Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2008 20:24

Ahojky Naďo, dej vědět až to přijde, budeme držet palečky

23.2.2008 21:18

kaca napsal(a):

Díky a nebooj budu se chlubit

23.2.2008 21:56

nada napsal(a):
Díky a nebooj budu se chlubit

My budeme takly držet palce

23.2.2008 22:03

lmusa napsal(a):
My budeme takly držet palce

Děkuju ,děkuju holky snad vše dobře dopadne !! Už mám porodní bolesti za Cindu

23.2.2008 22:20

nada napsal(a):
Děkuju ,děkuju holky snad vše dobře dopadne !! Už mám porodní bolesti za Cindu

Jak bylo na schůzi? Holce v noci na včerejšek píchali ucho a tak jsem nakonec nedorazila.

23.2.2008 22:37

kaca napsal(a):
Jak bylo na schůzi? Holce v noci na včerejšek píchali ucho a tak jsem nakonec nedorazila.

Jedna z oslavy

23.2.2008 23:50

lmusa napsal(a):
Jedna z oslavy

Teda Lucko , vy máte věci tak at je to v pohodě Na schůzy vše v pohodě :-) Malá účast - zmatky s místem - tak se to projevilo na účasti
A Líbo koukám,že Mášenka si oslavu náležitě užívala

24.2.2008 21:13

nada napsal(a):
Teda Lucko , vy máte věci tak at je to v pohodě Na schůzy vše v pohodě :-) Malá účast - zmatky s místem - tak se to projevilo na účasti
A Líbo koukám,že Mášenka si oslavu náležitě užívala

Také se připojuji,ať to Cindičce všechno dobře dopadne a už se těším až se malá štěňďata předvedou na fotkách.
A jedna fotka Baši

25.2.2008 11:29

kaca napsal(a):

Díky

25.2.2008 12:00

kaca napsal(a):

Ahojky !

Teda Naďo, to rychle uteklo, co? Taky držím palečky, aby vše proběhlo OK!!!! A pak se pochlub, ju?

25.2.2008 16:24

eavy napsal(a):
Ahojky !

Teda Naďo, to rychle uteklo, co? Taky držím palečky, aby vše proběhlo OK!!!! A pak se pochlub, ju?

Ahoj - uteklo to rychle , to joo :-)
a jeden Abadonek z dnešní návštěvy

25.2.2008 16:25

kaca napsal(a):

25.2.2008 21:43

nada napsal(a):

ahoj.....mohu se přidat?Mám 16ti měsíční feňuli:Karin Femon Fáres....

25.2.2008 23:53

llucinkaa2 napsal(a):
ahoj.....mohu se přidat?Mám 16ti měsíční feňuli:Karin Femon Fáres....

Nám je právě dnes 1 rok,tak se to muselo oslavit..mňam,mňam..šunkovošlehačkový dort to byla bašta..

26.2.2008 00:14

kaca napsal(a):

Ahoj všem i nově příchozím
tak Bašovi hodně zdravíčka přejeme

....a jeden Abik se smečkou

26.2.2008 08:45

nada napsal(a):
Ahoj všem i nově příchozím
tak Bašovi hodně zdravíčka přejeme

....a jeden Abik se smečkou

ahojky všem, vítáme nově příchozí Nado Abodek je pěknej kluk jinak se to Cindičce blíží tak hlavně aby to bylo v pohodě držíme palce já si musím jěště počkat 3 týdny Bašovi přejem hodně zdraví a na výstavách hodně úspěchů

26.2.2008 16:38

marie m napsal(a):
ahojky všem, vítáme nově příchozí Nado Abodek je pěknej kluk jinak se to Cindičce blíží tak hlavně aby to bylo v pohodě držíme palce já si musím jěště počkat 3 týdny Bašovi přejem hodně zdraví a na výstavách hodně úspěchů

přeji všem pěkný den,dnes bylo opravdu nádherně tak jsem toho využila a nafotila jsem pár fotek Kariny....

26.2.2008 16:43

llucinkaa2 napsal(a):
přeji všem pěkný den,dnes bylo opravdu nádherně tak jsem toho využila a nafotila jsem pár fotek Kariny....

další...

26.2.2008 16:48

llucinkaa2 napsal(a):
....

poslední.....a pak,že jsou kavkazáci žraloci v psí kůži

26.2.2008 17:08

llucinkaa2 napsal(a):
....

jaj,za ty dvě stejné se omlouvám,všimla jsem si toho až teď...

26.2.2008 18:44

llucinkaa2 napsal(a):
jaj,za ty dvě stejné se omlouvám,všimla jsem si toho až teď...

Jejda, jedna Balagurka, pro toho mám slabost. Gratuluji ke krásné feňulce .

26.2.2008 18:50

kaca napsal(a):
Jejda, jedna Balagurka, pro toho mám slabost. Gratuluji ke krásné feňulce .

jojo Balagurka...děkuji

26.2.2008 21:44

marie m napsal(a):

Za Bašu děkujeme všem za přání a zdravíčko mu zatím slouží.Jen aby nám neskončil jako jeho předchůdce Cesar.

27.2.2008 07:58

skalap napsal(a):
Za Bašu děkujeme všem za přání a zdravíčko mu zatím slouží.Jen aby nám neskončil jako jeho předchůdce Cesar.

Rádi bychom Bašovi také popřáli

Přejeme mu, k těm jeho prvním narozkám, spoutu štěstíčka a zdravíčka a každý rok pořádný dortík

27.2.2008 11:01

kaca napsal(a):

Nadi, přeju bezproblémový porod. A vítám všechny nové lidičky. Jinak my máme snad taky nakryto, takže jsem minimálně do sona taky v netrpělivém očekávání.

27.2.2008 17:34

kaca napsal(a):

Petro díky
a u Vás at vše taky dopadne dle očekávání

27.2.2008 18:35

kaca napsal(a):

Jak já vám závidím tyhle "porodní" starosti .
Naše Barča je od včera móóóc nemocná, chytila nějakou střevní virózu a v její věku to odskákala těžkým krvavým průjmem a zánětem žaludku, dnešní noc byla naprosto příšerná, všude krev a zvratky. Musela jsem si vzít v práci dovolenou a dnešní dopoledne jsem strávila na veterině s Barčou na kapačkách. Úplně se totiž dehydratovala a tak potřebovala zavodnit, navíc vzhledem k tomu že nic nesmí žrát dostává tou kapačkou i výživu + antibiotika. Zítra jdeme znova na kapačku a pak už snad bude dostávat dietní granule a antibiotika v tabletách. Tak nám drž palce ať se z toho co nejdřív a nejlíp dostaneme.

27.2.2008 18:59

kaca napsal(a):

teda Lucko ,vy máte stále něco Držíme Barušce palce at se z toho rychle vylíže - holka jedna chlupatá

27.2.2008 19:26

nada napsal(a):
teda Lucko ,vy máte stále něco Držíme Barušce palce at se z toho rychle vylíže - holka jedna chlupatá

tak dnes jsem se pěkne pobavila.....ukazovala jsem jednomu známímu fotky Kariny co jsou tady a on prý:"to je kolie ne?"...asi 10 minut jsem ho přesvědčovala,že je to kavkazák a že kolie vipadá úplně jinak

28.2.2008 10:15

kaca napsal(a):
Jak já vám závidím tyhle "porodní" starosti .
Naše Barča je od včera móóóc nemocná, chytila nějakou střevní virózu a v její věku to odskákala těžkým krvavým průjmem a zánětem žaludku, dnešní noc byla naprosto příšerná, všude krev a zvratky. Musela jsem si vzít v práci dovolenou a dnešní dopoledne jsem strávila na veterině s Barčou na kapačkách. Úplně se totiž dehydratovala a tak potřebovala zavodnit, navíc vzhledem k tomu že nic nesmí žrát dostává tou kapačkou i výživu + antibiotika. Zítra jdeme znova na kapačku a pak už snad bude dostávat dietní granule a antibiotika v tabletách. Tak nám drž palce ať se z toho co nejdřív a nejlíp dostaneme.

Držíme Barče všechny palce a tlapky, dokonce i kopýtka, co jich doma máme (a že jich momentálně je). Ať je holka co nejdřív fit a v plné síle.

Nadi, já si teda tipnu 6 holek a 7 kluků. Ať to máte rychle za sebou.

28.2.2008 20:52

pvc napsal(a):
Držíme Barče všechny palce a tlapky, dokonce i kopýtka, co jich doma máme (a že jich momentálně je). Ať je holka co nejdřív fit a v plné síle.

Nadi, já si teda tipnu 6 holek a 7 kluků. Ať to máte rychle za sebou.

Teda Petro , to ti teda pěkně děkuju
jedna dnešní pupkatá

28.2.2008 21:50

nada napsal(a):
Teda Petro , to ti teda pěkně děkuju
jedna dnešní pupkatá

Já to tedy vidím na 5 holčiček a 4 kluky.Ať se Barča drží a všechno dobře dopadne.

29.2.2008 17:15

kaca napsal(a):

Ahojky, poslední zprávy od Barborky jsou lepší a lepší. Barča už je z nejhoršího venku, kanylu z nožky už jí vyndali, dostala injekčně antibiotika+vitamíny+něco proti bolesti břicha+něco na podporu funkce jater. Fakt mi spadl kámen ze srdce, je sice ne dietě a ještě do ní budu muset cpát antibiotika v tabletách (to bude boj), ale jak říkám, už jsem klidnější a snad to všechno dobře dopadne

29.2.2008 17:54

kaca napsal(a):
Ahojky, poslední zprávy od Barborky jsou lepší a lepší. Barča už je z nejhoršího venku, kanylu z nožky už jí vyndali, dostala injekčně antibiotika+vitamíny+něco proti bolesti břicha+něco na podporu funkce jater. Fakt mi spadl kámen ze srdce, je sice ne dietě a ještě do ní budu muset cpát antibiotika v tabletách (to bude boj), ale jak říkám, už jsem klidnější a snad to všechno dobře dopadne

Ahoj všem......Káčo tak to přeji hodně štěstí,tedy Barunce...

29.2.2008 19:29

kaca napsal(a):

Luci, to jsou skvělé zprávy!!!! To určo proto, že jsme Barborce všici drželi balce a pacičky

29.2.2008 23:11

eavy napsal(a):
Luci, to jsou skvělé zprávy!!!! To určo proto, že jsme Barborce všici drželi balce a pacičky

Lucko to je fajn,že je to na dobré cestě
A co dělá mimi NO ?? Hod nejakou fotečku Je stále tak pěkně tmavoučká ??

1.3.2008 17:24

nada napsal(a):
Lucko to je fajn,že je to na dobré cestě
A co dělá mimi NO ?? Hod nejakou fotečku Je stále tak pěkně tmavoučká ??

Ahoj všem!Přikládám jednoho plyšáka z dneška

1.3.2008 17:25

stefifrend napsal(a):
Ahoj všem!Přikládám jednoho plyšáka z dneška

A s těma dalšíma se dnes raději nechlubím....

1.3.2008 18:09

stefifrend napsal(a):

Tak jsme dnes byli na srazíku v Přerově a můj foťák se zas vyznamenal! Vyfotila jsem dva asiaty a klekl ! Všichni co Přerov dneska vzdali skrz počasí, tak prohloupili - bylo nádherně a slunečno!

1.3.2008 18:10

stefifrend napsal(a):

1.3.2008 18:21

dargan napsal(a):

Zdravím,
že se mi azoušové nelíbí,ale ten druhej dolejc je teda moc pěknej!

1.3.2008 18:34

dargan napsal(a):

Dádo, hezké fotečky Opravdu tam Emma nedorazila?

1.3.2008 18:40

eavy napsal(a):

Štěpánko Babur je rozený model, ale i ostatním asiatům to dneska slušelo!
Verčo kdo je Emma? Možná byla, jen ji neznám

1.3.2008 18:40

eavy napsal(a):

ahojky všem, tak u nás větrno ale byla oblastní výstava a ta byla v hale a tam bylo fajn Batir RG před nastoupením do kruhu

1.3.2008 18:46

marie m napsal(a):
ahojky všem, tak u nás větrno ale byla oblastní výstava a ta byla v hale a tam bylo fajn Batir RG před nastoupením do kruhu

Ahoj všem - no konečně se tady něco děje a nevotravuju tady jen já s naší matkou
Dášo - takže "opět" nepřipravená ,ale hlavně že Vám vyšlo počasí - u nás děs běs - ráno napadlo 2cm krup a rozeřvalo to alarmy aut v celé ulici

Pesanům to sluší - a Maruš jak jste dopadli s Bátou ?? jak se líbil panu rozhodčímu??

1.3.2008 18:48

marie m napsal(a):

Já na azouše moc nejsem,to už musí být když se mi nějakej líbí.Ale tenhle je opravdu moc krásnej i ten nad ním je hezkej.Nelíbí se mi jak maji protáhlý ty obličeje.Maruško ahojda,jak dopadl Baitr na výstavě?Mám blahopřát,nějak se nechcete pochlubitBaitr je moc pěknej,tak doufám,že ho acenili

1.3.2008 18:50

stefifrend napsal(a):
Já na azouše moc nejsem,to už musí být když se mi nějakej líbí.Ale tenhle je opravdu moc krásnej i ten nad ním je hezkej.Nelíbí se mi jak maji protáhlý ty obličeje.Maruško ahojda,jak dopadl Baitr na výstavě?Mám blahopřát,nějak se nechcete pochlubitBaitr je moc pěknej,tak doufám,že ho acenili

Ocenili*

1.3.2008 18:51

eavy napsal(a):

Dádo, Emma - je jméno té vichřice, co dnes řádila Jsem to tam zapomněla dopsat

1.3.2008 18:53

nada napsal(a):
Ahoj všem - no konečně se tady něco děje a nevotravuju tady jen já s naší matkou
Dášo - takže "opět" nepřipravená ,ale hlavně že Vám vyšlo počasí - u nás děs běs - ráno napadlo 2cm krup a rozeřvalo to alarmy aut v celé ulici

Pesanům to sluší - a Maruš jak jste dopadli s Bátou ?? jak se líbil panu rozhodčímu??

Nado byla to jen oblasta žádná Mezinárodka ale p. rozhodčímu se tak líbil že pravil že mu odpustí a když na něj zavrčí, Batirka musím pochválit choval se moc výborně žádné pruzení jinak V- 1 VT

1.3.2008 18:53

marie m napsal(a):

Ahojky Maruško! Batir je fešák Byl tam dnes ještě někdo? Moc mě mrzí, že jsme nejeli :o(

1.3.2008 18:57

eavy napsal(a):
Dádo, Emma - je jméno té vichřice, co dnes řádila Jsem to tam zapomněla dopsat

aha, tak to jsem se vyznamenala! Emma byla asi u nás ve Vítkově, měli jsme tu popadané stromy přes cestu a půl města je bez elektřiny. Ale o pár kilásků dál, tedy v Přerově fakt paráda! Ráno sice chvíli mrholilo, pak ale vysvitlo sluníčko, během polední bašty se přehnala bouřka, ale pak zase sluníčko a větřík jen takový neobtěžující.
Naďo, holt budu muset koupit ty nový baterky, ale já je pořídím!
A Marušce a Baťovi taky gratuluju

1.3.2008 19:02

dargan napsal(a):
aha, tak to jsem se vyznamenala! Emma byla asi u nás ve Vítkově, měli jsme tu popadané stromy přes cestu a půl města je bez elektřiny. Ale o pár kilásků dál, tedy v Přerově fakt paráda! Ráno sice chvíli mrholilo, pak ale vysvitlo sluníčko, během polední bašty se přehnala bouřka, ale pak zase sluníčko a větřík jen takový neobtěžující.
Naďo, holt budu muset koupit ty nový baterky, ale já je pořídím!
A Marušce a Baťovi taky gratuluju

Dášo já to totiž znám velice dobře - přesně než byly nové baterky a je to opravdu k nas...............

A Verčo - EMMU teda taky neznám a japato , že jsi nedorazila do Budějc ???

1.3.2008 19:07

nada napsal(a):
Dášo já to totiž znám velice dobře - přesně než byly nové baterky a je to opravdu k nas...............

U nás bylo hotové peklo. Posházené tašky ze střech, vyrvané stromy, poválené popelnice a dopravní značky. Kolem poledne byla bouřka a hrozný krubobití

A Naďo, do Budějk jsem nedoralila, protože si kluci v pátek vyjasňovali pozice ve smečce... Hrozně mě to mrzí, byly jsem s Maruškou domluvené, že si spolu zasportujeme

1.3.2008 19:09

nada napsal(a):

ale holky nebojte Emma u nás taky řádila , tak moc fotek nemám protože Tomáš musel odjet , Bukovsku to vzalo střechu na škole a na výstavyšti jsem myslela že nám to střechu vezme taky občas jsme byly bez proudu . Dášo diky za gratulaci

1.3.2008 19:10

marie m napsal(a):
Nado byla to jen oblasta žádná Mezinárodka ale p. rozhodčímu se tak líbil že pravil že mu odpustí a když na něj zavrčí, Batirka musím pochválit choval se moc výborně žádné pruzení jinak V- 1 VT

Posílám Baitrovi a Marušce velkou gratulaci!!!

1.3.2008 19:10

marie m napsal(a):

Maruš , že by dostával rozum ???

1.3.2008 19:26

marie m napsal(a):

Maruško, gratuluji

1.3.2008 19:32

nada napsal(a):
Maruš , že by dostával rozum ???

rozum ani moc né ale přiznám se že chodíme trénovat a pár přes tlamičku to asi trošku spravilo

1.3.2008 19:44

marie m napsal(a):
ale holky nebojte Emma u nás taky řádila , tak moc fotek nemám protože Tomáš musel odjet , Bukovsku to vzalo střechu na škole a na výstavyšti jsem myslela že nám to střechu vezme taky občas jsme byly bez proudu . Dášo diky za gratulaci

Ahoj všichni
Posílám gratulaci Baťovi a hlásím, že u nás vichřice řádí už od noci, ale bohudík bez krupobití ! Doufám, že se nám to vyhne.

1.3.2008 19:53

lmusa napsal(a):
Ahoj všichni
Posílám gratulaci Baťovi a hlásím, že u nás vichřice řádí už od noci, ale bohudík bez krupobití ! Doufám, že se nám to vyhne.

holky všem Vám děkuji za gratulaci ale byla to jen taková poutovka já to pojala jako socializování psa

1.3.2008 19:54

dargan napsal(a):

Dášo, azoušci moc pěkní ! Jsi rozená fotografka
Škoda, že neuvidíme taky zbytek zúčastněných

1.3.2008 19:57

marie m napsal(a):
holky všem Vám děkuji za gratulaci ale byla to jen taková poutovka já to pojala jako socializování psa

Maru, i socializace je důležitá

1.3.2008 20:05

lmusa napsal(a):
Dášo, azoušci moc pěkní ! Jsi rozená fotografka
Škoda, že neuvidíme taky zbytek zúčastněných

Jejda, Vy mi ale pochlebujete! Jako byste nevěděli, že hezký pes je prostě hezký pes! Ale možná tady zbytek účastníků naháže Zuzka, půjčila mi svůj foťák když neměla čas fotit sama

1.3.2008 20:21

dargan napsal(a):
Jejda, Vy mi ale pochlebujete! Jako byste nevěděli, že hezký pes je prostě hezký pes! Ale možná tady zbytek účastníků naháže Zuzka, půjčila mi svůj foťák když neměla čas fotit sama

Tak to je konkrétně mi prd platné, protože u Zuzky se mi nic nezobrazuje. A nejsem sama

1.3.2008 22:45

lmusa napsal(a):
Tak to je konkrétně mi prd platné, protože u Zuzky se mi nic nezobrazuje. A nejsem sama

Verčo , že by kluci začali dospívat ??? tak to je škoda, že se to nepovedlo - snad příště

1.3.2008 23:15

kaca napsal(a):

PŘIŠLO MAILEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosim vas o pomoc pre krasnu 6 mesacnu fenku kaukazaka ktorej hrozi utratenie alebo pojde na zradlo. ma cas len do pondelku. aspon docasne ak by si ju niekto vzal. prosim 0915 359 076

2.3.2008 08:07

nada napsal(a):
Verčo , že by kluci začali dospívat ??? tak to je škoda, že se to nepovedlo - snad příště

No Naďo, oni to mají mezi sebou vyřešené už od mala. Šéfuje Arčí a Alda mu jde z cesty. Problém byl v tom, že se mi obě holky hárají... Na další háraní musím kluky rozdělit....

2.3.2008 08:08

nada napsal(a):
Prosim vas o pomoc pre krasnu 6 mesacnu fenku kaukazaka ktorej hrozi utratenie alebo pojde na zradlo. ma cas len do pondelku. aspon docasne ak by si ju niekto vzal. prosim 0915 359 076

Ježíš, co to je za mail???? Máš k tomu Naďo více podrobnotí? Proč jí chtějí utratit????

2.3.2008 09:40

nada napsal(a):

lidi jsou tak strašně nezodpovědníkdyby to bylo jen na mě tak už ji mám doma ale bohužel to na mě není

2.3.2008 10:33

llucinkaa2 napsal(a):
lidi jsou tak strašně nezodpovědníkdyby to bylo jen na mě tak už ji mám doma ale bohužel to na mě není

Verčo víc nevím - to je celý mail.Psala jsem jim o více info , tak uvidíme zda napíšou

2.3.2008 12:18

nada napsal(a):
Verčo víc nevím - to je celý mail.Psala jsem jim o více info , tak uvidíme zda napíšou

Kdyby bylo více informací tak bych možná Bašovi poří kamarádku.

2.3.2008 13:28

skalap napsal(a):
Kdyby bylo více informací tak bych možná Bašovi poří kamarádku.

Pavle jedině zkuste na mobil a nebo na mail - zubne@fnlp.sk
Já jsem jim ihned odepsala o bližší info ,ale zatím žádná odpověd

2.3.2008 13:41

eavy napsal(a):
No Naďo, oni to mají mezi sebou vyřešené už od mala. Šéfuje Arčí a Alda mu jde z cesty. Problém byl v tom, že se mi obě holky hárají... Na další háraní musím kluky rozdělit....

Verčo no to je jasný , že jak tam bude háravka tak pujdou do sebe
tak jsi mela trochu adrenalinu Tak to to nedopadlo tak hrozně

2.3.2008 14:02

kaca napsal(a):

Jedna vzpomínková

Naďo, celkem to dopadlo dobře, sem tam dírka, žádný škub... akorát Arčí Aldovi naškubnul ucho Ty velký plandáky jsou neštěstí

2.3.2008 14:18

eavy napsal(a):
Jedna vzpomínková

Naďo, celkem to dopadlo dobře, sem tam dírka, žádný škub... akorát Arčí Aldovi naškubnul ucho Ty velký plandáky jsou neštěstí

Jojo uši to odnesou jako první - to znám Odry měla taky škubanec asi 4 cm ,ale srostlo to i bez holení a už to nepoznáš

3.3.2008 14:40

nada napsal(a):
Jojo uši to odnesou jako první - to znám Odry měla taky škubanec asi 4 cm ,ale srostlo to i bez holení a už to nepoznáš

Tina -štěně ze Slovenska se dostala do útulku - dočasně !!!
http://www.psiadusa.sk/hla016.htm#rtw

MAIL
Dobry den tak tu su info o 6 mesačnej fenke kaukazaka. Fenka aj s dalsim psikom(fenka rotvajlera-ta uz ma novy domov)patrili firme v kezmarku,firma sa rusi a psikov planovali utratit pripadne ponuknut na zradlo a boli ochotni s tym pockat len do dnes.takze dnes po fenku isli pracovnici kezmarskeho utulku aby ju odtial vzali ale utulok je uplne plny netusia kam ju daju asi len do nejakeho provizorneho priestoru,jednoducho niet kam..fenka je mila ale velmi bojazliva rastla izolovane od vsetkeho, strasne boji sa ludi aut fotoaparatu proste vsetkeho a krmene boli oba psy mrtvymi kurencami aj s perim. jej fotka je na stranke www.psiadusa.sk a tam vpravo pod kolonkou SURNE je napis KAUKAZAK TINKA SURNE tam kliknut. fenka je bez PP a urychlene potrebuje novy aspon docasny domov. proste je to kaukazan v nouzi.prosim kto viete pomoct tak pomozte.nezasluzi si zomriet je mlada a da sa na nej popracovat. kontakt na mna je 0915 359 076 a ak budete odpisovat tak prosim na tento mail. krajcarova daša
lacostee@orangemail.sk

4.3.2008 11:51

nada napsal(a):
Tina -štěně ze Slovenska se dostala do útulku - dočasně !!!
http://www.psiadusa.sk/hla016.htm#rtw

MAIL
Dobry den tak tu su info o 6 mesačnej fenke kaukazaka. Fenka aj s dalsim psikom(fenka rotvajlera-ta uz ma novy domov)patrili firme v kezmarku,firma sa rusi a psikov planovali utratit pripadne ponuknut na zradlo a boli ochotni s tym pockat len do dnes.takze dnes po fenku isli pracovnici kezmarskeho utulku aby ju odtial vzali ale utulok je uplne plny netusia kam ju daju asi len do nejakeho provizorneho priestoru,jednoducho niet kam..fenka je mila ale velmi bojazliva rastla izolovane od vsetkeho, strasne boji sa ludi aut fotoaparatu proste vsetkeho a krmene boli oba psy mrtvymi kurencami aj s perim. jej fotka je na stranke www.psiadusa.sk a tam vpravo pod kolonkou SURNE je napis KAUKAZAK TINKA SURNE tam kliknut. fenka je bez PP a urychlene potrebuje novy aspon docasny domov. proste je to kaukazan v nouzi.prosim kto viete pomoct tak pomozte.nezasluzi si zomriet je mlada a da sa na nej popracovat. kontakt na mna je 0915 359 076 a ak budete odpisovat tak prosim na tento mail. krajcarova daša
lacostee@orangemail.sk

Tady je prima torrent na vycvik kavkazanu atd. Je tam zejmena obrana psovoda a kousani na celooblek.
www.freewebs.com/vkdv/tr/wuf.torrent

4.3.2008 15:09

kaca napsal(a):

Ahoj všem , tak pravděpodobně končíme na stavu 6 holčiček a 4 klučíci
Barvičky "asi" tmavě a světle vlkošedá s bílejma znakama i bez a i žíhané

4.3.2008 15:16

nada napsal(a):

Gratuluju jsou nádherní

4.3.2008 16:25

nada napsal(a):

Tak ať se mají čile k světu

4.3.2008 17:04

nada napsal(a):

Naďo gratuluji ke krásným štěňátkům

4.3.2008 20:01

nazarbay napsal(a):
Naďo gratuluji ke krásným štěňátkům

Já se přidávám ke gratulaci

4.3.2008 20:09

kaca napsal(a):

Holky díky moc

4.3.2008 21:58

nada napsal(a):

Gratuluji,jsou nádherní.Ať pěkně rostou.

5.3.2008 10:05

nada napsal(a):

Nádhera, nádhera, nádhera Mamince a miminkům přeju všechno to NEJ a už se nemůžu dočkat fotek, až budou ťapat a přerážet se a kutálet se A Nadi, plánuješ si nechat holčičku ?
Maru, a kdy čekáš nadílku Ty???

5.3.2008 10:22

lida napsal(a):
Nádhera, nádhera, nádhera Mamince a miminkům přeju všechno to NEJ a už se nemůžu dočkat fotek, až budou ťapat a přerážet se a kutálet se A Nadi, plánuješ si nechat holčičku ?

Lído taky děkujeme ,na fotky se taky těším a neboj budu zásobovat až budete říkat už DOOOST A holčinu neplánuju ,ale nikdy neříkej nikdy , už bych to neměla kam ustájit ,leda že bych nafoukla zahradu Ale jestli tam bude něco pěkně tmavoučký , tak to bude teda boj

5.3.2008 10:50

nada napsal(a):
Lído taky děkujeme ,na fotky se taky těším a neboj budu zásobovat až budete říkat už DOOOST A holčinu neplánuju ,ale nikdy neříkej nikdy , už bych to neměla kam ustájit ,leda že bych nafoukla zahradu Ale jestli tam bude něco pěkně tmavoučký , tak to bude teda boj

Neboj, já Tě v tom nenechám a až budeš nafukovat, tak Ti přiběhnu na pomoc, jo?

5.3.2008 12:22

nada napsal(a):
Holky díky moc

Nadi, netvrď, že nemáš místo - kde se vejdou tři, tam se vejdou i čtyři . A s tou barvou - jestli to budeš mít jako já, když odcházel Akbar, tak šel jako černostříbrný a podívej se, jak vypadá teď .
Kdy budou další fotečky mrňousků? Třeba takové postupné představení? A co jména? Už máš?????

5.3.2008 12:43

pvc napsal(a):
Nadi, netvrď, že nemáš místo - kde se vejdou tři, tam se vejdou i čtyři . A s tou barvou - jestli to budeš mít jako já, když odcházel Akbar, tak šel jako černostříbrný a podívej se, jak vypadá teď .
Kdy budou další fotečky mrňousků? Třeba takové postupné představení? A co jména? Už máš?????

No právě , já vím jak je to s těma barvama - takový chameleoni
Sice fotek spousta ,ale zatím vše nepoužitelné,takže budu muset zaměstnat celou rodinu aby jsme mrňouse nejak zvládli nafotit v nemrskacích pozách
Jmen mám spoustu vybranej ,ale uvidím jak mi na ně budou pesani časem pasovat :-))

5.3.2008 13:41

pvc napsal(a):

Copak Akbar,ten prisel jako mirne stenatko a ted v nedeli radil hur,nez vichrice Ema.
Ale bral to s nadhledem...

5.3.2008 15:42

akbar napsal(a):
Copak Akbar,ten prisel jako mirne stenatko a ted v nedeli radil hur,nez vichrice Ema.
Ale bral to s nadhledem...

Vítám Akbara :-))
Hlavně aby to bral s nadhledem i objekt jeho řádění

A Petro - to známe kam se vejdou 3 .......a pak to bude kam se vejdou 4..............

5.3.2008 16:15

lida napsal(a):

ahojky všem, no Lído mi čekáme za 14 dní jen doufám že to nebude taková nadílka jako u Nadi

5.3.2008 16:36

nada napsal(a):
Vítám Akbara :-))
Hlavně aby to bral s nadhledem i objekt jeho řádění

A Petro - to známe kam se vejdou 3 .......a pak to bude kam se vejdou 4..............

Zdravíme Akbara! Co takhle nějakou fotku na rodičovský webík? Nebyla by?

Jo Nadi, takhle nějak je to zatím u nás. Naposledy minulý týden pan domácí - hele, Nývltův bratranec zakousl nějakého smetáka mrňavého a hrozně drahého a musí z domu, chudinka malá, musíme ho zachránit, já ho zítra přivezu, jo?!!! Přez moje protesty, že mu jsou dva roky a bůh ví, jak na tom je, ho máme doma. Tak trochu mi to nahrálo - když sis přivezl dalšího psa, tak mě nemůžeš vyhodit, kdybych si nechala ještě jedno mrně, vždyť už od Batira žádné mít nebudeme, je to poslední šance.......
Zatím největší problém s tím má náš veterinář, který se už pro jistotu pokaždé ptá, kolik máme těch psů a jestli zase něco neplánujeme.

5.3.2008 19:22

pvc napsal(a):
Zdravíme Akbara! Co takhle nějakou fotku na rodičovský webík? Nebyla by?

Jo Nadi, takhle nějak je to zatím u nás. Naposledy minulý týden pan domácí - hele, Nývltův bratranec zakousl nějakého smetáka mrňavého a hrozně drahého a musí z domu, chudinka malá, musíme ho zachránit, já ho zítra přivezu, jo?!!! Přez moje protesty, že mu jsou dva roky a bůh ví, jak na tom je, ho máme doma. Tak trochu mi to nahrálo - když sis přivezl dalšího psa, tak mě nemůžeš vyhodit, kdybych si nechala ještě jedno mrně, vždyť už od Batira žádné mít nebudeme, je to poslední šance.......
Zatím největší problém s tím má náš veterinář, který se už pro jistotu pokaždé ptá, kolik máme těch psů a jestli zase něco neplánujeme.

Petro , jenže tvoje a moje zahrada je troooooošku rozdíl

Jedna z holčiček - pracovně Bedřiška

5.3.2008 19:28

nada napsal(a):
Petro , jenže tvoje a moje zahrada je troooooošku rozdíl

Jedna z holčiček - pracovně Bedřiška

6.3.2008 11:53

nada napsal(a):

Tak já se taky pochlubím svojí strakatou smečkou

6.3.2008 12:00

monika s napsal(a):

3x HURÁ - tak jsi se taky dočkala
Krásná strakatá smečka

6.3.2008 12:03

nada napsal(a):
3x HURÁ - tak jsi se taky dočkala
Krásná strakatá smečka

No, mohl být ten poměr trošku opačně- halt si genetika dělá co (přísahám, že žádnej foxterier okolo neběžel )

6.3.2008 12:04

monika s napsal(a):
No, mohl být ten poměr trošku opačně- halt si genetika dělá co (přísahám, že žádnej foxterier okolo neběžel )

dělá co se jí chce - jsem chtěla napsat - se to nějak ztratilo

6.3.2008 12:33

monika s napsal(a):

Teda Moni, jsou naposto úžasní! Pro tohle zbarvení mám slabost, hlavně to celobílé ?, co je uprostřed chumlu a má tmavou kresbu jenom na hlavě - to je kluk, nebo holka?

6.3.2008 12:43

monika s napsal(a):

Moniko gratuluji a jaký je poměr holky +kluci

6.3.2008 12:49

pvc napsal(a):
Teda Moni, jsou naposto úžasní! Pro tohle zbarvení mám slabost, hlavně to celobílé ?, co je uprostřed chumlu a má tmavou kresbu jenom na hlavě - to je kluk, nebo holka?

Petro hoka - ale má 1. flíček na zádech - je i trochu vidět...
Jinak poměr 5:2 - kluci vedou a ti tmaví jsou taky kluci. Váhy - 530 - 650g...

6.3.2008 13:40

monika s napsal(a):
Petro hoka - ale má 1. flíček na zádech - je i trochu vidět...
Jinak poměr 5:2 - kluci vedou a ti tmaví jsou taky kluci. Váhy - 530 - 650g...

Moniko gratuluji Takže kavkazští dalmatinci ? Ať se mimčům dobře vede a přeju bezvadné páníčky

6.3.2008 15:02

monika s napsal(a):

No páni ! Člověk tu chvilku není a další nadílka
Moniko, já taky přeji prckům ať pěkně rostou
(A s tím okolo(ne)jdoucím foxteriérem to víš jistě ? )

6.3.2008 18:14

lmusa napsal(a):

ahojky , tak Vám holky tiše zavidím že to máte za sebou nás to čeká za 14 dní
Barenis čekatelka

6.3.2008 19:01

lmusa napsal(a):

čéče líbo s foxteriérem jo, ale že by ten dalmatinec...

6.3.2008 19:18

monika s napsal(a):
čéče líbo s foxteriérem jo, ale že by ten dalmatinec...

Chichi.... on by foxík asi nedošáhl

6.3.2008 19:19

marie m napsal(a):
ahojky , tak Vám holky tiše zavidím že to máte za sebou nás to čeká za 14 dní
Barenis čekatelka

Čekatelce to sluší

6.3.2008 19:28

lmusa napsal(a):
Chichi.... on by foxík asi nedošáhl

jen doufám že se k nám Dalmatin nezatoulámáme k těmto barvám blízko

6.3.2008 20:24

kaca napsal(a):

No Maruš taky jsme zvědavá jak to u vás dopadne

6.3.2008 21:23

nada napsal(a):
No Maruš taky jsme zvědavá jak to u vás dopadne

Jj, Maruš - a strakáčů máme dost my - tak tam už žádný nevyrábějte.
Pracovně jsme to nazvali kavkazský foxteriér

6.3.2008 22:25

monika s napsal(a):
Jj, Maruš - a strakáčů máme dost my - tak tam už žádný nevyrábějte.
Pracovně jsme to nazvali kavkazský foxteriér

jo Moniko příroda je mocnější

6.3.2008 22:56

kaca napsal(a):

hmmm - Moniko , že by nové plemeno ??

7.3.2008 08:12

nada napsal(a):
hmmm - Moniko , že by nové plemeno ??

Moniko, gratulujeme ke štěníkům! Miminka jsou moc krásná...

7.3.2008 20:29

eavy napsal(a):

Peťo máš ICQ nebo skype?Nefunguje mail na seznamu.

7.3.2008 21:50

eavy napsal(a):

Díky všem za přání a posílám dnešní vzorky

7.3.2008 21:50

monika s napsal(a):
Díky všem za přání a posílám dnešní vzorky

7.3.2008 22:56

monika s napsal(a):

Ahoj- i já se přidám s dnešními úlovky spáčů

7.3.2008 22:58

nada napsal(a):

7.3.2008 23:00

nada napsal(a):

ahojky, no holky vy mi dáváte už se nemůžu dočkat nádhera Moniko Čapek by měl radost

8.3.2008 00:05

nada napsal(a):
Spinkáme

Naďo a Moniko máte krásný štěňďata,jen tak dál posílejte fotky,ať se všichni mají k světu

8.3.2008 10:28

monika s napsal(a):

Moniko gratuluji a vidim na fotkach krasnych pet moskevaku s plnou maskou - bajecne!!!!

8.3.2008 12:02

romanovci napsal(a):
Moniko gratuluji a vidim na fotkach krasnych pet moskevaku s plnou maskou - bajecne!!!!

Taky mě to napadlo - ale mám je alespóň pod FCI

9.3.2008 21:06

kaca napsal(a):

tak dnes jsme se sanžili udělat nějaká fota prcků - jak to dopadlo posudtě sami
Holčička

9.3.2008 21:07

kaca napsal(a):

další slečna

Přidejte reakci

Přidat smajlík