nada
napsal(a):
a poslední kluk
Líbo ,pihy zatím nelezou ,ale to přijde
nada
napsal(a):
Líbo ,pihy zatím nelezou ,ale to přijde
No to mi povídej - kdo se v nich má vyznat ? na živo to ještě jde ,ale na těch fotkách ? nevím vůbec nic
nada
napsal(a):
No to mi povídej - kdo se v nich má vyznat ? na živo to ještě jde ,ale na těch fotkách ? nevím vůbec nic
Naďo vidíš..., já si je podle flíčků poznám
nada
napsal(a):
Moniko to je výhoda , v minulém vrhu jsem taky neměla problémy
nada
napsal(a):
A hlavně ti teda rozhodně lépe pózujou
Jj Nadi - to chce od malička cvičit, cvičit a cvičit
pvc
napsal(a):
Teda ti jsou krásní! Já chci taky! Tak ať všichni pěkně rostete a sílíte a jste zdraví jako správní kavkazáci.
Jste se pěkně rozrodily! Holky kavkazí šikovný
Hned bych si tak dva tři pět odvezla všechny domů, jsou krásní, takže přeji hlavně hodně a hodně zdravíčka, nejenom štěníkům, i jejich maminkám.
corinka
napsal(a):
Jste se pěkně rozrodily! Holky kavkazí šikovný
Hned bych si tak dva tři pět odvezla všechny domů, jsou krásní, takže přeji hlavně hodně a hodně zdravíčka, nejenom štěníkům, i jejich maminkám.
VŠECHNY ? Teda holky vy máte ale štěstí !!! Mít zájemce na všechna štěňata a ještě tak brzy, to se jen tak nepovede
lida
napsal(a):
Teda holky, vy mi dáváte ! Já bysem už chtěla taky bumlíčky Hárat se u nás bude až v květnu
A už se táááákhle móóóc těším
Lído taky se dočkáš - hele, když i já se konečně dočkala...
lida
napsal(a):
Dyť já vím a moc Ti to přeju
Ahoj všem - přidám něco aktuálních mimin
nada
napsal(a):
další slečna
Až jsme z toho všeho někteří ztratili hlavu
lmusa
napsal(a):
Ahoj
Něco málo z dnešních Žižic
Metaxa Erudit + Norman KP
nada
napsal(a):
Ahoj
Něco málo z dnešních Žižic
Metaxa Erudit + Norman KP
Moskevácká únava Toška + Berta
nada
napsal(a):
Moskevácká únava Toška + Berta
Utržený Radgaj - nééé,že by ruplo vodítko,ale povolil uzel
nada
napsal(a):
Utržený Radgaj - nééé,že by ruplo vodítko,ale povolil uzel
Audrey + Metaxa
nada
napsal(a):
Rozzuřený Batirek s vlající Marií
.....a jedna rozzuřená "týraná" GIRA
-Moniko auuuuuu
stefifrend
napsal(a):
Ahoj,lidičky kdopa máte prosím fotečky našich miláčků,pošlete mi prosím?Mnohokrát předem děkuji!
Marie jašně že máme i jiná fota...
Marie ještě v klidu a s přehledem sleduje figuranta...
monika s
napsal(a):
Marie jašně že máme i jiná fota...
Marie ještě v klidu a s přehledem sleduje figuranta...
Marie stále jakž - takž v klidu, ale s měnícím se výrazem tváře
monika s
napsal(a):
Marie stále jakž - takž v klidu, ale s měnícím se výrazem tváře
A Marie s výrazem čirého zoufalství
nada
napsal(a):
další slečna
Tak dobře - dám i něco jiného
Batir a Metaxa
nada
napsal(a):
Návštěva z Německa
Ahoj.....holky jedete někdo aspoň na čučandu na bonitaci 5.dubna??.....jedna upravená,včerejší fotka Karin
llucinkaa2
napsal(a):
Ahoj.....holky jedete někdo aspoň na čučandu na bonitaci 5.dubna??.....jedna upravená,včerejší fotka Karin
Kavkazskoj Nacialnosti Radgaj
monika s
napsal(a):
Batir II. Velikiy Han
Normen Ksiezyc Pamiru
A končím - víc už je na webu
llucinkaa2
napsal(a):
Na bonitaci 5.dubna se s Bašou chystáme jet jen na čumandu.Na bonitaci je ještě mladý,plánujeme až příští rok.
pvc
napsal(a):
Taky moc prosím zúčastněné, jestli by nebyli tak hodní a neposlali mi nějaký pěkný úlovek Blatoucha. Předem moc děkuji.
alojky všem , tak dnes na sv Patrika se rozhodla naše Berenis že přivede na svět svoje první miminka tak zatím 5 kluků a 3 holky
tak jako první holky
marie m
napsal(a):
alojky všem , tak dnes na sv Patrika se rozhodla naše Berenis že přivede na svět svoje první miminka tak zatím 5 kluků a 3 holky
tak jako první holky
a tady pánové
skalap
napsal(a):
Na bonitaci 5.dubna se s Bašou chystáme jet jen na čumandu.Na bonitaci je ještě mladý,plánujeme až příští rok.
a kalik Bašovi je??....Karině bude na bonitaci 1 rok a 5 měsíců....já jsem to dřív špatně spočítala a všude jsem hlásila,že ji na bonitaci bude 18 měsíců a ono o měsíc míň
monika s
napsal(a):
No fakt - jak z kopírky - holky není vám to trapný
Jinak veliká gratulace
Tak ať tu není tak tmavo
nada
napsal(a):
další slečna
Marie a už máš vybraná jména na prcky ????
eavy
napsal(a):
Dámy a co nějaké weby se psími jmény? Já u "áček" prolezla dva a byla jsem ztracená, protože jsem měla pro tolik krásných jmen, tak máááááálo štěníků
Já mám v sešitě taky hafo krásných jmen
A k áčkům, ale především béčkům se už nikdy nevrátím...Teď lovím v písmenku F a zrovna jako Maruška chci pohádkový vrh
Tak jsem zvědavá jak se k mému přání postaví Darlenka
lida
napsal(a):
Baskervill Něžný obr - tak toho CHCI !!!!
Ahooooj
No Lído řekni,že je to hezká kombinace a Maruška mi ťuká na čelo s Baskervillem
A ještě náhodou kdyby mu zůstala ta tmavoučká barvička , tak je to paráááda
A jaký pohádkový "F" jsi už vymyslela ?? Mne teda od F nic nenapadá - leda tak Fík
lida
napsal(a):
Já mám v sešitě taky hafo krásných jmen
A k áčkům, ale především béčkům se už nikdy nevrátím...Teď lovím v písmenku F a zrovna jako Maruška chci pohádkový vrh
Tak jsem zvědavá jak se k mému přání postaví Darlenka
Snad pomůžu : Faruk,, Fars, Fjodor, Farchat,Fajsal,Fakir, Feryk, Farida,Fatima,Farka, Froňa.
Čerpáno z knihy :Stredoazíjsky ovčiak Borise Kopieloviče,
Zdravíme všechny kavkazí mimina z Hané.
corinka
napsal(a):
Snad pomůžu : Faruk,, Fars, Fjodor, Farchat,Fajsal,Fakir, Feryk, Farida,Fatima,Farka, Froňa.
Čerpáno z knihy :Stredoazíjsky ovčiak Borise Kopieloviče,
Zdravíme všechny kavkazí mimina z Hané.
Díky Ale já chci fakt jména pohádkový
Takže mám Fíka, Fida, Falca ....
Maruš a k tvým déčkům, chybí mi tam Drsoň. A co Dráček?
nada
napsal(a):
další slečna
No Buřtík je teda skvostnej ,ale to už opravdu zavání panákem
Dcerka taky vybrala Belzebuba
tak ještě , že mám čas ........Na kluky mám ,ale s holkama jsem zatím na štíru Pracovní jména maji všichni ,ale ty papírový - to je horší
A Petro razíš na sono ?
tak se večer pochlub jak jste na tom
nada
napsal(a):
No Buřtík je teda skvostnej ,ale to už opravdu zavání panákem
Dcerka taky vybrala Belzebuba
tak ještě , že mám čas ........Na kluky mám ,ale s holkama jsem zatím na štíru Pracovní jména maji všichni ,ale ty papírový - to je horší
A Petro razíš na sono ?
tak se večer pochlub jak jste na tom
Jo tak ty nemáš holky? Co třeba Briketa? Jo jinak mám pocit, že jestli se s Buřtíkem pochlubím doma, tak to jméno někdo na 100% dostane.
Pochlubím se až zítra, doma jsem bez netu, takže překvápko.
pvc
napsal(a):
Jo a pro Lídu jedno od F - Fidorka. Není sice pohádkové, ale takhle říkal Mišuli pan domácí, když jsme si ji přivezli.
Fifinka taky nezní špatně... A u borderek je jeden co ty F-kové pojmenoval třeba Frnda a Fuchtle (a G-čkové Gynda, Gébod, Grupáč...)
Ale to zase není zrovna pohádkové
monika s
napsal(a):
Fifinka taky nezní špatně... A u borderek je jeden co ty F-kové pojmenoval třeba Frnda a Fuchtle (a G-čkové Gynda, Gébod, Grupáč...)
Ale to zase není zrovna pohádkové
Monika tak ted jsem se dobře pobavila u těch jmen od "F" a "G" - toho chovatele bych ráda viděla na vlastní oči
No já znám jednu co dala - Becherovka , Balantinka,Beylis......... takové alkoholové opojení
Takovýho psa bych si nekoupila už jen kvůli tomu jménu
nada
napsal(a):
Monika tak ted jsem se dobře pobavila u těch jmen od "F" a "G" - toho chovatele bych ráda viděla na vlastní oči
No já znám jednu co dala - Becherovka , Balantinka,Beylis......... takové alkoholové opojení
Takovýho psa bych si nekoupila už jen kvůli tomu jménu
Taky přidám pár jmen od "B" Barnabáš, Bronislav, Budulínek, Babáček, Bidlo, Bababuc, Brumla, Breburda.
Od "D" Dejmor.
Od "K" Kanimůra, Kosinka, Kozimůra, Kratimůra, Kabrahára, Kecal, Kočvara, Kuklík
Od"L" Luciper a další : Jarabáček, Johanus, Haramáš, Popelák, Škubánek, Vendelín, Mandelinka atd,atd.
skalap
napsal(a):
Taky přidám pár jmen od "B" Barnabáš, Bronislav, Budulínek, Babáček, Bidlo, Bababuc, Brumla, Breburda.
Od "D" Dejmor.
Od "K" Kanimůra, Kosinka, Kozimůra, Kratimůra, Kabrahára, Kecal, Kočvara, Kuklík
Od"L" Luciper a další : Jarabáček, Johanus, Haramáš, Popelák, Škubánek, Vendelín, Mandelinka atd,atd.
Brumlu jsem móóóc chtěla, jenže můj B vrh byl jen o dvou holčičkách
skalap
napsal(a):
Od "D" Dejmor.
Pavle, to jsou naprosto úžasná jména
lida
napsal(a):
Skvěle děvčata, jen tak dál
Jo a Fidorka je jistá - teda pokud se holčička narodí - to je požadavek Jirky
Tak např. nejdříve by se mělo dopsat tohle téma
lmusa
napsal(a):
Ahooj , koukám jako blázen na to "KAVKAZÍ " rojení
Aby se v tom čert vyznal
nada
napsal(a):
Ahooj , koukám jako blázen na to "KAVKAZÍ " rojení
Aby se v tom čert vyznal
nada
napsal(a):
... a nezbývá, než je postupně likvidovat od té nejstarší (myslím tím ty jedenatřicítky
)
lmusa
napsal(a):
... a nezbývá, než je postupně likvidovat od té nejstarší (myslím tím ty jedenatřicítky
)
No koukám na to jako blázen
Asi bych ty 3 dnešní vynechala a po téhle pokračovat v té už trochu rozjeté a pak zadat 33
Jinak se nedopočítáme
nada
napsal(a):
No koukám na to jako blázen
Asi bych ty 3 dnešní vynechala a po téhle pokračovat v té už trochu rozjeté a pak zadat 33
Jinak se nedopočítáme
A Líbo - už máš Velikonoční úklid hotovy ??? napečený beránky a mazance ??
Mně čeká odpoledne mazanec - vůbec se mi do nej nechce - stejně ho nejím
nada
napsal(a):
A Líbo - už máš Velikonoční úklid hotovy ??? napečený beránky a mazance ??
Mně čeká odpoledne mazanec - vůbec se mi do nej nechce - stejně ho nejím
Ale prosím Tě
Ráno jsem se při solení kachny pořezala, pak jsem si při pečení koláčků spálila ruku, ovocné košičky jsem dotáhla do konce bez újmy na zdraví a mazanec jsem naštěstí
upekla už včera Teď ještě vypráším psí koberce, vytřu podlahy a mám veget
lmusa
napsal(a):
Ale prosím Tě
Ráno jsem se při solení kachny pořezala, pak jsem si při pečení koláčků spálila ruku, ovocné košičky jsem dotáhla do konce bez újmy na zdraví a mazanec jsem naštěstí
upekla už včera Teď ještě vypráším psí koberce, vytřu podlahy a mám veget
... jo a na beránky prdím
Už tak toho mám napečeno jak pro regiment vojáků
Ota si ťuká na čelo, kdo to prý všechno sní