Štěňátka Cane corso

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2008 19:24

- tak nám fenka plemene Cane corso,porodila 9 malých prcků.Máme nesmírnou radost,je to její první vrh.Foto fenky je na www.jh-reptiles.estranky.cz a drobečci budou k vidění tak za tři dny....

14.2.2008 22:13

dragon napsal(a):
- tak nám fenka plemene Cane corso,porodila 9 malých prcků.Máme nesmírnou radost,je to její první vrh.Foto fenky je na www.jh-reptiles.estranky.cz a drobečci budou k vidění tak za tři dny....

jo prdlajz 9...teď mi přišla fena ukázat štěně v zubech do obýváku, tak se na ní koukám,proč mi ho ukazuje a zjistil jsem,že to je desáté....nádherný den...

14.2.2008 22:58

dragon napsal(a):
jo prdlajz 9...teď mi přišla fena ukázat štěně v zubech do obýváku, tak se na ní koukám,proč mi ho ukazuje a zjistil jsem,že to je desáté....nádherný den...

Gratulace, jen by to chtělo napsat na stránkách něco víc. Odkud fenku máte, rodokmen, s pp nebo bez. Prostě všeobecně více info. A taky více foto.
Je moc pěkná, ráda bych si přečetla něco víc.

15.2.2008 08:40

evelin napsal(a):
Gratulace, jen by to chtělo napsat na stránkách něco víc. Odkud fenku máte, rodokmen, s pp nebo bez. Prostě všeobecně více info. A taky více foto.
Je moc pěkná, ráda bych si přečetla něco víc.

No jelikož tam nic není - ani o otci štěňátek - tak asi předpokládám, že to bude bez PP že?! No ale prťata ať rostou a najdou dobré páníky.

15.2.2008 10:32

pitimiti napsal(a):
No jelikož tam nic není - ani o otci štěňátek - tak asi předpokládám, že to bude bez PP že?! No ale prťata ať rostou a najdou dobré páníky.

Že tam nic není???Takže jen pro info :oba rodiče jsou s PP,DKK otce je 0/0,matky 1/2,nádherně stavění a perfektně socializovaní.Zatím jsem tam nestihl nic dát,jelikož jsem nevěděl,jak to vše dopadne....fotky otce a info určitě dodám...jen pořád nechápu,jak se pořád někdo naváží do štěňat bez PP...jsou meněcenní?Spíše si myslím,že je to pořád a dokola omýlaná diskuze,aby náhodou nebyla konkurence....

15.2.2008 10:40

dragon napsal(a):
Že tam nic není???Takže jen pro info :oba rodiče jsou s PP,DKK otce je 0/0,matky 1/2,nádherně stavění a perfektně socializovaní.Zatím jsem tam nestihl nic dát,jelikož jsem nevěděl,jak to vše dopadne....fotky otce a info určitě dodám...jen pořád nechápu,jak se pořád někdo naváží do štěňat bez PP...jsou meněcenní?Spíše si myslím,že je to pořád a dokola omýlaná diskuze,aby náhodou nebyla konkurence....

tady se dá jen souhlasit, neodsuzuju pejsky ani s pp či bez pp a už vůbec ne křížence. Ano !!!!!!!- je pravda, že musím poděkovat chovným stanicím za to, že se podílejí na rozšíření opravdového standartu psa určitého plemene. ale jinak je to každého věc.

15.2.2008 10:47

dragon napsal(a):

Ti lidé, co se navážejí do štěňat bez PP k tomu mají své důvody, které nemá smysl dokola psát protože se to většinou míjí účinkem a každý si stejně hájí to své ... já sem se tu do nikoho nenavážela i když s tím samozřejmě taky nesouhlasím. Především když u caníků je tak strašně moc jednoduché papírového psa uchovnit.

15.2.2008 10:49

dragon napsal(a):

Věřte, že o nějakou konkurenci určitě nejde

maťa

15.2.2008 10:53
maťa

dragon napsal(a):

Nedivím se Lence, že si myslela, že štěnda jsou bez PP, taky mě to napadlo....obvykle se totiž na webu prezentují rodiče ihned, jakmile se fenka nakryje a píše se cosi o plánovaném vrhu atd. atp.

Rodiče bývají na stránkách jako první, a až pokud se zadaří, dávají se fotky štěňat, či info, že štěnda se narodila, kolik kluků a holek atd.

Proto se nedivte a hned neurážejte proboha!!!

A Michalo ty radši mlč, protože ty jsi opravdu kapitola sama pro sebe

15.2.2008 10:56

maťa napsal(a):
Nedivím se Lence, že si myslela, že štěnda jsou bez PP, taky mě to napadlo....obvykle se totiž na webu prezentují rodiče ihned, jakmile se fenka nakryje a píše se cosi o plánovaném vrhu atd. atp.

Rodiče bývají na stránkách jako první, a až pokud se zadaří, dávají se fotky štěňat, či info, že štěnda se narodila, kolik kluků a holek atd.

15.2.2008 10:56

maťa napsal(a):

naprostý souhlas...s Pitimiti a Maťou

15.2.2008 10:57

sabina napsal(a):
naprostý souhlas...s Pitimiti a Maťou

nevim čemu se řehtáš... ty, nato totiž jednou taky dojdeš a bude jen na tobě..jak rychle to budeš chtít pochopit, proč se tu lidi čertí

15.2.2008 11:06

sabina napsal(a):
nevim čemu se řehtáš... ty, nato totiž jednou taky dojdeš a bude jen na tobě..jak rychle to budeš chtít pochopit, proč se tu lidi čertí

jo , možná jednou jo. ale přečti si co jsem napsala, mě se líbí prostě všeci psi, byť je to obyčejný ratl.a taky jsem říkala, že díky CHS žijí stále psi s rysy jak májí být. jen vám říkám, že psi bez pp- neboli ti vaši kříženci tady byli, jsou a budou a to ať se vám to líbí nebo ne. a pokud ty štěnda bez pp někdo bude chtít prostě mít, tak je stejně mít bude.

15.2.2008 11:14

michalasin napsal(a):
jo , možná jednou jo. ale přečti si co jsem napsala, mě se líbí prostě všeci psi, byť je to obyčejný ratl.a taky jsem říkala, že díky CHS žijí stále psi s rysy jak májí být. jen vám říkám, že psi bez pp- neboli ti vaši kříženci tady byli, jsou a budou a to ať se vám to líbí nebo ne. a pokud ty štěnda bez pp někdo bude chtít prostě mít, tak je stejně mít bude.

Ano, to je sice pravda, já ti jen řikám, proč to lidi štve, neříkám, že nemáš ráda oba póli,

Sama mám psa bez PP, ale další bude s PP, byť ten první je krásnej! V typu, s PP rodičema....Mohla bych jej množit, ale nemám důvod. Chci pro plemeno jen to dobré...takže se psem bez PP množit nehodlám, ikdyž rodiče jej měly. Chápeš ten rozdíl?

15.2.2008 11:15

michalasin napsal(a):

Nám se taky líbí všichni pejsci, ale máme úctu ke svému plemeni a plemeno tak jak je a bylo se dá udržovat především díky zodpovědné práci chovatelů a to většinou nejsou ti co kašlou na uchovňování jedinců... neříkám že všichni ale většina (jenže ti co na to nekašlou většinou už dopředu do chovu počítají s papírovými jedinci a nemají problém s jejich uchovněním) ... Samozřejmě jsou i mezi chovateli co uchovňují a "vyrábí" papírová štěňata tací, co nakryjou co jim přijde pod ruku a taky prdí na plemeno jako takové, hlavně že štěňata prodají a mají z nich peníze.... to už je o nových majitelích zda chtějí pejska opravdu typického tomu co si vyhlédli v liteřatuře či zda jim stačí jen nějaký většinou pouze podobný.
To že máme úctu k plemeni a že máme papírové psy neznamená, že na ostatní prdíme a že se nám nelíbí! Jenže pak už hovoříme o kráse daného psa ale ne o plemenech!

15.2.2008 12:07

pitimiti napsal(a):
Nám se taky líbí všichni pejsci, ale máme úctu ke svému plemeni a plemeno tak jak je a bylo se dá udržovat především díky zodpovědné práci chovatelů a to většinou nejsou ti co kašlou na uchovňování jedinců... neříkám že všichni ale většina (jenže ti co na to nekašlou většinou už dopředu do chovu počítají s papírovými jedinci a nemají problém s jejich uchovněním) ... Samozřejmě jsou i mezi chovateli co uchovňují a "vyrábí" papírová štěňata tací, co nakryjou co jim přijde pod ruku a taky prdí na plemeno jako takové, hlavně že štěňata prodají a mají z nich peníze.... to už je o nových majitelích zda chtějí pejska opravdu typického tomu co si vyhlédli v liteřatuře či zda jim stačí jen nějaký většinou pouze podobný.
To že máme úctu k plemeni a že máme papírové psy neznamená, že na ostatní prdíme a že se nám nelíbí! Jenže pak už hovoříme o kráse daného psa ale ne o plemenech!

Někteří lidé prostě neprahnou po úplném standardu psa.a jak Lenka říká stačí jim bez pp, na to aby jej měli rádi a starali se o něj. ano můžu si na tohle pořídit i pejska s pp , ale jak už tady někteří řekli- když už ho mám tak proč jej neprosadit? a s tím souhlasím. pes s pp si zaslouží být prosazován už hlavně kvůli tomu, aby se zachoval standart, ale jsou lidé, kteří o tohle zájem nemají, ať už z časového důvodu či jiného a proto existují pejsci bez pp.Myslím to prostě jen dobře a nechci tady nikoho urážet.

15.2.2008 12:27

michalasin napsal(a):
Někteří lidé prostě neprahnou po úplném standardu psa.a jak Lenka říká stačí jim bez pp, na to aby jej měli rádi a starali se o něj. ano můžu si na tohle pořídit i pejska s pp , ale jak už tady někteří řekli- když už ho mám tak proč jej neprosadit? a s tím souhlasím. pes s pp si zaslouží být prosazován už hlavně kvůli tomu, aby se zachoval standart, ale jsou lidé, kteří o tohle zájem nemají, ať už z časového důvodu či jiného a proto existují pejsci bez pp.Myslím to prostě jen dobře a nechci tady nikoho urážet.

No jenže to je právě ten největší omyl! I v každém vrhu štěňátek s PP jsou štěňátka nadějnější a štěňátka tak říkajíc "na mazla" a pokud nechci se pejskovi věnovat co se týče vystavování a chovu tak mám právě možnost vybrat si štěňátko takové a nemusím si kvůli tomu pořizovat štěně bez PP... a podporovat tak "zánik" plemene... a pokud chci jen kamaráda u kterého mi je jedno jak bude vypadat tak proč nezajít a nevybrat si svého miláčka v útulku? Ale o tom není tato diskuze takže bychom asi mohli skončit se těmito nekonečnými dohady...

15.2.2008 18:24

dragon napsal(a):

Nechtěla jsem vás rozčílit tím dotazem na PP. Já mám taky fenku CC a ráda si přečtu stránky nějaké další. Zklamalo mě, že dáte odkaz na stránky kde není napsáno skoro nic.
Taky budeme mít časem štěňátka. I když by se mi možná podařilo ji uchovnit a mít štěňata s PP tak do toho nepůjdu. Za prvé proto že by asi nebyla žádným zázračným přínosem pro chov spíše naopak. A taky nemám čas na to všechno zařizovnání kolem PP, uchovňování, výstavy atd.
Neodsuzuje jestli má někdo psa s nebo bez PP. Můj první pes byl také bez, údajně měla být čistokrevná, ale určitě byla s něčím křížená... Ale to už je o svědomí lidí co napíšou.
Kdyby jste měl zájem vidět mého miláčka nynějšího i minulého tak na www.canecorso-chilli.wgz.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík