Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2005 16:21

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s tímhle cvičákem. Je v Brně, v komíně. Plániji tam příhlásit svého pejska a tak si chci o něm nejdřív něco zjistit.

28.4.2005 12:09

reviest napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s tímhle cvičákem. Je v Brně, v komíně. Plániji tam příhlásit svého pejska a tak si chci o něm nejdřív něco zjistit.

Tam cvičí takovej mladej, moc sympatickej kluk, myslím že je hodně v pohodě, ale jeho výcvik je podle mě hodně měkej - na toho našeho paličáka to moc nefunguje. Ale jinak v pohodě, jde taky asi o to, co máte za psa.

1.5.2005 18:59

katcha napsal(a):
Tam cvičí takovej mladej, moc sympatickej kluk, myslím že je hodně v pohodě, ale jeho výcvik je podle mě hodně měkej - na toho našeho paličáka to moc nefunguje. Ale jinak v pohodě, jde taky asi o to, co máte za psa.

Nevíte náhodou, kdy tam jsou výcvikové dny? Hledáme nějaký cvičák v okolí Brna, kde se cvičí v neděli.
Díky za radu.

1.5.2005 19:25

reviest napsal(a):

Kde v komíně to přesně je? A kolik to stojí? CO se tam všechno cvičí? Mají nějaký web stránky? Jsem šííleně zvědavá, ale chtěla bych někam s psicí chodit cvičit, bohužel je všechno moc daleko nebo se cvičí moc brzo... :(
Kdyžtak moc dík za info...

1.5.2005 19:28

k.ate napsal(a):
Kde v komíně to přesně je? A kolik to stojí? CO se tam všechno cvičí? Mají nějaký web stránky? Jsem šííleně zvědavá, ale chtěla bych někam s psicí chodit cvičit, bohužel je všechno moc daleko nebo se cvičí moc brzo... :(
Kdyžtak moc dík za info...

Ahoj, už jsem si zjistila i víc, výcvikový hodiny závisí na tel. domluvě. 120 Kč na hodinu ne bo permanentku na 10 hodin za 1000 kč.

1.5.2005 21:34

reviest napsal(a):
Ahoj, už jsem si zjistila i víc, výcvikový hodiny závisí na tel. domluvě. 120 Kč na hodinu ne bo permanentku na 10 hodin za 1000 kč.

No, já se prohrabala netem a bohužel tam nedělají agility, takže asi nic pro nás... SIce bych poslušnost cvičit chtěla, ale hlavně se chci věnovat agi...

2.5.2005 12:23

reviest napsal(a):

Našla jsem i www stránky - www.volny.cz/moraviadogschool.wz.cz./
Je tam i číslo atd.

3.5.2005 12:27

reviest napsal(a):
Našla jsem i www stránky - www.volny.cz/moraviadogschool.wz.cz./
Je tam i číslo atd.

Je ta adresa opravdu dobře? Mě to tam pořád vypisuje- Stránka nebyla nalezena.

3.5.2005 16:21

lerry napsal(a):
Je ta adresa opravdu dobře? Mě to tam pořád vypisuje- Stránka nebyla nalezena.

Správně je to http://www.moraviadogschool.wz.cz. Je to v Komíně na konečné trolejbusu a pak asi 10 minut pěšky zahrádkama. Cvičí se podle mě kdykoli po telefonické domluvě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík