Voříškiády a výstavy psů bez PP

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2008 11:34

Víte někdo o nějakých Voříškiádách a výstavách psů bez PP...? Pište zážitky, termíny,...

13.3.2008 06:09

maila napsal(a):
Víte někdo o nějakých Voříškiádách a výstavách psů bez PP...? Pište zážitky, termíny,...

21.6.2008 v Chlumci u Ústí n.L. je "Chlumecký voříšek". Půjdeme tam letos s mým pejskem poprvé, tak jsem na to dost zvědavá.

13.3.2008 07:45

monikam napsal(a):
21.6.2008 v Chlumci u Ústí n.L. je "Chlumecký voříšek". Půjdeme tam letos s mým pejskem poprvé, tak jsem na to dost zvědavá.

A neni neco takoveho v Brne nebo pobliz???

13.3.2008 08:49

sunin napsal(a):

Nevíte někdo o nějaké výstavě pro psy bez PP v okolí Hradce Králové, Jičína a Mladé Boleslavi? Jana

13.3.2008 09:24

maila napsal(a):

My jedeme 14.6.2008 na výstavu voříšku a pejsků bez PP do Vítkova (okres Opava). Jedeme se taky vystavovat poprvé....

13.3.2008 17:56

maila napsal(a):

A něco v Plzeňském kraji???

13.3.2008 18:36

maila napsal(a):

Voríškiáda na Prostějovsku

více zde

http://www.vorisek.org/voriskiada.php?clanek=3

13.3.2008 19:17

vorisek napsal(a):
Voríškiáda na Prostějovsku

více zde

http://www.vorisek.org/voriskiada.php?clanek=3

Tábor pořádá 20.9.08 voříškiádu Táborský psí kamarád! Všichni jste srdečně zváni! Propozice a přihlášku budou brzo na stránkách: www.agility-tabor.wz.cz

13.3.2008 22:01

maila napsal(a):

Bukovský voříšek - 17.05.2008 - propozice naleznete na http://www.zkobukov.eu, vhodné i pro lidi bez psa co hledají nového kamaráda - součástí výstavy bude propagace a možnost adopce pejsků z městského útulku.

13.3.2008 23:02

sunin napsal(a):

Pobliz Brna bude ve Slapanicich: www.kkslapanice.com

19.3.2008 19:28

maila napsal(a):

....nebudu kupovat psa s PP, když s ním nechci chodit na výstavy, a už se tu shání výstavy pro psy bez PP.... to je super

19.3.2008 19:59

danan napsal(a):
....nebudu kupovat psa s PP, když s ním nechci chodit na výstavy, a už se tu shání výstavy pro psy bez PP.... to je super

a co je na tom špatného, kolikrát je ten vořech hezčí jak s pp, teď nechci nikoho urazit.zas jedno věčné téma, které nikam nevede.fakt to rýpání nestojí za to.

19.3.2008 21:05

danan napsal(a):

vy vůbec nechápete nadšení pejskařů. To se mají lidi se psama bez PP plazit kanálama? Jde přece o setkání a popovídání a ukázce.
Kdyby jste někdy byla va výstavě psů bez PP, viděla by jste tu uvoněnou atmosféru neklepajících se páníčků a nestresovaných psů.
Ale já se vám jen tlemím nad ubohostí.

k tématu - jo, to tady chybělo, něco kolem KH?

19.3.2008 22:03

bl napsal(a):
vy vůbec nechápete nadšení pejskařů. To se mají lidi se psama bez PP plazit kanálama? Jde přece o setkání a popovídání a ukázce.
Kdyby jste někdy byla va výstavě psů bez PP, viděla by jste tu uvoněnou atmosféru neklepajících se páníčků a nestresovaných psů.

V Olomouckém kraji, konkrétně v Přerově 24.5. - více info www.kkprerov.cz

20.3.2008 09:17

gitule napsal(a):
V Olomouckém kraji, konkrétně v Přerově 24.5. - více info www.kkprerov.cz

jé, mi juknem do Přerova, jak to probíhá? můžu tam jen se svým ořechem koukat? nebo je to jiné? byl už někdo v Přerově na minulích výstavách?

20.3.2008 19:50

jana81 napsal(a):
Nevíte někdo o nějaké výstavě pro psy bez PP v okolí Hradce Králové, Jičína a Mladé Boleslavi? Jana

TAky uř jsem se ohlížela pač mám doma pěknýho vořecha, tak proč nevyrazit a neporovnat mám i ostříhanýho papíráka takže výstavy s PP mám absolvovaný a nic moc, tak doufám že voříškiády budou uvolnější...letos to chci zkusit prvně..co jsem našla kolem HK tak 30.srpna je ve Dvoře Králové a 31.5(myslím) je v Lanškrouně tam je i výstava pro psi s PP, tak můžu vzít i tu druhou potvůrku

22.3.2008 17:01

bl napsal(a):

Blanko, hlavně že Vy to chápete a děláte chytrou .....absolvovala jsem několik voříškiád s kámošovým nalezencem, tak vím, o čem to je. A nejvíc tam prudili ti, co měli bezpapíráky. "Vořechoidní" majitelé byli v pohodě a to se mi líbilo....ale když tam pak u kruhu, kde byli bezpp vykládali majitelé, a bylo jich celkem dost, že ten jejich to nevyhrál a měl, a na minulé výstavě byl ten nej....hnus....
Jedna moje kamarádka je rozhodčí na výstavách. Byla pozvána i na voříškiádu, aby posoudila pejsky. Nejlepší známky zadávala voříškům, a jak se majitelé těch bezpp nafukovali, že mají něco extra
Zkrátka chci říct jen jedno, když si lidi pořizují bezpp s argumentem, že nechtějí chodit na výstavy, tak naco pp, a pak vymetou kdejakou voříškiádu, tak že z toho vyzařuje snobismus...je tu téma, aby se každý zapojil do debaty, tak jsem se zapojila. Je mi jedno, kdo má kolik šampionů, nebo voříšků, nebo bezpp, ale chtělo by to trochu soudnosti. Voříškiády se pomalu začínají podobat výstavám pro pp.....

23.3.2008 12:16

danan napsal(a):
Blanko, hlavně že Vy to chápete a děláte chytrou .....absolvovala jsem několik voříškiád s kámošovým nalezencem, tak vím, o čem to je. A nejvíc tam prudili ti, co měli bezpapíráky. "Vořechoidní" majitelé byli v pohodě a to se mi líbilo....ale když tam pak u kruhu, kde byli bezpp vykládali majitelé, a bylo jich celkem dost, že ten jejich to nevyhrál a měl, a na minulé výstavě byl ten nej....hnus....
Jedna moje kamarádka je rozhodčí na výstavách. Byla pozvána i na voříškiádu, aby posoudila pejsky. Nejlepší známky zadávala voříškům, a jak se majitelé těch bezpp nafukovali, že mají něco extra
Zkrátka chci říct jen jedno, když si lidi pořizují bezpp s argumentem, že nechtějí chodit na výstavy, tak naco pp, a pak vymetou kdejakou voříškiádu, tak že z toho vyzařuje snobismus...je tu téma, aby se každý zapojil do debaty, tak jsem se zapojila. Je mi jedno, kdo má kolik šampionů, nebo voříšků, nebo bezpp, ale chtělo by to trochu soudnosti. Voříškiády se pomalu začínají podobat výstavám pro pp.....

Co v okolí Karl.Varů?

23.3.2008 12:26

klawdie napsal(a):
TAky uř jsem se ohlížela pač mám doma pěknýho vořecha, tak proč nevyrazit a neporovnat mám i ostříhanýho papíráka takže výstavy s PP mám absolvovaný a nic moc, tak doufám že voříškiády budou uvolnější...letos to chci zkusit prvně..co jsem našla kolem HK tak 30.srpna je ve Dvoře Králové a 31.5(myslím) je v Lanškrouně tam je i výstava pro psi s PP, tak můžu vzít i tu druhou potvůrku

tak to je super možná se tam taky vydám

23.3.2008 14:34

danan napsal(a):

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli i na voříškojádě jsou taky nějaké postoje atd..děkuju za odpověd:)

23.3.2008 18:27

helminka napsal(a):
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli i na voříškojádě jsou taky nějaké postoje atd..děkuju za odpověd:)

Postoje jsou jako normálně. Pes musí stát v klidu a nechat se bez problémů prohlídnout. Pokud máš jezevčíka, tak postoj jako jezevčík

23.3.2008 19:24

danan napsal(a):
Postoje jsou jako normálně. Pes musí stát v klidu a nechat se bez problémů prohlídnout. Pokud máš jezevčíka, tak postoj jako jezevčík

aha tak to bude problém ..můj pejsek je takový malý stydlín

23.3.2008 23:58

monikam napsal(a):

ahoj , jsou nějaké podmínky na vystavování psa?

Jisté je že očkován a odčervení, ale jestli to není omezeno věkem a atd.A pročítala jsem starší předlonské diskuze... v Mladé Boleslavy je klub nadšenců Bernardýnů? Máte někdo kontakt?

Moc děkuji.

24.3.2008 23:05

kviddo napsal(a):
ahoj , jsou nějaké podmínky na vystavování psa?

Jisté je že očkován a odčervení, ale jestli to není omezeno věkem a atd.A pročítala jsem starší předlonské diskuze... v Mladé Boleslavy je klub nadšenců Bernardýnů? Máte někdo kontakt?

Moc děkuji.

Podmínka je asi taková, jako na každé výstavě: aby pes rozhodčího nesežral, a nechal se od něj prohlídnout a pohladit. Prostě ať je přátelský

29.3.2008 09:29

helminka napsal(a):
aha tak to bude problém ..můj pejsek je takový malý stydlín

Koukám, že se diskuze pěkně rozjela...
My byli na voříškiádě loni, poprvé a zážitky máme jen ty nejlepší...

3.4.2008 12:52

maila napsal(a):
Koukám, že se diskuze pěkně rozjela...
My byli na voříškiádě loni, poprvé a zážitky máme jen ty nejlepší...

První vořískiáda v Hradci Králové, uzávěrka už 5.4.!

http://www.zverimex-sirius.cz/

3.4.2008 17:44

scarter napsal(a):
První vořískiáda v Hradci Králové, uzávěrka už 5.4.!

http://www.zverimex-sirius.cz/

Ahojky,já se chystám 16.4. do Kladna,také tam je vořiškiáda Jdeme poprvé,tak uvidíme jak nám to půjde.
www.kynologie-kladno.cz

3.4.2008 20:06

zelviosa napsal(a):
Ahojky,já se chystám 16.4. do Kladna,také tam je vořiškiáda Jdeme poprvé,tak uvidíme jak nám to půjde.
www.kynologie-kladno.cz

Psi bez PP musí mít na výstavě zajisté všechny zuby a správný skus.

4.4.2008 20:09

kelly napsal(a):
Psi bez PP musí mít na výstavě zajisté všechny zuby a správný skus.

Já jsme se chtěla ještě optat,jelikož jim budou rozhodčí šmátlat po těle,myslíte že bude vadit tuková bulka (řeším to i tady)?A hlavně jak naučit psa,nechat si šmátlat cizími lidmi do tlamy?Mě a přítele pustí úplně v pohodě,povel ukaž a je to,ale cizímu,moc nevěřím,myslím že se zabejčí a tlamu neotevřou ani heverem - mám RTW.Díky moc za případné rady

4.4.2008 20:15

zelviosa napsal(a):
Já jsme se chtěla ještě optat,jelikož jim budou rozhodčí šmátlat po těle,myslíte že bude vadit tuková bulka (řeším to i tady)?A hlavně jak naučit psa,nechat si šmátlat cizími lidmi do tlamy?Mě a přítele pustí úplně v pohodě,povel ukaž a je to,ale cizímu,moc nevěřím,myslím že se zabejčí a tlamu neotevřou ani heverem - mám RTW.Díky moc za případné rady

Toto se dá vyřešit jednoduše. Tlamu otevře sám majitela rozhodčí jen nakoukne. Oni zase nejsou takoví sebevrazi....to jen někteří ...a ty jsem nechávala na výstavách aby si psovi tlamu otevřeli sami, jemu to nedělalo problém a ohromně se z toho radoval .
A kde tu bulku má? Je vidět hned na první kouknutí na psa? Jak je veliká?

4.4.2008 21:00

danan napsal(a):
Toto se dá vyřešit jednoduše. Tlamu otevře sám majitela rozhodčí jen nakoukne. Oni zase nejsou takoví sebevrazi....to jen někteří ...a ty jsem nechávala na výstavách aby si psovi tlamu otevřeli sami, jemu to nedělalo problém a ohromně se z toho radoval .
A kde tu bulku má? Je vidět hned na první kouknutí na psa? Jak je veliká?

Teď (v květnu) jdeme právě na operaci,tu co má největší je na krku a jde hoodně vidět,začíná se jí na ní dělat i lisinka a hlavně jí vadí na obojku,doufám,že do té doby dorosteme,myslíš že bude stačit měsíc na rekonvalescenci?To jde také,že já jí ji otevřu a oni nakouknou?Tak to jsme nevěděla,tak to by bylo v pohodě,kdyby to takto šlo,ona nekousne (myslím ),ale zabejčí se a nepovolí

4.4.2008 21:04

zelviosa napsal(a):
Teď (v květnu) jdeme právě na operaci,tu co má největší je na krku a jde hoodně vidět,začíná se jí na ní dělat i lisinka a hlavně jí vadí na obojku,doufám,že do té doby dorosteme,myslíš že bude stačit měsíc na rekonvalescenci?To jde také,že já jí ji otevřu a oni nakouknou?Tak to jsme nevěděla,tak to by bylo v pohodě,kdyby to takto šlo,ona nekousne (myslím ),ale zabejčí se a nepovolí

Ten měsíc by snad stačil...má to na které straně? Rozhodčí vidí hlavně psovu levou stranu....jasně že zubx ukazuje majitel..akorát některý rozodčí, a je jich hodně málo se podívá sám. jinak si nechá tlamu otevřít od majitele.

4.4.2008 21:40

danan napsal(a):
Ten měsíc by snad stačil...má to na které straně? Rozhodčí vidí hlavně psovu levou stranu....jasně že zubx ukazuje majitel..akorát některý rozodčí, a je jich hodně málo se podívá sám. jinak si nechá tlamu otevřít od majitele.

Je na levé,ale jakoby blíž k břichu,tak snad je fakt malinká,tak jak hrášek,nebo tak a má ho poměrně dost pod kůží,takže pokud neprojede přímo po tom místě,tak to neuvidí .Tak to jsi mi zvedla náladu s těma zubiskama,tak snad to bude v pohodě a otevře jí.

4.4.2008 22:24

zelviosa napsal(a):
Je na levé,ale jakoby blíž k břichu,tak snad je fakt malinká,tak jak hrášek,nebo tak a má ho poměrně dost pod kůží,takže pokud neprojede přímo po tom místě,tak to neuvidí .Tak to jsi mi zvedla náladu s těma zubiskama,tak snad to bude v pohodě a otevře jí.

Tak pokud není na první pohled hned vidět, tak je to v pohodě. A ty zuby.....když je ukáže tobě, a rohodčí nakoukne taky, je to v pohodě

5.4.2008 21:17

danan napsal(a):
Tak pokud není na první pohled hned vidět, tak je to v pohodě. A ty zuby.....když je ukáže tobě, a rohodčí nakoukne taky, je to v pohodě

Dobře díky moc,ne teď trénujeme otevírání tlamky na povel,jsme tím zaměstnala celý cvičák

16.5.2008 23:34

maila napsal(a):

CHOVATELSKÁ STANICE „SIRFATTY BLESSE“POŘÁDÁ:
KDY: 9.8.2008
KDE:dolní hřiště v Krásné Hoře nad Vltavou
CO:výstavu a soutěž pejsků s i bez Průkazu původu
„O KRAKENŮV POHÁR“
ZÚČASTNIT SE MŮŽE KAŽDÝ,KDO SI CHCE UŽÍT DEN PLNÝ
PEJSKŮ,PEJSKAŘŮ,PEJSKOVÁNÍ A ZÁBAVY A MÍT ŠANCI VYHRÁT
POHÁR PSA KRAKENA
PŘIHLÁŠKY A PROPOZICE:
SIRFATTY BLESSE
Hostovnice 14
Krásná Hora nad Vltavou
262 56
SMS.:721 518 519
Tel.:318 581 658
email:sirfatty@email.cz
Uzávěrka :12.7.2008

17.5.2008 09:14

maila napsal(a):

Komplet přehled voříškiád a podobných akcí pro rok 2008

najdete zde

www.utulky.estranky.cz/stranka/voriskiady

17.5.2008 21:20

maila napsal(a):

Voříškiáda v Chlumci je 7.6.
V pondeli bude plakatek na strankach www.zko157.cz

19.5.2008 10:38

moused napsal(a):
Voříškiáda v Chlumci je 7.6.
V pondeli bude plakatek na strankach www.zko157.cz

Když už jste tu řešili psi bez PP na voříškiádách - mě se to nelíbí, je to voříškiáda, tak tam mají být voříšci, ne rasy čisté bez PP, zůčastila jsem se první voříškiády v HK a byla jsem silně zklamaná, nejhezčím voříškem byl vyhlášen pes vypadající přesně jak zlatý retvívr, nezlobte se na mě ale byli tam mnohem krásnější a šikovnější opravdový voříšci! tohle mi nepřišlo moc fér, nemluvě že jsme tam soutěžili s ovčáky, jorkšíry, labradory...vyrazila bych na voříškiádu opět ale někam kde opravdu soutěží voříšci, poznámka o pořízení psa bez PP a pak obíhání voříškiád mi přijde trefná...

19.5.2008 17:29

klawdie napsal(a):
Když už jste tu řešili psi bez PP na voříškiádách - mě se to nelíbí, je to voříškiáda, tak tam mají být voříšci, ne rasy čisté bez PP, zůčastila jsem se první voříškiády v HK a byla jsem silně zklamaná, nejhezčím voříškem byl vyhlášen pes vypadající přesně jak zlatý retvívr, nezlobte se na mě ale byli tam mnohem krásnější a šikovnější opravdový voříšci! tohle mi nepřišlo moc fér, nemluvě že jsme tam soutěžili s ovčáky, jorkšíry, labradory...vyrazila bych na voříškiádu opět ale někam kde opravdu soutěží voříšci, poznámka o pořízení psa bez PP a pak obíhání voříškiád mi přijde trefná...

No já třeba byla na výstavě kde vyhrál voříšek, a to jsem měla psa bez PP a myslím si že Conňas je taky docela pěknej, myslím si že je to všechno jen na posuzovatelce. Když se ti to nelíbí tak proč si nevybereš vořiškiádu kde jsou psi rozděleni zvlášť do skupin voříšek a zvlášť pes bez PP??

19.5.2008 20:06

klawdie napsal(a):

Přesně tak, my máme naši Voříškiádu v Lanškrouně rozdělenou na psi bez PP, s PP a voříšci. Vždy je vítěz psů bez PP, s PP a voříšků a vítěz voříšků se současně stává i vítězem celé Voříškiády.
Záleží na Vás kam pojedete.

20.5.2008 14:40

peggyna napsal(a):
Přesně tak, my máme naši Voříškiádu v Lanškrouně rozdělenou na psi bez PP, s PP a voříšci. Vždy je vítěz psů bez PP, s PP a voříšků a vítěz voříšků se současně stává i vítězem celé Voříškiády.
Záleží na Vás kam pojedete.

Pro mě to byla první voříškiáda, ale i tam se konal poprvé, pro lepší pověst bych lépe vážila vítěze první voříškiády aby nebylo více takových odrazených lidí jako já...už jsem koukala, když vyrazím tak už jedině na dělenou voříškiádu..

20.5.2008 16:07

klawdie napsal(a):
Pro mě to byla první voříškiáda, ale i tam se konal poprvé, pro lepší pověst bych lépe vážila vítěze první voříškiády aby nebylo více takových odrazených lidí jako já...už jsem koukala, když vyrazím tak už jedině na dělenou voříškiádu..

My jsme byli v Rýzmburku a tam se v kruhu vyskytli dokonce naháči... Nevím, ti lidi už nemají soudnost. A výsledky byly taky nějaké divné.
Klawdie, vy jste byli na Sirius-voříškiádě? Myslela jsem, že to je jen pro děti, nebo ne? Taky jsme chtěli jít.

20.5.2008 18:02

rachel napsal(a):
A něco v Plzeňském kraji???

Pravděpodobně 20. 9. Chodská Voříškiáda v Domažlicích, ještě bude upřesněno na www.kk-domazlice.wz.cz.

20.5.2008 19:36

maila napsal(a):

Tak já sem dám ještě jednu pozvánku na Naši VIII.Lanškorunskou Voříškiádu. Spolupořadatelka se rozhodla ji ozvláštnit a tak novinkou na letošní Voříškiádě bude coursing! Každý pejsek přihlášený na Voříškiádu si bude moci zaběhnout zdarma dva běhy!
Pejsci, kteří ještě nikdy neběhali, si to zde mohou bezplatně vyzkoušet a "ostřílení lovci" se mohou rozptýlit a zkrátit čekání na posuzování v kruhu.
Dráha bude samozřejmě postavena tak, aby na ní vystavovaní pejsci neviděli.
Výstava je 31.5.08, více info na www.caniscentrum.com nebo http://akce.ambergold.cz

Všichni jste srdečně zváni!

23.5.2008 08:53

matahari napsal(a):
My jsme byli v Rýzmburku a tam se v kruhu vyskytli dokonce naháči... Nevím, ti lidi už nemají soudnost. A výsledky byly taky nějaké divné.
Klawdie, vy jste byli na Sirius-voříškiádě? Myslela jsem, že to je jen pro děti, nebo ne? Taky jsme chtěli jít.

No tak to pro mě byl další otazník, pozvánka byla celkem nejasná, jsem se nahlásila a pak sjem to četla na internetu a z toho mi vyplynulo, že učást je pouze pro děti, no ale známa co mluvila s lidmi ze siriusu mě uklidnila že né, ale to jak to napsali bych tak pochopila, bylo to takové nedotažené, navíc mě našttvali samotní majitelé psů, psi se tam venčili na trávníku, majitelé to nechali být uklizet to nehodlali, nemluvě o agresivních psech bez košíku, ale to je zas špatná disciplína lidí...chápu že to byla první voříškiáda, ale už kvůli tomu bych jako vítěze zvolila trochu typičtějšího voříška! já měla hnedle několik favoritů.....bohužel ani moc nepřálo počasí, ale učast byla hojná!

23.5.2008 09:11

peggyna napsal(a):
Tak já sem dám ještě jednu pozvánku na Naši VIII.Lanškorunskou Voříškiádu. Spolupořadatelka se rozhodla ji ozvláštnit a tak novinkou na letošní Voříškiádě bude coursing! Každý pejsek přihlášený na Voříškiádu si bude moci zaběhnout zdarma dva běhy!
Pejsci, kteří ještě nikdy neběhali, si to zde mohou bezplatně vyzkoušet a "ostřílení lovci" se mohou rozptýlit a zkrátit čekání na posuzování v kruhu.
Dráha bude samozřejmě postavena tak, aby na ní vystavovaní pejsci neviděli.
Výstava je 31.5.08, více info na www.caniscentrum.com nebo http://akce.ambergold.cz

Všichni jste srdečně zváni!

25.5. voříškiáda Polná...aspoň myslím...

23.5.2008 19:37

dav napsal(a):
25.5. voříškiáda Polná...aspoň myslím...

Já mám prosím dotaz,strašně se mi zalíbil nápad jet s našim pesanem na vořiškiadu,ale jaký je rozdíl mezi pes bez PP a voříšek? Všechno je bez PP,ne?

23.5.2008 21:44

shantal88 napsal(a):
Já mám prosím dotaz,strašně se mi zalíbil nápad jet s našim pesanem na vořiškiadu,ale jaký je rozdíl mezi pes bez PP a voříšek? Všechno je bez PP,ne?

No jo jsou oba bez PP ale pes bez PP je rasa kdežto voříšek je křižlej Tady jeden můj pes bez PP:

23.5.2008 22:35

conny napsal(a):
No jo jsou oba bez PP ale pes bez PP je rasa kdežto voříšek je křižlej Tady jeden můj pes bez PP:

No meho tipujou na zlateho retrívra,když ma 25kg a je hubenej jak chrt,tak teda nevím,jinak kříženec švýcarského vlčáka.A může někdo poradit co pes musí zvládat? Nějaká ta poslušnost a tak?
Děkuji

24.5.2008 07:38

shantal88 napsal(a):
No meho tipujou na zlateho retrívra,když ma 25kg a je hubenej jak chrt,tak teda nevím,jinak kříženec švýcarského vlčáka.A může někdo poradit co pes musí zvládat? Nějaká ta poslušnost a tak?
Děkuji

Na vořiškiádě musí akorát pěkně jít na vodítku u nohy, ne jak na naší první, že Conny měl čumák pořád u země Jinak nic. Někteří posuzovatelé chtějí aby jste se kousek proběhli, jiní jen za chůze. Posuzovatelka mu zkontroluje zuby, srst, napíše vyjádření a to je vše...

7.6.2008 19:10

danan napsal(a):

No, já ted byla na takové malé voříškiádě, Super pohoda, skončili jsme myslím předposlední, ale cenu, buřta pro psa a voříšek místo medajle dostal každý. Mně se to líbilo, i když je pravda, že první 3 místa získaly "čisté rasy". Ale pejsky jsme bodovali všichni, co tam byli, tak že žádná porota.
Ale je pravda, že bych docela ráda šla někam, kde budou jenom voříšci.... teda nevím, zda vůbec něco takového neoficiálního existuje...

Přidejte reakci

Přidat smajlík