Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.3.2008 09:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Necháváte psa jednou týdně jeden den absolutně bez žrádla. Nedávno se o to bavili na Nově a četla jsem i o tom, že je to pro psa dobré. Samozřejmě i pro lidi, ale já to teda nevydržím.

Jaký jsou vaše zkušenosti? Katka

26.3.2008 09:38

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Necháváte psa jednou týdně jeden den absolutně bez žrádla. Nedávno se o to bavili na Nově a četla jsem i o tom, že je to pro psa dobré. Samozřejmě i pro lidi, ale já to teda nevydržím.

No já teda čubince hladovku nedávám... nedokážu si představit co by mi z ní zbylo... možná až bude trošku vykrmenější tak klidně jo, ale zatim se jí snažim krmit furt... aby nevypadala jak závodní chrt

26.3.2008 10:30

efka napsal(a):
No já teda čubince hladovku nedávám... nedokážu si představit co by mi z ní zbylo... možná až bude trošku vykrmenější tak klidně jo, ale zatim se jí snažim krmit furt... aby nevypadala jak závodní chrt

Mám tříletého velkého psa a hladovku nedávám, nevím proč, když je výborné kondici .

26.3.2008 11:10

hankaapes napsal(a):
Mám tříletého velkého psa a hladovku nedávám, nevím proč, když je výborné kondici .

taky jsem to hodněkrát slyšela, že je to pro psa dobré..je to možný, ale netuším v čem.

Můj pes si udržuje váhu sám, a denní dávku taky...prostě přestane žrát, nebo si jeden den vezme prostě jen ráno a zbytek nechce....máme s mámou potuchy, že je to chodící úchyl

26.3.2008 14:31

sabina napsal(a):
taky jsem to hodněkrát slyšela, že je to pro psa dobré..je to možný, ale netuším v čem.

Můj pes si udržuje váhu sám, a denní dávku taky...prostě přestane žrát, nebo si jeden den vezme prostě jen ráno a zbytek nechce....máme s mámou potuchy, že je to chodící úchyl

Ani já nedávám jednodenní hladovku. Dostává 2x denně doporučenou dávku, někdy ji sní celou, jindy má granulky z rána na večer...

26.3.2008 15:06

My hladovku dáváme před závodama. No hladovku...né že by nedostali vůbec, ale dostanou třeba jen poloviční dávku. Jinak náš kerňas si ordinuje hladovku sám, je to divné, ale je to tak.. Asi mu to tak vyhovuje

26.3.2008 20:21

verug napsal(a):
My hladovku dáváme před závodama. No hladovku...né že by nedostali vůbec, ale dostanou třeba jen poloviční dávku. Jinak náš kerňas si ordinuje hladovku sám, je to divné, ale je to tak.. Asi mu to tak vyhovuje

Štěndům hladovku vůbec ne, dospělákům taky nedávám. Jen "obtloustlejší " fence dám menší porci, jinak by mi to neodpustila. Všichni si regulují sami, jednou žerou jak najatí, další dva tři dny jedí méně, asi sami vědí, co je pro ne nejlepší.Znám případy, kdy dodržovali pejsci povinně jednodenní hladovku a druhý den sežrali co viděli i neviděli

28.3.2008 08:31

Já hladovku dávám, vždy jeden den v týdnu (pondělí). Je pravda, že ji mají jen psi venku (dospělí psi). U toho psa co mám v bytě bych to nevydržela. Většinou před tím dostanou vařenou stravu, kterou dělá děda a je ji tak 2x více než potřebují. Takže vlasně druhý den je takový čistící. Jinak jsou v pořádku, v kondici, průjem ani jiné problémy nemají, ale to nemá ani ten pes bez hladovky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík