset koupit zas ten pupalkový olej nebo možná se to samo spraví, uvidíme.
Doufám, holky, že jste na výstavě dopadli dobře, my jsme dneska slavili narozky od rodičů. Jsem si na Vás vzpoměla. Jinak zítra jedem na ty australáčky, držte pěsti

9.2.2008 20:33

rude napsal(a):
a tady hagi, byla to je jeho nejoblíbenější hračka
košťátko

Indy zamotán do uzlu

9.2.2008 20:40

rude napsal(a):
Indy zamotán do uzlu

jéje, tak takový dlouhý uzel tady ve zveráči nemáme, no my tady vůbec máme kulový, budu muset zase zajet do zlína. no ani ten supr, trupr balón co má Pigie

9.2.2008 20:42

orlynka napsal(a):
Lucky, asi k Tobě budem muset zajet, ať mi vyfénuješ Jess, jsem na ten zázrak zvědavá Teďkom konečně dolínala, od chlupů máme konečně klid, jen vždycky po línání má škaredou srst, jakoby zaprášenou A to jsme ji v prosinci koupali.... No ale jelikož u nás stále dělají barák zvenku, ještě pořád se práší, tak to má hnusné a ještě dlouho mít bude... Ale všeobecně po línání ma tu srst takovou divnou a česání bohužel na toto nepomáhá, budu ji muset koupit zas ten pupalkový olej nebo možná se to samo spraví, uvidíme.
Doufám, holky, že jste na výstavě dopadli dobře, my jsme dneska slavili narozky od rodičů. Jsem si na Vás vzpoměla. Jinak zítra jedem na ty australáčky, držte pěsti

Tak nezapomeň fotit ta mimina!!!
Klidně dojeď, budeme rádi! Kluci dostanou zase sežvané od Jess..Fabby je pěkné třeštidlo. Posledně byl dost v šoku, jak ho seřvaly Aranka s Polinou. On to potřebuje. Si myslí, že může lézt na každou babu..tříská s ním puberta

Zrovna jsem hodila fotky z oslavy na stránečky, tak jukněte, jdou zvětšit..tady je to prťavé....
(Pro Míšu adresu... asi neznáš : http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ )

Jinak gratulaci vyřídím. Teda ten uzel je báječný! ten by se klukům líbil. Ovšem Fabín by ho brzy zlikvidoval.

Jdu si ještě udělat nehty a psát. Ráno brzy vstáváme.

9.2.2008 20:42

orlynka napsal(a):

hraček my máme, heč
máme tady asi 5 zveráčů, takže výběr je, ale nejlepší je na výstavě,tam seženeš cokoli.

9.2.2008 20:46

rude napsal(a):
hraček my máme, heč
máme tady asi 5 zveráčů, takže výběr je, ale nejlepší je na výstavě,tam seženeš cokoli.

ovšem nejlepší byla kravička
tu Indy tahal všude

9.2.2008 20:48

rude napsal(a):
ovšem nejlepší byla kravička
tu Indy tahal všude

a tahle je ze srazu z Ralska, tam se předváděl a všem ukazoval jakou má slípku
hrozně machroval

9.2.2008 20:50

rude napsal(a):
a tahle je ze srazu z Ralska, tam se předváděl a všem ukazoval jakou má slípku
hrozně machroval

a poslední, slibuju
jedna ufounská Hagiho

9.2.2008 21:05

lucky napsal(a):
Tak nezapomeň fotit ta mimina!!!
Klidně dojeď, budeme rádi! Kluci dostanou zase sežvané od Jess..Fabby je pěkné třeštidlo. Posledně byl dost v šoku, jak ho seřvaly Aranka s Polinou. On to potřebuje. Si myslí, že může lézt na každou babu..tříská s ním puberta

Zrovna jsem hodila fotky z oslavy na stránečky, tak jukněte, jdou zvětšit..tady je to prťavé....
(Pro Míšu adresu... asi neznáš : http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ )

Jinak gratulaci vyřídím. Teda ten uzel je báječný! ten by se klukům líbil. Ovšem Fabín by ho brzy zlikvidoval.

Jdu si ještě udělat nehty a psát. Ráno brzy vstáváme.

no určitě na ty stránky juknu, koukám na ně pořád, máte je všichni ok..jinak ta slípka je podobná té naší kačeně- teď už ale oškubané. my tu máme 3 zveráče, ale stojí to za ..... a superprémiové granule tu nemá nikdo jezdím pro ně do zlína. všeci tady krmí psy těma šrotama ze supermarketu a k masu snad nikdy nečuchly.a mě říkají blázne. a štěnda fotit budu, maj smůlu, byly s tím obeznámani, už když si je zamlouvali. nenechám jim ubližovat, budou pod kontrolou.

9.2.2008 21:08

michalasin napsal(a):
no určitě na ty stránky juknu, koukám na ně pořád, máte je všichni ok..jinak ta slípka je podobná té naší kačeně- teď už ale oškubané. my tu máme 3 zveráče, ale stojí to za ..... a superprémiové granule tu nemá nikdo jezdím pro ně do zlína. všeci tady krmí psy těma šrotama ze supermarketu a k masu snad nikdy nečuchly.a mě říkají blázne. a štěnda fotit budu, maj smůlu, byly s tím obeznámani, už když si je zamlouvali. nenechám jim ubližovat, budou pod kontrolou.

a na ty výstavy, na nějakou bych taky ráda jukla, ale asi, tady kolem kroměříže nic nebude, nebo ještě zlín, ostrava. nebo jo?se sorboušem tam můžu jít myslím taky ne? samožřejmě jen jako host jako kříženec a bez pp by sto pro neprošel. ale i tak je krásný.

9.2.2008 21:17

michalasin napsal(a):

jo ještě kámoška má prej je to 10 měsíční foundlandka, ale nám se to nějak nezdá, je na to nějaká veliká, podle očkováku to prej sedí aji véťa říkal že podle zubů taky, no posuďte sami, myslíme, že je starší. ale lepší foto nemá.

9.2.2008 21:18

michalasin napsal(a):
jo ještě kámoška má prej je to 10 měsíční foundlandka, ale nám se to nějak nezdá, je na to nějaká veliká, podle očkováku to prej sedí aji véťa říkal že podle zubů taky, no posuďte sami, myslíme, že je starší. ale lepší foto nemá.

---

9.2.2008 21:21

michalasin napsal(a):
---

je to fena a má 68 kg a 70 cm v kohoutku.není to divné?kolik má vážit a měřit fena v 10 měs. tak zhruba

9.2.2008 22:56

rude napsal(a):
a poslední, slibuju
jedna ufounská Hagiho

jéé, Peťo, prosím Tě, z kama máte tu slépku? Ta by se Alimu určitě strašně moc líbila! Je třeba i pískací? To by se mu líbila úplně nejvíc Asi zítra obchodíme na výstavě pár stánků a necháme ho vybrat, ale zase aby si neodnesl všecko.
Jo, Míšo-my pro ten Eagle pack taky jezdíme do Zlína! Jezdíš asi do Prioru do obchodu U hafáka, ne? V lednu jsme tam brali 4 pytle, abysme tam nemuseli co měsíc jezdit, tak snad nám ještě chvilku vydrží. Dali nám i množstevní slevu-cca 100 na pytel, ale i tak-nechat tam naráz 6,5 tisíce je trošku moc. Akorát to tam po Novém roce zdražili, tak jsem se dívala na net a na maxcaninu to vychází teď líp. Dokonce, pokud zaplatíš přes účet, tak máš dopravu zdarma...To jen tak pro info.

9.2.2008 23:03

neofemka napsal(a):
jéé, Peťo, prosím Tě, z kama máte tu slépku? Ta by se Alimu určitě strašně moc líbila! Je třeba i pískací? To by se mu líbila úplně nejvíc Asi zítra obchodíme na výstavě pár stánků a necháme ho vybrat, ale zase aby si neodnesl všecko.
Jo, Míšo-my pro ten Eagle pack taky jezdíme do Zlína! Jezdíš asi do Prioru do obchodu U hafáka, ne? V lednu jsme tam brali 4 pytle, abysme tam nemuseli co měsíc jezdit, tak snad nám ještě chvilku vydrží. Dali nám i množstevní slevu-cca 100 na pytel, ale i tak-nechat tam naráz 6,5 tisíce je trošku moc. Akorát to tam po Novém roce zdražili, tak jsem se dívala na net a na maxcaninu to vychází teď líp. Dokonce, pokud zaplatíš přes účet, tak máš dopravu zdarma...To jen tak pro info.

A ješte pro Míšu: myslím, že nejblíž k Vám jsou výstavy v Ostravě, Olomouci a Brně. V Olomouci už byla v lednu, v Brně je teď a v Ostravě nevím-loni byla nějak v létě, hádám? A na podívanou jet určitě můžeš, i když je bez PP. My se taky jezdíme jen dívat, sice Ali PP má, ale měl problémy s nožkama a tak by ho uchovňovat nebylo dobré a vystavování pro nás ztratilo smysl.

9.2.2008 23:05

neofemka napsal(a):

jo jezdím k hafákovy, měli jsme je na zkoušku, tak jsem vzala jen pytel, a stál mě 1315kč. ale jsou fakt dobrý. jinak my máme tu kačenu, je té slípce podobná, je vlastně stejná, ale kačena, mají i jiné zvířátka, koupili jsme to ve zveráči. a z kama jsi?

9.2.2008 23:08

michalasin napsal(a):
jo jezdím k hafákovy, měli jsme je na zkoušku, tak jsem vzala jen pytel, a stál mě 1315kč. ale jsou fakt dobrý. jinak my máme tu kačenu, je té slípce podobná, je vlastně stejná, ale kačena, mají i jiné zvířátka, koupili jsme to ve zveráči. a z kama jsi?

Jj, my bereme ten holistický Eagle - ten teď vyjde asi na 1725,-. Ale Alimu myslím perfektně sedí. Já bydlím kousek od Uherského Hradiště, do Zlína to máme cca 30 km.

9.2.2008 23:11

neofemka napsal(a):
Jj, my bereme ten holistický Eagle - ten teď vyjde asi na 1725,-. Ale Alimu myslím perfektně sedí. Já bydlím kousek od Uherského Hradiště, do Zlína to máme cca 30 km.

jo vím je to od nás ca 60 km. mi máme ten obyč, ale jsem spokojená, hele nevíš co s tou kámoškou, už se přihlašuje.

9.2.2008 23:12

michalasin napsal(a):
jo vím je to od nás ca 60 km. mi máme ten obyč, ale jsem spokojená, hele nevíš co s tou kámoškou, už se přihlašuje.

Nevím, co teď myslíš?

9.2.2008 23:13

neofemka napsal(a):
Nevím, co teď myslíš?

dala jsem tam foto té foundlandice a nevíš kolik jí může být?

9.2.2008 23:14

michalasin napsal(a):

zdá se nám na 10 m. přerostlá.

9.2.2008 23:15

michalasin napsal(a):

jo, tak, já nevím, netroufám si to odhadnout. Ale podle váhy a výšky je teda obří. To je kříženec nebo čistokrevná? A ona ji neměla od štěněte?

9.2.2008 23:17

neofemka napsal(a):
jo, tak, já nevím, netroufám si to odhadnout. Ale podle váhy a výšky je teda obří. To je kříženec nebo čistokrevná? A ona ji neměla od štěněte?

ne , one to vysvětlí, jestli se konečně přihlásí.

9.2.2008 23:18

michalasin napsal(a):
ne , one to vysvětlí, jestli se konečně přihlásí.

prej je čistá ale ta teda je. to nechápu, lidi se jí ptají, jestli je s pp.ale není asi

9.2.2008 23:20

neofemka napsal(a):

Tak to sem já kdo vám se vstoupil s tou 10m.přerostlou fenou fundlanda a mám jí od 5.m.pořídila sem si jí starší protože sem nechtěla už začínat uplně od štěněte kuli dětem aby jí něco neudělali

9.2.2008 23:22

romiik napsal(a):
Tak to sem já kdo vám se vstoupil s tou 10m.přerostlou fenou fundlanda a mám jí od 5.m.pořídila sem si jí starší protože sem nechtěla už začínat uplně od štěněte kuli dětem aby jí něco neudělali

hele no já žádnýho romííka neznám

9.2.2008 23:25

michalasin napsal(a):
hele no já žádnýho romííka neznám

Jo a kdo sem dal ty fotky prvím já snad néné

9.2.2008 23:26

romiik napsal(a):

Ahoj! Vítám další členku Vypadá teda veliká, to je pravda, náš Ali má skoro dva roky a váží 57 kg a měří taky 70 cm, ale on je teda docela prcek Jak se jmenuje? Jinak snad holky by Ti k ní poradily víc, až tady budou. Třeba Katka, co má Lenny a její dceru Baffy-obě dvě jsou hodně veliké a třeba ví, kolik asi Lenny vážila a měřila v 10 měsících...

9.2.2008 23:27

romiik napsal(a):
Jo a kdo sem dal ty fotky prvím já snad néné

Tady vypadá moc hezky

9.2.2008 23:29

neofemka napsal(a):
Tady vypadá moc hezky

je fakt hezká, ale na 10. m přeroslá, to váží psy v dospělosti, né?

9.2.2008 23:31

michalasin napsal(a):

jo alespoń nás tady bude víc.a bude velmi velmi rušno.

9.2.2008 23:32

michalasin napsal(a):

Jo mně by zajímalo kolik bude mít v dospělosti ještě přeci chvyli poroste a jestli mně přeroste tak to so pobavíme

9.2.2008 23:33

michalasin napsal(a):

jak vypadá ali?ukaž foto, proosím, ať se pokocháme

9.2.2008 23:35

michalasin napsal(a):
jak vypadá ali?ukaž foto, proosím, ať se pokocháme

díky za pochvalu jen mně mrzí že není PP to bych aspoň byla v obraze zda je v normně nebo by nás už vyškrtli že je moc veliká

9.2.2008 23:38

pigie napsal(a):

Mám poslední fotky nějak z ledna, z vycházky Jinak teď už musím zmizet, tak přeju dobrou noc a hafanům taky!

9.2.2008 23:40

neofemka napsal(a):
Mám poslední fotky nějak z ledna, z vycházky Jinak teď už musím zmizet, tak přeju dobrou noc a hafanům taky!

jo a novofundlandi se nevyškrtávají, že jsou moc velicí. U NF není stanovená horní hranice, spíš se i upřednostňují větší psi, musí ale být harmoničtí.

10.2.2008 06:28

pigie napsal(a):

Ahoj, aj ja vitam noveho clena. Ja som si tu vcera tak pekne pisala s Katkou v praci, ze sa mi to vratilo a mala som najhorsie poobedie v praci za cely svoj pracovny zivot Tak brutalne sme nestihali, ze som prvy krat nestihla ist na autobus domov

Ci je fenka s alebo bez PP zistis podla toho, ci je alebo nie je tetovana. Hugo vazil okolo 50kg a asi 69 cm v kohutiku, ale tiez to nie je jeden z tych obrov. Na fenu bude rozhodne velka, ale o prerastenosti sa u nf nehovori, kedze nemaju tu hornu hranicu vysky. Na porovnanie, teraz Hugo ma v priemere 56kg a 72 alebo 73 cm v kohutiku (nepamatam si presne kolko, dlhu dobu som si myslela, ze ma menej ). Tak asi tolko podrastol do dospelosti.

10.2.2008 08:14

pigie napsal(a):

Hmm, dnes tu bude tisko, ved je vystava Tak cakam na info Dufam, ze pritom moc nezostarnem

10.2.2008 09:03

pigie napsal(a):
Hmm, dnes tu bude tisko, ved je vystava Tak cakam na info Dufam, ze pritom moc nezostarnem

asi se nedočkáš, je nedostupná i na skypu, ale co vím , co si píšem, tak o žádném tetování nemluvila, a toho by si všimla. bývá na internetu spíš večer, ale to tu už nebyl skoro nikdo,ale já na výstavě nejsem , jak jsem řekla nám by to neprošlo!

10.2.2008 09:11

michalasin napsal(a):
asi se nedočkáš, je nedostupná i na skypu, ale co vím , co si píšem, tak o žádném tetování nemluvila, a toho by si všimla. bývá na internetu spíš večer, ale to tu už nebyl skoro nikdo,ale já na výstavě nejsem , jak jsem řekla nám by to neprošlo!

Tak na vystavu sa moze ist pozriet hociko, kto ma psa a ma platne ockovania. My tiez chodime, ale nevystavujeme. Sice so Sorbonom by sa este nedalo, ten este nema vsetky ockovania.. Tak mozno nabuduce ;)

10.2.2008 09:17

pigie napsal(a):
Tak na vystavu sa moze ist pozriet hociko, kto ma psa a ma platne ockovania. My tiez chodime, ale nevystavujeme. Sice so Sorbonom by sa este nedalo, ten este nema vsetky ockovania.. Tak mozno nabuduce ;)

já vím že se můžu jít podívat, ale je to daleko, a ještě vláček prcka a štěndo. no a jak si řekla, není plně očkovaný. jdem až po 16.2- to bude mít 3. měsíce.ale očumovat krasavce někdy určitě půjdu.jednou jsem byla na výstavě howavardů a bylo to tam fajn, dalo se tam lecos koupit a sehnat a těch hafáků a super lidí.

10.2.2008 09:36

michalasin napsal(a):
já vím že se můžu jít podívat, ale je to daleko, a ještě vláček prcka a štěndo. no a jak si řekla, není plně očkovaný. jdem až po 16.2- to bude mít 3. měsíce.ale očumovat krasavce někdy určitě půjdu.jednou jsem byla na výstavě howavardů a bylo to tam fajn, dalo se tam lecos koupit a sehnat a těch hafáků a super lidí.

Ivo, tu slepici- samo že měla pískací ruce a tělo
dostali jsme ji zadarmo, když jsme objednávali přes net Royal Canin.

ta fenka mi přijde jako dospělá, má totiž takovou dospělou hlavu.

10.2.2008 09:41

rude napsal(a):
Ivo, tu slepici- samo že měla pískací ruce a tělo
dostali jsme ji zadarmo, když jsme objednávali přes net Royal Canin.

ta fenka mi přijde jako dospělá, má totiž takovou dospělou hlavu.

Peta, v 10 mesiacoch pes uz vypada skoro ako dospely. Vid Hugo

10.2.2008 09:42

pigie napsal(a):

A 10mesacna hlava

10.2.2008 09:45

pigie napsal(a):
A 10mesacna hlava

no mi to s ní očihovali a koukali na vaše stránky a vypadá starší než ostatní v jejím věku.

10.2.2008 09:45

pigie napsal(a):
Peta, v 10 mesiacoch pes uz vypada skoro ako dospely. Vid Hugo

no některý se dodělává klidně do roka...
Ivči Ali je moc hezký pes, když jsem ho viděla naživo, byla jsem jím nadšená, jak má krásnou hlavu. a Kimouš se mi taky líbí, hlavně je to šikula!

10.2.2008 09:48

rude napsal(a):
no některý se dodělává klidně do roka...
Ivči Ali je moc hezký pes, když jsem ho viděla naživo, byla jsem jím nadšená, jak má krásnou hlavu. a Kimouš se mi taky líbí, hlavně je to šikula!

no já se asi nikoho z vás na živo nedočkám, ale třeba časem na nějakého krasavce s vámi natrefíme.

10.2.2008 09:49

michalasin napsal(a):
no já se asi nikoho z vás na živo nedočkám, ale třeba časem na nějakého krasavce s vámi natrefíme.

jen jsem zvědavá co mi vyroste ze Sorbouše, třeba bude, alespoň trochu tak hezký jak ti vaši, ale měto nebude vadit, mám ho ráda i tak.

10.2.2008 09:54

michalasin napsal(a):
no mi to s ní očihovali a koukali na vaše stránky a vypadá starší než ostatní v jejím věku.

podla chvosta 10m kludne moze mat Ma ho taky menej osrsteny, aj Hugovi sa najdlhsie osrstoval chvost

10.2.2008 10:12

pigie napsal(a):
podla chvosta 10m kludne moze mat Ma ho taky menej osrsteny, aj Hugovi sa najdlhsie osrstoval chvost

no podle srsti mi to taky připadá, že je akorát, už jsem jí to říkala, ale nesedí mi ta velikost. no možná bude obří.ale mě se to líbí.čím větší a mohutnější, tím hezčí.

10.2.2008 14:38

pigie napsal(a):

Ahoj holky! Tak my jsme před chvilkou dorazili, ale bohužel neporeferuju, jak dopadla Katka a Lucka, protože tam bylo kolem kruhu tak strašně nacpáno, že jsme se radši přesunuli jinam a vždycky se došli jen na chvilku podívat...Tohle mě na těch výstavách fakt štve, málo prostoru, moc lidí, jen se tam motáš a ještě furt dávat pozor, abys do něčeho nestoupl...Jo a Evu s Almou jsem vůbec nikde neviděla, tak nevím, jestli nakonec nedorazily nebo jsme se minuly?.
No ale Ali aspoň dostal slibovanou hračku - plyšovou pískací opicu, sice není tak úžasná, jak ta Indyho slépka (asi Vám ju přijedem zabavit), ale vypadá taky dobře-snad se mně brzo povede nějaká ta fotka. A ještě jsem mu koupila něco na mlsání - takové měkké tyčinky s 80% masa a strááášně smrdí.

10.2.2008 14:53

neofemka napsal(a):
Ahoj holky! Tak my jsme před chvilkou dorazili, ale bohužel neporeferuju, jak dopadla Katka a Lucka, protože tam bylo kolem kruhu tak strašně nacpáno, že jsme se radši přesunuli jinam a vždycky se došli jen na chvilku podívat...Tohle mě na těch výstavách fakt štve, málo prostoru, moc lidí, jen se tam motáš a ještě furt dávat pozor, abys do něčeho nestoupl...Jo a Evu s Almou jsem vůbec nikde neviděla, tak nevím, jestli nakonec nedorazily nebo jsme se minuly?.
No ale Ali aspoň dostal slibovanou hračku - plyšovou pískací opicu, sice není tak úžasná, jak ta Indyho slépka (asi Vám ju přijedem zabavit), ale vypadá taky dobře-snad se mně brzo povede nějaká ta fotka. A ještě jsem mu koupila něco na mlsání - takové měkké tyčinky s 80% masa a strááášně smrdí.

Tak to sa tesim na fotecku. Ja som dnes bola tiez pri takej pekne latexovej hracke, ale odolala som. Do tej spiny doma teraz sa mi to ani kupovat nechce Dostane hracku, ked bude hotova kuchyna a pre mna bude hrackou ta nova kuchyna A v kruhu si nevidela nikoho Ivi? Nejake fotecky, tak neco...

10.2.2008 14:58

pigie napsal(a):
Tak to sa tesim na fotecku. Ja som dnes bola tiez pri takej pekne latexovej hracke, ale odolala som. Do tej spiny doma teraz sa mi to ani kupovat nechce Dostane hracku, ked bude hotova kuchyna a pre mna bude hrackou ta nova kuchyna A v kruhu si nevidela nikoho Ivi? Nejake fotecky, tak neco...

Viděla jsem v kruhu akorát Baffy, ale nefotili jsme-ani jsme foťák sebou neměli...Vždycky ty fotky dopadly v té tmě špatně, tak už ho radši ani neberem Ale holkám to slušelo a moc! Prostě, příště musíte přijet taky.

10.2.2008 15:14

pigie napsal(a):

Tak tady mám pár rychlých foteček - Ali a opičák

10.2.2008 15:16

pigie napsal(a):

To je pohled, co? Úplně vraždící Však si všimněte - byly to asi dvě minuty a opičák už je bez nohy

10.2.2008 15:18

pigie napsal(a):

A zatím poslední

10.2.2008 15:20

neofemka napsal(a):
A zatím poslední

Vypada fakt spokojne. Hugo by tiez nozicky otrhal ako prve. Co trci, musi ist prec,a by z toho bola lopticka

10.2.2008 15:39

pigie napsal(a):
Vypada fakt spokojne. Hugo by tiez nozicky otrhal ako prve. Co trci, musi ist prec,a by z toho bola lopticka

Jj, přesně tak, Ali taky všechno otrhá, naschvál jsem mu vybrala co nejvíc odtrhávací hračku, ať má radost. A hlavně pak já, až ten bordel na zahradě budu uklízet

10.2.2008 15:43

neofemka napsal(a):
Jj, přesně tak, Ali taky všechno otrhá, naschvál jsem mu vybrala co nejvíc odtrhávací hračku, ať má radost. A hlavně pak já, až ten bordel na zahradě budu uklízet

Ved o to ide, potesit ich. Nas Hugo, ked rychlo nevie najst ziadnu hracku, tak si zo skrine vytiahne svoj uterak a doleti s nim, akoze aj s tymto sa mozme hrat, aj to je moje To ma vzdy tak pobavi. Musim doma vyfotit ten uzol nas stary. Vcera mi ho celu dobu potom, co som sa vratila z prace pchal do ruk. Tak som sa s nim pretahovala. Po kazdej takejto hre sa z toho uzla stava mensi a mensi zmotok nitiek

10.2.2008 16:06

pigie napsal(a):
Ved o to ide, potesit ich. Nas Hugo, ked rychlo nevie najst ziadnu hracku, tak si zo skrine vytiahne svoj uterak a doleti s nim, akoze aj s tymto sa mozme hrat, aj to je moje To ma vzdy tak pobavi. Musim doma vyfotit ten uzol nas stary. Vcera mi ho celu dobu potom, co som sa vratila z prace pchal do ruk. Tak som sa s nim pretahovala. Po kazdej takejto hre sa z toho uzla stava mensi a mensi zmotok nitiek

Ahojky, tak pak sem hoďte nějáké foto z výstavy. Jinak my se před chvílí vrátili od paní chovatelky, pěkně jsme se projeli, cesta byla taky ok. Byla to první cesta tak daleko, takže auto v poho zvládlo, jsme ho aspoň pořádně vyzkoušeli
Miminka jsem bohužel nefotila, bylo mi blbé je fotit, říkala, že je teď bude fotit častěji, jelikož už se snaží bobci malí chodit a očička otevřená, prej ta blue merlačka vypadá zatím na světlé oči, tak je možná bude mít modré A ještě ta nejlepší zpráva- v březnu bude u nás doma Paní byla milá, řekla všecko, ani jsme se moc ptát nemuseli a na té ceně jsme se domluvili, takže se nemůžu dočkat ! Hlavně jsem zvědavá na Jess, až ji přinesu takový malý uzíček

10.2.2008 16:10

orlynka napsal(a):
Ahojky, tak pak sem hoďte nějáké foto z výstavy. Jinak my se před chvílí vrátili od paní chovatelky, pěkně jsme se projeli, cesta byla taky ok. Byla to první cesta tak daleko, takže auto v poho zvládlo, jsme ho aspoň pořádně vyzkoušeli
Miminka jsem bohužel nefotila, bylo mi blbé je fotit, říkala, že je teď bude fotit častěji, jelikož už se snaží bobci malí chodit a očička otevřená, prej ta blue merlačka vypadá zatím na světlé oči, tak je možná bude mít modré A ještě ta nejlepší zpráva- v březnu bude u nás doma Paní byla milá, řekla všecko, ani jsme se moc ptát nemuseli a na té ceně jsme se domluvili, takže se nemůžu dočkat ! Hlavně jsem zvědavá na Jess, až ji přinesu takový malý uzíček

Tak to je uuuuplne super Ale ze si nefotila, si ma nahnevalaaaaa

10.2.2008 18:31

neofemka napsal(a):

ahojky, tak včera mi foto s bráškou od sorbona moc nevyšlo, ale dnes přišli znova.

10.2.2008 18:33

michalasin napsal(a):
ahojky, tak včera mi foto s bráškou od sorbona moc nevyšlo, ale dnes přišli znova.

tak a ještě aronek a sorbon.

10.2.2008 18:35

michalasin napsal(a):
tak a ještě aronek a sorbon.

------

10.2.2008 18:37

michalasin napsal(a):
------

doufám, že dnes už něco uvidíte.

10.2.2008 18:38

michalasin napsal(a):
------

Pigie, neboooj, až bude maličká doma, bude hafooo fotek, tak se můžeš pokoukat Bylo mi trapné vytáhnout foťák a hned ty bobky blejskat Tak až chovatelka nějáké fotešky pošle, tak je budu házet sem

10.2.2008 18:39

michalasin napsal(a):
doufám, že dnes už něco uvidíte.

a tahle už je poslední aď to tady nezahltím jen fotkama. to je sorbon a jeho létající bráška.

10.2.2008 19:17

orlynka napsal(a):
Pigie, neboooj, až bude maličká doma, bude hafooo fotek, tak se můžeš pokoukat Bylo mi trapné vytáhnout foťák a hned ty bobky blejskat Tak až chovatelka nějáké fotešky pošle, tak je budu házet sem

No vidíš, že jste se dohodly a australáček bude doma

Ten Sorbonův brácha je celej Blek.
a kde jsou holkýýý..my schcem výsledkýýý
Naše sestřička Igy Inéz skončila druhá, myslím ze tří.

10.2.2008 19:21

rude napsal(a):
No vidíš, že jste se dohodly a australáček bude doma

Ten Sorbonův brácha je celej Blek.
a kde jsou holkýýý..my schcem výsledkýýý
Naše sestřička Igy Inéz skončila druhá, myslím ze tří.

Vysledky su na moravskej stranke jj, bratricek je uplny Blek, len podla mna, Black nebude len fundlak a leonberger, mozno tam je rotvik

10.2.2008 19:26

pigie napsal(a):
Vysledky su na moravskej stranke jj, bratricek je uplny Blek, len podla mna, Black nebude len fundlak a leonberger, mozno tam je rotvik

Myslim, ze si baby viedli vyborne, kedze podostavali Vcka. A to umiestnenie je tiez v poho

10.2.2008 19:30

pigie napsal(a):

nene rotvík tam nebude, je na to moc veliký a mohutný, ani známka toho rotvíka, jen ta srst je krátká a to nás udivuje, ale véťa říkal, že i to se stává, a navíc. ti co ho měli si ho vzali od sousedů, kde prej měli fundlanďáka a leonbergřicu.jo je to super že ho máme tak blízko a sorbouš si má s kým pohrát.

10.2.2008 19:44

michalasin napsal(a):
nene rotvík tam nebude, je na to moc veliký a mohutný, ani známka toho rotvíka, jen ta srst je krátká a to nás udivuje, ale véťa říkal, že i to se stává, a navíc. ti co ho měli si ho vzali od sousedů, kde prej měli fundlanďáka a leonbergřicu.jo je to super že ho máme tak blízko a sorbouš si má s kým pohrát.

no početla jsem si a myslím, že dobrý!
dost cizinců...

Jinak Ivčo, tu slípku už nemáme, neblázni! ta žila jen asi týden, pak ji rozmontoval na jednotlivé části

Dnes mě po příchodu z práce čekalo překvápko, kluci rozthali slepici a, byla chudák na té části zahrady, kde neměla být, asi přelétla spot, no slepice jedna, to neměla dělat.
mamka našla jen části těla, převážně bez masa...asi se o ní přetahovali a když už byla načatá, tak ji spořádali prsa a vnitřnosti.
ona před nima určitě utíkala a oni ji honily a neměli slitování, hajzlíci!
no síla...
být u toho tak jim dám do kožichu!!!

10.2.2008 19:45

pigie napsal(a):

Tak foto slubeneho 3rocneho uzla

10.2.2008 19:47

pigie napsal(a):

a tu ho zabija. Tam je aj vidno v akom bordeli teraz zijeme

10.2.2008 19:55

pigie napsal(a):
a tu ho zabija. Tam je aj vidno v akom bordeli teraz zijeme

no tak mám pocit, že už ten uzel dosloužil a dožil.nám zatím žije vše, sice musím prát, protžr je to pořád špinavé a obalené bahnem, ale přece jenom to máme vše nové, tak uvidím jak dlouho to vydrží, ale té kačeně dávám ještě 2 týdny.my naštěstí slípky nemáme, jsem spíše na hafáky a koníky, a ani by jsme je mít nemohli, původní majitelé Bleka nás varovali, jedni měli kousek od nich statek a Blek tam chodil dělat pořádky se slípkama a holubama a kdoví s čím ještě.takže u nás slepičky opravdu nenene!a bůh ví proč jej doopravdy dali pryč.

10.2.2008 20:02

michalasin napsal(a):
no tak mám pocit, že už ten uzel dosloužil a dožil.nám zatím žije vše, sice musím prát, protžr je to pořád špinavé a obalené bahnem, ale přece jenom to máme vše nové, tak uvidím jak dlouho to vydrží, ale té kačeně dávám ještě 2 týdny.my naštěstí slípky nemáme, jsem spíše na hafáky a koníky, a ani by jsme je mít nemohli, původní majitelé Bleka nás varovali, jedni měli kousek od nich statek a Blek tam chodil dělat pořádky se slípkama a holubama a kdoví s čím ještě.takže u nás slepičky opravdu nenene!a bůh ví proč jej doopravdy dali pryč.

To oni si jich normálně nevšímají, jen nesmí začít slepice utíkat, to je pak pud silnější než cokoli jiného. a jelikož tam nikdo nebyl, tak to dokončily podle sebe.

10.2.2008 20:10

rude napsal(a):
To oni si jich normálně nevšímají, jen nesmí začít slepice utíkat, to je pak pud silnější než cokoli jiného. a jelikož tam nikdo nebyl, tak to dokončily podle sebe.

jo to samí je od rodičů howavart,jak jsou slepice za plotem je to dobrý, ale jak se dají na výlet, tak je průsr, a ještě horší to je, když se dá první ráno slepicím.

10.2.2008 20:15

michalasin napsal(a):

No, to by si musela vysvetlit Hugovi, ze dozil. Tie psie oci, ked ho berem s umyslom vyhodit a ako caka, kedy mu ho dam... To sa proste neda vyhodit Ten novsi je v ovela lepsom stave, ale stale ma radsej tento, co ma od stenata

10.2.2008 20:17

rude napsal(a):

K slepiciam, ja by som to musela hodne dobre rozdychat, aby som psa nezavrazdila Ale dala by som si fest pozor, aby sa to uz nikdy nezopakovalo. Hugo ked bol maly, mal tendencie nahanat. Ale sa to zakazalo raz a prevzdy a teraz medzi sliepkami len kraca, vie, ze nemoze ani utekat, lebo by sa splasili a to je fuj

10.2.2008 20:21

pigie napsal(a):
No, to by si musela vysvetlit Hugovi, ze dozil. Tie psie oci, ked ho berem s umyslom vyhodit a ako caka, kedy mu ho dam... To sa proste neda vyhodit Ten novsi je v ovela lepsom stave, ale stale ma radsej tento, co ma od stenata

no jo když to co je od štěnda je vždy nejlepší a ještě lepší je když je to fest oškubané, pak už se to jen dodělává.

10.2.2008 20:23

michalasin napsal(a):
no jo když to co je od štěnda je vždy nejlepší a ještě lepší je když je to fest oškubané, pak už se to jen dodělává.

jj, ale som Hugovi vysvetlila, ze ked sa to roztrhne na dve polovice, tak to vyhadzujem. Dufam, ze ma pochopil, ale tvaril sa, ze chape

10.2.2008 20:29

pigie napsal(a):
jj, ale som Hugovi vysvetlila, ze ked sa to roztrhne na dve polovice, tak to vyhadzujem. Dufam, ze ma pochopil, ale tvaril sa, ze chape

no tak jak si mu to vysvětlila, že to tak bude, to on tě určitě poslechne. , ale stejnako tady za 2 týdny budeš psát, že už není a Hugo ti bečí u popelnice.

10.2.2008 20:34

michalasin napsal(a):
no tak jak si mu to vysvětlila, že to tak bude, to on tě určitě poslechne. , ale stejnako tady za 2 týdny budeš psát, že už není a Hugo ti bečí u popelnice.

Vies co, on je v podobnom stave uz viac ako rok a zazrakom to drzi pokope Ja mu davam este tak rok. Normalne mu ho perem v pracke ako ostatne veci, po prani je vzdy tak polovicny Tak uvidime, kedy nas opusti

10.2.2008 20:47

pigie napsal(a):
Vies co, on je v podobnom stave uz viac ako rok a zazrakom to drzi pokope Ja mu davam este tak rok. Normalne mu ho perem v pracke ako ostatne veci, po prani je vzdy tak polovicny Tak uvidime, kedy nas opusti

no to schválně budu čekat, jak dopadnete, to se teda divím, že ještě žijě.
a přidám taky létajícího psa. no první jsem se divila, jak to fotíte, ale už mi to taky celkem jde.

10.2.2008 20:50

pigie napsal(a):

Ahoj tak já už sem tady taky máme taky uzel a dobré skušenosti a je ještě v dobrém stavuJo tetování sem jí zatím nenašla tak asi žádný není,ale to se dává stejně jen těm PP,ale čistá je to vým vyděla sem foto z nakrývání,ale tam se nepozná jak byly vysocí a oproti jiným štěnatum z vrhu byla pěkný kus

10.2.2008 20:52

romiik napsal(a):
Ahoj tak já už sem tady taky máme taky uzel a dobré skušenosti a je ještě v dobrém stavuJo tetování sem jí zatím nenašla tak asi žádný není,ale to se dává stejně jen těm PP,ale čistá je to vým vyděla sem foto z nakrývání,ale tam se nepozná jak byly vysocí a oproti jiným štěnatum z vrhu byla pěkný kus

to je dost, že se ozveš, kde se couráš?

10.2.2008 20:58

michalasin napsal(a):
to je dost, že se ozveš, kde se couráš?

No jo bylo krýsně tak sme byli venku a trochu dováděli a pak Petis dnes stávkoval né a né usnout.

10.2.2008 21:03

romiik napsal(a):
No jo bylo krýsně tak sme byli venku a trochu dováděli a pak Petis dnes stávkoval né a né usnout.

jo, dneska bylo krásně, taky jsme s hafušama byli co to šlo, ale mrzlo, brrr kosa. v 6 jsme to zabalili.

10.2.2008 21:09

romiik napsal(a):

Jak se ta fenka vlastně jmenuje? Jiak tady na té fotce jde vidět, jakou má ještě pěknou štěněcí hřívu. Posílám fota Aliho v 9 měsících s hřívou.

10.2.2008 21:10

pigie napsal(a):

jedna pyšná

10.2.2008 21:11

pigie napsal(a):

a jedna zamilovaná

10.2.2008 21:12

neofemka napsal(a):
Jak se ta fenka vlastně jmenuje? Jiak tady na té fotce jde vidět, jakou má ještě pěknou štěněcí hřívu. Posílám fota Aliho v 9 měsících s hřívou.

jé tady jsou si fakt podobní, možná to fakt tak bude.

10.2.2008 21:16

michalasin napsal(a):
jé tady jsou si fakt podobní, možná to fakt tak bude.

to jo taky pěkný kousek je Jinak fene má jm.v očkováku Meggi

10.2.2008 21:22

neofemka napsal(a):
a jedna zamilovaná

hele, když sise dívala na internet na ty granule, kde je mají nejlevnější, ty eagle pack, nevíš?

10.2.2008 21:29

michalasin napsal(a):
hele, když sise dívala na internet na ty granule, kde je mají nejlevnější, ty eagle pack, nevíš?

já mám taky dotaz nevýte kde by se daly sehnat postroje?Ale velikost trochu větší hrudník má 100 a za tím obojkem potřebuji 75cm

10.2.2008 21:33

romiik napsal(a):
já mám taky dotaz nevýte kde by se daly sehnat postroje?Ale velikost trochu větší hrudník má 100 a za tím obojkem potřebuji 75cm

http://www.manmat.cz/

Přidejte reakci

Přidat smajlík