Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2008 23:51

Tak ted se ráda přidám...nevim proč si lidi vybrali zrovna tyhle plemena a označili je jako bojová...Snad jen proto,že když někoho kousne jezevčík,čivava nebo pudl tak to určitě nenaděla takovou paseku a nebude to v TV jako když nekoho kousne pes s jednou z nejsilnějších čelistí..Nikoho ještě nenapadlo že pes za svojí silu nemůže..Já jsem majitelkou rtw a labradora a mohla bych o nich přepsat popisky v odborné lit.

16.3.2008 13:21

elnino napsal(a):
Tak ted se ráda přidám...nevim proč si lidi vybrali zrovna tyhle plemena a označili je jako bojová...Snad jen proto,že když někoho kousne jezevčík,čivava nebo pudl tak to určitě nenaděla takovou paseku a nebude to v TV jako když nekoho kousne pes s jednou z nejsilnějších čelistí..Nikoho ještě nenapadlo že pes za svojí silu nemůže..Já jsem majitelkou rtw a labradora a mohla bych o nich přepsat popisky v odborné lit.

Ale o labradorech nikdo netvrdí,že jsou bojový...tedy aspoň já jsem to v životě neslyšela....

16.3.2008 13:28

llucinkaa2 napsal(a):
Ale o labradorech nikdo netvrdí,že jsou bojový...tedy aspoň já jsem to v životě neslyšela....

Souhlasím s Luckou ještě nikdy jsem neslyšel o tom že by labradoři byli označováni jako bojoví.RTW jsou označováni za bojové,ale můj názor je,že člověk může mít i bulteriéra,nebo pitbulla,ale když bude mít ten pes pevnou ruku tak bude klidný jako beránek.Jen prostě záleží na majiteli psa,to je můj názor.

16.3.2008 14:20

lazi napsal(a):
Souhlasím s Luckou ještě nikdy jsem neslyšel o tom že by labradoři byli označováni jako bojoví.RTW jsou označováni za bojové,ale můj názor je,že člověk může mít i bulteriéra,nebo pitbulla,ale když bude mít ten pes pevnou ruku tak bude klidný jako beránek.Jen prostě záleží na majiteli psa,to je můj názor.

co myslíš tou \"pevnou rukou\"?

16.3.2008 14:30

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Já mám bohužel zkušenost s tím, že většina laboušů je agresivních (těch co potkáváme při procházkách), a naopak rtw jsou v pohodě a dobrmani spíš přímo přátelští

16.3.2008 15:56

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Tou pevnou rukou jsem myslel že nesmí mu být povoleno všecko.

17.3.2008 15:22

lazi napsal(a):
Tou pevnou rukou jsem myslel že nesmí mu být povoleno všecko.

Já taky neříkám že labradoři jsou bojová plmena...ale právě proto že rtw jsou uvadeni jako bojový a já mam hlídacího labradora a rtw který miluje deti..píšu to jen pro srovnaní bojoveho a tzv.rodinneho psa..proto jsem psala,že bych o nich mohla tvrdit právý opak...nechápu proč se uvádí určita plemena jako bojova,když může byt stejně nebo dokonce vic agresivni ten pes,ktery se vůbec jako bojový neuvádí...

17.3.2008 15:24

elnino napsal(a):
Já taky neříkám že labradoři jsou bojová plmena...ale právě proto že rtw jsou uvadeni jako bojový a já mam hlídacího labradora a rtw který miluje deti..píšu to jen pro srovnaní bojoveho a tzv.rodinneho psa..proto jsem psala,že bych o nich mohla tvrdit právý opak...nechápu proč se uvádí určita plemena jako bojova,když může byt stejně nebo dokonce vic agresivni ten pes,ktery se vůbec jako bojový neuvádí...

a souhlasím s lazim,je to hodně dáno tim..co se psovi dovoli a co ne...

17.3.2008 17:34

elnino napsal(a):
a souhlasím s lazim,je to hodně dáno tim..co se psovi dovoli a co ne...

jsem na tom naprosto stejně jako Hankaapes
Znám jen jednu labradorku, která není agresivní, nebo zákeřná a sobecká svině

17.3.2008 23:37

elnino napsal(a):

Vsechno je to o tom, jak toho psa vychovate. Pokud tomu psovi rozumite, venujete se mu a date mu rad a duslednou vychovu tak je to ok a ten pes vi kde je jeho misto. Bohuzel dneska agresivita u psu vypliva z toho ze ten pes rodine veli, je rozmazlenej a mysli si, ze vsechna ta tiha je na nem pak se chova jak nema. Taky sem si myslela ze labisci a zlatacci, jsou uzasni a hodni, ale i ja sem potkala agresivni labise a zlataky, jelikoz je to nejrozsirenejsi plemeno u nas a spúousta psu je bez PP a od toho se i odviji ze kreji jedince s vadama, jak na povaze tak i maji dalsi vady treba DKK a DLK. Delaji stenata na jedincich kteri byli z nejakeho duvodu vyrazeni z chovu, jasne i u psu s PP se delaji podvody a nemale, ale otazka je zda budouci zajemce je ochoten hledat takoveho chovatele, ktery je ferovy a rekne vam vse narovinu. te dto beru vseobecne nechci na nikoho utocit, neberte to ve zlym. sama vim, jak to je a taky sem se presvedcila na vlastni kuzi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík