Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2008 22:46

Tak pokračování

kluci po výstavě s poháry.....

25.3.2008 11:07

lucky napsal(a):
Tak pokračování

my se taky vyfotili s pohárkem

25.3.2008 11:08

rude napsal(a):

a tady naše malá ,,rodinka,,
Indy, Igy, Matilda

25.3.2008 11:09

rude napsal(a):
a tady naše malá ,,rodinka,,
Indy, Igy, Matilda

ta fotka

25.3.2008 11:12

rude napsal(a):

taky gratuluji k třetímu místu

tady Arnie ze Slezského panství ...V2 ..celý tatínek

25.3.2008 11:14

rude napsal(a):
ta fotka

moc hezká fotečka

25.3.2008 11:18

lucky napsal(a):
taky gratuluji k třetímu místu

tady Arnie ze Slezského panství ...V2 ..celý tatínek

my vám taky gratulujeme , Fabymu k šampionátu a Darésovi k KV!
náš první pohárek už se blýská na poličce v obýváku
my teda moc hezké fotky nemáme jak vystavujeme.
ještě jedna celkem jde...

25.3.2008 11:50

rude napsal(a):

Péťo, gratulujeme k Vašemu prvnímu pohárku Jen tak dále Jinak mooc pěkná fotečka, Indymu to slušelo

25.3.2008 11:51

rude napsal(a):

Děkujeme, také jsme moc rádi, že se tak hezky umístili i potomci..moc pěkné dětičky.

Tak možná jednou na tom budeš jako my...já zapráskala poslední místo na skříních čtyřmi poháry a už je fakt nemám kde dávat ..a to nemluvím o těch medailích Mám v pokoji hotové železářství

Táta kluky chtěl v pondělí ještě nafotit s poháry, Fabínek má krásný za CACIBa, ale do rána tady byla hromada sněhu

tady Damián z Kazničovské hůrky, mezitřída, V2

jinak už jsem vše dala na stránky .. http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

25.3.2008 11:59

lucky napsal(a):
Děkujeme, také jsme moc rádi, že se tak hezky umístili i potomci..moc pěkné dětičky.

Tak možná jednou na tom budeš jako my...já zapráskala poslední místo na skříních čtyřmi poháry a už je fakt nemám kde dávat ..a to nemluvím o těch medailích Mám v pokoji hotové železářství

Táta kluky chtěl v pondělí ještě nafotit s poháry, Fabínek má krásný za CACIBa, ale do rána tady byla hromada sněhu

Jo a v Praze jsem se setkala s Renčou a malou Florinkou...je úúúúžasná! Aź na to, že chudinka měla šok ze psů...jak ji chtěli oňuchat oba naši míšové..doma má jen jednoho, že .

...no, my jsme to teda fakt vůbec nečekali, moc jsme si přáli toho CACe, že. On totiž byl V1 v Brně na mezinárodce v létě, jak to pískal pan Adlt, ale nikdo moc nepochopil, proč nám ten CAC nedal..jinak už by toho šampiona měl . Jenomže i když musí být 4 x CAC a to my už měli, tak z tí mězinárodky jsme měli jen jednoho...
Takže se konečně povedlo získat toho druhého. Ovšem to další byl šok On je to pořád ještě takový puberťák, mě se pořád něco nelíbí...ale jsem fakt moc ráda. Jinak v té Praze paní Jandová vyhrála s Hillary třídu a Gerdou taky a bojovali jsme o toho BOBa spolu, ještě s Nausie.

tady Fabínek

25.3.2008 12:03

lucky napsal(a):

tak stejně jako vy na tom nebudeme nikdy, to vím jistě!
já tolik výstav neobjedu, nemám na to peníze a ani tolik dnů dovolené
přemýšlím, jestli mám jet do toho brna v červnu,nebo do M. Boleslavi, tam mi vychází zrovna i volný víkend, takže bych nemusela čerpat dovolenou.
už mám jen 17 dní a to je před létem...

25.3.2008 12:12

rude napsal(a):
přemýšlím, jestli mám jet do toho brna v červnu,nebo do M. Boleslavi, tam mi vychází zrovna i volný víkend, takže bych nemusela čerpat dovolenou.

Péťo, nezáleží na tom kolik máš pohárů, ale hlavně na tom, jak máš ráda svoje hafany a jakou mají péči, důležitější než výstava, aspoň pro mě Já osobně bych taky nechodila na výstavy, není na to čas ani peníze, maximálně párkrát jen na uchovnění, jinak by mě to ani nebralo.
O dovolené ani nemluv, já jsem si vzala dovču kvůli malé a zbývá mi tak 12 dní, to ještě potřebuju pak týden na tu svatbu a za chvili nebude nic Co se dá dělat, budu si muset naddělat nějáké přesčasy, abych pak nemusela plýtvat dovolenou a nechat si ji na horší časy, kdyby něco...

25.3.2008 12:15

rude napsal(a):

Ivčo dík, jsme za to taky rádi, i když s VD
Vůbec se nedivím, že jsi Lucko nemocná, Markéta má angínu, Michal mi včera taky zalehl a já se držím jen taktak..
když koukám na fotky, každej vystavoval v mikině nebo svetru, já si v kruhu nadávala, že jsem si nesundala tu bundu , byl mi hroznej hic, ale nakonec jsem ráda, bych akorát ofoukla.

Indy v pokoji jako pravý gaučák
dokonce se začli na dvou válendách sražených k sobě válcovat a blbnout

25.3.2008 12:22

rude napsal(a):
Vůbec se nedivím, že jsi Lucko nemocná, Markéta má angínu, Michal mi včera taky zalehl a já se držím jen taktak..
když koukám na fotky, každej vystavoval v mikině nebo svetru, já si v kruhu nadávala, že jsem si nesundala tu bundu , byl mi hroznej hic, ale nakonec jsem ráda, bych akorát ofoukla.

já už kecám blbosti, ne Ivčo, ale Káťo, ty vaše přezdívky neofemka a orlynka se mi šíleně pletou

jasně, že na pohárech nezáleží,ale potěší to a motivuje...

musím taky pochválit Hagiho, až na jedno ujetí byl skvělej !!! hrozně mě překvapil..
na to, že byl během celé výstavy přivázán u sloupu jsem ho ani jednou neslyšela, byl fakt hodnej, i když kdyby k němu přišel pes na jeden metr, tak nevim nevim, ale určitě udělal obrovský pokrok, viděl psa a nereagoval, mám z něj radost!!

25.3.2008 12:28

rude napsal(a):

No jo, Fabby hajzlík taky vlezl do chatky a první co bylo, že vyskočil na postel...oprsklý pes.

No jo, mě výstavy moc neberou..ještě to musím odběhat, jsem z toho kaput a takový maraton jako byl teď už fakt nee. Jsem z toho mrtvá já i psi.

Víš, ono je tady trochu rozdíl i v tom, jestli máš fenu nebo psa. S fenou můžeš teoreticky udělat pár výstav, bonitaci a chovat. Ovšem pes se zbonituje a víš kolik je chovných psů, kteří prakticky jakoby nebyli? Nejsou vidět, nikdo o nich moc neví. Mnoho majitelů fen si třeba vybírá psa podle jeho výsledků, podle toho jak ho vidí..a kde se mohou jet podívat na psy? Na výstavu. Je to složité, je to blbé, ale je to tak no..bohužel. Taky bych radši seděla doma. Ono nemá cenu jezdit samozřejmě se psem, který na to nemá, ale je zase škoda, když už je pes zdravý, chovný a hezký, ho neprezentovat.

navíc je pak radost, když člověk vidí, že se vyvedou i dětičky

stejně jako mám radost, když vím, že v žilách Almy a Aliho koluje také krev našeho Andíčka ...i když ten si výstav moc taky neužil

25.3.2008 12:31

lucky napsal(a):
No jo, Fabby hajzlík taky vlezl do chatky a první co bylo, že vyskočil na postel...oprsklý pes.

No jo, mě výstavy moc neberou..ještě to musím odběhat, jsem z toho kaput a takový maraton jako byl teď už fakt nee. Jsem z toho mrtvá já i psi.

Víš, ono je tady trochu rozdíl i v tom, jestli máš fenu nebo psa. S fenou můžeš teoreticky udělat pár výstav, bonitaci a chovat. Ovšem pes se zbonituje a víš kolik je chovných psů, kteří prakticky jakoby nebyli? Nejsou vidět, nikdo o nich moc neví. Mnoho majitelů fen si třeba vybírá psa podle jeho výsledků, podle toho jak ho vidí..a kde se mohou jet podívat na psy? Na výstavu. Je to složité, je to blbé, ale je to tak no..bohužel. Taky bych radši seděla doma. Ono nemá cenu jezdit samozřejmě se psem, který na to nemá, ale je zase škoda, když už je pes zdravý, chovný a hezký, ho neprezentovat.

stejně jako mám radost, když vím, že v žilách Almy a Aliho koluje také krev našeho Andíčka ...i když ten si výstav moc taky neužil

Jinak u nás v rodině třeba ještě nikdo nepochopil, jako že na výstavě nic za to nedostaneme! Jen pohár....že třeba peníze nejsou. Že tě to peníze stojí a ne málo, ale za výhru nic. Babi by tak pochopila třeba 5 tisíc za BOBa, že ...ale že to vyhodíme za vákend, to nepochopí nikdy

25.3.2008 12:33

lucky napsal(a):

Nevím, možná je hodně majitelů, co koukají na šampiona, ale správný chovatel také kouká a pozná sám exteriér psa, zda je kvalitní nebo ne? Nevím jak to je, nikdy jsem se o výstavy nezajímala, ale třeba já bych koukala po psovi, kterej je zdravý a exteriérově se mi prostě líbí, nějáké zkoušky by to neovlivnili... Třeba Hagi, se mi mooc líbí, nezáleželo by mě na tom, kolik má pohárů, ale prostě na tom, že se mi líbí a že ho chci, tak bych chtěla i tak po něm štěndo....

25.3.2008 12:36

orlynka napsal(a):
Nevím, možná je hodně majitelů, co koukají na šampiona, ale správný chovatel také kouká a pozná sám exteriér psa, zda je kvalitní nebo ne? Nevím jak to je, nikdy jsem se o výstavy nezajímala, ale třeba já bych koukala po psovi, kterej je zdravý a exteriérově se mi prostě líbí, nějáké zkoušky by to neovlivnili... Třeba Hagi, se mi mooc líbí, nezáleželo by mě na tom, kolik má pohárů, ale prostě na tom, že se mi líbí a že ho chci, tak bych chtěla i tak po něm štěndo....

Všem moc gratuluju!
U nás je to tak, že mě by výstavy bavily, ale bohužel nebaví Almu, ale teda vůbec. Takže je určitě ráda, že má oholený bříško a nikam nemusí. Ale ještě určitě někam pojedeme, i když šampionka to jistě nebude. Mě hlavně vždycky zajímá posudek, protože chci vědět, jak na tom tak je.

25.3.2008 12:40

orlynka napsal(a):

Teď jsi myslela ale Indyho ne? Napsala jsi Hagi...

já mám ráda oba psy, a to že si to zpříjemním výstavou a potkám zase super lidi je hrozně fajn, proto jsem teď vzala i Hagiho, nechci dělat rozdíly mezi papírovým Indym a bezpp Hagym. oba jsou moji miláčci, abych se přiznala, Hagi zatím pořád trochu víc... i když je problémovější, ale přesto to tak cítím...

mám hroznou radost, že jsem tam potkala nové lidi, se kterýma jsem se znala třeba jen přes pár emailů a byli strašně fajn...třeba spoustu lidí z Fundláčku, tam jsem neznala vůbec nikoho.

25.3.2008 12:44

rude napsal(a):

já mám ráda oba psy, a to že si to zpříjemním výstavou a potkám zase super lidi je hrozně fajn, proto jsem teď vzala i Hagiho, nechci dělat rozdíly mezi papírovým Indym a bezpp Hagym. oba jsou moji miláčci, abych se přiznala, Hagi zatím pořád trochu víc... i když je problémovější, ale přesto to tak cítím...

mám hroznou radost, že jsem tam potkala nové lidi, se kterýma jsem se znala třeba jen přes pár emailů a byli strašně fajn...třeba spoustu lidí z Fundláčku, tam jsem neznala vůbec nikoho.

Co kecáš, že s Fundláčku jsi neznala vůbec nikoho? A co já............já jsem přeci s Fundláčku.

25.3.2008 12:45

rude napsal(a):

Jééžiš promiň, Indyho jsem myslela Ale i Hagi je kus psa, ale ten jaksi nemůže být uchovněn

25.3.2008 12:48

evicka napsal(a):
Všem moc gratuluju!
U nás je to tak, že mě by výstavy bavily, ale bohužel nebaví Almu, ale teda vůbec. Takže je určitě ráda, že má oholený bříško a nikam nemusí. Ale ještě určitě někam pojedeme, i když šampionka to jistě nebude. Mě hlavně vždycky zajímá posudek, protože chci vědět, jak na tom tak je.

JJ, taky podle těch posudků se dost dovíš. Právě to že někomu se pes líbí či ne...kolik já znám lidí, kterým se ten či onen pes líbí a plácli by ho klidně na fenu, ke které by neseděl, či ten dotyčný pes má třeba houby hrudník či křivé nohy, ale začátečních chovatel...řekněme spíš prvomajitel, se v tom ne zrovna dobře orientuje a vlastně se mu líbí každý pes, byť by na výstavě dostal D. To je jako jak jednu dobu jsem slýchávala, jak úžasný pes je tady nedaleko, nebudu jmenovat, není ani uchovněný. Ale boží, super, veliký, dokonalý ...od veterináře i známých ....nedávno jsem ho potkala jak jsem jela s Usou, tak s ptám, jestli je to on....přece jen fundláků moc není. A zanechal na mě spíše opačný dojem a zklamání .... měkký hřbet, křivé nohy , špatné úhlení, a rozhodně není obr, ale výškově bude jako Fabby. Takže i to, co se laikům může zdát jako nádherný pes, by zřejmě neprošlo bunitací bez vady v kódu.Ovšem souhlasím s tím, že mnohdy poháry nerozhodují, znám dobré psy i bez nich...bohužel jakoby nebyli, no...

25.3.2008 12:49

scepancova napsal(a):
Co kecáš, že s Fundláčku jsi neznala vůbec nikoho? A co já............já jsem přeci s Fundláčku.

promíííň, tebe beru jako samozřejmost
po tomto víkendu se určitě zamyslím nad nějakou akcí Fundláčku,
může to být skvělý relax.

jinak náš posudek:
Devítiměsíční, působí trochu úzce,
samčí hlava, tmavě hnědé oko, velmi dobré zaúhlení,
velmi dobrý hrudník, nohy jsou přímé a silné,
kompletní nůžkový skus, pohyb je lehký
VD3

25.3.2008 12:58

orlynka napsal(a):
Jééžiš promiň, Indyho jsem myslela Ale i Hagi je kus psa, ale ten jaksi nemůže být uchovněn

Já teda vím, že poháry úplně nerozhodují, ale taky bych nějaký chtěla, jenže to se asi nedočkáme, protože teď, když už to moje zvíře konečně vypadá jako PES a ne jako tintítko, tak zas má příšernou výstavní morálku, takže teda nevím nevím...
Alma je nějaká mrzutá, včera se nechtěla přetahovat! Tak nevím, jestli zas nepojedem na veterinu...možná byla unavená, protože v neděli jsem ji proháněla v lomu a včera jsme měli čtyřhodinovou vycházku s plaváním (páníček s námi nebyl, protože po velikonočních oslavách zmožen ležel doma na gauči!).

25.3.2008 12:58

rude napsal(a):

jinak náš posudek:
VD3

Nejbližší akce je na Tesáku, těď myslím od 11.4.. Já tam pojedu asi v pátek, ale v sobotu musíme jet domů. V neděli je NV Ostrava.

25.3.2008 12:59

rude napsal(a):

jinak náš posudek:
VD3

gratulujeme úplně všem k perfektním umístěním

25.3.2008 13:02

evicka napsal(a):
Já teda vím, že poháry úplně nerozhodují, ale taky bych nějaký chtěla, jenže to se asi nedočkáme, protože teď, když už to moje zvíře konečně vypadá jako PES a ne jako tintítko, tak zas má příšernou výstavní morálku, takže teda nevím nevím...
Alma je nějaká mrzutá, včera se nechtěla přetahovat! Tak nevím, jestli zas nepojedem na veterinu...možná byla unavená, protože v neděli jsem ji proháněla v lomu a včera jsme měli čtyřhodinovou vycházku s plaváním (páníček s námi nebyl, protože po velikonočních oslavách zmožen ležel doma na gauči!).

na ten tesák je moc brzo, jsem teď finančně vycuclá, dost nás tenhle víkend stál..hlavně to jídlo, které nebylo nejlevnější,že...

25.3.2008 13:06

rude napsal(a):
na ten tesák je moc brzo, jsem teď finančně vycuclá, dost nás tenhle víkend stál..hlavně to jídlo, které nebylo nejlevnější,že...

Pozooor! Já neřekla, že jen kvůli tomu, že se mi ten nebo onen pes líbí, že třeba bude mít křivé nohy. Je jasné, že třeba jako laik to nepoznám. Ale když je pes uchovněn, nemůže mít křivé nohy snad nebo jo?? Prostě jsem jen řekla, že mě se třeba líbí Indy a že bych třeba po něm zrovna chtěla štěňata, je uchovněn, ale nemá třeba kvanta pohárů, které mě vůbec nemrzí. Má dobrý posudek, je uchovněn a to stačí.

25.3.2008 13:09

orlynka napsal(a):
Pozooor! Já neřekla, že jen kvůli tomu, že se mi ten nebo onen pes líbí, že třeba bude mít křivé nohy. Je jasné, že třeba jako laik to nepoznám. Ale když je pes uchovněn, nemůže mít křivé nohy snad nebo jo?? Prostě jsem jen řekla, že mě se třeba líbí Indy a že bych třeba po něm zrovna chtěla štěňata, je uchovněn, ale nemá třeba kvanta pohárů, které mě vůbec nemrzí. Má dobrý posudek, je uchovněn a to stačí.

No víš ono je to tak............i uchovněný pes může mít křivé nohy.

25.3.2008 13:12

scepancova napsal(a):
No víš ono je to tak............i uchovněný pes může mít křivé nohy.

přesně tak, i uchovněný může mít křivé nohy... a taky znám dost psů,, co po takovém jedinci ty nohy dědí - a to vám řeknu, to je fakt hnus.

25.3.2008 13:14

sabina napsal(a):
přesně tak, i uchovněný může mít křivé nohy... a taky znám dost psů,, co po takovém jedinci ty nohy dědí - a to vám řeknu, to je fakt hnus.

Tak to je sranda, to jsem nevěděla, je zajimavé, že se dá projít i s křivýma nohama

25.3.2008 13:16

sabina napsal(a):
gratulujeme úplně všem k perfektním umístěním

Díky!
Nááádherná fotečka!!!!

25.3.2008 13:18

orlynka napsal(a):
Tak to je sranda, to jsem nevěděla, je zajimavé, že se dá projít i s křivýma nohama

no u našich psů to tak je..netuším jak u fundláků, ale dneska je podle mě bordel úplně všude a za peníze se i vraždí..takže proč ne pes s křivýma nohama....je potom jen a jen na majiteli feny, jestli nechá psa s křivýma nohama ji nakrýt...

což bývá dnes občas taky totálně jedno....no někdy k zblití

25.3.2008 13:18

orlynka napsal(a):

eh...tak to jsem ráda, že jste odpověděli za mě...jsem si už připadala jako prudič

25.3.2008 13:20

orlynka napsal(a):

Gabíkovci: děkujeme za vzkazík na stránkách, vy nás vždy potěšíte a vzpomenete se, to je od vás moc hezký!

Snad se taky s váma někdy potkáme

Co se týká těch psů, začínám už to taky vidět trochu jinak, už nemůžu říct, že každý fundlák je hezký , člověk časem začíná pozorovat rozdíly a vady, které dřív přehlížel. prostě je neznal a neznal tolik standart.
i můj Michal za 3 roky co jsme spolu změnil oko a už i on jako naprostý laik řekne: ,, ten má vytočené tlapy, ten má těžkou hlavu...,,

ale je fakt, skvělý výstavní kus nemusí mít poháry a tituly a naopak...

tím jsem nemyslela nikoho tady, myslím to všeobecně.

25.3.2008 13:21

lucky napsal(a):
eh...tak to jsem ráda, že jste odpověděli za mě...jsem si už připadala jako prudič

Tak tím pádem i třeba nějákej šampion může mít křivé nohy nebo nějákou jinou vadu? Nebo jak to je?

25.3.2008 13:22

lucky napsal(a):

Lucky, to bylo na mě??? tak to potom díky já

a pro úspěch posílám ještě jednu

25.3.2008 13:24

sabina napsal(a):
Lucky, to bylo na mě??? tak to potom díky já

a pro úspěch posílám ještě jednu

znám psy, co je považováni za fakt velkej hit - šampoini, a řeknu vám, psy po nich umírají na srdce, DKK, torze žaludku v pár měsících, a exteriérově třeba jdou, jeden třeba vytočené tlapy, fakt děsně, jeden třeba katastrofální ostrá povaha - až agresivní....a jen proto, třeba že má tmavou barvu, velkou hlavu se s ním nakrývá vrchem spodem...

Dneska je šíleně málo lidí, co opravdu chtějí pro plemeno jen to nejlepší

25.3.2008 13:26

sabina napsal(a):
znám psy, co je považováni za fakt velkej hit - šampoini, a řeknu vám, psy po nich umírají na srdce, DKK, torze žaludku v pár měsících, a exteriérově třeba jdou, jeden třeba vytočené tlapy, fakt děsně, jeden třeba katastrofální ostrá povaha - až agresivní....a jen proto, třeba že má tmavou barvu, velkou hlavu se s ním nakrývá vrchem spodem...

Dneska je šíleně málo lidí, co opravdu chtějí pro plemeno jen to nejlepší

Peti, není zač :-)

25.3.2008 13:31

rude napsal(a):
Gabíkovci: děkujeme za vzkazík na stránkách, vy nás vždy potěšíte a vzpomenete se, to je od vás moc hezký!

Snad se taky s váma někdy potkáme

Co se týká těch psů, začínám už to taky vidět trochu jinak, už nemůžu říct, že každý fundlák je hezký , člověk časem začíná pozorovat rozdíly a vady, které dřív přehlížel. prostě je neznal a neznal tolik standart.
i můj Michal za 3 roky co jsme spolu změnil oko a už i on jako naprostý laik řekne: ,, ten má vytočené tlapy, ten má těžkou hlavu...,,

ale je fakt, skvělý výstavní kus nemusí mít poháry a tituly a naopak...

tím jsem nemyslela nikoho tady, myslím to všeobecně.

No vidíte... a už jsme u toho. Přesně to jsem měla na mysli, Gab... Že třeba i šampioni můžou mít jakékoliv vady... Takže je jedno jestli má sto titulů nebo žádný, protože třeba ten co nemá žádný může být krásný a zdravý pes a naopak- přesně tohle jsem měla na mysli, pokud ste mě nepochopili.

25.3.2008 13:35

orlynka napsal(a):
No vidíte... a už jsme u toho. Přesně to jsem měla na mysli, Gab... Že třeba i šampioni můžou mít jakékoliv vady... Takže je jedno jestli má sto titulů nebo žádný, protože třeba ten co nemá žádný může být krásný a zdravý pes a naopak- přesně tohle jsem měla na mysli, pokud ste mě nepochopili.

Já tě plně chápu
Kamarádka má špičkovou fenku, naprosto zdravou, v typu, povahově výbornou, ale jen proto že když si zlomila jako malá kloub, bylo s ní v nemocnici špatně zacházeno, je nedůvěřivá a lidí se z prvu bojí, nemá moc fajn tytuly. Ale já třeba vím, že to je jediná fena, po které bych si tady v Čr vzala štěně - hustý co? A nikdo jinej to ale neví...protože ji nezná osobně.

A kamarádka má jedinej problém - je hodně zodpovědná a věřte nebo ne, v čr neexistuje pes, kterej by byl totálně zdravej, a vhodnej pro ni...to je potom průser....že takovej skvost jako ta fena se třeba ani nerozmnoží a nedá super psy, protože majitelka si nevezme na tričko, že by to měla mít se psem, co má třeba špatné nohy, víčka, srdce...atd....
když chce člověk být zodpovědný...není to sranda

25.3.2008 13:40

sabina napsal(a):
Já tě plně chápu
Kamarádka má špičkovou fenku, naprosto zdravou, v typu, povahově výbornou, ale jen proto že když si zlomila jako malá kloub, bylo s ní v nemocnici špatně zacházeno, je nedůvěřivá a lidí se z prvu bojí, nemá moc fajn tytuly. Ale já třeba vím, že to je jediná fena, po které bych si tady v Čr vzala štěně - hustý co? A nikdo jinej to ale neví...protože ji nezná osobně.

A kamarádka má jedinej problém - je hodně zodpovědná a věřte nebo ne, v čr neexistuje pes, kterej by byl totálně zdravej, a vhodnej pro ni...to je potom průser....že takovej skvost jako ta fena se třeba ani nerozmnoží a nedá super psy, protože majitelka si nevezme na tričko, že by to měla mít se psem, co má třeba špatné nohy, víčka, srdce...atd....
když chce člověk být zodpovědný...není to sranda

Jinak, prohlížela jsem Gabův webík Je fakt kus důležitýho psa! Nádhera
Jo, tak proč nee, když znáš tu fenu osobně a nemá vady, jen takové co píšeš, že je má z důsledků, tak proč si nevzít štěně... Jde o to, znát ty lidi a toho psa...

25.3.2008 13:44

orlynka napsal(a):
Jinak, prohlížela jsem Gabův webík Je fakt kus důležitýho psa! Nádhera
Jo, tak proč nee, když znáš tu fenu osobně a nemá vady, jen takové co píšeš, že je má z důsledků, tak proč si nevzít štěně... Jde o to, znát ty lidi a toho psa...

děkujeme moc...

Jo jde o to, že dneska když člověk chce, tak si o budoucím psu dokáže zjistit maximum, já třeba vím, že bych si nekoupila psa, kde bych nevěděla, jací jsou rodiče po stránce nohou, očí a srdce, povahy samo taky, a kašlu ale úplně kašlu na tytuly - opravdu to pro mě není důležité...jde o to, jestli bude pes zdravej, schopnej běhat aniž by mi v létě zdechnul na vycházce ze slabého srdíčka....

Udělám pro plemeno maximum - ví, že mám třeba psa, bez pp, nevěděla jsem jaký mají rodiče DKK, srdce nic, a díky tomu všemu co mě potkalo u prvního psa teď vím, v čem tkví problém rasy, naco si dát pozor, od čeho třeba ruce dát pryč...atd...

myslím že jde dobře vybrat...

25.3.2008 13:49

sabina napsal(a):
děkujeme moc...

Jo jde o to, že dneska když člověk chce, tak si o budoucím psu dokáže zjistit maximum, já třeba vím, že bych si nekoupila psa, kde bych nevěděla, jací jsou rodiče po stránce nohou, očí a srdce, povahy samo taky, a kašlu ale úplně kašlu na tytuly - opravdu to pro mě není důležité...jde o to, jestli bude pes zdravej, schopnej běhat aniž by mi v létě zdechnul na vycházce ze slabého srdíčka....

Udělám pro plemeno maximum - ví, že mám třeba psa, bez pp, nevěděla jsem jaký mají rodiče DKK, srdce nic, a díky tomu všemu co mě potkalo u prvního psa teď vím, v čem tkví problém rasy, naco si dát pozor, od čeho třeba ruce dát pryč...atd...

myslím že jde dobře vybrat...

Sabi, no teď mi opravdu mluvíš z duše Úplně todle samý jsem měla celou dobu na mysli, že nezáleží jen na těch titulech, ale celkově na celým psovi...

25.3.2008 13:54

sabina napsal(a):
Peti, není zač :-)

JJ, to bylo Sabi na Tebe a prcka

25.3.2008 13:55

orlynka napsal(a):
Sabi, no teď mi opravdu mluvíš z duše Úplně todle samý jsem měla celou dobu na mysli, že nezáleží jen na těch titulech, ale celkově na celým psovi...

ono pak je člověk nejvíc nasranej, když jde na výstavu, a kouká kouká, a nakonec to vyhraje pes, co kulhá....né, že by nemohl jít...ale opravdu bolestivě kulhá....nohu olehčuje a omluví se to tím, že se pes teď někde narazil - vím, může se to stát, ale když se pak zpětně doma mrknete na web. a vyšetření DKK, DLK, je děsné, nebo nejlépe chybí....

prostě by mě teď už nenapadlo do něčeho takového jít.... Gabík je sice srdeční záležitost, ale ikdyby mi srdce opět bublalo, tak to bude nad vrhem, kterej bude opravdu stát zato

je strašně psů, o kterých se ani neví, neslyší, protože třeba ani nenakrývají a vy si vyžádáte vyšetření, zajedete se podívat a ejhle - šampioni, jdite se vycpat.

máte 100x kvalitnějšího psa, než třeba pes, co má DKK 3/4 DLK 3/3, a hojně nakrývá jen proto, že je excelentní v exteriéru - ale na tuty vám ve 3 letech nejpozději bude muset být utracen.... tak pro takového psa?

25.3.2008 13:57

sabina napsal(a):
ono pak je člověk nejvíc nasranej, když jde na výstavu, a kouká kouká, a nakonec to vyhraje pes, co kulhá....né, že by nemohl jít...ale opravdu bolestivě kulhá....nohu olehčuje a omluví se to tím, že se pes teď někde narazil - vím, může se to stát, ale když se pak zpětně doma mrknete na web. a vyšetření DKK, DLK, je děsné, nebo nejlépe chybí....

prostě by mě teď už nenapadlo do něčeho takového jít.... Gabík je sice srdeční záležitost, ale ikdyby mi srdce opět bublalo, tak to bude nad vrhem, kterej bude opravdu stát zato

je strašně psů, o kterých se ani neví, neslyší, protože třeba ani nenakrývají a vy si vyžádáte vyšetření, zajedete se podívat a ejhle - šampioni, jdite se vycpat.

máte 100x kvalitnějšího psa, než třeba pes, co má DKK 3/4 DLK 3/3, a hojně nakrývá jen proto, že je excelentní v exteriéru - ale na tuty vám ve 3 letech nejpozději bude muset být utracen.... tak pro takového psa?

Lucky díky moc..

Já si myslím, že třeba Lucka - a její rodina fundláky má již mnoho let....je vidět, ten jejich úspěch, jde to vidět ale nejen podle pohárů, ale opravdu se psům věnují, psi aktivně něco dělají, a největší vizitkou jsou jim jejich špičkové štěňata, které prostě jdou v těch správným šlépějích jejich rodičů a neočekává se, že umřou na DKK, nebo na něco jiného, protože je to už prostě tak vymezené, že si to Lucka pohlídá....

prostě štěňata se mají dělat s rozmyslem, a s tím, že budou přínosem, ne že za dva roky, nebudou, jelikož musely být uspáni

25.3.2008 14:07

sabina napsal(a):
Lucky díky moc..

Já si myslím, že třeba Lucka - a její rodina fundláky má již mnoho let....je vidět, ten jejich úspěch, jde to vidět ale nejen podle pohárů, ale opravdu se psům věnují, psi aktivně něco dělají, a největší vizitkou jsou jim jejich špičkové štěňata, které prostě jdou v těch správným šlépějích jejich rodičů a neočekává se, že umřou na DKK, nebo na něco jiného, protože je to už prostě tak vymezené, že si to Lucka pohlídá....

prostě štěňata se mají dělat s rozmyslem, a s tím, že budou přínosem, ne že za dva roky, nebudou, jelikož musely být uspáni

NO jo, bohužel se na výstavy pletou i psi s dysplazkou, pro které to nemá žádný užitek a mnohdy bohužel berou třeba i místo psům, pro které to má význam...třeba trojkoví psi, kteří nikdy do chovu nepůjdou...uznávám, že třeba může být hezký, ale co z toho. Se psem, pokud nemá chovnou hodnotu nemá smysl lítat po výstavách. Také mě někdy udivuje, jak mohou někteří psi vůbec získat nějakého šampiona, když mají do očí bijící vady. Bohužel někdy je to jako v krasobruslení a taky velkou roli hraje předvádění a nálada psa.
Já neříkám, že záleží na titulech. Já říkám, že když je pes dobrý, je škoda ho neprezentovat. Pokud někdo psa či fenu uchovní, tak by lhal, kdyby tvrdil, že nechce, aby po něm byla štěňata. V tom případě ho nemusí uchovnit. A ať se vám to líbí nebo ne, majitelé fen mají dost psů na výběr a rozhodně větší šanci má pes, který je úspěšný, navíc má třeba ještě nějaké zkoušky, takže i pracovní a navíc zdravý , než pes, který má někde jednu špatnou fotku někde na netu, je uchovněn, ale nikdy nekryl a mám splněnou výstavu...navíc může být i VD, aby byl uchovněn.... už chápete?
Další však je zkušenost majitele feny a umění vybrat pak vhodného psa pro svou fenu..od toho jsou zde poradci chovu.

25.3.2008 14:13

sabina napsal(a):
Lucky díky moc..

Sabi, bohužel, tyto nemoci jsou mnohdy nevyspitatelné a i po nulových rodičích se může objevit dysplazka, ale to už bychom opakovali to, co bylo mnohokrát řečeno..stačí projít starší diskuze. My jen se snažíme aby psi byli nejen krásní, ale hlavně zdraví a pracovní. Ne domáci povaleči, zavření v kotci aby se neušpinili a vyvedeni jen na trénink vystavování a na výstavu.
A o většině štěňat je fakt, že máme přehled a snažíme se co nejvíce uhlídat i jejich vývoj, pokud majitelé spolupracují. Mimochodem, zatím co byli mladí na RTG DKK, tak zatím vše nuly ..ale přihodit se může cokoliv

25.3.2008 14:18

lucky napsal(a):
Sabi, bohužel, tyto nemoci jsou mnohdy nevyspitatelné a i po nulových rodičích se může objevit dysplazka, ale to už bychom opakovali to, co bylo mnohokrát řečeno..stačí projít starší diskuze. My jen se snažíme aby psi byli nejen krásní, ale hlavně zdraví a pracovní. Ne domáci povaleči, zavření v kotci aby se neušpinili a vyvedeni jen na trénink vystavování a na výstavu.
A o většině štěňat je fakt, že máme přehled a snažíme se co nejvíce uhlídat i jejich vývoj, pokud majitelé spolupracují. Mimochodem, zatím co byli mladí na RTG DKK, tak zatím vše nuly ..ale přihodit se může cokoliv

mimochodem, já osobně mám psy proto, že je mám ráda...teda my..naše rodina. I kdyby byli jen na VD či měli dysplazku, tak jsou naši, milujeme je a ještě bychom ušetřili za výstavy, že.
Já osobně, kdybych měla psa 2/2, tak s ním nelezu ani na výstavu. Jo, je hezké třeba s ním pro srandu zajít na dvě výstavy, ale proč zbytečně ho tlačit někam, kde to nemá smysl. Byť by mohl být i chovný, a že i takoví jsou, dokonce i kryli... no, ale já osobně bych s takovým psem nešla ani na bonitaci. Prostě smůla, ale byl by náš.

25.3.2008 14:19

lucky napsal(a):

Pamatujte si tohle, každý jedinec se narodí s 2% určenými k dysplazii, a jestli měly rodiče nulky, prarodiče taky, a vrhy pře tím naším jsou taky ok, a vaše štěně má 4/4, je to vaše chyba....

25.3.2008 14:22

sabina napsal(a):
Pamatujte si tohle, každý jedinec se narodí s 2% určenými k dysplazii, a jestli měly rodiče nulky, prarodiče taky, a vrhy pře tím naším jsou taky ok, a vaše štěně má 4/4, je to vaše chyba....

jj, záleží i na majiteli. tady je také dobré sledovat sourozence, jenomže bohužel i tady může být právě to, že nulových jedinců je víc, ale může tam být třeba lehčí DKK u jednoho...ale to bych právě přičítala i majiteli...ale to je dost polemizování.
Prostě je tady spousta věcí, které mohou to či ono ovlivnit.

25.3.2008 14:23

lucky napsal(a):
jj, záleží i na majiteli. tady je také dobré sledovat sourozence, jenomže bohužel i tady může být právě to, že nulových jedinců je víc, ale může tam být třeba lehčí DKK u jednoho...ale to bych právě přičítala i majiteli...ale to je dost polemizování.
Prostě je tady spousta věcí, které mohou to či ono ovlivnit.

jj, přesně tak...

25.3.2008 14:24

sabina napsal(a):
jj, přesně tak...

25.3.2008 14:39

sabina napsal(a):

Tak som to dostala spapane

25.3.2008 14:43

pigie napsal(a):
Tak som to dostala spapane

?

25.3.2008 14:51

lucky napsal(a):
?

No, ze za Hugovu DBK si mozem len a len sama Ja sa tomu nebranim, len si tiez nemyslim, ze je to vzdy pravda tu spomenuty vyrok.

25.3.2008 14:58

pigie napsal(a):
No, ze za Hugovu DBK si mozem len a len sama Ja sa tomu nebranim, len si tiez nemyslim, ze je to vzdy pravda tu spomenuty vyrok.

Pigie - jsem na tom stejně, za Gabovu DKK, DLK, si prý můžem sami a může si prý nasypat popelnici na hlavu, protože když se podíváte na mnoho věcí, které se za to, co tam není a vy to hojně kupujete pod dojmem, že děláte pro psa maximum, a vyhazujete 10 000,- jen tak vzduchem...a člověk by nevěřil kdyby si nepřeč....

jde o to, že sem byla málo informovaná...a díky problémům mého psa si dneska troufnu říct, že jsem za ty dva roky, co ho mám v tomhle vyspěla na takovou úroveň, jak jsem si nikdy ani nemyslela....

když chci potom poradit...lidi mě říkají, že z těch psů dělám chudáky, že taky něco vydrží, takže mu nemůže ublížit přesmaženej olej do granulý, 5 týdenní štěně co nachodí denně 5 kilomentrů, nedokážou přitom psa zbavit ani blech....no škoda mluvit, musela bych se opět nasrat....neřikám že sem vševěd....ale pokud nejsem schopna dodržet a zajistit psovi alespoň základy...netuším proč si ho lidi kupují

25.3.2008 19:08

sabina napsal(a):
Pigie - jsem na tom stejně, za Gabovu DKK, DLK, si prý můžem sami a může si prý nasypat popelnici na hlavu, protože když se podíváte na mnoho věcí, které se za to, co tam není a vy to hojně kupujete pod dojmem, že děláte pro psa maximum, a vyhazujete 10 000,- jen tak vzduchem...a člověk by nevěřil kdyby si nepřeč....

jde o to, že sem byla málo informovaná...a díky problémům mého psa si dneska troufnu říct, že jsem za ty dva roky, co ho mám v tomhle vyspěla na takovou úroveň, jak jsem si nikdy ani nemyslela....

když chci potom poradit...lidi mě říkají, že z těch psů dělám chudáky, že taky něco vydrží, takže mu nemůže ublížit přesmaženej olej do granulý, 5 týdenní štěně co nachodí denně 5 kilomentrů, nedokážou přitom psa zbavit ani blech....no škoda mluvit, musela bych se opět nasrat....neřikám že sem vševěd....ale pokud nejsem schopna dodržet a zajistit psovi alespoň základy...netuším proč si ho lidi kupují

Vidíš Pigie a máš to!

25.3.2008 19:20

orlynka napsal(a):
Vidíš Pigie a máš to!

já ještě dospávám náročný víkend a jsem z toho celá rozházená, a to zítra ráno do práce...
včera Indy jen co se otevřela branka doma, tak se šel vyválet do bahna a Hagi s ním, tak jako já jsem skočila hned do sprchy a udělala dokonalou očistu, oni si to vybrali trochu jinak...
takže dnes jsou z nich hnědí psi s černou náprsenkou

25.3.2008 19:31

rude napsal(a):
já ještě dospávám náročný víkend a jsem z toho celá rozházená, a to zítra ráno do práce...
včera Indy jen co se otevřela branka doma, tak se šel vyválet do bahna a Hagi s ním, tak jako já jsem skočila hned do sprchy a udělala dokonalou očistu, oni si to vybrali trochu jinak...
takže dnes jsou z nich hnědí psi s černou náprsenkou

a mám krásnou fotku, jen nevím, jestli na ní víc upoutá pes nebo břicho pana Kolátora samozřejmě v dobrém

25.3.2008 19:50

rude napsal(a):
a mám krásnou fotku, jen nevím, jestli na ní víc upoutá pes nebo břicho pana Kolátora samozřejmě v dobrém

..tak ta fotka nemá chybu

25.3.2008 20:18

lucky napsal(a):
..tak ta fotka nemá chybu

to jo, furt mi tak nějak oči tikaj na Indyho a na to břicho a nevím, na co koukat dřív, možná, že ten pupek opravdu odpoutává od hlavní věci a to Indyho

25.3.2008 20:34

rude napsal(a):
to jo, furt mi tak nějak oči tikaj na Indyho a na to břicho a nevím, na co koukat dřív, možná, že ten pupek opravdu odpoutává od hlavní věci a to Indyho

NO jo..to koukám, že ještě vydechnul ..hihi..mě zabije ...ale takovou fotku snad ještě nemá

třída vítězů

25.3.2008 21:06

lucky napsal(a):
Tak pokračování

Hihi, fakt srandovní fotka............Tomáš K. na ní vypadá fakt skvěle.

Já dneska byla s Baffy letos poprvé plavat, byla jako magor, stále dokola skákala pro ty blbé klacky do vody. Ale vážně, byla fakt šikovná, jsem se až divila.
Natočila jsem i nějaké videa, tak můžete kouknout.
http://www.n-joy.cz/video/ baffy-beys-u-vody/FkbYj5JCEkLfknox/ (1 mezera)
http://www.n-joy.cz/video/baffy-beys- letos-poprve-u-vody/2wqigx8xhis1arrr/ (1 mezera)

25.3.2008 23:04

scepancova napsal(a):
Hihi, fakt srandovní fotka............Tomáš K. na ní vypadá fakt skvěle.

Já dneska byla s Baffy letos poprvé plavat, byla jako magor, stále dokola skákala pro ty blbé klacky do vody. Ale vážně, byla fakt šikovná, jsem se až divila.
Natočila jsem i nějaké videa, tak můžete kouknout.
http://www.n-joy.cz/video/ baffy-beys-u-vody/FkbYj5JCEkLfknox/ (1 mezera)
http://www.n-joy.cz/video/baffy-beys- letos-poprve-u-vody/2wqigx8xhis1arrr/ (1 mezera)

No tak na jejího tatíka jsem dneska hodně řvala, aby mi do vody nevlezl. Ještě k tomu ho zajímaly kačenky a tak moc se chtěl jít koupat. Ale já fakt už neměla sílu s ním pak ještě cajdat aby trochu oklepal tu vodu, takže jsem na něj dost musela zařvat, ať se opováží si tlapu namočit...naštěstí je mám v tomhle vychované, že jak vodu milují, tak pokud nechci, nevlezou tam. Ale pořád jsi byla nešťastná, že Lenny ti nenosí aporty z vody...no tak máš co jsi chtěla? Vidíš, že to ty dětičky dědí...i takové blbiny, jako magořinu na vodu.
Ta fotka se ti povedla

26.3.2008 12:11

lucky napsal(a):
No tak na jejího tatíka jsem dneska hodně řvala, aby mi do vody nevlezl. Ještě k tomu ho zajímaly kačenky a tak moc se chtěl jít koupat. Ale já fakt už neměla sílu s ním pak ještě cajdat aby trochu oklepal tu vodu, takže jsem na něj dost musela zařvat, ať se opováží si tlapu namočit...naštěstí je mám v tomhle vychované, že jak vodu milují, tak pokud nechci, nevlezou tam. Ale pořád jsi byla nešťastná, že Lenny ti nenosí aporty z vody...no tak máš co jsi chtěla? Vidíš, že to ty dětičky dědí...i takové blbiny, jako magořinu na vodu.
Ta fotka se ti povedla

tak vás zdravím z postele. Dneska už mi je o trochu lépe, takže přidávám Petře pár skvělých fotek, které nafotil Tomáš.

26.3.2008 12:12

matilda napsal(a):
tak vás zdravím z postele. Dneska už mi je o trochu lépe, takže přidávám Petře pár skvělých fotek, které nafotil Tomáš.

26.3.2008 12:21

matilda napsal(a):

A tady Maťa dostala od Toma stolek na úpravu. Velmi rychle pochopila, na co je a nechtěla na něj chodit. Tomáš jí proto zatarazil postel a mohla jen přes stolek. ještě na konec stolku dal pamlsek. Ovšem Maťa se tak zabejčila, že ani pro pro pamlsek si nešla

26.3.2008 12:22

matilda napsal(a):
A tady Maťa dostala od Toma stolek na úpravu. Velmi rychle pochopila, na co je a nechtěla na něj chodit. Tomáš jí proto zatarazil postel a mohla jen přes stolek. ještě na konec stolku dal pamlsek. Ovšem Maťa se tak zabejčila, že ani pro pro pamlsek si nešla

A konečnáááá. Maťa načesaná

26.3.2008 14:29

matilda napsal(a):
A konečnáááá. Maťa načesaná

To s tím stolkem je fakt dobré. Jsem se zasmála.
Já byla dneska na pile napytlovat hobliny a po delší době vyjela se psy s vozíkem. Cesta byla suchá celkem, tak jsem nebyla ohozená jako prase. Ono jak je takové hnusné počasí, tak se moc jezdit ani nedá. Jak jim odlítává bláto a voda od zadních...nic příjemného. Ale kluci se řádně proběhli, vzali jsme to na pilu okruhem, aby se protáhli a taky jsem jim dnes zamotala makovice. Vyměnila jsem je. Protože Fabby mi dělal problémy. Darés byl zapřáhnut na pravé straně a Fabby nalevo a míval úseky, kdy mi děsně táhnul doprostřed cesty a bral samozřejmě s sebou Darése. Takže jsem je dneska přehodila. Fabín byl trochu v šoku, ale Darés ho držel pěkně rovně u pravého okraje a měl po prdeli

28.3.2008 09:05

lucky napsal(a):
Tak pokračování

No to snad né! Našla jsem nás na druhé straně . Nechrápejte!

Včera tady byla Katka s Baffynkou. S Fabbym se tak umlátili na dvoře. Nic si nedarují, jsou čerti oba dva. Darés jen poskakoval kolem a štěkal na ně a štípal je do zadku.
Šly jsme pak jen s Katkou a Baffy do řeky ji vykoupat, hezky si zaplavala. Taky si mákla, protože u nás je dost proud, takže po chvíli jak lezla z vody funěla. Psy jsem nechala doma, protože byli dopoledne na skoro dvouhodinové procházce v kopcích se mnou a s Usou na volno. Všichni tam krásně běhali, byli úžasní. Drží se mě všichni tři jako klíšťata. Kluci si i poběhají a stopují, ale Usa, ta je jak lepidlo. Pak jsem je i točila na mobil, ale pořád jsem musela chodit tam a zpátky, aby se hnuli, protože jinak jsou u mě zapíchnutí a Usa jí a kluci čučí. No, takže jsem cestou domů Usu nechala ve výběhu u kamaráda poníka a psi byli jako prasata, tak jsem je ještě vyprala v potoce a doma foukla z nich tu vodu. Takže ani vykoupaní byli a nechtěla jsem je znovu močit. Takže Baffynka šla plavat sama. Ale aspoň si zaplavala.
No a my pak byli u nás na kafe a ti tři venku na dvoře řádili jako blázni. Fabby s Baffynkou už pak sotva stáli na nohou...praštění psi

28.3.2008 10:42

lucky napsal(a):
No to snad né! Našla jsem nás na druhé straně . Nechrápejte!

Včera tady byla Katka s Baffynkou. S Fabbym se tak umlátili na dvoře. Nic si nedarují, jsou čerti oba dva. Darés jen poskakoval kolem a štěkal na ně a štípal je do zadku.
Šly jsme pak jen s Katkou a Baffy do řeky ji vykoupat, hezky si zaplavala. Taky si mákla, protože u nás je dost proud, takže po chvíli jak lezla z vody funěla. Psy jsem nechala doma, protože byli dopoledne na skoro dvouhodinové procházce v kopcích se mnou a s Usou na volno. Všichni tam krásně běhali, byli úžasní. Drží se mě všichni tři jako klíšťata. Kluci si i poběhají a stopují, ale Usa, ta je jak lepidlo. Pak jsem je i točila na mobil, ale pořád jsem musela chodit tam a zpátky, aby se hnuli, protože jinak jsou u mě zapíchnutí a Usa jí a kluci čučí. No, takže jsem cestou domů Usu nechala ve výběhu u kamaráda poníka a psi byli jako prasata, tak jsem je ještě vyprala v potoce a doma foukla z nich tu vodu. Takže ani vykoupaní byli a nechtěla jsem je znovu močit. Takže Baffynka šla plavat sama. Ale aspoň si zaplavala.
No a my pak byli u nás na kafe a ti tři venku na dvoře řádili jako blázni. Fabby s Baffynkou už pak sotva stáli na nohou...praštění psi

ty naši retardi se taky pořád válcujou v tom bahně na zahradě
pojedete někdo do brna na mezinárodku v červnu?

28.3.2008 12:31

rude napsal(a):

NO, my určitě. Jezdíme tam roky. Doufám teda, že pojedeme jen s Fabbym, Darésovi to dlouhé cestování a horko nedělá dobře. On je v autě upečený a neodpočine si a pak prostě odmítá běhat v kruhu. Ta klubovka nyní na té trávě a v chladnu mu vyhovuje víc.

28.3.2008 12:32

rude napsal(a):

tak jsem přišla z procházky, mám pár foteček Indiána

28.3.2008 12:34

rude napsal(a):
tak jsem přišla z procházky, mám pár foteček Indiána

kousek od nás je atková louka, takjsem ho tam pustila a noroval tam a honil myši
koukal na to jak péro, s hlavou nakřivo a nechápajícím výrazem

28.3.2008 12:36

rude napsal(a):
kousek od nás je atková louka, takjsem ho tam pustila a noroval tam a honil myši
koukal na to jak péro, s hlavou nakřivo a nechápajícím výrazem

28.3.2008 12:38

rude napsal(a):

to je asi ten správný výraz, který měl

28.3.2008 15:42

rude napsal(a):
to je asi ten správný výraz, který měl

dnes mi domů přišel poštou Hugo
z Fundláčku mi poslali přáníčko a na něm černočerný Hugouš, moc krásná fotka, jako vždy pigie...hned jsem si to vystavila.

jinak vyplňuju přihlášku na krajskou sem do hradce, prý pojedou i Pumpovi s holkama, tak nás tam snad za fundláky bude víc už se těším, konečně nemusím na výstavu vstávat ve 4, jako na Olomouc a Prahu
vstanu si na půl 7., přetáhnu ho a o půl 8 budu u příjemky
a možná vytáhnu i naše, kamarádka taky přislíbila účast jako fanynka, tak jen doufám, že bude hezké počasí
a rozhodčí má být myslím Adlt, což je fajn.

28.3.2008 18:13

rude napsal(a):
dnes mi domů přišel poštou Hugo
z Fundláčku mi poslali přáníčko a na něm černočerný Hugouš, moc krásná fotka, jako vždy pigie...hned jsem si to vystavila.

jinak vyplňuju přihlášku na krajskou sem do hradce, prý pojedou i Pumpovi s holkama, tak nás tam snad za fundláky bude víc už se těším, konečně nemusím na výstavu vstávat ve 4, jako na Olomouc a Prahu
vstanu si na půl 7., přetáhnu ho a o půl 8 budu u příjemky
a možná vytáhnu i naše, kamarádka taky přislíbila účast jako fanynka, tak jen doufám, že bude hezké počasí
a rozhodčí má být myslím Adlt, což je fajn.

No tak do Hradce nepojedeme, že. My jedeme nyní do Ostravy a měli jsme jet do Katowic a táta je pořád bombardoval maily, jestli teda jo nebo co, jestli přihlášky mají..nikdo se neozýval a včera napsali, že přihlášku nemají, takže nejedeme. Přitom kdyby se alespoň ozvali, že jim nic nedošlo, by se to poslalo znovu..né, oni na poslední chvíli napíšou, že nic..... Takže tam nejedem.
jo..nestihli jsme vyfotit Fabínka ¨se svým prvním pohárem CACIB a medailemi, tak dneska konečně bylo trochu počasí, takže jsme ještě vytáhli foťák

28.3.2008 18:15

lucky napsal(a):
No tak do Hradce nepojedeme, že. My jedeme nyní do Ostravy a měli jsme jet do Katowic a táta je pořád bombardoval maily, jestli teda jo nebo co, jestli přihlášky mají..nikdo se neozýval a včera napsali, že přihlášku nemají, takže nejedeme. Přitom kdyby se alespoň ozvali, že jim nic nedošlo, by se to poslalo znovu..né, oni na poslední chvíli napíšou, že nic..... Takže tam nejedem.
jo..nestihli jsme vyfotit Fabínka ¨se svým prvním pohárem CACIB a medailemi, tak dneska konečně bylo trochu počasí, takže jsme ještě vytáhli foťák

29.3.2008 05:51

lucky napsal(a):
Tak pokračování

Tak a toto je nasa Ajka

29.3.2008 05:53

lucky napsal(a):
Tak pokračování

Hugovi skontrolovala aj jazyk. Najprv sa ho strasne zlakla. Vysiel spoza rohu, co ona necakala a zacala jacat, akoby ju trhal. Stanova mama to nevidela, tak uz ju "videla" krvavu Ja som to tiez nevidela, ale "videla" som vystraseneho psa A potom uz za nim lietala ako sarkan. Aj po nom poskakala, co sa mu teda nelubilo

29.3.2008 05:54

lucky napsal(a):
Tak pokračování

Okamizite mu samozrejme zacala trhat chvost

29.3.2008 11:48

pigie napsal(a):
Okamizite mu samozrejme zacala trhat chvost

Je sranda, jak má Hugo malou na háku. Ten ocas má krásný.
My byli zrovna s tátou u řeky se projít a psi si pořádně zaplavali. Darés se zase potápěl jako blázen pro kameny, někdy nešel v hloubce vůbec vidět, prostě pes zmizel Hezky si mákli proti proudu, takže jsou úplně kaput. Doma jsem z nich vyfoukla vodu, takže jsou jen navlhlí a měli takový hlad, že jsem každému sypla jeden vzorek granulí, co jsme dostali na klubovce ...my ty vzorky vždycky postupně zlikvidujeme.

Už nám tady bohužel leje. Takže jsme to koupání stihli tak tak....mě to štve. Jsem chtěla s Usinkou na vyjížďku.... :-(

29.3.2008 12:14

lucky napsal(a):
Je sranda, jak má Hugo malou na háku. Ten ocas má krásný.
My byli zrovna s tátou u řeky se projít a psi si pořádně zaplavali. Darés se zase potápěl jako blázen pro kameny, někdy nešel v hloubce vůbec vidět, prostě pes zmizel Hezky si mákli proti proudu, takže jsou úplně kaput. Doma jsem z nich vyfoukla vodu, takže jsou jen navlhlí a měli takový hlad, že jsem každému sypla jeden vzorek granulí, co jsme dostali na klubovce ...my ty vzorky vždycky postupně zlikvidujeme.

Už nám tady bohužel leje. Takže jsme to koupání stihli tak tak....mě to štve. Jsem chtěla s Usinkou na vyjížďku.... :-(

pigie: jak to myslíš, že tohle je vaše Ajka?
něco mi uniklo?? nebo to je pejsek rodičů?

29.3.2008 12:25

rude napsal(a):
pigie: jak to myslíš, že tohle je vaše Ajka?
něco mi uniklo?? nebo to je pejsek rodičů?

Já chcu taky poštou Hugaaa Peti, bys to mohla vyfotit, jak to vypadá
Pigie, je rozkošná, je to jezevčík? A nevím co ty štěňata blbnou naši malou taky strašně zajímá Jessin ocas. Chudák jji ho vždycky rve a Jess taková flegma, jen vrčí Holky, jak dlouho trvala adaptace nového člena smečky? U Jess jsem zaznamenala, byli tak dva dny kdy si s malou hrála, za což jsem byla opravdu ráda, ale tím to haslo a už zase nic Což mě mrzí... Místo aby byla ráda, že má někoho na hraní, se více těší z cizích psů, když potkáme na procházce Škaredka jedna nevděčná...
A tu je jedna důkazová fotka, chce ten ocaaas! Ale u ní to je pochopitelné, jelikož vona žádnej nemá

29.3.2008 12:50

orlynka napsal(a):
Já chcu taky poštou Hugaaa Peti, bys to mohla vyfotit, jak to vypadá
Pigie, je rozkošná, je to jezevčík? A nevím co ty štěňata blbnou naši malou taky strašně zajímá Jessin ocas. Chudák jji ho vždycky rve a Jess taková flegma, jen vrčí Holky, jak dlouho trvala adaptace nového člena smečky? U Jess jsem zaznamenala, byli tak dva dny kdy si s malou hrála, za což jsem byla opravdu ráda, ale tím to haslo a už zase nic Což mě mrzí... Místo aby byla ráda, že má někoho na hraní, se více těší z cizích psů, když potkáme na procházce Škaredka jedna nevděčná...
A tu je jedna důkazová fotka, chce ten ocaaas! Ale u ní to je pochopitelné, jelikož vona žádnej nemá

No malý hajzlík Darés oškubal Cliffečkovi celý ocas. Cliff míval vždycky nádherný bobří ocas, i jako dědulka ho měl hezký, do doby, než přišel Darés. Fabby naštěstí Darésovi neoškubal ocas, zase mu oškubal hřívu. A Fabby si rve vlastní ocas...i v jeho dvou letech ho nějak stále baví si ho honit ..když nemá co by mi donesl ukázat, tak si začne honit ocas a donese mi svůj ocas ukázat...no pako.
JInak pokud vím, Lenny si s Baffy taky moc nehraje. Naši kluci si třeba dost hrají a věčně se mordují někde kolem baráku. Ale jsou psi, třeba kteří tak hraví nejsou. Třeba Andy si hrát neuměl. Cliff si moc chtěl hrát, ale musel s cizími psy, Andy si hrát neuměl a nechtěl.
Tihle dva si naštěstí fakt vyhrají. MOrdují se na dvoře pořád a jak jsou na zahradě, tak pořádají řecko-římský zápas

Možná že si Jess s ní bude hrát, až bude větší. Zatím je pro ni moc malá.

29.3.2008 12:56

lucky napsal(a):
No malý hajzlík Darés oškubal Cliffečkovi celý ocas. Cliff míval vždycky nádherný bobří ocas, i jako dědulka ho měl hezký, do doby, než přišel Darés. Fabby naštěstí Darésovi neoškubal ocas, zase mu oškubal hřívu. A Fabby si rve vlastní ocas...i v jeho dvou letech ho nějak stále baví si ho honit ..když nemá co by mi donesl ukázat, tak si začne honit ocas a donese mi svůj ocas ukázat...no pako.
JInak pokud vím, Lenny si s Baffy taky moc nehraje. Naši kluci si třeba dost hrají a věčně se mordují někde kolem baráku. Ale jsou psi, třeba kteří tak hraví nejsou. Třeba Andy si hrát neuměl. Cliff si moc chtěl hrát, ale musel s cizími psy, Andy si hrát neuměl a nechtěl.
Tihle dva si naštěstí fakt vyhrají. MOrdují se na dvoře pořád a jak jsou na zahradě, tak pořádají řecko-římský zápas

Možná že si Jess s ní bude hrát, až bude větší. Zatím je pro ni moc malá.

Naši si hrají teda taky pořád, až možná víc než je zdrávo
dej jí čas.
tak tady más tu fotečku, ale není moc kvalitní, ona je potažená folií a leskne se.
jooo, to musíš jezdit na akce
udělali mi tím radost, je to milý

29.3.2008 13:04

rude napsal(a):
Naši si hrají teda taky pořád, až možná víc než je zdrávo
dej jí čas.
tak tady más tu fotečku, ale není moc kvalitní, ona je potažená folií a leskne se.
jooo, to musíš jezdit na akce
udělali mi tím radost, je to milý

To je hezké
No jo, naši si taky pořád hrají. Jsou úplně praštění, pořád spolu zápasí, přetahují se o botičky, o klacky a kde co. Řádí několikrtá denně. Je to dobré, že si sami vyhrají a trénuji kondičku zápasením..jsou jako gladiátoři.
Ale momentálně chrní jako zabití

29.3.2008 13:11

lucky napsal(a):
To je hezké
No jo, naši si taky pořád hrají. Jsou úplně praštění, pořád spolu zápasí, přetahují se o botičky, o klacky a kde co. Řádí několikrtá denně. Je to dobré, že si sami vyhrají a trénuji kondičku zápasením..jsou jako gladiátoři.
Ale momentálně chrní jako zabití

no u nás to momentálně vypadá takto, i když je to fotka ze včerejška, pořád vysedávají na schodek aby měli přehled

29.3.2008 13:19

rude napsal(a):
no u nás to momentálně vypadá takto, i když je to fotka ze včerejška, pořád vysedávají na schodek aby měli přehled

No jo, naši kluci taky vždycky zalehnou schody. Který lehne dřív, ten tam je. Teda většinou tak trůní Darés, ten tady přece jen pořád šéfuje, Fabby si netroufne. Ale když tam lehne, tak Darésovi je to fuk. Ale je zajímavé, jak to mezi nimi je stále tak, že Fabby je prostě mimino a Darés je ten důležitý. Třeba Darés věčně leze Fabbymu na záda a ukazuje mu, že on je šéf. Fabín si to moc nedovolí. Snaží se, když je Darés zaneprázdněn..třeba že řve jak vidí obojky, tak má hned Fabbyho na zádech, ale jinak si to Fabby moc nedovolí. Je to s nimi sranda. Třeba Andy absolutně nesnesl aby mu pes vlezl na záda. Ale tihle se stejně pořád válcují. Jo, sranda byla, jak Baffy sejmula Fabbyho. POstavili se na zadní a Baffy chvatem karate sejmula Fabína, až prásknul o dlažbu....prostě magoři všichni. Baffy tady být týden, tak bude odcházet vyčerpaná po břichu Ale měla by kondičku

29.3.2008 13:21

lucky napsal(a):
No jo, naši kluci taky vždycky zalehnou schody. Který lehne dřív, ten tam je. Teda většinou tak trůní Darés, ten tady přece jen pořád šéfuje, Fabby si netroufne. Ale když tam lehne, tak Darésovi je to fuk. Ale je zajímavé, jak to mezi nimi je stále tak, že Fabby je prostě mimino a Darés je ten důležitý. Třeba Darés věčně leze Fabbymu na záda a ukazuje mu, že on je šéf. Fabín si to moc nedovolí. Snaží se, když je Darés zaneprázdněn..třeba že řve jak vidí obojky, tak má hned Fabbyho na zádech, ale jinak si to Fabby moc nedovolí. Je to s nimi sranda. Třeba Andy absolutně nesnesl aby mu pes vlezl na záda. Ale tihle se stejně pořád válcují. Jo, sranda byla, jak Baffy sejmula Fabbyho. POstavili se na zadní a Baffy chvatem karate sejmula Fabína, až prásknul o dlažbu....prostě magoři všichni. Baffy tady být týden, tak bude odcházet vyčerpaná po břichu Ale měla by kondičku

Jéé, to je pěkné přáníčko, já chci takyyy
Tak snad až se trošku mimino umoudří, tak Jessie si ji bude považovat jinak, uvidíme.

29.3.2008 13:23

lucky napsal(a):

Koukám ještě, jak máte krásnou bílou zeď...hihi, to dlouho nebude asi

hádejte kdo je to

29.3.2008 14:00

lucky napsal(a):
Koukám ještě, jak máte krásnou bílou zeď...hihi, to dlouho nebude asi

hádejte kdo je to

však už bílá není, má hodně hrubou strukturu, takže pár fleků jsem odrhnula smirglem,aby to máma nenašla, ona ta fasáda je nová, z léta, a už je pěkně zaprasená.
a je lehce meruňková, jen to není znát na foce.
teď jsem něco zkoušela, tak vám ukážu výsledek

,, hej, natrhal jsem ti kytííí ,,

29.3.2008 14:03

rude napsal(a):
však už bílá není, má hodně hrubou strukturu, takže pár fleků jsem odrhnula smirglem,aby to máma nenašla, ona ta fasáda je nová, z léta, a už je pěkně zaprasená.
a je lehce meruňková, jen to není znát na foce.
teď jsem něco zkoušela, tak vám ukážu výsledek

,, hej, natrhal jsem ti kytííí ,,

29.3.2008 14:05

rude napsal(a):

no neni k zulíbání...??

29.3.2008 14:15

rude napsal(a):
no neni k zulíbání...??

No ten je sladký! Rozkošný To kytííí

jinak to skákací nahoře byl Darések v devíti měsících

tady ještě dvě fotešky

bafy

29.3.2008 14:15

lucky napsal(a):
No ten je sladký! Rozkošný To kytííí

jinak to skákací nahoře byl Darések v devíti měsících

tady ještě dvě fotešky

bafy

baf

29.3.2008 14:25

lucky napsal(a):
baf

čoeče a já myslela, že to je Cliffeček

29.3.2008 20:11

rude napsal(a):
čoeče a já myslela, že to je Cliffeček

Jéé, to je krásná ta fotečka s kytkama Povedla se super!
My dneska byli s Jessie a Garcy na prochajdě a domluvili jsme se ještě s bráchu má welšpringršpaněla, tak jsme udělali seznamku, no některé fotky se mi fakt povedli Malá přišla dom úplně vyřízená, lehla si a chrápala asi dvě hoďky v kuse, což je ohromný úspěch

29.3.2008 20:12

orlynka napsal(a):
Jéé, to je krásná ta fotečka s kytkama Povedla se super!
My dneska byli s Jessie a Garcy na prochajdě a domluvili jsme se ještě s bráchu má welšpringršpaněla, tak jsme udělali seznamku, no některé fotky se mi fakt povedli Malá přišla dom úplně vyřízená, lehla si a chrápala asi dvě hoďky v kuse, což je ohromný úspěch

Malá karatistka

29.3.2008 20:13

orlynka napsal(a):
Malá karatistka

A poslední, zbytek se objeví každou chvíli na webu

29.3.2008 20:26

orlynka napsal(a):
A poslední, zbytek se objeví každou chvíli na webu

Ahojte vsetci,
tu je nejako mrtvo tusim .
Boze ta malaaa je uplne uzastnaaa, ja zavidddiim aj jaaa chcem

29.3.2008 20:52

1katka1 napsal(a):
Ahojte vsetci,
tu je nejako mrtvo tusim .
Boze ta malaaa je uplne uzastnaaa, ja zavidddiim aj jaaa chcem

Malá Garcynka je úžasná. Fakt, štěnda jsou vždycky k sežrání

Jinak ne ne, to byl Darés.

Tady je Cliffeček ....tady v devíti letech ..skáše 1,5 plot ...2m seskok ...mám to i na videu. Skákal to na povel. Byl skvělý. Pořád na něj myslím, je to moje zlatíčko milované navždy

29.3.2008 20:53

lucky napsal(a):
Malá Garcynka je úžasná. Fakt, štěnda jsou vždycky k sežrání

Jinak ne ne, to byl Darés.

Tady je Cliffeček ....tady v devíti letech ..skáše 1,5 plot ...2m seskok ...mám to i na videu. Skákal to na povel. Byl skvělý. Pořád na něj myslím, je to moje zlatíčko milované navždy

tady Cliffeček v deseti letech .... skákal jako gumídek celý život

29.3.2008 20:55

lucky napsal(a):
tady Cliffeček v deseti letech .... skákal jako gumídek celý život

no a kolečko byla oblíbená překážka

29.3.2008 21:32

lucky napsal(a):
no a kolečko byla oblíbená překážka

právě proto mě to zmátlo, že on byl hodně skákací

29.3.2008 22:18

rude napsal(a):
právě proto mě to zmátlo, že on byl hodně skákací

JJ, Cliffeček byl hooodně skákací, ale Darés je taky hodně skákací a lítací a potápěcí...no prostě magor na práci. V mnoha věcech mi Cliffa dost připomíná. Rychlý umí být taky pořádně, skáče taky slušně, nebaví ho to tak jako Cliffa, ale dost přeskočí a je šikovný a je taky takový aktivní pes. Nemám moc ráda lenochy a povaleče. Tenhle typ psů mi víc vyhovuje. I Fabby je hodně zatím stále aktivní, možná i proto, že je s Darésem, ale jeho brácha je taky aktivec, takže to bude prostě vrozený temperament. Fakt je, že pak se s těmi psy dá dělat cokoliv a do všeho jsou hr.

Katka se nám ani dneska nepochlubila co bylo na cvičáku s Baffy

jinak ten portrét u zdi je hezký

Tady Cliffeček na skalách

30.3.2008 15:50

lucky napsal(a):
Tak pokračování

Krásné fotky, Cliffeček je tam moc krásný a jak nádherně skákal.
Někoho mi to připomíná.
Si představte, že včera na cvičáku si šla Baffy sama od sebe jen tak skočit metrovku, vzala to rovnou tam a zpět, aniž by se jí dotkla. Já fakt nevím kde na to přišla, asi to odkoukala od těch ostatních psů co tam skákali. Tak si asi řekla, že když můžou oni, tak proč né ona? Se mě ani nezeptala a šla. Jsem koukala na ní jako puk.

Dneska jsem jí vzala k vodě.......krásně si zaplavala a zaaportovala, vytahovala klacky s vody, co jsem jí tam házela.

Lenny jsem sebou nebrala, ona stejně nechce plavat a Baffy tím kazí, navíc má zase problémy s kůži, tak by chuděrka do vody stejně nesměla.
Udělala jsem pár foteček, tak něco sem dám.

30.3.2008 15:51

scepancova napsal(a):
Krásné fotky, Cliffeček je tam moc krásný a jak nádherně skákal.
Někoho mi to připomíná.
Si představte, že včera na cvičáku si šla Baffy sama od sebe jen tak skočit metrovku, vzala to rovnou tam a zpět, aniž by se jí dotkla. Já fakt nevím kde na to přišla, asi to odkoukala od těch ostatních psů co tam skákali. Tak si asi řekla, že když můžou oni, tak proč né ona? Se mě ani nezeptala a šla. Jsem koukala na ní jako puk.

Dneska jsem jí vzala k vodě.......krásně si zaplavala a zaaportovala, vytahovala klacky s vody, co jsem jí tam házela.

Lenny jsem sebou nebrala, ona stejně nechce plavat a Baffy tím kazí, navíc má zase problémy s kůži, tak by chuděrka do vody stejně nesměla.
Udělala jsem pár foteček, tak něco sem dám.

30.3.2008 15:53

scepancova napsal(a):

A tady ještě z domů, když jsme přijely.

30.3.2008 15:53

scepancova napsal(a):
A tady ještě z domů, když jsme přijely.

30.3.2008 15:55

scepancova napsal(a):
a poslední

ještě jednu musím dát, ta se mi moc líbí a už vážně končím

30.3.2008 19:26

scepancova napsal(a):
ještě jednu musím dát, ta se mi moc líbí a už vážně končím

jů, tak to bylo jako dnes u nás, Indy sám poprvé plaval a ne málo!
tady Hagi

30.3.2008 19:28

rude napsal(a):
jů, tak to bylo jako dnes u nás, Indy sám poprvé plaval a ne málo!
tady Hagi

jenže Hagi to přitáhl ke břehu a Indy si na něj vychcaně počkal a sebral mu to

30.3.2008 19:29

rude napsal(a):
jenže Hagi to přitáhl ke břehu a Indy si na něj vychcaně počkal a sebral mu to

nakonec se uráčil a pak plaval jako blázen

30.3.2008 19:32

rude napsal(a):
nakonec se uráčil a pak plaval jako blázen

a tady dva vodníci

Přidejte reakci

Přidat smajlík