Pejsci obřích plemen a jejich kříženci 2

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2008 20:38

michalasin napsal(a):
jedeme dál

chtěla jsem se vás zeptat, jestli nemáte někdo typ na program dělání fotek, nějak mě to zaujalo, teď mám zoner photo studio 9. je nějaké lepší? ať mám nějaké klášné foto na památku s těma našema obludkama.

17.2.2008 20:44

michalasin napsal(a):
jedeme dál

ne, není to RR, je to drobnější tosa.

Jj, jely jsme spolu s Emmicí vlakem :-) Dneska jsem s ní byla v Ludg. na cvičáku-Bucka si byla po dlouhé době zakousat a Emmicou jsem se byla pochlubit-chudák, bála se, ale jinak i překvapila, jak hezky hlídala, třeba z ní jetšě bude kousač :-)

17.2.2008 20:47

mucholabka napsal(a):

Jj, jely jsme spolu s Emmicí vlakem :-) Dneska jsem s ní byla v Ludg. na cvičáku-Bucka si byla po dlouhé době zakousat a Emmicou jsem se byla pochlubit-chudák, bála se, ale jinak i překvapila, jak hezky hlídala, třeba z ní jetšě bude kousač :-)

tak se omlouvám. jsem schválně ještě koukla do vyhledávače, jak tosa inu pořádně vypadá ať vím. na fotce mi to tak připadalo.

17.2.2008 20:47

mucholabka napsal(a):

No vidíš, Tys byla v Ludgeřovicích a já s Mášou v Petřkovicích. Jak je zastávka u Jana, tam kde jsem Tě vysazovala, tak je nahoře taková veliká louka. Máša tam pouštěla hrůzu na nějakého howíka

17.2.2008 20:50

lmusa napsal(a):
No vidíš, Tys byla v Ludgeřovicích a já s Mášou v Petřkovicích. Jak je zastávka u Jana, tam kde jsem Tě vysazovala, tak je nahoře taková veliká louka. Máša tam pouštěla hrůzu na nějakého howíka

No, mi to bylo málo, tak jsem jela ještě zakousat na Svinov, Buca byla drsná, poslušnost nic moc teda, nepouštěla, ale jinak bojovala a fakt chtěla Radka-fíka zežrat se vším všudy.

17.2.2008 20:51

lmusa napsal(a):

Ta louka-myslíš to pole za Glombicou?

17.2.2008 20:54

mucholabka napsal(a):
Ta louka-myslíš to pole za Glombicou?

Nevím, jak se to tam jmenuje. Dole teče Odra, nahoře je kopec Landek.

18.2.2008 12:27

lmusa napsal(a):
Nevím, jak se to tam jmenuje. Dole teče Odra, nahoře je kopec Landek.

mam doma krizenku Labradora Tinu, stredoaziatku Leu a bernaka Maxa. Minuly rok Max a Lea napriek mojej snahe "stvorili" 9 steniatok, a tu su 2 fenky cca ked mali 6 mesiacov...

18.2.2008 12:28

labrabern napsal(a):
mam doma krizenku Labradora Tinu, stredoaziatku Leu a bernaka Maxa. Minuly rok Max a Lea napriek mojej snahe "stvorili" 9 steniatok, a tu su 2 fenky cca ked mali 6 mesiacov...

..a tu je Kiara..

18.2.2008 12:34

labrabern napsal(a):
..a tu je Kiara..

a toto su rodicia - bernak je Max, ta rysava fesanda je Lea

18.2.2008 12:34

labrabern napsal(a):
..a tu je Kiara..

jééééééé ti jsou krásní ajedno jste si nechali, nebo jsou všeci už fuč a to je jen pořízené foto z návštěvi?

18.2.2008 12:35

labrabern napsal(a):
a toto su rodicia - bernak je Max, ta rysava fesanda je Lea

jo hold příroda je mocná čerodějka

18.2.2008 12:38

michalasin napsal(a):
jo hold příroda je mocná čerodějka

hele a kiara vypadá jak labrouš s berňákem, teda alespoň barva.

18.2.2008 12:39

michalasin napsal(a):
jééééééé ti jsou krásní ajedno jste si nechali, nebo jsou všeci už fuč a to je jen pořízené foto z návštěvi?

nenechali sme si ziadne pretoze okrem Maxa a Lei mam este krizenku Tinku a v tej dobe som mala aj krizenca bradaca Bonyho, takze aj ked mi to bolo velmi luto nemohla som si uz ziadne steniatko nechat :). . Tie foto mi zaslali na moju prosbu novi majitelia. Teraz uz "steniatka" budu mat 10 mesiacov.

18.2.2008 12:42

michalasin napsal(a):
hele a kiara vypadá jak labrouš s berňákem, teda alespoň barva.

farba mozno hej ale velkost urcite nie

18.2.2008 12:44

labrabern napsal(a):
nenechali sme si ziadne pretoze okrem Maxa a Lei mam este krizenku Tinku a v tej dobe som mala aj krizenca bradaca Bonyho, takze aj ked mi to bolo velmi luto nemohla som si uz ziadne steniatko nechat :). . Tie foto mi zaslali na moju prosbu novi majitelia. Teraz uz "steniatka" budu mat 10 mesiacov.

tak to jo , to je jasný, to už by jich bylo opravdu moc. no sorbon je ze spojení táta novofundlandx leonberger.no na té fotce se tváří blek jak trdlo.

18.2.2008 12:45

michalasin napsal(a):
tak to jo , to je jasný, to už by jich bylo opravdu moc. no sorbon je ze spojení táta novofundlandx leonberger.no na té fotce se tváří blek jak trdlo.

a sorbonova máma je novofundland

18.2.2008 12:46

labrabern napsal(a):

no a aby tinka nezostala urazena ze ju sem nedam.. tak tu je, nieje sice obrie plemeno velkostou ale temperamentu ma za 10tich

18.2.2008 12:47

michalasin napsal(a):
a sorbonova máma je novofundland

a výsledek? sorbonek

18.2.2008 12:49

michalasin napsal(a):
a výsledek? sorbonek

tak a teď popravdě, kolik těch hafáků teda celkem máš?

18.2.2008 12:50

michalasin napsal(a):

vyborna fotka

18.2.2008 12:51

labrabern napsal(a):
vyborna fotka

hele mám ho taky v pohybu, jako ty labrouše

18.2.2008 12:53

michalasin napsal(a):
hele mám ho taky v pohybu, jako ty labrouše

a ten berňák je fakt pěkně stavěný, je jak s pp, fakt moc hezký.

18.2.2008 12:56

michalasin napsal(a):
tak a teď popravdě, kolik těch hafáků teda celkem máš?

no ak to ratam teraz : Max, Lea, Tina, a uz ZASEEE Leine a Maxove steniatko... mala tiche haranie ci ako to nazvat ked nekrvaca, takze som vobec nevedela ze hara a Max vyuzil sancu ze som odisla na vikend a psy zostali s mojou mamou ... cize v stredu sa narodilo 12 krasnych steniatok, uz som zase zacala pomaly pisat inzeraty ze ich darujem, ibaze dostali infekciu a do dnesneho dna ich 11 uhynulo takze mame smutne obdobie. Zatial zije jedna fenka, vyzera ze krizu prekonala tak strasne moc dufam ze to prezile. Kedze sa mi stalo uz druhy krat ze som ich neustrazila, Lea ide na kastraciu o nejake 3 mesiace..
Cize na tvoju otazku odpovedam... momentalny stav psikov : 4

18.2.2008 12:57

michalasin napsal(a):
a ten berňák je fakt pěkně stavěný, je jak s pp, fakt moc hezký.

max nieje s PP, ale dakujem a odovzdam mu pochvalu :))))

18.2.2008 13:01

labrabern napsal(a):
no ak to ratam teraz : Max, Lea, Tina, a uz ZASEEE Leine a Maxove steniatko... mala tiche haranie ci ako to nazvat ked nekrvaca, takze som vobec nevedela ze hara a Max vyuzil sancu ze som odisla na vikend a psy zostali s mojou mamou ... cize v stredu sa narodilo 12 krasnych steniatok, uz som zase zacala pomaly pisat inzeraty ze ich darujem, ibaze dostali infekciu a do dnesneho dna ich 11 uhynulo takze mame smutne obdobie. Zatial zije jedna fenka, vyzera ze krizu prekonala tak strasne moc dufam ze to prezile. Kedze sa mi stalo uz druhy krat ze som ich neustrazila, Lea ide na kastraciu o nejake 3 mesiace..
Cize na tvoju otazku odpovedam... momentalny stav psikov : 4

tak to jo, jsem v tom začínala mít guláš, ale jestli štěndo bude ok a uzdraví se, a jestli vypadá jak to z předešlého vrhu tak bude fakt nádherné.jinak tohle je sorbonův bráška, taky udržujem vztahy.

18.2.2008 13:06

michalasin napsal(a):
tak to jo, jsem v tom začínala mít guláš, ale jestli štěndo bude ok a uzdraví se, a jestli vypadá jak to z předešlého vrhu tak bude fakt nádherné.jinak tohle je sorbonův bráška, taky udržujem vztahy.

ma ovela kratsu srst alebo t len na tej fotke tak vyzera?

18.2.2008 13:57

labrabern napsal(a):
ma ovela kratsu srst alebo t len na tej fotke tak vyzera?

ne máš pravdu, sorbon je po mámě a jeho bráška po tátovi.

18.2.2008 14:10

michalasin napsal(a):
ne máš pravdu, sorbon je po mámě a jeho bráška po tátovi.

a věnuješ se s hafanama, něčemu? tah, výcvik, obrana, stopa, nebo něco podobného?

18.2.2008 18:55

michalasin napsal(a):
a věnuješ se s hafanama, něčemu? tah, výcvik, obrana, stopa, nebo něco podobného?

tady už zas nikdo neni?

18.2.2008 21:21

michalasin napsal(a):
tady už zas nikdo neni?

Zdravý tak přidávám dnešní foto je čerstvé

18.2.2008 21:22

michalasin napsal(a):
jedeme dál

A ještě

18.2.2008 21:24

romiik napsal(a):
A ještě

tak teď si mě fakt pobavila

18.2.2008 21:24

michalasin napsal(a):
jedeme dál

tak do třetice

18.2.2008 21:26

michalasin napsal(a):
tak teď si mě fakt pobavila

no ale ten písek...

18.2.2008 21:27

michalasin napsal(a):
no ale ten písek...

je fakt mňam

18.2.2008 21:28

michalasin napsal(a):
je fakt mňam

hela ta bernardínka je dobrá, cos jí zase dala?

18.2.2008 21:29

michalasin napsal(a):
je fakt mňam

Koukám písek je v jídelníčku často

18.2.2008 21:31

romiik napsal(a):

jo všichni véťové vřele doporučují, je to dobré prej i pro děti

18.2.2008 21:33

michalasin napsal(a):
jo všichni véťové vřele doporučují, je to dobré prej i pro děti

a ukázka

18.2.2008 21:37

michalasin napsal(a):
a ukázka

sorbon pomáhá matesovy s autem, prej ať to nemá tak těžký

18.2.2008 21:37

romiik napsal(a):

už je taková mám ještě tak se kochej

18.2.2008 21:38

romiik napsal(a):
už je taková mám ještě tak se kochej

ona vypadá jako kdyby se smála, je pohodová

18.2.2008 22:25

michalasin napsal(a):
ona vypadá jako kdyby se smála, je pohodová

takhle se dá vyčistit a vyjasnit

18.2.2008 22:26

michalasin napsal(a):
takhle se dá vyčistit a vyjasnit

a vypadala takhle, ale není to ta samá

18.2.2008 23:00

michalasin napsal(a):
a vypadala takhle, ale není to ta samá

18.2.2008 23:17

michalasin napsal(a):

teda ty pořád nic, tak už vážně poslední

18.2.2008 23:20

michalasin napsal(a):
jedeme dál

Já teda jednu pučím

18.2.2008 23:37

romiik napsal(a):
Já teda jednu pučím

19.2.2008 09:20

michalasin napsal(a):
chtěla jsem se vás zeptat, jestli nemáte někdo typ na program dělání fotek, nějak mě to zaujalo, teď mám zoner photo studio 9. je nějaké lepší? ať mám nějaké klášné foto na památku s těma našema obludkama.

Zoner 9 je špičkový program, zkoušela jsem Adobe Photo Shop i ACDSee, ale Zoner je naprostá jednička

19.2.2008 09:27

daisy napsal(a):
Zoner 9 je špičkový program, zkoušela jsem Adobe Photo Shop i ACDSee, ale Zoner je naprostá jednička

jo je to dobrý, jen se naučit ty fígli s tím

19.2.2008 13:24

michalasin napsal(a):
jo je to dobrý, jen se naučit ty fígli s tím

tááááááák romi, dneska mi to nedalo a nafotila jsem ty nyše trhače v akci, a musím uznat, že tohle cvičení je fakt mooooooc baví.nemyslím si že to není nic pro ně.však se přesvěč sama.

19.2.2008 13:26

michalasin napsal(a):
tááááááák romi, dneska mi to nedalo a nafotila jsem ty nyše trhače v akci, a musím uznat, že tohle cvičení je fakt mooooooc baví.nemyslím si že to není nic pro ně.však se přesvěč sama.

sleduj pozici malího, jak je zapřenej, potvora, a nepustí a nepustí.

19.2.2008 13:28

michalasin napsal(a):
sleduj pozici malího, jak je zapřenej, potvora, a nepustí a nepustí.

19.2.2008 13:30

michalasin napsal(a):

ááá ještě blekouš, ten mi dal do těla, jeho 73kg při tomhle tréningu jde znát, zžral se a 5 minut na tom vysel.

19.2.2008 13:30

michalasin napsal(a):
ááá ještě blekouš, ten mi dal do těla, jeho 73kg při tomhle tréningu jde znát, zžral se a 5 minut na tom vysel.

19.2.2008 13:32

michalasin napsal(a):

ááá ještě společná

19.2.2008 13:33

michalasin napsal(a):
ááá ještě společná

no a toď vše, sorbon z tohoto boje musel odejít jako vítěz, abychom v rámci mezí podpořili jeho ego, ať jej hra i nadále baví

19.2.2008 20:55

michalasin napsal(a):
no a toď vše, sorbon z tohoto boje musel odejít jako vítěz, abychom v rámci mezí podpořili jeho ego, ať jej hra i nadále baví

Přihazuji jednu starší hotku naší holky

19.2.2008 21:23

michalasin napsal(a):

hele i ruku mi málem sežrali v zápalu boje

19.2.2008 21:41

michalasin napsal(a):
hele i ruku mi málem sežrali v zápalu boje

To mně se radči sežerou navzájen mně né Koukej co sem našla

19.2.2008 22:44

romiik napsal(a):
To mně se radči sežerou navzájen mně né Koukej co sem našla

hezkej ženich že?

19.2.2008 22:46

michalasin napsal(a):
hezkej ženich že?

19.2.2008 22:52

michalasin napsal(a):
hovádko

sorbon jednodení mimísko

19.2.2008 22:55

michalasin napsal(a):
sorbon jednodení mimísko

a jeden týdení macek

19.2.2008 22:57

michalasin napsal(a):
a jeden týdení macek

a dva týdny

19.2.2008 22:58

michalasin napsal(a):
a dva týdny

3 týdny

19.2.2008 23:00

michalasin napsal(a):
1m

a sedmi týdení hovado

20.2.2008 13:38

michalasin napsal(a):
a sedmi týdení hovado

dnes je tu opravdu nádherně, svítí sluníčko, hoši jsou zas vyčesaní, tak jsem vytáhla foták a jedna foto, je ůplně úžasná.

20.2.2008 13:41

michalasin napsal(a):
dnes je tu opravdu nádherně, svítí sluníčko, hoši jsou zas vyčesaní, tak jsem vytáhla foták a jedna foto, je ůplně úžasná.

a ještě vykartáčovaný krasavec

20.2.2008 13:42

michalasin napsal(a):
a ještě vykartáčovaný krasavec

20.2.2008 15:41

michalasin napsal(a):

s Tinkou (labroskou) som chvilku robila agility ale kym sme sa to obidve stihl naucit pribudla nam do rodiny Lea a popri praci a rodine som to uz nestihala, kedze zaciatky s Leou boli tazke Mala nieco cez rok a nebola naucena na svoje meno, obojok v zivote nevidela a o poslusnosti ani nesnivala. Kedze je to hlavicka tvrdohlava aziatska bolo treba sa venovat hlavne jej, naucit ju zit vo svorke s Tinou a Maxom, naucit ju nevrhat sa na kazdeho psa ktoreho zbada a tak sme agility nechali tak. Ty s tvojim fesakom nieco robite?

20.2.2008 19:18

labrabern napsal(a):
s Tinkou (labroskou) som chvilku robila agility ale kym sme sa to obidve stihl naucit pribudla nam do rodiny Lea a popri praci a rodine som to uz nestihala, kedze zaciatky s Leou boli tazke Mala nieco cez rok a nebola naucena na svoje meno, obojok v zivote nevidela a o poslusnosti ani nesnivala. Kedze je to hlavicka tvrdohlava aziatska bolo treba sa venovat hlavne jej, naucit ju zit vo svorke s Tinou a Maxom, naucit ju nevrhat sa na kazdeho psa ktoreho zbada a tak sme agility nechali tak. Ty s tvojim fesakom nieco robite?

no tak s tou tinou si na tom stejně jako já s Blekem, ale už je to docela ok. no děláme, máme zálusk s malím sorbonem na obranu. tréning s hadrem mu jde podle plánu a teď ho učím na peška. tak uvidíme, mě to baví a sorbouše zatím taky a když uř ho mám, tak proč ho něčemu nepřinaučit.

20.2.2008 20:19

michalasin napsal(a):

Michalo, jenom bych ti chtěla poradit, že pokud máš ty problémy s Blekem, tak bys měla vynechat přetahovací hry, prý to upevňuje dominantní postavení psa, neměla bys vůbec vyvolávat nějaké silové soupeření. I když to myslíš třeba dobře,aby si pohrál, je to spíš proti tobě.

20.2.2008 20:27

rude napsal(a):
Michalo, jenom bych ti chtěla poradit, že pokud máš ty problémy s Blekem, tak bys měla vynechat přetahovací hry, prý to upevňuje dominantní postavení psa, neměla bys vůbec vyvolávat nějaké silové soupeření. I když to myslíš třeba dobře,aby si pohrál, je to spíš proti tobě.

dělám to spíš se sorbonem, a to že se blek občas přidá, neznamená, že bude hned zlej. to bych toho psa mohla taky zakopat 2 metry pod zem! vím kdy mám přestat, ale nemůžu ho přehlížet!a jinak to s blekem zvládáme dobře a s malím dokážou jíst i s jedné misky!

20.2.2008 20:42

michalasin napsal(a):
dělám to spíš se sorbonem, a to že se blek občas přidá, neznamená, že bude hned zlej. to bych toho psa mohla taky zakopat 2 metry pod zem! vím kdy mám přestat, ale nemůžu ho přehlížet!a jinak to s blekem zvládáme dobře a s malím dokážou jíst i s jedné misky!

jen jsem chtěla poradit...

20.2.2008 20:48

rude napsal(a):
jen jsem chtěla poradit...

já ti to neberu a aji jsem to tak pochopila, tohle už mám za sebou a blek se hodně zlepšil, ba sakra hodně, není to žádný zlý podvraťák a vše probírám a chovateli a cvičitely. tákže vím co můžu a co ne.

21.2.2008 10:19

michalasin napsal(a):
já ti to neberu a aji jsem to tak pochopila, tohle už mám za sebou a blek se hodně zlepšil, ba sakra hodně, není to žádný zlý podvraťák a vše probírám a chovateli a cvičitely. tákže vím co můžu a co ne.

to tu zas všeci spíte

21.2.2008 12:27

michalasin napsal(a):
to tu zas všeci spíte

Kříženec NO a Briarda

21.2.2008 12:30

cassey napsal(a):
Kříženec NO a Briarda

21.2.2008 12:33

cassey napsal(a):

tak to bych opravdu nepoznala, to se musím přiznat, ale je pěknýa vypadá i veliký? už bude taky starší že?

21.2.2008 20:32

michalasin napsal(a):
tak to bych opravdu nepoznala, to se musím přiznat, ale je pěknýa vypadá i veliký? už bude taky starší že?

tady je zas nuda

21.2.2008 20:48

michalasin napsal(a):
tady je zas nuda

Já nespím jen není foto porád to samé dokola potřebujem asi kamaráda na procházky

21.2.2008 20:51

romiik napsal(a):
Já nespím jen není foto porád to samé dokola potřebujem asi kamaráda na procházky

a proč?

21.2.2008 22:38

michalasin napsal(a):
a proč?

mi by jsme svámi šli, ale těch 160 km co nás dělí? je to fakt k vzteku.

22.2.2008 15:50

michalasin napsal(a):
mi by jsme svámi šli, ale těch 160 km co nás dělí? je to fakt k vzteku.

tady je zas nuda

22.2.2008 16:08

michalasin napsal(a):
tady je zas nuda

ahoj u nás je taky nuda tak jen odpočíváme

22.2.2008 16:18

romiik napsal(a):
ahoj u nás je taky nuda tak jen odpočíváme

tý jo taky umí dělat mrtvou? blekovi to jde skvěle

22.2.2008 21:25

michalasin napsal(a):
tý jo taky umí dělat mrtvou? blekovi to jde skvěle

kessy

22.2.2008 21:26

michalasin napsal(a):

Je o něco větší než NO,a je mu sedm let

22.2.2008 21:35

michalasin napsal(a):

cassey krásná fenka opravdu
Michalo to je supr taky už chcem vodu,ale v tomdle počasí je Orlice jak led a jinam nemáme možnost jít tak mi ještě počkáme na lepší počasí pak to na nás vypadá takhle musí rostát

28.2.2008 14:34

romiik napsal(a):
cassey krásná fenka opravdu
Michalo to je supr taky už chcem vodu,ale v tomdle počasí je Orlice jak led a jinam nemáme možnost jít tak mi ještě počkáme na lepší počasí pak to na nás vypadá takhle musí rostát

téda, člověk tu chvíli není a jak hluboko jsme klesli.u nás je náááááááádherně, táákže jsme vytáhli foťák a fotilia fotili, takže to tu asi pěkně zacpu tím mojím 27kg krásným křížencem.

28.2.2008 14:35

michalasin napsal(a):
téda, člověk tu chvíli není a jak hluboko jsme klesli.u nás je náááááááádherně, táákže jsme vytáhli foťák a fotilia fotili, takže to tu asi pěkně zacpu tím mojím 27kg krásným křížencem.

a váleli jsme sudy

28.2.2008 14:36

michalasin napsal(a):
a váleli jsme sudy

a mates dělal to co sorbon

28.2.2008 14:37

michalasin napsal(a):
a mates dělal to co sorbon

ještě se zozkoukat

28.2.2008 14:37

michalasin napsal(a):
ještě se zozkoukat

a v pohybu

28.2.2008 14:40

michalasin napsal(a):
pauza

trochu rozhledu

28.2.2008 14:41

michalasin napsal(a):
trochu rozhledu

jeden krásný portrét

28.2.2008 14:42

michalasin napsal(a):
jeden krásný portrét

a už zase jdeme a takhle nám to roste, konečně nějaké ve stoje

28.2.2008 14:42

michalasin napsal(a):
a už zase jdeme a takhle nám to roste, konečně nějaké ve stoje

28.2.2008 14:45

michalasin napsal(a):

no a domů přijít jak to prase, to mi jde nejlíp

28.2.2008 14:45

michalasin napsal(a):
no a domů přijít jak to prase, to mi jde nejlíp

tak jsem to tu zarvala mojema fotkama a tota je poslední

28.2.2008 17:36

michalasin napsal(a):
tak jsem to tu zarvala mojema fotkama a tota je poslední

tak kde jste všecibudeme na vás dělat ksychty

5.3.2008 22:15

michalasin napsal(a):
tak kde jste všecibudeme na vás dělat ksychty

tak nás zase tahám z paty. romi doufám že mezitím než se uzdravíš, tak něco vymyslíš s foto. dávám inspiraci

Přidejte reakci

Přidat smajlík