Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2006 08:57

Mám e dva velké psy a chystáme sepřestěhovat za pár měsíců do Prahy. Poradíte v kterých lokalitách shánět byt, kde se dobře venčí? Uvítám i nějaké fotky těchto lokalit. Díky

3.2.2006 16:51

dayka napsal(a):
Mám e dva velké psy a chystáme sepřestěhovat za pár měsíců do Prahy. Poradíte v kterých lokalitách shánět byt, kde se dobře venčí? Uvítám i nějaké fotky těchto lokalit. Díky

Taky sem z Prahy, znám to na Chodově, tam je Kunratický les, potom třeba Petrovice, tam je lesopark u Hostiv. přehrady....těď tak přemejšlim že v Praze je toho docela dost, vždycky na okraji Prahy nějakej ten les je. Hezky je třeba i v Divoké Šárce. Jenom to asi nezkoušejte do centra, pokud už je nablízku nějaký park, tak tam stejně musí být psi na vodítku.... Doufam že vyberete dobře

3.2.2006 17:42

dayka napsal(a):

My jsme bydleli se psy na Praze 13 (Butovice, Lužiny, Stodůlky, Velká Ohrada), jsou to sídliště se spoustou volných ploch okolo a když jste na kraji, přejdete jen silnici (Jeremiášova) a jste skoro na venkově, spousta polí, Prokopské a Dalejské údolí, dá se chodit i na delší tůry směrem na Radotin, cestou na Zadní Kopanině jsou statky s koňmi (několik). Jo a je to přímo na metru B.

3.2.2006 17:52

dayka napsal(a):

Praha 9 - Pocernice, Hloubetin, tam je nadherne okoli plne lesu, doporucuju

3.2.2006 18:04

dejavu napsal(a):
Praha 9 - Pocernice, Hloubetin, tam je nadherne okoli plne lesu, doporucuju

Čimice-Bohnice -Troja ,Praha 8-9

3.2.2006 18:56

dayka napsal(a):

Ja jsem z Prahy 3 a mam blizko 2 parky- Parukarku a Riegrovy sady. V obou behaji psi volne a jsou docela rozlehle. Na vikendy jezdime do Divoke Sarky.

3.2.2006 23:03

nada napsal(a):
Čimice-Bohnice -Troja ,Praha 8-9

taky Praha 8, Kobylisy -chce to okraj Prahy

4.2.2006 05:02

dayka napsal(a):

Modřanská rokle

4.2.2006 05:05

dayka napsal(a):

Hlubočepy

4.2.2006 05:07

dayka napsal(a):

Prokopské údolí

4.2.2006 05:11

dayka napsal(a):

Praha 8 u reky

4.2.2006 05:15

dejavu napsal(a):
Praha 8 u reky

Praha Troja

4.2.2006 05:22

dayka napsal(a):

Troja

4.2.2006 05:26

dayka napsal(a):

Baba Praha 6

4.2.2006 05:35

dayka napsal(a):

Počernice Praha 9

4.2.2006 05:40

dayka napsal(a):

Počernice Praha 9

4.2.2006 05:46

dejavu napsal(a):
Počernice Praha 9

Praha 9 Xaverovský háj

4.2.2006 05:49

dejavu napsal(a):
Praha 9 Xaverovský háj

Xaverov, Pocernice, Bechovice, Praha 9

4.2.2006 05:53

dayka napsal(a):

Praha 9 Klánovice

4.2.2006 05:56

dayka napsal(a):

Praha 9 Rokytka

4.2.2006 06:00

dayka napsal(a):

mno, proste z toho musi bejt jasny, ze jen blazen by se se psem stehoval nekam jinam, nez na Prahu 9 ;-)

4.2.2006 11:53

dejavu napsal(a):
mno, proste z toho musi bejt jasny, ze jen blazen by se se psem stehoval nekam jinam, nez na Prahu 9 ;-)

Dejavu, moc děkuju. Fotky jsou pěkný, určitě si vyberu. Jen se chci zeptat, jak je to se spojením do centra? Připadá mi, že je to moc daleko. Z práce budu chtít být doma co nejdřív, ať hafani nejsou celý den sami, tak bych nerada tvrávila ještě hodinu v mhd. Chtěla bych něco tak max. 15-20 min. od centra, ale to už bych toho možná chtěla moc. Koukala jsem na inzeráty a zjistila jsem, že není takový problém sehnat pronájem, kde psi nevadí, čekala jsem, že to bude horší. Díky všem i za další tipy.

4.2.2006 12:32

dayka napsal(a):
Dejavu, moc děkuju. Fotky jsou pěkný, určitě si vyberu. Jen se chci zeptat, jak je to se spojením do centra? Připadá mi, že je to moc daleko. Z práce budu chtít být doma co nejdřív, ať hafani nejsou celý den sami, tak bych nerada tvrávila ještě hodinu v mhd. Chtěla bych něco tak max. 15-20 min. od centra, ale to už bych toho možná chtěla moc. Koukala jsem na inzeráty a zjistila jsem, že není takový problém sehnat pronájem, kde psi nevadí, čekala jsem, že to bude horší. Díky všem i za další tipy.

Ahojky
No do centra to máš opravdu kousek-P-9 skoro všude metro a například z Proseka P-9-severní město to máš MHD-metro na Jižní město + - 25 minut takže do centra do 2O minut v pohodě!!!!Pokud není kolaps

4.2.2006 17:11

dayka napsal(a):

je potreba, abys bydlela u metra, tak do tech 20 minut do centra to mas z Hloubetina treba...nejlepsi by ale bylo nez koukat na fotky, sem nahodit ctvrti, kdes sehnala potencialni ubytovani nebo primo ulice a z toho vybirej.

4.2.2006 18:21

dejavu napsal(a):
je potreba, abys bydlela u metra, tak do tech 20 minut do centra to mas z Hloubetina treba...nejlepsi by ale bylo nez koukat na fotky, sem nahodit ctvrti, kdes sehnala potencialni ubytovani nebo primo ulice a z toho vybirej.

Ahojky,taky bydlím na praze 13,hned u prokopského a dalajského údolí.V centru jsem za půl hodinky od baráku takže si myslím že je to ideální

5.2.2006 21:40

roxy live napsal(a):
Ahojky,taky bydlím na praze 13,hned u prokopského a dalajského údolí.V centru jsem za půl hodinky od baráku takže si myslím že je to ideální

To by bylo určitě nejlepšírozhodovat se podle toho, kde pronájem seženu. Ale zatím si jen chci udělat přehled, protože stěhovat se budeme nejdřív v květnu, tak když teď projedu inzeráty a nějaké místo si vyhlídnu, tak pak tam v květnu nemusím byt sehnat. Ale díky vám aspoň vím kde hledat. Docela by se mi líbilo to Prokopské údolí. Udělám si výlet do Prahy a ta navrhovaná místa si prohlédnu, na fotkách to přece jen není no. Díky všem. Mám z toho docela hrůzu, v Liberci je všechno po ruce, do centra to mám 5 minut, ale v Praze se určitě ztratím.

6.2.2006 08:57

dejavu napsal(a):

Z těch nádherných fotek mám pocit, že nebydlím ve smogem zamořený Praze, ale někde v Maine v júsej
Jinak další nádherou je Ďáblický les, hora Ládví, ale jak jinak, leží to na "okraji" Prahy 9

7.3.2006 20:15

ema napsal(a):
Z těch nádherných fotek mám pocit, že nebydlím ve smogem zamořený Praze, ale někde v Maine v júsej
Jinak další nádherou je Ďáblický les, hora Ládví, ale jak jinak, leží to na "okraji" Prahy 9

Ahoj všichni, tak čas našeho stěhování se přiblížil, byt nakonec budeme kupovat a já už vybírám konkrétní byty. V tuto chvíli mezi mé tipy patří Hostivař, ul. Hornoměcholupská, byty jsou tam docela levné a prodává se jich dost, navíc by to mělo být cca 25 min. od centra a blízko přehrada,lesopark apod. Ale nikdy jsem tam nebyla, tak budu ráda, když napíše někdo, kdo tam bydlí, jestli je to tam dobré, jestli z té ulice nepůjdu desítky minut přes sídliště než budu moct psy pustit apod. Nebo jsou lepší Nové Butovice, Stodůlky?Jiné lokality, které by se mi líbily jsou myslím moc drahé. Určitě se tam pojedu podívat a vše obhlédnu, ale takhle aspoň budu mít přehled, jestli to za to stojí. Díky

7.3.2006 20:32

dayka napsal(a):
Ahoj všichni, tak čas našeho stěhování se přiblížil, byt nakonec budeme kupovat a já už vybírám konkrétní byty. V tuto chvíli mezi mé tipy patří Hostivař, ul. Hornoměcholupská, byty jsou tam docela levné a prodává se jich dost, navíc by to mělo být cca 25 min. od centra a blízko přehrada,lesopark apod. Ale nikdy jsem tam nebyla, tak budu ráda, když napíše někdo, kdo tam bydlí, jestli je to tam dobré, jestli z té ulice nepůjdu desítky minut přes sídliště než budu moct psy pustit apod. Nebo jsou lepší Nové Butovice, Stodůlky?Jiné lokality, které by se mi líbily jsou myslím moc drahé. Určitě se tam pojedu podívat a vše obhlédnu, ale takhle aspoň budu mít přehled, jestli to za to stojí. Díky

záleží na tom, kde v Hornoměcholupské budete, ona je docela dost dlouhá

7.3.2006 21:18

mac1 napsal(a):
záleží na tom, kde v Hornoměcholupské budete, ona je docela dost dlouhá

Tak změna, je to ulice Gercenova. Ta snad není tak dlouhá

8.3.2006 07:03

dayka napsal(a):

Tak od tam tud to není do zeleně daleko, jen se přejde ta Hornoměcholupská.

9.3.2006 23:55

dayka napsal(a):

Sice se to netýká zeleně, ale... těch 25 minut do centra to podle mě bude jen v opravdu ideálním případě, počítala bych spíš 30 nebo 35, směrem z centra určitě, protože málokdy vám pojede autobus akorát. Ale to je jen detail

Přidejte reakci

Přidat smajlík