majna
napsal(a):
Měl bych dotaz babička má 6měsíční fenku tohoto psa a žere jí jenom jednou denně jinak je aktivní všechno díky za odpovědi
Ahojky mám taky tohle plemeno a měli jsme ten stejný problém - odmalička nechtěl papat vždy papal až v noci kdy všichni spali! taky jsem se bála že málo žere ale vet nás ubezpečil že je akorát! Nevím čím vaše babička krmí my jsme měli od chovatele nejdříve Acanu ale moc mu nechutnala tak jsme přešli ne Eukanubu tu potom taky nechtěl tak teď máme Roal canin a jsme spokojení! Ale papaní až v noci mu vydrželo dodnes a my mu v tom nebráníme- docela chapu že potřebuje klid! hodně štěstí
majna
napsal(a):
Měl bych dotaz babička má 6měsíční fenku tohoto psa a žere jí jenom jednou denně jinak je aktivní všechno díky za odpovědi
Pokud jí nekoukají žebra a nemá klasickou pilku na zádech tak jí to stačí.Dávejte kvalitní granule a těšte se že je zdravá není obézní.Já mám opačný problém, naši by žrali stále.Jsou to bezedné díry a baští vše,kdyby mohli.Přeji příjemný den
pupino
napsal(a):
Pokud jí nekoukají žebra a nemá klasickou pilku na zádech tak jí to stačí.Dávejte kvalitní granule a těšte se že je zdravá není obézní.Já mám opačný problém, naši by žrali stále.Jsou to bezedné díry a baští vše,kdyby mohli.Přeji příjemný den
Nevíte náhodou kolik stojí běžně bezpapírový ČÍNSKÝ CHOCHOLATÁ PES?aLE TEN "mALÝ PONÍK" nemyslím ovšem labutenku..:o)))
Diiiiiiiiiiiííííííííííííík moc za odpovědi
pizneta
napsal(a):
Nevíte náhodou kolik stojí běžně bezpapírový ČÍNSKÝ CHOCHOLATÁ PES?aLE TEN "mALÝ PONÍK" nemyslím ovšem labutenku..:o)))
Diiiiiiiiiiiííííííííííííík moc za odpovědi
Jedná se Vám o naháčka, kde je cena nesrovnatělně vyšší než u labutěnky.Záleží na tom, z jaké je chov.stanice, po jakých rodičích, zda se jedná o čistého naháče nebo mezityp a taky je rizdíl mezi pohlavím.Takže nahatého psíka průměrně seženete už od 8 tis., ale třeba až do 15.tis. korun.Fenka je vždy dražší, průměr je kolem 15 tis., ale běžně se sežene fenečka už třeba od 12.tis. do až 30.tis. za štěně.
whiskey
napsal(a):
ahojky mám problém mám moc tlusté štěně a nevím co s tím, řere normálně, běhá abnormálně a fort je jek koule. Poradte
Pokud vám nepřipadá, že moc baští, tak je dost možné, že je silně začervené. tedy: hned odčervit a snažit se zjistit optimální množství krmení pro vašeho psa a to také rozložit do několika dávek a dodržovat to...
eva nohelova
napsal(a):
Pokud vám nepřipadá, že moc baští, tak je dost možné, že je silně začervené. tedy: hned odčervit a snažit se zjistit optimální množství krmení pro vašeho psa a to také rozložit do několika dávek a dodržovat to...
OK pokusím se, ale odčervovali jsme před měsícem, ale jo, znova odčervím a zkusím to krmení lépe rozložit do dne. Děkuji za radu