sydney
napsal(a):
byli jste? :-) Dám pár foteček...
z těchhle psů jsem nemocná....
sydney
napsal(a):
...A MY :-) :-) :-)
sydney
napsal(a):
...ještě my (ti větší )...
sydney
napsal(a):
...a jedeme domů, plní dojmů
sydney
napsal(a):
...a jedeme domů, plní dojmů
Taky jsme s holkama jely na výlet,bohužel naše cesta skončila po 50 km v autoopravně,protože auto se rozhodlo,že dál nejede,ale psím slečnám se tam líbilo a vyhrály si do syta
llucinkaa2
napsal(a):
Ahoj,jojo,taky jsme tam dnes byli-hrůza,jsem se s mojí kavkazačkou nemohla ani hnout...
Ahojky Sydney..:o))
Jak pak jste dopadli??Filípek je už fakt velikej bafan, bych ho nepoznala
My jsme nebyli, máme to trochu z ruky, ale zástupci naší CHS tam byli, tak jste se možná utkali i ve výstavnim, kruhu..:o))
hlozi
napsal(a):
My jsme nebyli, máme to trochu z ruky, ale zástupci naší CHS tam byli, tak jste se možná utkali i ve výstavnim, kruhu..:o))
Já můžu taky něco přidat.
evelin
napsal(a):
Kamarádčin ridgeback - Adonis Wandellmere - výborný 4
evelin
napsal(a):
a dnešní - cane corso Akki z Vanderlindu
sydney
napsal(a):
Tenhle pejsek byl hroznej sympaťák
hlozi
napsal(a):
ahojky:-) Nedopadli jsme nijak, byli jsme "na kukačku" :-) a poté co jsem shlédla "konkurenci", tak ani nevím jestli mám sebrat odvahu a přihlásit se do Ostravy, zvlášť když jsem původně vystavovat vůbec nechtěla
ajrin
napsal(a):
To je ABAR Strakatý samet, můj odchovanec.
Jé, to je náhoda, byl úžasnej
kelly
napsal(a):
Taky jsem se byla podívat na výstavě se svým pesanem. Neměla jsem sice foťák, ale nechala jsem si pesana vyfotit na kalendář.
A na jakýpak kalendář??
Nás si zase někdo vyfotil prý "na plakát", ale protože to byla VTEŘINKA, kdy jsem fotila a dala psa z ruky, nevím kdo to byl, na jaký plakát a jestli se pejsulka tvářil nějak slušně:-)
sydney
napsal(a):
A na jakýpak kalendář??
Nás si zase někdo vyfotil prý "na plakát", ale protože to byla VTEŘINKA, kdy jsem fotila a dala psa z ruky, nevím kdo to byl, na jaký plakát a jestli se pejsulka tvářil nějak slušně:-)
Oni to fotily tam nahoře, ne? No taky sme se koukali, ale zjistila sem,že si ho nafotím stejně dobře, doma sama Tak sme tam nestepovali
kelly
napsal(a):
Já jsem utratila celkem dost. 15 kg superprémiové krmivo, stahovák ROGZ FOR DOGZ a ještě sušené pochoutky. Ale tentpokrát pesan naštěstí netrval na tom, že musí mít z výstavy hračku.
my krmivo nekupovali - máme zatím doma - ale dokoupili sme si k sadě ROGZ FOR DOGZ vodítko - mám z něj šílenou radost...je luxusní.prostě
Potom mlsku, kartáč, kapky...
kelly
napsal(a):
Já jsem utratila celkem dost. 15 kg superprémiové krmivo, stahovák ROGZ FOR DOGZ a ještě sušené pochoutky. Ale tentpokrát pesan naštěstí netrval na tom, že musí mít z výstavy hračku.
já hlavně ráda vybírám věci v klidu a s rozmyslem, tak jsme koupili jen výstavní vodítko, dárek pro psího kamaráda a VENKU pelíšek
Potěšilo mě setkání s příjemným pánem z (i online) obchodu epes, který má výhradní zastoupení značky Hurtta, máme chlupatý obojek a ten nemá chybu
sydney
napsal(a):
já hlavně ráda vybírám věci v klidu a s rozmyslem, tak jsme koupili jen výstavní vodítko, dárek pro psího kamaráda a VENKU pelíšek
Potěšilo mě setkání s příjemným pánem z (i online) obchodu epes, který má výhradní zastoupení značky Hurtta, máme chlupatý obojek a ten nemá chybu
ty obojky jsem obdivovala, jsou skvělý, viď
sabina
napsal(a):
my krmivo nekupovali - máme zatím doma - ale dokoupili sme si k sadě ROGZ FOR DOGZ vodítko - mám z něj šílenou radost...je luxusní.prostě
Potom mlsku, kartáč, kapky...
Sabina:
Tak zrovna v tomto vzoru jsem koupila naší leonce stahovák! Oranžová jí děsně sluší, je fakt fešanda. Vodítko koupím příště, chtěla jsem přepínací a to stálo přes 500 Kč. Takže když tak si počkám do června.
sydney
napsal(a):
nojo, to je zkrátka taková parádička, když chceš mít pejsulu vyfešáčkovaného
Nemáte někdo prosím foto z nedělních závěreček, konkrétně Senior Handling? Kdyžtak prosím na mail... Lida.Siroka@gmail.com
Na fotce potomek mého psa - Benji Danielova volba, dostal VN1
aradek
napsal(a):
Nemáte někdo prosím foto z nedělních závěreček, konkrétně Senior Handling? Kdyžtak prosím na mail... Lida.Siroka@gmail.com
Na fotce potomek mého psa - Benji Danielova volba, dostal VN1
Tak jak jste kdo dopadl? Nemáte někdo nějaké výsledky handlingů, sobota, šeltie? Nebo fotky šeltiček a tak? .) Budu moc a moc vděčná