Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2008 19:17

Potřebovala bych poradit se jménem pro štěně GR, jedu si pro něj už příští týden a jsem už zoufalá, hledala sem i na internetu, ale nějak si nedokážu vybrat a některá jména mi připadnou i dost krkolomná. Chtěla bych něco krátkého a i trochu originálního tak posílejte vaše nápady budu moc ráda děkuji

7.3.2008 19:41

omina napsal(a):
Potřebovala bych poradit se jménem pro štěně GR, jedu si pro něj už příští týden a jsem už zoufalá, hledala sem i na internetu, ale nějak si nedokážu vybrat a některá jména mi připadnou i dost krkolomná. Chtěla bych něco krátkého a i trochu originálního tak posílejte vaše nápady budu moc ráda děkuji

ahojky,
a je to pejsek s PP nebo bez??U těch s PP se dají originál jména zkomolit, zkrátit...U bez PP je to celkem jedno..Záleží, co ti padne do noty..
A nenapsala jsi, jestli to bude holka nebo kluk..:o))

lucie x

7.3.2008 19:45
lucie x

hlozi napsal(a):
ahojky,
a je to pejsek s PP nebo bez??U těch s PP se dají originál jména zkomolit, zkrátit...U bez PP je to celkem jedno..Záleží, co ti padne do noty..
A nenapsala jsi, jestli to bude holka nebo kluk..:o))

A chtěla bys na určité písmeno nebo musí být na nějaké písmeno (sPP)?? Z toho by se dalo vycházet..
Chceš české, anglické nebo jiné jméno. Psí nebo lidské.. Bude to vlastně holka nebo kluk??

7.3.2008 20:05

omina napsal(a):

jeee moje chyba bude to pejsek a bez PP no takze nemam predstavu ani o tom začátečním pismenku a asi spíš něco anglickýho aby se to nedalo tolik skloňovat jako naše jména

lucie x

7.3.2008 20:07
lucie x

omina napsal(a):
jeee moje chyba bude to pejsek a bez PP no takze nemam predstavu ani o tom začátečním pismenku a asi spíš něco anglickýho aby se to nedalo tolik skloňovat jako naše jména

A chceš, aby to bylo ve všech pádech stejný?? Nebo na skloňování??
Fakt není žádná představa, aspoň čeho by se mělo jméno týkat??

7.3.2008 20:14

lucie x napsal(a):
A chceš, aby to bylo ve všech pádech stejný?? Nebo na skloňování??
Fakt není žádná představa, aspoň čeho by se mělo jméno týkat??

ach jo no je to semnou těžký ja vím ale když těch jmen je tolik a ja jsem v tomhle hrozně nerozhodná když mám navýběr z víc možností, ale skusím to trochu upřesnit nemělo by se skloňovat, horší to bude s tím čeho by se mělo týkat ...prostě sem napište jméno které se vám líbí a které se podle vás na tohle plemeno hodí pošlu fotku třeba vás něco napadne

7.3.2008 20:17

omina napsal(a):
ach jo no je to semnou těžký ja vím ale když těch jmen je tolik a ja jsem v tomhle hrozně nerozhodná když mám navýběr z víc možností, ale skusím to trochu upřesnit nemělo by se skloňovat, horší to bude s tím čeho by se mělo týkat ...prostě sem napište jméno které se vám líbí a které se podle vás na tohle plemeno hodí pošlu fotku třeba vás něco napadne

7.3.2008 20:22

omina napsal(a):

můj typ je: Drix

7.3.2008 23:44

marky88 napsal(a):
můj typ je: Drix

a co Zorix, Ges nebo Alron.

7.3.2008 23:59

safik napsal(a):
a co Zorix, Ges nebo Alron.

Tobi, Ronny, Sanny, Dex

8.3.2008 10:54

monica napsal(a):
Tobi, Ronny, Sanny, Dex

Gejt; Baron, Dix, Drix, Derill, Al, Twait, Angel, Golden, Reg

8.3.2008 11:27

die3 napsal(a):
Gejt; Baron, Dix, Drix, Derill, Al, Twait, Angel, Golden, Reg

Bendží, Aron, Bastien-Basty

8.3.2008 13:03

michalasin napsal(a):
Bendží, Aron, Bastien-Basty

Archie - (Arčí),
Cookies - (kukís),
Gero,
Baloo - (Balů),
Jingles - (Džingls)
Moon - (Můn)
Bacardi - (Bakardi)
Coke - (Couk)
Flash - (Fleš)
Devon
Dasty
Duke - (Djuk)

Toho je

8.3.2008 22:33

sabina napsal(a):
Archie - (Arčí),
Cookies - (kukís),
Gero,
Baloo - (Balů),
Jingles - (Džingls)
Moon - (Můn)
Bacardi - (Bakardi)
Coke - (Couk)
Flash - (Fleš)
Devon
Dasty
Duke - (Djuk)

Toho je

Co třeba Hill ( Hilleček ), Cliford ( Clif ), Jorik ( Riky ), Etienne, Gloriot, Irwin ...

9.3.2008 10:20

sabina napsal(a):
Archie - (Arčí),
Cookies - (kukís),
Gero,
Baloo - (Balů),
Jingles - (Džingls)
Moon - (Můn)
Bacardi - (Bakardi)
Coke - (Couk)
Flash - (Fleš)
Devon