Tak mě to nedá a musím se hodit několik fotek z útulku s určením rasy psa:
Tohle má být kříženec rotvajlera:
psinuska
napsal(a):
... a tohle "jen" kříženec :
psinuska
napsal(a):
Tady pro změnu kříženec amerického pitbulteriéra:
psinuska
napsal(a):
... to jen pro zajímavost , nechci se pracovníkům útulku nijak vysmívat, jejich práce si zaslouží spíš poděkování
.
Tak to je docela zajímavé, chudák třetí pes si třeba bude těžko hledat nové majitele, protože do rodiny si ho nikdo nebude chtít vzít, protože to je přece ten bojový. První mi na foto připadá, že má v sobě sharpeie a druhý rozhodně rotvíka.
chullieta
napsal(a):
Tak to je docela zajímavé, chudák třetí pes si třeba bude těžko hledat nové majitele, protože do rodiny si ho nikdo nebude chtít vzít, protože to je přece ten bojový. První mi na foto připadá, že má v sobě sharpeie a druhý rozhodně rotvíka.
Tak, tak. I mně první připomíná šarpeje a na druhé fotce je rotvík jak vyšitej .
psinuska
napsal(a):
Já bych viděla (netvrdím, že to jsou!) na prvním fotu něco z: šarpej, rotvík, tosa, na druhém snímku jasný rotvík a na třetím něco z holandského ovčáka.
Máte pravdu, že napsat jen kvůli vzhledu, že je to kříženec pita není zrovna dobré, taky si myslím, že hůře budou hledat pro něj nový domov.
Každopádně určit čeho je který pes kříženec je velmi těžké a těžko zaručit, že to nakonec je oprvdu pravda, pokud rodiče nejsou zámi. Ale věřím, že se lépe udávají z útulků psi "kříženci něčeho", zejména ti velcí, než-li pokud se jen uvede "velký voříšek". Díky za snažení útulku, i když si myslím, že s určováním "čeho kříženec" by si měli dát víc práce. Mě stačí někdy vidět a posloucht v Chcete mě?, co řeknou na jednotlivé voříšky - čeho jsou to kříženci ...
psinuska
napsal(a):
1.fotka mi spis prijde jako krizenec sarpeje.
ten 2. jako ted krizenec rotvika a
3.posledni je naprosto stejny i to zihani jako ma moje babicka, a ta ma od feny nem.ovcaka a tata byl zluty labrador
xskal200
napsal(a):
1.fotka mi spis prijde jako krizenec sarpeje.
ten 2. jako ted krizenec rotvika a
3.posledni je naprosto stejny i to zihani jako ma moje babicka, a ta ma od feny nem.ovcaka a tata byl zluty labrador
Promiňte musím se smát-napsala jste to super u toho 3.pejsy-skoro z toho vyplývá, že máte podobně žíhanou babičku.
Jinak souhlasím s výše uvedenými názory
1. x šarpeje (možná i ten rotvík)
2. x rotvíka
3. x holandského ovčáka
chullieta
napsal(a):
No naštěstí dnes už spousta lidí ví, že ti takzvaně bojoví jsou většinou k lidem milí.
Škoda, že to zde nevíme všichni, když jsme takoví psíčkaři.:-(
peggyna
napsal(a):
Promiňte musím se smát-napsala jste to super u toho 3.pejsy-skoro z toho vyplývá, že máte podobně žíhanou babičku.
Jinak souhlasím s výše uvedenými názory
1. x šarpeje (možná i ten rotvík)
2. x rotvíka
3. x holandského ovčáka
Tak já taky hlasuju pro
1.sarpej x rotvik
2. rotvik a podle konstituce mi přijde že možná s labradorem
a 3 se nechám podat
q
napsal(a):
Takže muj nazor:
1. RTW x Šarpej
2. RTW x Labis, znam podobneho
3. Holandan x Labisem ale spis se mi zda ze by to mohlo byt s RR :o) Ale to je otazka.
Takovéto skvělé žíhání jako u třetího psa se vyskytlo při nakrytí irského teriéra a boxerky a výsledný pes vypadal skoro jako staford velikosti boxera. Ale nádherný, s tím žíháním. Někdy fakt nepoznáte, co je tam za psy.
psinuska
napsal(a):
Kvíz - víte kolik může vážit dospělý německý ovčák, vysoký 61 cm? Odpověď - může to být i 17 kg .
Tahle starší fenka má navíc i zlomený ocas.....