Venčení Hradec Králové

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2008 15:31

Nešli byste s náma na procházku, když je tak hezky?

11.2.2008 15:33

matahari napsal(a):

Ahoj, šli... dneska už nemůžeme, ale zítra? Simona s Bambulí (BXD)

11.2.2008 15:41

bambule napsal(a):
Ahoj, šli... dneska už nemůžeme, ale zítra? Simona s Bambulí (BXD)

Ahoj Simčo s Bambulí :) Nám by se hodila více středa, nečekala jsem, že budete tak rychlé!

11.2.2008 15:55

matahari napsal(a):
Ahoj Simčo s Bambulí :) Nám by se hodila více středa, nečekala jsem, že budete tak rychlé!

středa je taky fajn kam chodíte?

11.2.2008 15:58

bambule napsal(a):
středa je taky fajn kam chodíte?

Jsme mobilní, takže kamkoliv. Normálně chodíme za nemocnici kolem Labe. Pejsek je v rekonvalescenci, takže moc přes hodinu přetahovat nemůžeme.

11.2.2008 16:11

matahari napsal(a):
Jsme mobilní, takže kamkoliv. Normálně chodíme za nemocnici kolem Labe. Pejsek je v rekonvalescenci, takže moc přes hodinu přetahovat nemůžeme.

tam to neznám, ale ráda poznám... (nejsem původem z HK) .... já s ní ráda chodím na Biřičku.... tam může být volně puštěná, nepouštím jí někde, kde jezdí auta, je jí rok a je ještě taková štěněčí.... nebo s ní chodím tady u nás na Pouchově, ale tady jen na vodítku....

11.2.2008 16:15

bambule napsal(a):
tam to neznám, ale ráda poznám... (nejsem původem z HK) .... já s ní ráda chodím na Biřičku.... tam může být volně puštěná, nepouštím jí někde, kde jezdí auta, je jí rok a je ještě taková štěněčí.... nebo s ní chodím tady u nás na Pouchově, ale tady jen na vodítku....

U Labe chodíme na volno. Tak to rozmysli, taky Hradec teprve poznávám. Biřičku neznám, musela bys mě navigovat. Ale rádi tam přijedeme.

11.2.2008 16:20

matahari napsal(a):
U Labe chodíme na volno. Tak to rozmysli, taky Hradec teprve poznávám. Biřičku neznám, musela bys mě navigovat. Ale rádi tam přijedeme.

a co máš za pejska? jejda, nepotkaly jsme se už náhodou?

11.2.2008 16:26

bambule napsal(a):
a co máš za pejska? jejda, nepotkaly jsme se už náhodou?

Jasně.

11.2.2008 16:34

matahari napsal(a):
Jasně.

já už vím! a jak to, že jste v rekonvalescenci?! copak se stalo?

11.2.2008 16:36

bambule napsal(a):
já už vím! a jak to, že jste v rekonvalescenci?! copak se stalo?

To bohužel nevíme Mesíc kulhání, který najednou začalo a nedávno přestalo.

11.2.2008 16:40

matahari napsal(a):
To bohužel nevíme Mesíc kulhání, který najednou začalo a nedávno přestalo.

a byli jste u doktora? Bambule taky dlouho nevydrží, pro ní je akorát tak půl hodinka. tak ve středu, kde si dáme sraz?

11.2.2008 16:42

bambule napsal(a):
a byli jste u doktora? Bambule taky dlouho nevydrží, pro ní je akorát tak půl hodinka. tak ve středu, kde si dáme sraz?

To je akorát. Sraz bude podle toho, kam půjdeme :) K Labi je nejlepší parkoviště u nemocnice, na Biřičku musíš poradit ty. Mně je to jedno. Můžeme dorazit nejdřív tak kolem 15:30.

11.2.2008 16:55

matahari napsal(a):
To je akorát. Sraz bude podle toho, kam půjdeme :) K Labi je nejlepší parkoviště u nemocnice, na Biřičku musíš poradit ty. Mně je to jedno. Můžeme dorazit nejdřív tak kolem 15:30.

tak my přijedem na parkoviště k nemocnici, ve středu v 15,30hod. tady je moje číslo 605858109, kdyby ti do toho něco přišlo, dej prosím vědět, zatím pa

11.2.2008 17:11

bambule napsal(a):
tak my přijedem na parkoviště k nemocnici, ve středu v 15,30hod. tady je moje číslo 605858109, kdyby ti do toho něco přišlo, dej prosím vědět, zatím pa

Budeme váš čekat na parkovišti u Labe. Je to hned první odbočka za mostem, hned za zastávkou a před branou nemocnice doprava zpátky k Labi. Těšíme se.

11.2.2008 17:51

matahari napsal(a):
Budeme váš čekat na parkovišti u Labe. Je to hned první odbočka za mostem, hned za zastávkou a před branou nemocnice doprava zpátky k Labi. Těšíme se.

klidně se taky připojíme, ale jiný den středa se mi nehodí

11.2.2008 18:02

greiz napsal(a):
klidně se taky připojíme, ale jiný den středa se mi nehodí

Ahoj všem !! Taky se rádi připojíme :-) K Labi se chystáme ve čtvrtek, jinak na Biřičku chodíme taky často..

11.2.2008 18:12

dcverunka napsal(a):
Ahoj všem !! Taky se rádi připojíme :-) K Labi se chystáme ve čtvrtek, jinak na Biřičku chodíme taky často..

my se taky někdy rádi připojíme

12.2.2008 07:37

rude napsal(a):
my se taky někdy rádi připojíme

To je paráda, tolik nových kamarádů pro pejska Tak napište, kdy vyrazíme příští týden (kromě úterka), mě už to tento nevyjde. A taky kam.

12.2.2008 07:42

matahari napsal(a):
To je paráda, tolik nových kamarádů pro pejska Tak napište, kdy vyrazíme příští týden (kromě úterka), mě už to tento nevyjde. A taky kam.

Ahoj , taky se připojíme!!m Chodíme za fakultku skoro každý den. Takže beru každého kamaráda pro mojí Matildu (sestra Indyho viz. výše) Jinak zdravime Sparkyho ( bordeťák), je-li na příjmu.

12.2.2008 07:58

matilda napsal(a):
Ahoj , taky se připojíme!!m Chodíme za fakultku skoro každý den. Takže beru každého kamaráda pro mojí Matildu (sestra Indyho viz. výše) Jinak zdravime Sparkyho ( bordeťák), je-li na příjmu.

..jsme na přijmu :-)) V neděli jsme byli u Labe a od rodičů šli kolem Vašich holčiček..co ten za tím plotem vyváděl Ve čtvrtek se budeme pohybovat u Labe za nemocnicí kolem 15-17 hod. takže pokud uvidíte po loukách černobílého šílence, jsme to my a bereme každýho parťáka

12.2.2008 09:17

dcverunka napsal(a):
..jsme na přijmu :-)) V neděli jsme byli u Labe a od rodičů šli kolem Vašich holčiček..co ten za tím plotem vyváděl Ve čtvrtek se budeme pohybovat u Labe za nemocnicí kolem 15-17 hod. takže pokud uvidíte po loukách černobílého šílence, jsme to my a bereme každýho parťáka

mě se hodí jedině pátek, ale půjdu jindy.
Indy a Matilda, abyste věděly

12.2.2008 09:44

rude napsal(a):
mě se hodí jedině pátek, ale půjdu jindy.
Indy a Matilda, abyste věděly

Pátek je super, Péťo Jinak můžu i v týdnu, ale určitě déle. Nejdříve v pět hodin. Práce má bohužel přednost

12.2.2008 09:48

matilda napsal(a):
Pátek je super, Péťo Jinak můžu i v týdnu, ale určitě déle. Nejdříve v pět hodin. Práce má bohužel přednost

Verčo, můžem si dát sťuka i ten čtvrtek. Co třeba v 16:30 zezadu u fakultky - u psychiatrie? Sparky je dobrý parťák pro Máťu. Alespoň jí trochu užene.

12.2.2008 10:26

matilda napsal(a):
Verčo, můžem si dát sťuka i ten čtvrtek. Co třeba v 16:30 zezadu u fakultky - u psychiatrie? Sparky je dobrý parťák pro Máťu. Alespoň jí trochu užene.

jen aby ses nedivila, že Máťa užene Sparkyho

12.2.2008 10:26

matilda napsal(a):

Mám tři šeltie.... tak bych se někdy taky připojila

12.2.2008 10:37

scarter napsal(a):
Mám tři šeltie.... tak bych se někdy taky připojila

..tak jo, budem tam :-) Doufám, že se povede počasí, jako dneska ..

12.2.2008 10:40

dcverunka napsal(a):
..tak jo, budem tam :-) Doufám, že se povede počasí, jako dneska ..

..jinak pokud Máťa užene Sparkýska, má u mě obří kost a velký obdiv, protože jeho zdolat je někdy nadliský úkon - v neděli po 4 hodinách a několika km v nohách jsem já doma odpadla a on po pár minutkách oddechu lítal po bytě jak tryskáč ..

12.2.2008 11:58

dcverunka napsal(a):
..jinak pokud Máťa užene Sparkýska, má u mě obří kost a velký obdiv, protože jeho zdolat je někdy nadliský úkon - v neděli po 4 hodinách a několika km v nohách jsem já doma odpadla a on po pár minutkách oddechu lítal po bytě jak tryskáč ..

takovou raketu bych asi nezvládla
Indy ujde kilometr a už se plíží a plete se mi pod nohama, snad abych ho nesla nebo co

12.2.2008 12:46

rude napsal(a):
takovou raketu bych asi nezvládla
Indy ujde kilometr a už se plíží a plete se mi pod nohama, snad abych ho nesla nebo co

Verčo, tak já tam o půl páte ve čtvrtek budu. Už jsem se těším, jak mi Sparky zmrtví Matildu. Péťo, a ty Indiánka nenosíš? Chudák, on musí chodit sám, viď?

12.2.2008 12:59

matilda napsal(a):
Verčo, tak já tam o půl páte ve čtvrtek budu. Už jsem se těším, jak mi Sparky zmrtví Matildu. Péťo, a ty Indiánka nenosíš? Chudák, on musí chodit sám, viď?

jenom do auta ho zvedám, aby nemusel sám zvedat těžkej zadek

12.2.2008 14:41

rude napsal(a):
jenom do auta ho zvedám, aby nemusel sám zvedat těžkej zadek

O.K. platí ..

12.2.2008 20:09

dcverunka napsal(a):
O.K. platí ..

Pro Verču a Sparkyho: Verčo, já jsem úplně zapomněla, že musím být ve ČTVRTEK o půl páté na rehabilitaci zad. Tak se domluvíme na jindy. Tak se moc omlouvám. Necháme to na jindy. Jinak zítra můžu až v pět, což je na tebe asi pozdě. Markéta a Matilda s Ketty

13.2.2008 08:51

matilda napsal(a):
Pro Verču a Sparkyho: Verčo, já jsem úplně zapomněla, že musím být ve ČTVRTEK o půl páté na rehabilitaci zad. Tak se domluvíme na jindy. Tak se moc omlouvám. Necháme to na jindy. Jinak zítra můžu až v pět, což je na tebe asi pozdě. Markéta a Matilda s Ketty

Ahoj..no dneska sice půjdeme kolem Labe,ale jdu k rodičům, protože jdeme v pátek na ples a potřebuju zkrátit kalhoty od kostýmku, takže se domů budeme vracet tak kolem šesté a to už asi ne kolem Labe .. ale můžeme se domluvit na kdykoliv jindy - kdyžtak tady je mobil 739106360, máme to k Labi kousek, takže stačí napsat a dorazíme ..:-)

20.2.2008 14:13

matahari napsal(a):

Posouvám. Chystáte se někam?

Přidejte reakci

Přidat smajlík