Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2006 18:01

konečně jsem nějak zmenšila fotky mého nervního, slepého, chromého a náladového pekinéze tedy fenky. nejsou moc kvalitní, ale alespoň něco. Za pár dní přibudou fotky dalšího placateho čumáku. Pochlubte se i vy.
Jinak je jí téměř 8 let a takto ji stříhám už dlouho. Je to pohodlné, lehká údržba a holka si na to zvykla. A to už je podrostlá

6.2.2006 22:44

aira napsal(a):
konečně jsem nějak zmenšila fotky mého nervního, slepého, chromého a náladového pekinéze tedy fenky. nejsou moc kvalitní, ale alespoň něco. Za pár dní přibudou fotky dalšího placateho čumáku. Pochlubte se i vy.
Jinak je jí téměř 8 let a takto ji stříhám už dlouho. Je to pohodlné, lehká údržba a holka si na to zvykla. A to už je podrostlá

je moc roztomilá, má hezkej kukuč

6.2.2006 22:45

aira napsal(a):

a ještě celá postava
Jo a taky nemá polovinu zubů. Měla tak silnou parodontozu, že dostala zánět a musely ven a taky má za sebou 3 operace, chodí na obstřiky páteře, když jí to sekne a je takový malý ubožáček. Má taky luxaci čéšky, či jak se to píše a má jít na operaci, ať se to nezanítí, tak čekáme na léto.Jinak je to ale fajn pesan a ačkoli má někdy výkyvy nálady, je to naše holka jediná
A pro rýpaly, takového mrzáka jsme si už koupili, neudělali jsme ho z ní my.

6.2.2006 22:48

janka napsal(a):
je moc roztomilá, má hezkej kukuč

díky díky. Holka by se dmula pýchou.

6.2.2006 22:58

aira napsal(a):
a ještě celá postava
Jo a taky nemá polovinu zubů. Měla tak silnou parodontozu, že dostala zánět a musely ven a taky má za sebou 3 operace, chodí na obstřiky páteře, když jí to sekne a je takový malý ubožáček. Má taky luxaci čéšky, či jak se to píše a má jít na operaci, ať se to nezanítí, tak čekáme na léto.Jinak je to ale fajn pesan a ačkoli má někdy výkyvy nálady, je to naše holka jediná
A pro rýpaly, takového mrzáka jsme si už koupili, neudělali jsme ho z ní my.

chudák malej, taky bych byla náladová. ale je moc roztomilá

7.2.2006 08:53

aira napsal(a):

Taky přidávám sražené čumáčky .

7.2.2006 08:58

cin cin napsal(a):

king charles španěl?

7.2.2006 11:56

cin cin napsal(a):

Tedy, tváří se dost důležitě

7.2.2006 13:12

makki napsal(a):
Tedy, tváří se dost důležitě

mopsí čumák

8.2.2006 11:29

aira napsal(a):

Náš milovaný placatý čumáček - brabantík.

8.2.2006 11:30

aira napsal(a):

Tak si umí hovět.

8.2.2006 12:34

aira napsal(a):
king charles španěl?

Jojo, King Charles španěl ! To jste jedna z mála, co to poznal .Důležitě se tváří, to umí.Když byl malinký, tak byl takový divný a nic moc, teď nám vyrostl do krásy, tak je nafoukanej a na sebe náležitě pyšnej, že jsme ho podceńovali.Je mu 9 měsíců ......

8.2.2006 13:31

conie napsal(a):
Tak si umí hovět.

Sissi

8.2.2006 13:32

monca napsal(a):
Sissi

a ještě jedna

8.2.2006 15:59

aira napsal(a):

King charles spaniel - Butterfly z Valldemose.

8.2.2006 16:03

aira napsal(a):

A ještě jedou King charles spaniel - Dajan z Valldemose

8.2.2006 16:09

aira napsal(a):

A kingové do třetice

8.2.2006 18:27

monca napsal(a):
a ještě jedna

9.2.2006 14:28

miky napsal(a):
A kingové do třetice

nemáte tady někdo foto "chlupatýho" brabantíka?? Strašně se mi líbí, al domů bych si ho pořídit nemohla, za prvý by mě vyhodili a za druhý máme rotvíka, ten by ho asi ušlapal, ale jestli někdo něco doma objevíte, dejte to sem, díky

9.2.2006 21:29

kalliope napsal(a):
nemáte tady někdo foto "chlupatýho" brabantíka?? Strašně se mi líbí, al domů bych si ho pořídit nemohla, za prvý by mě vyhodili a za druhý máme rotvíka, ten by ho asi ušlapal, ale jestli někdo něco doma objevíte, dejte to sem, díky

já mám, od pátého dne života, ale ještě není úplně náš, čekám na odběr, ale pak ho sem hodím, jo?

Ale jedna třeba z CHS Malý poutník

9.2.2006 21:33

kalliope napsal(a):

Ještě malé upřesnění, chlupatý brabantík není brabantík, ale grifonek. Jsou vlastně tři druhy grifonků. Grifonek bruselský-černý nebo Black and tan Grifonek belgický-červený a Grifonek brabantský - brabantík - je to jen a pouze krátk. varieta zato ve všech batevných variacích, kterí jsou u obou předešlých.

9.2.2006 21:36

aira napsal(a):
Ještě malé upřesnění, chlupatý brabantík není brabantík, ale grifonek. Jsou vlastně tři druhy grifonků. Grifonek bruselský-černý nebo Black and tan Grifonek belgický-červený a Grifonek brabantský - brabantík - je to jen a pouze krátk. varieta zato ve všech batevných variacích, kterí jsou u obou předešlých.

No co to za hovadinu...Samozřejmě belgický -černý a bruselský -červený
Myslela jsem na bůhvíco

10.2.2006 00:20

aira napsal(a):
No co to za hovadinu...Samozřejmě belgický -černý a bruselský -červený
Myslela jsem na bůhvíco

Bordeauxská doga, taky patří mezi placaté čumáky a moc se mi líbí (tahle bohužel není moje). Mám anglické buldoky a mopse a bordinu si chci pořídit

10.2.2006 00:30

radek 2 napsal(a):
Bordeauxská doga, taky patří mezi placaté čumáky a moc se mi líbí (tahle bohužel není moje). Mám anglické buldoky a mopse a bordinu si chci pořídit

Mopsík, další pěknej placatej čumák s výborným vrásněním, a sytým pigmentem, tak jak má v dospělosti vypadat.

10.2.2006 10:23

radek 2 napsal(a):
Mopsík, další pěknej placatej čumák s výborným vrásněním, a sytým pigmentem, tak jak má v dospělosti vypadat.

aira:

díky za upřesnění, samozřejmě, že vim, že je to grifonek, jenom jsem si nemohla honem vpomenout , jsou to sladký čumáčci, hrozně se mi líbl Verdel (lepší už to nebude), ale na cvičáku je maj taky, jsou to slaďoušci.

10.2.2006 10:28

radek 2 napsal(a):

óóó tohle byl můj sen. Je to fantastický pes, noblesa sama jenže nemáme takové podmínky, aby se u nás cítila skvěle.

10.2.2006 10:43

kalliope napsal(a):
aira:

díky za upřesnění, samozřejmě, že vim, že je to grifonek, jenom jsem si nemohla honem vpomenout , jsou to sladký čumáčci, hrozně se mi líbl Verdel (lepší už to nebude), ale na cvičáku je maj taky, jsou to slaďoušci.

jo, to jsou. Já o něm snila hrozná léta a až nyní se mi splnil - splní sen. Už se nemohu dočkat, až si drobečka přivezu..... Mají zvláštní kombinací vlastností. Navíc mají placatý čumák, kterému jsem podlehla, jsou živí a oddaní, veselí a učenliví. Je dobře, že je toliko rozmanitých plemen, pro každého něco
PS: nechtěla jsem poučovat, to vůbec ne. Někdo to třeba neví, tak jsem chtěla jen upřesnit. Tak se nezlob

10.2.2006 10:46

radek 2 napsal(a):

Radku, hoďte tady nějaké Vaše buldoky, moc se o nich na forech nepíše, tak sem s nimi. Jak je to s jejich vadami srdce, jsou moc náchylní?

10.2.2006 10:48

radek 2 napsal(a):

BX na obrázku je Quaker de Paskyleny, žejo?

10.2.2006 10:49

helenar napsal(a):

a ještě malá holka

10.2.2006 13:03

helenar napsal(a):
a ještě malá holka

aira: bubu strašně se zlobim, nevim jak to vůbec přežiju. Né to je jasný, v poho, jenom jsem si nemohla vzpomenout, úplně mi to vypadlo, bude to první pejsek?

10.2.2006 13:37

kalliope napsal(a):
aira: bubu strašně se zlobim, nevim jak to vůbec přežiju. Né to je jasný, v poho, jenom jsem si nemohla vzpomenout, úplně mi to vypadlo, bude to první pejsek?

Další placatý čumák: boxer Mortimer z Ringu...

10.2.2006 13:40

habana1 napsal(a):
Další placatý čumák: boxer Mortimer z Ringu...

A ještě jeden....

10.2.2006 13:48

kalliope napsal(a):

kalliope: ne, není to první pesan. Měla jsem vždy dva psy, malého podvraťáka a velké služební. Poslední dobrman mi umřel před 5ti lety a já v té době neměja čas na nového. Stěhovali jsme se a stavěli, měla jsem dítě. Po celou tu dobu jsem měla pekinéze, to je ta holka na prvním obrázku. A celou tu dobu jsem snila o psovi, který nebude velký, ale bude aktivní, což pekinézi nejsou. Vybrala jsem si právě grifonka, ale nebyla příležitost si ho koupit. Nebyl čas, nebo peníze, nebo obojí. prostě to nějak nevycházelo.Celé 4roky. Až letos v lednu jsem úplně náhodou našla to co jsem hledala a tak nějak je vše, co k tomu potřebuji a tak ho budu mít. Kooonečně

10.2.2006 14:09

aira napsal(a):
kalliope: ne, není to první pesan. Měla jsem vždy dva psy, malého podvraťáka a velké služební. Poslední dobrman mi umřel před 5ti lety a já v té době neměja čas na nového. Stěhovali jsme se a stavěli, měla jsem dítě. Po celou tu dobu jsem měla pekinéze, to je ta holka na prvním obrázku. A celou tu dobu jsem snila o psovi, který nebude velký, ale bude aktivní, což pekinézi nejsou. Vybrala jsem si právě grifonka, ale nebyla příležitost si ho koupit. Nebyl čas, nebo peníze, nebo obojí. prostě to nějak nevycházelo.Celé 4roky. Až letos v lednu jsem úplně náhodou našla to co jsem hledala a tak nějak je vše, co k tomu potřebuji a tak ho budu mít. Kooonečně

tak to jo, já jsem zase vždycky chtěla velkýho psa, nejdřív to byl westík - ten je teda fakt obrovskej, pak jezevčík, pak Dobrmanod sousedů vietnamců co se o něj nestarali, tak jsem ho brávala ven, a tak nějak jsem se o něj starala a pak zničeho nic zmizel, nebyl nikde k nalezení, a teď mám konečně to svoje vysněný plemeno, nejdřív se mi vzhledem vůbec nelíbíl, spíš kvůli povaze, ale teď je to moje šišušlka malinká nejkrásnější na světě (jo je to rotvík Píďa)

10.2.2006 14:10

kalliope napsal(a):
tak to jo, já jsem zase vždycky chtěla velkýho psa, nejdřív to byl westík - ten je teda fakt obrovskej, pak jezevčík, pak Dobrmanod sousedů vietnamců co se o něj nestarali, tak jsem ho brávala ven, a tak nějak jsem se o něj starala a pak zničeho nic zmizel, nebyl nikde k nalezení, a teď mám konečně to svoje vysněný plemeno, nejdřív se mi vzhledem vůbec nelíbíl, spíš kvůli povaze, ale teď je to moje šišušlka malinká nejkrásnější na světě (jo je to rotvík Píďa)

jo jinak samozřejmě o té první fotce vím, to bylo zase jedno z mých zatmění

10.2.2006 14:22

aira napsal(a):

Takže přidám ten svůj placatý čumáček. Pekinézí slečna 2,5 roku. Nestříháme, ale hodně češeme. Taky už si zvykla... . Sem větší, tak ji vždycky ukecám...

10.2.2006 15:07

helenar napsal(a):

áááách

10.2.2006 15:08

aira napsal(a):
áááách

to áááách patří té úúúúúúúžasné bordonce, moc krásná

10.2.2006 19:20

gurru napsal(a):
Takže přidám ten svůj placatý čumáček. Pekinézí slečna 2,5 roku. Nestříháme, ale hodně češeme. Taky už si zvykla... . Sem větší, tak ji vždycky ukecám...

Tak to je můj malý Otík Pomáda ve 3,5 měsících.

10.2.2006 22:06

kalliope napsal(a):

báječné jméno je skvělé, když mají lidi smysl pro humor a fantazii. Fakt čupr

13.2.2006 10:21

richterova eva napsal(a):
Tak to je můj malý Otík Pomáda ve 3,5 měsících.

Tak to je můj další buldoček Eda alias Jacob Pomáda.

13.2.2006 11:29

Tak to je můj další buldoček Eda alias Jacob Pomáda.

Evo, Ota je po Andulce to jsem poznal, ale po kom je Edoš(Jacob)? Já mám buldočka zamluveného a už se nemůžu dočkat. Máte jich víc?

13.2.2006 11:37

ales 3 napsal(a):
Evo, Ota je po Andulce to jsem poznal, ale po kom je Edoš(Jacob)? Já mám buldočka zamluveného a už se nemůžu dočkat. Máte jich víc?

Tak to koukám, jak jste poznal , že Ota je po Andulce, vždytˇona má jinou barvu ?Edík je po Gábince a mají stejného tatˇku - Matýska. Víc jich nemám dva mi stačí. To je krásné těšení, že ? Ale štěníci ještě nejsou na světě, ooo dlouhá doba, přes 3 měsíce čekání.

13.2.2006 12:30

Tak to koukám, jak jste poznal , že Ota je po Andulce, vždytˇona má jinou barvu ?Edík je po Gábince a mají stejného tatˇku - Matýska. Víc jich nemám dva mi stačí. To je krásné těšení, že ? Ale štěníci ještě nejsou na světě, ooo dlouhá doba, přes 3 měsíce čekání.

No ona měla Andula asi před 3 měsíci štěnatka. Píšete, že štěníci nejsou na světě a tři měsíce je dlouhá doba. Myslíte tím plánované Gábiňata?

13.2.2006 12:39

ales 3 napsal(a):
No ona měla Andula asi před 3 měsíci štěnatka. Píšete, že štěníci nejsou na světě a tři měsíce je dlouhá doba. Myslíte tím plánované Gábiňata?

Ano Gábiňata - pěkně řečeno.Myslím, že čekání 3 měsíce je dlouhá doba, ale krásné očekávání. Já nemohla vydržet měsíc.

13.2.2006 13:13

Ano Gábiňata - pěkně řečeno.Myslím, že čekání 3 měsíce je dlouhá doba, ale krásné očekávání. Já nemohla vydržet měsíc.

Tak to já si počkám, mám doma malé buldoky a ono to tak akorát vyjde. Když tak si je podržím trochu déle. Bohužel foťák nemám, abych se tu s nima mohl pochlubit.

13.2.2006 14:22

ales 3 napsal(a):
Tak to já si počkám, mám doma malé buldoky a ono to tak akorát vyjde. Když tak si je podržím trochu déle. Bohužel foťák nemám, abych se tu s nima mohl pochlubit.

Jéé to je chyba, my fotˇák kupovali kvůli psům.No blázni. Tak si pořizujete k buldokovi buldočka, to bude super.Tak to vlastně budeme z rodiny, přes Gabinku, táta je jiný.

13.2.2006 15:03

Jéé to je chyba, my fotˇák kupovali kvůli psům.No blázni. Tak si pořizujete k buldokovi buldočka, to bude super.Tak to vlastně budeme z rodiny, přes Gabinku, táta je jiný.

Ještě uvidíme jak to dopadne, není jisté, že je Gábi březí. Snad jo. Že bude buldok k buldočkovi jsem si myslel. Ale bohužel jsem o fenku buldoka minulý týden přišel, zbyli mi po ní čtyřtýdenní sirotci. Ale už žerou, tak snad se je podaří dochovat. Potomka si nechávat asi nebudu, ale uvidíme.

13.2.2006 15:53

ales 3 napsal(a):
Ještě uvidíme jak to dopadne, není jisté, že je Gábi březí. Snad jo. Že bude buldok k buldočkovi jsem si myslel. Ale bohužel jsem o fenku buldoka minulý týden přišel, zbyli mi po ní čtyřtýdenní sirotci. Ale už žerou, tak snad se je podaří dochovat. Potomka si nechávat asi nebudu, ale uvidíme.

Jejda, to je mi líto, chudák mamina.Já si stejně myslím, že vám vrtá v hlavě jestli si nenechat jedno mimčo. Mě by teda určitě lákalo si jedno nechat.Ale snad je Gabča březí, ještě jsem se s p.chovatelkou o tom nebavila.Měli by jste dva uličníky.

14.2.2006 00:40

helenar napsal(a):

Pro Helenu R., ano samozřejmě je to Quker de Paskyleny ( je vidět, že to taky znáte), ještě se mi hrozně líbí Ich. Arthur of Clearcut Carnivorus Vulgaris, světový vítěz mladých 2000

14.2.2006 17:36

kalliope napsal(a):

My sice máme brabantíka, ale k tomu rotvíkovi - většina grifonků jsou pohodáři, kteří se bez problémů sžijí s jakýmkoliv plemenem, spíše by záleželo na ostrosti rotvíka, aby ho prostě "nesežral". Máme boxerku, již 11letou dámu, která s brabantičkou perfektně vychází a malá se rychle naučila kličkovat mezi dklouhýma nohama své nejlepší kámošky, aby nebyla omylem přišlápnuta. Úžasnou dvojici jsem viděla u známých - ohromný pes dobrman a jeho kámoš - jak dvojče - pes brabantík blac and tan. Fantazie, bohužel teď nemůžu tu fotečku v počítači najít.

14.2.2006 17:59

aira napsal(a):

Tak tohle je naše šicanka Besinka-ta malá-nyní už 6-ti letá slečna se svéráznou ,ale velmi milou povahou-Monty ji poslouchá na slovo

14.2.2006 18:00

sona1 napsal(a):
Tak tohle je naše šicanka Besinka-ta malá-nyní už 6-ti letá slečna se svéráznou ,ale velmi milou povahou-Monty ji poslouchá na slovo

Ještě jedna Besinka a Monty

14.2.2006 18:04

aira napsal(a):

A náš první šicánek Miša-už 10-ti letý pán s malým Monťáskem(kámoši jsou dodnes-Miša může naprosto vše)

15.2.2006 09:28

sona1 napsal(a):
A náš první šicánek Miša-už 10-ti letý pán s malým Monťáskem(kámoši jsou dodnes-Miša může naprosto vše)

Ahoj, tuhle fotku jsme udělala na výstavě inter-dog bohemia v M.Boleslavi. Fenka se jmenovala Barunka, jak mi její majitel řekl.
Byla prostě kouzelná.

15.2.2006 13:57

aira napsal(a):

Tak tady je další placatý čumáček fenky jménem Bára. Bohužel už není mezi námi, ale v našich srdcích zůstane navždy.

25.2.2006 21:25

aira napsal(a):

Pro Kalliope a ty, co je to zajímá. Tak konečně máme holku doma! Jmenuje se Bertie Canis Ludens a je to bruselský grifonek

25.2.2006 22:07

aira napsal(a):
Pro Kalliope a ty, co je to zajímá. Tak konečně máme holku doma! Jmenuje se Bertie Canis Ludens a je to bruselský grifonek

Ta je kráááásnáááá
A v dospělosti bude mít nádherně rozčepýřenej obličej, že jo?
Tihle pejsci jsou fakt k sežrání
Tak moc gratuluju

26.2.2006 11:15

mata napsal(a):
Ta je kráááásnáááá
A v dospělosti bude mít nádherně rozčepýřenej obličej, že jo?
Tihle pejsci jsou fakt k sežrání
Tak moc gratuluju

ó děkuji vypadá, že bude pěkně ovousená. Je to ďáblík a jsem z ní paf.Ten jejich ksichtích je nenapodobitelný Pošlu pak ještě pár fotek.

26.2.2006 18:01

radek 2 napsal(a):
Pro Helenu R., ano samozřejmě je to Quker de Paskyleny ( je vidět, že to taky znáte), ještě se mi hrozně líbí Ich. Arthur of Clearcut Carnivorus Vulgaris, světový vítěz mladých 2000

Arthur je dědeček mé fenky
a kdy plánujete pořízení, víte už odkud???

24.3.2006 19:30

aira napsal(a):
ó děkuji vypadá, že bude pěkně ovousená. Je to ďáblík a jsem z ní paf.Ten jejich ksichtích je nenapodobitelný Pošlu pak ještě pár fotek.

Nějak jsme se ztratili. Tak se připomínáme.Kde jste další placatky ?

24.3.2006 20:00

Nějak jsme se ztratili. Tak se připomínáme.Kde jste další placatky ?

jojo, evuliku, nějak se na placatce zapomíná, tak já také oživím pár fotkami. Jinak kolik máš těch buldočků. Jsou to nááádherní psíci

24.3.2006 20:03

aira napsal(a):
jojo, evuliku, nějak se na placatce zapomíná, tak já také oživím pár fotkami. Jinak kolik máš těch buldočků. Jsou to nááádherní psíci

a další

24.3.2006 20:11

aira napsal(a):
a další

Nápodobně, taky se mi ten tvůj prcek líbí. Mám dva, jsou nevlastní bráškové.

24.3.2006 20:32

aira napsal(a):

Moje boxerka Viky.Nyní už 6 tiletá

25.3.2006 10:44

aira napsal(a):

Tino Bedit alias Jimi

25.3.2006 15:20

jannah napsal(a):
Tino Bedit alias Jimi

šarpejácká slečna

26.3.2006 11:11

aira napsal(a):

Taky přidávám naše placaté čumáčky, jsou to naše kingačky o letošním silvestru. Jak je vidět, taky hodně slavily.

26.3.2006 11:27

aira napsal(a):

Tak přidávám ještě jednu.Na té je ta mladši kingačka ještě štěňátko. Ty placaté čumáčky jsou prostě k zmuchlování.

27.3.2006 16:26

aira napsal(a):
a další

Tak to je Nathánek, belgický grifonek

27.3.2006 16:49

jannah napsal(a):

A kamarád Jimi

27.3.2006 16:53

jannah napsal(a):

Ještě jednou Nathánek

28.3.2006 16:42

tana napsal(a):
Tak přidávám ještě jednu.Na té je ta mladši kingačka ještě štěňátko. Ty placaté čumáčky jsou prostě k zmuchlování.

Čumák bulmastifa

29.3.2006 19:26

lady blair napsal(a):
Čumák bulmastifa

Ještě jedna

18.4.2006 20:45

aira napsal(a):

a tady malý grifonek Coudy

18.4.2006 20:48

amanite napsal(a):
a tady malý grifonek Coudy

Jéje, konečně další grifonekOdkud je? Krásný chlap!

18.4.2006 20:56

aira napsal(a):

agátka bude mít 4měsíce, to se ani nezdá, že to byla taková kulička. Tu je po trimování ve 3měsících

18.4.2006 20:58

aira napsal(a):

No není můj,je mojí tety,byl u nás pouze na návštěvě,ale úplně mě dostal(můj pesan byl pak šťastnej že odjel,už se bál,že se bude muset dělit o přízeň)jinak Couďák bydlí v Brně

18.4.2006 21:00

amanite napsal(a):
No není můj,je mojí tety,byl u nás pouze na návštěvě,ale úplně mě dostal(můj pesan byl pak šťastnej že odjel,už se bál,že se bude muset dělit o přízeň)jinak Couďák bydlí v Brně

jojo,taky ho to čeká,už pouštěl chlupy,takže už se na trimování taky chystají

18.4.2006 21:03

amanite napsal(a):

To je škoda, už jsem se těšila na pokec, tak nic. Ale je krááásný.

18.4.2006 21:04

aira napsal(a):

ještě jedno foto,dalo práci ho vůbec vyfotit,vůbec se mu to nelíbilo

18.4.2006 21:06

amanite napsal(a):
ještě jedno foto,dalo práci ho vůbec vyfotit,vůbec se mu to nelíbilo

dekujijá mu to vyřídím

19.4.2006 07:01

aira napsal(a):

Bulmastif s mopsem

19.4.2006 16:04

aira napsal(a):

Butterfly z Valldemose

19.4.2006 16:06

miky napsal(a):
Butterfly z Valldemose

Berenica z Valldemose

19.4.2006 16:08

miky napsal(a):
Butterfly z Valldemose

Butterfly z Valldemose

19.4.2006 16:09

miky napsal(a):
Butterfly z Valldemose

Dajan z Valldemose

19.4.2006 16:11

miky napsal(a):
Butterfly z Valldemose

Florentine z Valldemose

19.4.2006 16:12

miky napsal(a):
Butterfly z Valldemose

Edith z Valldemose

19.4.2006 16:15

miky napsal(a):
Butterfly z Valldemose

Edmont z Valldemose

5.5.2006 09:27

jannah napsal(a):
Tino Bedit alias Jimi

Nejnovější foto ze včerejška
Fuj to je už teplo...

5.5.2006 09:49

aira napsal(a):

2x placatý čumák

5.5.2006 12:43

aira napsal(a):

Taky přidám, ty naše placatý nufáčky ....

King Charles španěl - Aphrodite de la Bacska - na výstavě v Praze

Přidejte reakci

Přidat smajlík