matahari
napsal(a):
Jsme mobilní, takže kamkoliv. Normálně chodíme za nemocnici kolem Labe. Pejsek je v rekonvalescenci, takže moc přes hodinu přetahovat nemůžeme.
tam to neznám, ale ráda poznám... (nejsem původem z HK) .... já s ní ráda chodím na Biřičku.... tam může být volně puštěná, nepouštím jí někde, kde jezdí auta, je jí rok a je ještě taková štěněčí.... nebo s ní chodím tady u nás na Pouchově, ale tady jen na vodítku....
bambule
napsal(a):
tam to neznám, ale ráda poznám... (nejsem původem z HK) .... já s ní ráda chodím na Biřičku.... tam může být volně puštěná, nepouštím jí někde, kde jezdí auta, je jí rok a je ještě taková štěněčí.... nebo s ní chodím tady u nás na Pouchově, ale tady jen na vodítku....
U Labe chodíme na volno. Tak to rozmysli, taky Hradec teprve poznávám. Biřičku neznám, musela bys mě navigovat. Ale rádi tam přijedeme.
bambule
napsal(a):
a co máš za pejska? jejda, nepotkaly jsme se už náhodou?
Jasně.
bambule
napsal(a):
a byli jste u doktora? Bambule taky dlouho nevydrží, pro ní je akorát tak půl hodinka. tak ve středu, kde si dáme sraz?
To je akorát. Sraz bude podle toho, kam půjdeme :) K Labi je nejlepší parkoviště u nemocnice, na Biřičku musíš poradit ty. Mně je to jedno. Můžeme dorazit nejdřív tak kolem 15:30.
matahari
napsal(a):
To je akorát. Sraz bude podle toho, kam půjdeme :) K Labi je nejlepší parkoviště u nemocnice, na Biřičku musíš poradit ty. Mně je to jedno. Můžeme dorazit nejdřív tak kolem 15:30.
tak my přijedem na parkoviště k nemocnici, ve středu v 15,30hod. tady je moje číslo 605858109, kdyby ti do toho něco přišlo, dej prosím vědět, zatím pa
bambule
napsal(a):
tak my přijedem na parkoviště k nemocnici, ve středu v 15,30hod. tady je moje číslo 605858109, kdyby ti do toho něco přišlo, dej prosím vědět, zatím pa
Budeme váš čekat na parkovišti u Labe. Je to hned první odbočka za mostem, hned za zastávkou a před branou nemocnice doprava zpátky k Labi. Těšíme se.
matahari
napsal(a):
Budeme váš čekat na parkovišti u Labe. Je to hned první odbočka za mostem, hned za zastávkou a před branou nemocnice doprava zpátky k Labi. Těšíme se.
klidně se taky připojíme, ale jiný den středa se mi nehodí
greiz
napsal(a):
klidně se taky připojíme, ale jiný den středa se mi nehodí
Ahoj všem !! Taky se rádi připojíme :-) K Labi se chystáme ve čtvrtek, jinak na Biřičku chodíme taky často..
dcverunka
napsal(a):
Ahoj všem !! Taky se rádi připojíme :-) K Labi se chystáme ve čtvrtek, jinak na Biřičku chodíme taky často..
my se taky někdy rádi připojíme
matahari
napsal(a):
To je paráda, tolik nových kamarádů pro pejska Tak napište, kdy vyrazíme příští týden (kromě úterka), mě už to tento nevyjde. A taky kam.
Ahoj , taky se připojíme!!m Chodíme za fakultku skoro každý den. Takže beru každého kamaráda pro mojí Matildu (sestra Indyho viz. výše)
Jinak zdravime Sparkyho ( bordeťák), je-li na příjmu.
matilda
napsal(a):
Ahoj , taky se připojíme!!m Chodíme za fakultku skoro každý den. Takže beru každého kamaráda pro mojí Matildu (sestra Indyho viz. výše)
Jinak zdravime Sparkyho ( bordeťák), je-li na příjmu.
..jsme na přijmu :-)) V neděli jsme byli u Labe a od rodičů šli kolem Vašich holčiček..co ten za tím plotem vyváděl Ve čtvrtek se budeme pohybovat u Labe za nemocnicí kolem 15-17 hod. takže pokud uvidíte po loukách černobílého šílence, jsme to my a bereme každýho parťáka
dcverunka
napsal(a):
..jsme na přijmu :-)) V neděli jsme byli u Labe a od rodičů šli kolem Vašich holčiček..co ten za tím plotem vyváděl Ve čtvrtek se budeme pohybovat u Labe za nemocnicí kolem 15-17 hod. takže pokud uvidíte po loukách černobílého šílence, jsme to my a bereme každýho parťáka
mě se hodí jedině pátek, ale půjdu jindy.
Indy a Matilda, abyste věděly
dcverunka
napsal(a):
..tak jo, budem tam :-) Doufám, že se povede počasí, jako dneska ..
..jinak pokud Máťa užene Sparkýska, má u mě obří kost a velký obdiv, protože jeho zdolat je někdy nadliský úkon - v neděli po 4 hodinách a několika km v nohách jsem já doma odpadla a on po pár minutkách oddechu lítal po bytě jak tryskáč ..
dcverunka
napsal(a):
..jinak pokud Máťa užene Sparkýska, má u mě obří kost a velký obdiv, protože jeho zdolat je někdy nadliský úkon - v neděli po 4 hodinách a několika km v nohách jsem já doma odpadla a on po pár minutkách oddechu lítal po bytě jak tryskáč ..
takovou raketu bych asi nezvládla
Indy ujde kilometr a už se plíží a plete se mi pod nohama, snad abych ho nesla nebo co
matilda
napsal(a):
Pro Verču a Sparkyho: Verčo, já jsem úplně zapomněla, že musím být ve ČTVRTEK o půl páté na rehabilitaci zad. Tak se domluvíme na jindy. Tak se moc omlouvám. Necháme to na jindy. Jinak zítra můžu až v pět, což je na tebe asi pozdě. Markéta a Matilda s Ketty
Ahoj..no dneska sice půjdeme kolem Labe,ale jdu k rodičům, protože jdeme v pátek na ples a potřebuju zkrátit kalhoty od kostýmku, takže se domů budeme vracet tak kolem šesté a to už asi ne kolem Labe .. ale můžeme se domluvit na kdykoliv jindy - kdyžtak tady je mobil 739106360, máme to k Labi kousek, takže stačí napsat a dorazíme ..:-)