e l i s
napsal(a):
Trápí mě jedna věc mám 8 měsíčního amstafa, na pejsky supr. Chtěla bych ještě jednoho hafíka ale nevim jestli je to moudré atd., nebo mám počkat do tří let?? prosím poraďte
Radím počkat do tří let. V 8měsících je to ještě "nevycválanej prcek". Nehledě na to, že amstafíci dospívají ve věku cca 2-3 let věku. Já bych určitě nic neuspěchávala.
e l i s
napsal(a):
Trápí mě jedna věc mám 8 měsíčního amstafa, na pejsky supr. Chtěla bych ještě jednoho hafíka ale nevim jestli je to moudré atd., nebo mám počkat do tří let?? prosím poraďte
Já bych neváhala:)
dafula
napsal(a):
:)
Děkuji je to pro mně strašné dilema, jestli mám počkat do těch tří let až my psychicky vyspěje a nebo teď a doufat že to bude za dva roky fajn. Nechci se dočkat toho kdyby se vyskytl problém myslim mezi nimi, že bych se musela jednoho vzdát. Ještě se chci zeptat jaký pejsek bude nejvhodnější. Jestli nějaký kříženec, nebo bull, útulkáček, a nebo něco úplně jiného??? Děkuji všem
e l i s
napsal(a):
Děkuji je to pro mně strašné dilema, jestli mám počkat do těch tří let až my psychicky vyspěje a nebo teď a doufat že to bude za dva roky fajn. Nechci se dočkat toho kdyby se vyskytl problém myslim mezi nimi, že bych se musela jednoho vzdát. Ještě se chci zeptat jaký pejsek bude nejvhodnější. Jestli nějaký kříženec, nebo bull, útulkáček, a nebo něco úplně jiného??? Děkuji všem
já bych urcite pockala.Mam Catahoulu a opravdu v dospivani se povaha pejska muze obratit o 360 stupnu.
e l i s
napsal(a):
Taky radim pockat, bude to vyhodnejsi i pro vas - neni nic jednoducheho vychovavat dva pubertaky najednou. Treba ten vas pejsek bude zrovna v pohode, ale treba taky ne a mohl by z toho byt pekny prusvih. Urcite je lepsi porizovat druheho psa az kdyz je ten prvni vychovany a se zakladnim vycvikem a clovek se muze soustredit na pripadne problemy toho druheho.
e l i s
napsal(a):
Pokud si opravdu chcete být jistá se svojí volbou.Doporučuji zavolat chovateli stafordů a ten vám určitě poradí:).Já mám svoji piťačku od zkušeného chovatele a když mám nějaký problém vždy můžu zavolat a to je super......Mít víc prostoru určitě bych si ještě jednu pitku pořídila.Ale mít dva psy to je dvojnásobná práce a je potřeba mít i vic času na ně:).Jinak s jorkem se snáší velice dobře a jestli je někdo protivný,tak je to práve jork:).
dafula
napsal(a):
Pokud si opravdu chcete být jistá se svojí volbou.Doporučuji zavolat chovateli stafordů a ten vám určitě poradí:).Já mám svoji piťačku od zkušeného chovatele a když mám nějaký problém vždy můžu zavolat a to je super......Mít víc prostoru určitě bych si ještě jednu pitku pořídila.Ale mít dva psy to je dvojnásobná práce a je potřeba mít i vic času na ně:).Jinak s jorkem se snáší velice dobře a jestli je někdo protivný,tak je to práve jork:).
mama tri stafbuliky kazdej je po roce a jsme v pohode
e l i s
napsal(a):
i kdyby vám tady napsalo svou odpověď 500 lidí, váš případ bude jedinečný. Jak se psi snesou se nedá říct předem, můžete to jenom tušit z toho, jak se váš pes chová k ostatním psům. Vy zatím psa nemáte, máte štěně, tak to nemůžete ani tušit. Jediné, co se dá říct je tohle: amstaf se snáší s ostatnímu psy hůř, než jiná plemena.
Nechápu to. Pořídíte si psího individualistu a hned za 8 měsíců přemýšlíte o smečce.