eddienka
napsal(a):
Ahoj, máme problém s naším ročním zlatáčkem. Od malinka jsme ho krmili ProPlanem, ale přestává ho chtít. Mohl by jste mi prosím někdo doporučit nějaké další krmivo? Paní v chovatelských potřebách říkala, že s ProPlanem je srovnatelný Brit Care, nemáte s ním někdo zkušenosti?
Předem díky za odpovědi
My jsme třeba velmi spokojeni s First Mate. Nasli jsme si na nej reference na netu a pak nam ho zcela nezavazne doporucili dva nasi znami, maji docela vyber a ceny nejsou az tak hrozne.kupujeme ho v tomhle internetovem obchode a mysli, ze maji i dobre ceny - http://www.psikralovstvi.cz/
L
eddienka
napsal(a):
Ahoj, máme problém s naším ročním zlatáčkem. Od malinka jsme ho krmili ProPlanem, ale přestává ho chtít. Mohl by jste mi prosím někdo doporučit nějaké další krmivo? Paní v chovatelských potřebách říkala, že s ProPlanem je srovnatelný Brit Care, nemáte s ním někdo zkušenosti?
Předem díky za odpovědi
mám zkušenosti nejen s proplanem, ale i eukanubou, ankou, a při srovnání s nimi, mi brit vychází nejlépe, psům chutná, nemají problémy s vyprazdňováním, srst je v dobrém stavu a psy se cítí v pohodě. Takže klidně zkus sama a uvidíš
marikaa
napsal(a):
mám zkušenosti nejen s proplanem, ale i eukanubou, ankou, a při srovnání s nimi, mi brit vychází nejlépe, psům chutná, nemají problémy s vyprazdňováním, srst je v dobrém stavu a psy se cítí v pohodě. Takže klidně zkus sama a uvidíš
Ahoj,my krmíme Proplanem,ale až dožere pytel,zkusíme Acanu,hodně lidí ji chválí a je fakt,že je v ní více masa...Jinak,naši třeba krmí K9 a taky spokojení..
hillary
napsal(a):
Ahoj,my krmíme Proplanem,ale až dožere pytel,zkusíme Acanu,hodně lidí ji chválí a je fakt,že je v ní více masa...Jinak,naši třeba krmí K9 a taky spokojení..
Ahoj my jsme taky přešli na Brit Care a zatím v pořádku. Myslím že složení a cena jsou v pohodě. Žádná pšenice,kukuřice,soja....atd.
eddienka
napsal(a):
Předem díky za odpovědi
Zkuste FirstMate, Acanu nebo Belcando.
eddienka
napsal(a):
Předem díky za odpovědi
Ano, já s ním krmím velké plemeno a jsme moc spokojení
eddienka
napsal(a):
Předem díky za odpovědi
Osobně doporučuji Firstmate nebo Arden Grange.........