Cvičák v Olomouci a okoli

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2008 09:28

Dobrý den, chtěly bych se zeptat, jestli nemáte tip na dobrý cvičák v Olomouci případně třeba i v Přerově, Prostějově, prostě cca v okruhu 30 km od Olomouce. Máme půlročního výmara a protože jsme začátečníci, potřebovali bysme v hodně věcech poradit. Nebo třeba i pokud by jste znali nějakého cvičitele, co dává soukromé hodiny.
Děkuji za odpovědi Lenka

30.3.2008 20:31

brix napsal(a):
Dobrý den, chtěly bych se zeptat, jestli nemáte tip na dobrý cvičák v Olomouci případně třeba i v Přerově, Prostějově, prostě cca v okruhu 30 km od Olomouce. Máme půlročního výmara a protože jsme začátečníci, potřebovali bysme v hodně věcech poradit. Nebo třeba i pokud by jste znali nějakého cvičitele, co dává soukromé hodiny.
Děkuji za odpovědi Lenka

http://www.kkprerov.cz

30.3.2008 21:35

gitule napsal(a):
http://www.kkprerov.cz

Dekuji za odkaz, mate s timhle cvicakem nejake zkusenosti?
L

31.3.2008 09:57

brix napsal(a):
Dekuji za odkaz, mate s timhle cvicakem nejake zkusenosti?
L

Nevím, jak dalece mohu být objektivní, jsem členem KK Přerov více než 10 let. Ale základem je u nás sportovní výcvik, dále pak agility. Pár lidí cvičí záchranařinu, dělají canisterapii. Klidně přijeďte na "nezávaznou" návštěvu

31.3.2008 13:56

gitule napsal(a):
Nevím, jak dalece mohu být objektivní, jsem členem KK Přerov více než 10 let. Ale základem je u nás sportovní výcvik, dále pak agility. Pár lidí cvičí záchranařinu, dělají canisterapii. Klidně přijeďte na "nezávaznou" návštěvu

Dekuji za info, takze pripadne v sobotu v osm bysme mohli prijit i bez ohlaseni?
L

31.3.2008 21:38

brix napsal(a):
Dekuji za info, takze pripadne v sobotu v osm bysme mohli prijit i bez ohlaseni?
L

Jj, dojeďte klidně tuto sobotu i bez ohlášení

2.4.2008 14:05

gitule napsal(a):
Jj, dojeďte klidně tuto sobotu i bez ohlášení

Já taky doporučuju cvičák v Přerově-Předmostí

1.3.2013 09:31
vvikki

XXX.XXX.126.62

Prosím kdo chodíte na KK Přerov, jak to funguje když člověk zaplatí členský poplatek a stane se členem. Jaké pak jsou ceny hodin?agility? Jak často se chodí, dá se i v týdnu?

3.3.2013 15:52
eluschi

XXX.XXX.33.6

Dobrý den a nevíte někdo náhodou jak je na tom cvičák v hranicích ?? Od kdy do kdy a jaký den a jaké jsou poplatky?? Děkuji za odpověď

Přidejte reakci

Přidat smajlík