janina
napsal(a):
Jmenuji se Sam a je mi skoro 5 měsíců
krasny pejsek, tady ho mas animovaneho
http://img241.echo.cx/img241/1293/ajadrakopes3ae.gif
jarvis
napsal(a):
Wami, Lump je s PP ? Byla jsem na tvých stránkách a jsme trochu zmatená. Je to syn Dennyho, že?
Ahojky! Ne, Lump nema PP. Jeho tatou je Deny - coz je krizenec. Ctvrtvlk (NO x vlk X BOm). Maminka je CsV - Axa spod Vlcej skaly. Takze je to opravdu "jen" skorovlk - stejne jako jeho sourozenci... Ale protoze ja PP nijak zvlast nepotrebuju, nijak mi to nevadi - a jak to vidi majitele ostatnich stenatek, je taky myslim na strankach popsano celkem hezky...
wami
napsal(a):
Ahojky! Ne, Lump nema PP. Jeho tatou je Deny - coz je krizenec. Ctvrtvlk (NO x vlk X BOm). Maminka je CsV - Axa spod Vlcej skaly. Takze je to opravdu "jen" skorovlk - stejne jako jeho sourozenci... Ale protoze ja PP nijak zvlast nepotrebuju, nijak mi to nevadi - a jak to vidi majitele ostatnich stenatek, je taky myslim na strankach popsano celkem hezky...
Wami, máte pěkné stránky (ta, co bojuje s vlky ). No a potkáme se ve Šlapkách, takže ne že budete na nás prvňáčky všichni moc hrrrr
teeny
napsal(a):
Wami, máte pěkné stránky (ta, co bojuje s vlky ). No a potkáme se ve Šlapkách, takže ne že budete na nás prvňáčky všichni moc hrrrr
Checht... Koukam, ze ta prezdivka se nejak ujala...
Urcite se ve Slapkach potkame, posledni dobou se mi sice stava, ze me kazdou chvilku zdravi nekdo, koho neznam - ale to bude tim internetem... Media jsou mocny nastroj...
A neboj - trekari jsou skvela parta a uplne kazdy je mezi nami vitan!!! (Viz mou reportaz z Krusek - Petra s Barryskem sli taky poprve, no a dotahli to s nama do konce... ) - a uz to jsou taky zavislaci...
eva nohelova
napsal(a):
Tak u tak malého štěněte je to obzvlášť těžké. Opravdu může být cokoliv. Na první pohled mě napadl slovenský čuvač a zlatý retrívr. Ale co doopravddy je. kdo ví. Každopádně je to kouzelné štěně.
Tu je odpoved, je to americko- svajciarsky vlciak. Moj akilles je dlhosrsta varianta. Tu je jeho otec na fotke nemecko/svedsky borec ;)