Ahojky Naďo, tak to na Vinohradech už naštěstí ledovka není, ale včera večer to klouzalo bezvadně, Bára hodila hubu hned před barákem. Byli tam nějací "travní kuřáci" a ty teda čubina fakt nemusí a jak se chtěla trochu poškádlit, neustála to a rozplácla se na chodníku. Myslela jsem, že umřu smíchy .
kaca
napsal(a):
Ahojky Naďo, tak to na Vinohradech už naštěstí ledovka není, ale včera večer to klouzalo bezvadně, Bára hodila hubu hned před barákem. Byli tam nějací "travní kuřáci" a ty teda čubina fakt nemusí a jak se chtěla trochu poškádlit, neustála to a rozplácla se na chodníku. Myslela jsem, že umřu smíchy .
no já taky pěkně bruslím:-))))))))Mužskej je s holkou na horách-Boží dar a zejtra se maji vracet-je to tam kvuli sněhu uzavřené-tak jsem zvědavá jestli dorazej!! V neděli máme jet do Brnatak nevím,nevím jestli budu mit auto.......
nada
napsal(a):
no já taky pěkně bruslím:-))))))))Mužskej je s holkou na horách-Boží dar a zejtra se maji vracet-je to tam kvuli sněhu uzavřené-tak jsem zvědavá jestli dorazej!! V neděli máme jet do Brnatak nevím,nevím jestli budu mit auto.......
Ahojky Naďo,
prosím do jaké třídy máš hlášenou Cindy?Jo a budeš chtít ty obojky?
Přidávám fotky Aranky Irslak
sejtani
napsal(a):
Ahojky Naďo,
prosím do jaké třídy máš hlášenou Cindy?Jo a budeš chtít ty obojky?
Přidávám fotky Aranky Irslak
a ještě jednu....
sejtani
napsal(a):
a ještě jednu....
Naše feňule jako 10ti týdenní štěndo...
nada
napsal(a):
Cinducha ja v mezitřídě,za ty obojky budu mooooooooc ráda kolik si mám připravit?? Abych nejela s prázdnou peněženkou,teda jestli se tam dostanu
Ahojky,
jeden stojí 120 KčA jak dlouho bude ještě Cindy v mezitřídě?
kaca
napsal(a):
Naše feňule jako 10ti týdenní štěndo...
Taky jedna 9týdenní
lmusa
napsal(a):
A tady jedna seznamovací
Naďo,
kde najdu tu Vaší ikonku na kavkazany v nouzi(chci jí přidat na stránky)
kaca
napsal(a):
čusík
těšíme,těšíme:-))))
už mám zabaleno ,jen ráno nezaspat a dojet v pohodě
budu fotit tak snad neco vyjde pak to sem hodim:-))
eavy
napsal(a):
Jani,moooc gratuluji
Naďo,jsme už po RTG. Už se nemůžeme dočkat vyhodnocení.
Já jsem teď neměla v provozu modem,proto jsem tu dlouho nebyla
ahoj tak já se taky chlubím
krásná poslední místa
no někdo musi bejt poslední
Verčo tak držím palce at to dopadne dobře:-))
já ještě nebyla a jsem taky zvědavá jak na tom Cinda bude!!!
nada
napsal(a):
ahoj tak já se taky chlubím
krásná poslední místa
no někdo musi bejt poslední
Verčo tak držím palce at to dopadne dobře:-))
já ještě nebyla a jsem taky zvědavá jak na tom Cinda bude!!!
Ale jdi, ty kecko, Bredík podlední nebyl . A Cinda to měla kvůli tomu zubu, ne? Jinak Bredíkův bráška Ben čeká štěnda s "naší" Antalyou, dneska mi to meiloval jejich páníček ze Slunečního vrchu
.
kaca
napsal(a):
Ale jdi, ty kecko, Bredík podlední nebyl . A Cinda to měla kvůli tomu zubu, ne? Jinak Bredíkův bráška Ben čeká štěnda s "naší" Antalyou, dneska mi to meiloval jejich páníček ze Slunečního vrchu
.
Toho zuby si ani Hořák nevšiml,tak nevim co se mu na ni nelíbilo No vidíš to tak Benik bude taťka
tady máš jednoho budoucího taťku tvoji budoucí holčičky
nada
napsal(a):
Toho zuby si ani Hořák nevšiml,tak nevim co se mu na ni nelíbilo No vidíš to tak Benik bude taťka
tady máš jednoho budoucího taťku tvoji budoucí holčičky
a ještě jednou Balagur
kaca
napsal(a):
Barhat K.P.
kaca
napsal(a):
Berenis Baintha Brakk
kaca
napsal(a):
kaca
napsal(a):
Tý jo, tys´ to tady s těma fotkama rozjela, Tatjana je slaďoučká, ale který kavkazáně není, že jo . Hele to byl Leoš na výstavě na kukačku a ani ho nevyhodili? Loni v MB vyhodili Poláky s kupírákama, tak se ptám (že bych s Barborou taky vyrazila v Praze na jukandu).
Byl a nikdo si toho asi nevšiml on je tak chlupatej,že to neni ani poznat,že nemá ušiska
jo v MB byl docela poprask poláci nevěřili !!!!!!!!
nada
napsal(a):
Byl a nikdo si toho asi nevšiml on je tak chlupatej,že to neni ani poznat,že nemá ušiska
jo v MB byl docela poprask poláci nevěřili !!!!!!!!
Haló, haló
Koukejte diskutovat, ať mám po večerech co číst
Naďo, co ty obojky?Už jsi je vyzkoušela?
sejtani
napsal(a):
Haló, haló
Koukejte diskutovat, ať mám po večerech co číst
Naďo, co ty obojky?Už jsi je vyzkoušela?
Ahoj dámy
Jani,Láďa dnes posílá klubové poplatky plus zápisné. Moc se mu za mě platit nechtělo. Říkal,že se taky všude vtírnu
. Zaplatil rovnou i poplatek za posouzení DKK a i poplatek na bonitaci
. Měl nějakou rozhazovačnou náladu
Káčo,kde tam na Vinohradech bydlíš? Já tam pár let bydlela na náměstí Jiřího z Poděbrad. Trochu to tam znám
Tak jsme byli na cvičáku na seznámení. Měli jsme tam obě potvůrky. Sára ječela na včechno,co se hnulo a včechno chtěla sežrat. Báře to bylo všechno jedno. Když se jí zdálo,že už Sára ječí dlouho,tak na ní zavrčela a Sára zmlkla. Což jsme koukali jako blázni,že Sára poslechla Báru. Doma je to přesně obráceně.
eavy
napsal(a):
Ahoj dámy
Jani,Láďa dnes posílá klubové poplatky plus zápisné. Moc se mu za mě platit nechtělo. Říkal,že se taky všude vtírnu
Káčo,kde tam na Vinohradech bydlíš? Já tam pár let bydlela na náměstí Jiřího z Poděbrad. Trochu to tam znám
Tak jsme byli na cvičáku na seznámení. Měli jsme tam obě potvůrky. Sára ječela na včechno,co se hnulo a včechno chtěla sežrat. Báře to bylo všechno jedno. Když se jí zdálo,že už Sára ječí dlouho,tak na ní zavrčela a Sára zmlkla. Což jsme koukali jako blázni,že Sára poslechla Báru. Doma je to přesně obráceně.
Nazdárek ve spolek
Jani obojky jsem vyzkoušela a super,tak doufám,že se už nemusím bát ty potvory někde přivázaný
jezdí se ještě ještě na to kousání k Benátkám??? Kde se to mužu dozvědět.Nebo to bylo soukromé?
nada
napsal(a):
Nazdárek ve spolek
Jani obojky jsem vyzkoušela a super,tak doufám,že se už nemusím bát ty potvory někde přivázaný
jezdí se ještě ještě na to kousání k Benátkám??? Kde se to mužu dozvědět.Nebo to bylo soukromé?
Ahojky.To kouusání bylo vždycky tak 1x za 2-3 měsíce.Ale Teď už nějakou dobu ne.Pokud to ještě bude, tak dám vědět
A jaké máš dojmy z Brna?Co Cinducha, celkem to zvládala dobře, ne?
sejtani
napsal(a):
Ahojky.To kouusání bylo vždycky tak 1x za 2-3 měsíce.Ale Teď už nějakou dobu ne.Pokud to ještě bude, tak dám vědět
A jaké máš dojmy z Brna?Co Cinducha, celkem to zvládala dobře, ne?
OK tak díky
S Cindou jsem se bála aby nevyjížděla po rozhodčím a bylo to v pohodě!!! Takže to jsem byla spokojená:-)))))No a jinak j s Cindou jsem si věřila více ,ale co nedělám,že ?? jinak to tam bylo celkem fajn,bála jsem se , ža tam bude nával a celkem to šlo-prostor docela byl dobrej
Budějjky v tom dubnu jsou venku nebo v hale?? nevíš? Já si to nějak nemůžu vybavit
eavy
napsal(a):
Ahoj dámy
Ahojky Verčo,
my bydlíme kousíček od Nuselského mostu, na to že je to vlastně centrum Prahy je tady dobrý venčení, chodím totiž pod Nuselák na Folimanku . Jinak manžel bydlel za svobodna v Kubelíkově, je to nedaleko Jiřáku, tak jste vlastně byli skorosousedi
.
kaca
napsal(a):
Ahojky Verčo,
my bydlíme kousíček od Nuselského mostu, na to že je to vlastně centrum Prahy je tady dobrý venčení, chodím totiž pod Nuselák na Folimanku . Jinak manžel bydlel za svobodna v Kubelíkově, je to nedaleko Jiřáku, tak jste vlastně byli skorosousedi
.
Něco z víkendového focení
monika s
napsal(a):
...jedna vytlemená...
...A něco od Šejtanky, když už jsem si tím zaflákala foťák...
monika s
napsal(a):
...A něco od Šejtanky, když už jsem si tím zaflákala foťák...
No konečně něco co vypadá jako kavkazani.Víc jich tam nemáš?
sejtani
napsal(a):
No konečně něco co vypadá jako kavkazani.Víc jich tam nemáš?
Bohužel nemám, tohle bylo jediný, kde se ty příšery podobali psům
kaca
napsal(a):
ta s tím jazýčkem je úúúžasná
správnej pohled na svět
monika s
napsal(a):
Jo a co tak mi taky odepsat na SMS- čovek aby Tě honil....
Jé hele, ještě jsem našla, ale bylo TO asi a tak děsný, že TO radši ani nevylezlo
monika s
napsal(a):
Jé hele, ještě jsem našla, ale bylo TO asi a tak děsný, že TO radši ani nevylezlo
No, já se TOMU ani nedivím, když Tě TO zahlédlo......
kaca
napsal(a):
Zdravím všechny co mají kavkazáky,sháním fenku asi tak do půl roka starou,může být i bez PP diky
korunka
napsal(a):
Zdravím všechny co mají kavkazáky,sháním fenku asi tak do půl roka starou,může být i bez PP diky
koukni na http://sweb.cz/lajdn/index.html
tam je spousta inzerce kavkazí
snad si vybereš a dej vědět
kaca
napsal(a):
taky foto z víkendu
kaca
napsal(a):
a další - kavkazák opravdu vyhledává místa nejvýše položená
kaca
napsal(a):
a takový pak mají rozhled
nada
napsal(a):
zrovna jsem na ně koukala na Lajdnu
neni to kžížený s kozou ?????,
já je měla taky včera na střeše kulny!!!!!!!!!tak to musim zabarikádovat ,aby mi neskočili přes plot
Tak kozy jsou pod tou střechou , ale že by se křížili -tak o tom raděj nechci vědět
. Mě stačí, že jim Mišule užírá seno a pak jim pobíhá nad hlavama. Ovce jsou z toho vyjukaný a kozy na ní hulákaj, že tam chtěj taky. Takže docela blázinec. Naštěstí toto jednou stěnou tvoří plot (podél cesty) a tam ještě tak vysoko sníh není, aby si troufla skočit. Ale Batira pro jistotu přez den zavíráme, přez plot skáče běžně - ze 170 cm kouká tak 50, takže pro jistotu. I když kolem nás teď nikdo nechodí, přeci jenom to máme tak 100 m na první prohrnutou cestu (občas).
nada
napsal(a):
já je měla taky včera na střeše kulny!!!!!!!!!tak to musim zabarikádovat ,aby mi neskočili přes plot
Jo a když je řeč o kozách, tak posílám čtrnáctidenní kůzle, není naše, ale taky na to čekáme.
pvc
napsal(a):
Tak kozy jsou pod tou střechou , ale že by se křížili -tak o tom raděj nechci vědět
. Mě stačí, že jim Mišule užírá seno a pak jim pobíhá nad hlavama. Ovce jsou z toho vyjukaný a kozy na ní hulákaj, že tam chtěj taky. Takže docela blázinec. Naštěstí toto jednou stěnou tvoří plot (podél cesty) a tam ještě tak vysoko sníh není, aby si troufla skočit. Ale Batira pro jistotu přez den zavíráme, přez plot skáče běžně - ze 170 cm kouká tak 50, takže pro jistotu. I když kolem nás teď nikdo nechodí, přeci jenom to máme tak 100 m na první prohrnutou cestu (občas).
a ještě jedno
pvc
napsal(a):
a naposled, ať nedostanu vynadáno - tohle teda na kavkazana neukecám
pvc
napsal(a):
Jo a když je řeč o kozách, tak posílám čtrnáctidenní kůzle, není naše, ale taky na to čekáme.
Kavkazani to sice opravdu nejsou, ale roztomilé ano . Házím sem fotku našeho vnoučka, Arga Sluneční vrch, teď je mu něco málo přes 6 měsíců.
kaca
napsal(a):
Kavkazani to sice opravdu nejsou, ale roztomilé ano . Házím sem fotku našeho vnoučka, Arga Sluneční vrch, teď je mu něco málo přes 6 měsíců.
Ještě jeden Argo....
pvc
napsal(a):
Ahojky, to je určitě Nazgul - můj favorit - zdravíme
Ahojky,
musím Tě zklamatTohle je 10- ti měs.Barhat Ksiežic Pamiru od Znojáka a od Luny Hunza
Tohle je Nazgulák
pvc
napsal(a):
Kůzlátka super a at se ti v pohodě narodí
Vy horalové jste tam pěkně zapadaní a nam to tady už roztálo TAkže takové problémy s ploty nemám!!A ani neznám :-)))tak at to ve zdraví a bez újmy přečkáte
nada
napsal(a):
No Naďo! :-)))) To beru jako výtku k mé osobě:-)))) Nastěnku jsem rozhodně s kozlem nekřížila. Ani žádného nemám. Leda tak jeleny
A heč heč - bibička se chlubí:-)))) Miška má DKK 0/0:-)))) HIP HIP HURÁ:-)
kaca
napsal(a):
Tak to mi nezbývá než Mišulce gratulovat, nulky vždycky potěší .
Lído neboooj to bych si nedovolila !!!!!!!!!!!!!!
mně taky lezou na střechu :-)))) ale vidím je jen když se vracím domu a v mé přítomnosti si to zatím nelajsli,takže neni foto:-)))
No a DKK to je paráááda
To je důkaz ,že to s kozlem neni
nada
napsal(a):
Lído neboooj to bych si nedovolila !!!!!!!!!!!!!!
mně taky lezou na střechu :-)))) ale vidím je jen když se vracím domu a v mé přítomnosti si to zatím nelajsli,takže neni foto:-)))
No a DKK to je paráááda
To je důkaz ,že to s kozlem neni
Teda tady to fičíTi kavkazani na střeše nemají chybu.
Ty naše hafany to zatím ještě nenapadlo a to tam mají přistavený žebřík I když těžko říct co dělají, když jsme v práci
susan
napsal(a):
Teda tady to fičíTi kavkazani na střeše nemají chybu.
Ty naše hafany to zatím ještě nenapadlo a to tam mají přistavený žebřík I když těžko říct co dělají, když jsme v práci
Ty naše to napadlo jenom proto, že tam lezeme my, když schazujeme sníh. Ale protože střecha je v dezolátním stavu, moc radosti z toho nemám, obzvlášť, když tam Mišule statuje opravdu pořád, kromě doby, kdy jsme doma. A vítá nás poskakováním alá houpací koník ze střechy . Dokonce i večer po krmení tam zaleze. Asi jí ten rozhled opravdu vyhovuje
. Plánuju, že kvůli nim opravíme střechu tak, aby tam mohli i v létě. Jo a Lída to sem sice už psala, ale musím taky, mám z toho totiž hroznou radost. Mišule má DKK 0/0
.
kaca
napsal(a):
GRATULACE
pvc
napsal(a):
Ty naše to napadlo jenom proto, že tam lezeme my, když schazujeme sníh. Ale protože střecha je v dezolátním stavu, moc radosti z toho nemám, obzvlášť, když tam Mišule statuje opravdu pořád, kromě doby, kdy jsme doma. A vítá nás poskakováním alá houpací koník ze střechy . Dokonce i večer po krmení tam zaleze. Asi jí ten rozhled opravdu vyhovuje
. Plánuju, že kvůli nim opravíme střechu tak, aby tam mohli i v létě. Jo a Lída to sem sice už psala, ale musím taky, mám z toho totiž hroznou radost. Mišule má DKK 0/0
.
No ten žebřík tam máme taky jenom na shazování, naštěstí je to dost vysoko, tak tam nelezou. Je to stodola a taky střecha v dezolátním stavu.
Vedle máme kotec a tak se jenom děsím, jestli vydrží tu lavinu, co z ní sjede
. Feňule teď hárala, tak byl dost v provozu a já trnula hrůzou. Ale už naštěstí končí takže ho zavřem a děj se vůle boží
susan
napsal(a):
No ten žebřík tam máme taky jenom na shazování, naštěstí je to dost vysoko, tak tam nelezou. Je to stodola a taky střecha v dezolátním stavu.
Vedle máme kotec a tak se jenom děsím, jestli vydrží tu lavinu, co z ní sjede
. Feňule teď hárala, tak byl dost v provozu a já trnula hrůzou. Ale už naštěstí končí takže ho zavřem a děj se vůle boží
A samozřejmě gratulace ke skvělému výsledku DKK, obávám se, že u nás to bude horší.
eavy
napsal(a):
Jedna letní.... Vyprašování kožíšků...
Už aby bylo léto....
kaca
napsal(a):
tak já přispěji něčím pro pobavení
jak jsem u těch našich potvor předpokládala -přeskočili ze střechy plot a zakousli sousedovi 13 slípek
no a soused se bál jit na zahradu jelikož na něj z tý střechy řvali!!!
Má tam jen oplocený slepice-naštěstí!!!!!!!¨
Takže mi držte palce na kolik nás to zejtra vyjde
a bude rekonstrukce zábran proti přeskakování-ještě netuším co vymyslíme
nada
napsal(a):
jak jsem u těch našich potvor předpokládala -přeskočili ze střechy plot a zakousli sousedovi 13 slípek
Tak to je husté
Ještě že nezakousli 13 sousedů Asi budete muset zvednout plot, jako my
nada
napsal(a):
To my máme ploty dva. Jeden před tůjemi a jeden za. A jak napadlo toho sněhu a zmrzlo to nahoře na těch tůjích, tak náš Denny pochodoval po vrščích těch stromů. Mášu to naštěstí neuneslo
lmusa
napsal(a):
To my máme ploty dva. Jeden před tůjemi a jeden za. A jak napadlo toho sněhu a zmrzlo to nahoře na těch tůjích, tak náš Denny pochodoval po vrščích těch stromů. Mášu to naštěstí neuneslo
A ještě jedna "usvědčující"
lmusa
napsal(a):
A ještě jedna "usvědčující"
Prosím o radu,už několik dní si s tím lámu hlavu a pořád nevím.
Jak už jsem tady avizovala toužím po dalším kavkazáčkovi (ono se to na tom netu miminama jen hemží a kdo by odolal, že Doma už mi vyhrožujou, že až to štěně bude doma zrušíme internet
). No ale k věci. Dumala jsem nad tím, jestli psa nebo feňuli, přečetla jsem kde co a přišlo mi, že abych předešla pozdějším šarvátkám, které by mohly být docela drsné a jelikož by nešlo o matku s dcerou tak bude asi vhodnější pes. I když vím, že Vás tady docela dost 2 feny má, ale Liba má dost velký věkový rozdíl, a tam asi předání velení proběhne v klidu, Monika má všechny holky z jedné rodiny, takže tam to bude asi taky v klidu. Verča zase má sice ségry, ale tam by to mohlo být jako u nepříbuzných fen, jenže asi ještě nejsou ve věku, kdy by chtěly bojovat o velení (nebo cokoliv jiného), takže s tím asi zkušenosti nikdo nemáte, nebo jo? Třeba alespoň víte, jak to chodí jinde. Naše feňule má rok, takže věkový rozdíl by byl taky jako u Sáry a Báry.
No ale proč nad tím dumám, když jsem se rozhodle spíš pro psa,že? Protože jsem se zahleděla trošku dál, jen než na naši zahradu a vedle sousedi mají 2 feny, za nimi 1, naproti další a na druhé straně o dva domy dál taky 1
susan
napsal(a):
Prosím o radu,už několik dní si s tím lámu hlavu a pořád nevím.
Jak už jsem tady avizovala toužím po dalším kavkazáčkovi (ono se to na tom netu miminama jen hemží a kdo by odolal, že Doma už mi vyhrožujou, že až to štěně bude doma zrušíme internet
). No ale k věci. Dumala jsem nad tím, jestli psa nebo feňuli, přečetla jsem kde co a přišlo mi, že abych předešla pozdějším šarvátkám, které by mohly být docela drsné a jelikož by nešlo o matku s dcerou tak bude asi vhodnější pes. I když vím, že Vás tady docela dost 2 feny má, ale Liba má dost velký věkový rozdíl, a tam asi předání velení proběhne v klidu, Monika má všechny holky z jedné rodiny, takže tam to bude asi taky v klidu. Verča zase má sice ségry, ale tam by to mohlo být jako u nepříbuzných fen, jenže asi ještě nejsou ve věku, kdy by chtěly bojovat o velení (nebo cokoliv jiného), takže s tím asi zkušenosti nikdo nemáte, nebo jo? Třeba alespoň víte, jak to chodí jinde. Naše feňule má rok, takže věkový rozdíl by byl taky jako u Sáry a Báry.
No ale proč nad tím dumám, když jsem se rozhodle spíš pro psa,že? Protože jsem se zahleděla trošku dál, jen než na naši zahradu a vedle sousedi mají 2 feny, za nimi 1, naproti další a na druhé straně o dva domy dál taky 1
A ty další po vesnici asi nespočítám. Takže nevím, jestli by to nebyl chudák, když by mu pořád někdo háral pod nosem. Mám sice i bordeřího kluka,ale ten se i v hormonální extázi dá zaládnout. A 3 metrový plot nemáme, nehledě na to, že přírobu plot nezastaví, kotec možná, ale nechtěla bych ho chudáčka pořád držet pod zámkem.
Takže nevím nevím.Máte někdo zkušenost? Poradíte prosím, prosím?
Díky moc
susan
napsal(a):
A ty další po vesnici asi nespočítám. Takže nevím, jestli by to nebyl chudák, když by mu pořád někdo háral pod nosem. Mám sice i bordeřího kluka,ale ten se i v hormonální extázi dá zaládnout. A 3 metrový plot nemáme, nehledě na to, že přírobu plot nezastaví, kotec možná, ale nechtěla bych ho chudáčka pořád držet pod zámkem.
Takže nevím nevím.Máte někdo zkušenost? Poradíte prosím, prosím?
Díky moc
Tady je každá rada drahá. Mi se taky více líbí psi. Když se vyvedou, jsou to krasavci ! Tak se alespoň utěšuji, že fenky jsou mazlivější (alespoň u nás ). Jenže psa jsem si vzít nemohla, když je tady ten náš Denny, který musí každému psovi dokazovat, že nejsilnější je on
A taky, když jsem si představila, co nám to dá práce a námahy dostat ho od háravky (a to máme přitom jednodušší v tom, že naše dáma každého nápadníka žene svinským krokem
) Tu další fenku jsem riskla jen kvůli tomu, že mezi holkami je šestiletý věkový rozdíl. Řekla bych, že je to otázka štěstí. Hodně záleží na tom, jak se dva jedinci snesou.
A jedno či je to pes - pes, fena - fena anebo fena - pes. Akorát, když si nepadnou do oka dvě feňule, může to být dost zlé
Takže jsem asi neporadila...
lmusa
napsal(a):
Tady je každá rada drahá. Mi se taky více líbí psi. Když se vyvedou, jsou to krasavci ! Tak se alespoň utěšuji, že fenky jsou mazlivější (alespoň u nás ). Jenže psa jsem si vzít nemohla, když je tady ten náš Denny, který musí každému psovi dokazovat, že nejsilnější je on
A taky, když jsem si představila, co nám to dá práce a námahy dostat ho od háravky (a to máme přitom jednodušší v tom, že naše dáma každého nápadníka žene svinským krokem
) Tu další fenku jsem riskla jen kvůli tomu, že mezi holkami je šestiletý věkový rozdíl. Řekla bych, že je to otázka štěstí. Hodně záleží na tom, jak se dva jedinci snesou.
A jedno či je to pes - pes, fena - fena anebo fena - pes. Akorát, když si nepadnou do oka dvě feňule, může to být dost zlé
Takže jsem asi neporadila...
No právě, že to není sranda. A jak snáší hárání fen od sousedů, nebo jich tam moc nemáte?
Ty dvě fenky si asi nelajznu, to si radši počkám, až bude mít míma naše.
Možná je to teda spíš otázka na Naďu, jak zvládá Bredík okolní háravky?
Ach jo, a já už jsem se tak těšila, no ještě mám pár dní na rozmyšlenou.
Díky za názor
susan
napsal(a):
No právě, že to není sranda. A jak snáší hárání fen od sousedů, nebo jich tam moc nemáte?
Ty dvě fenky si asi nelajznu, to si radši počkám, až bude mít míma naše.
Možná je to teda spíš otázka na Naďu, jak zvládá Bredík okolní háravky?
Ach jo, a já už jsem se tak těšila, no ještě mám pár dní na rozmyšlenou.
Díky za názor
Hárání sousedovic fen ho nechává v klidu. Neutíká, nevyje, prostě na ně prdí A to máme v těsném sousedství hned tři feny.
Ale nevím, jestli to není tím, že jsou to kokřice, kříženka jezevčíka a bílá špicka, tudíž malá plemena. Jen když jdeme na procházku a kolem té špicky, tak když je navolno, tak za ní zdeří Jenže ta se ho bojí, zaleze pod lávku a tam ječí jako pokažená. Spíš je to tak, že když feny v okolí hárají, tak ňuchá a u huby má obrovskou slinu, většinou několikrát omotanou kolem čumáku
.
lmusa
napsal(a):
Hárání sousedovic fen ho nechává v klidu. Neutíká, nevyje, prostě na ně prdí A to máme v těsném sousedství hned tři feny.
Ale nevím, jestli to není tím, že jsou to kokřice, kříženka jezevčíka a bílá špicka, tudíž malá plemena. Jen když jdeme na procházku a kolem té špicky, tak když je navolno, tak za ní zdeří Jenže ta se ho bojí, zaleze pod lávku a tam ječí jako pokažená. Spíš je to tak, že když feny v okolí hárají, tak ňuchá a u huby má obrovskou slinu, většinou několikrát omotanou kolem čumáku
.
Tak to máte super My tady přes plot máme křižku labinu a druhá je hovík, takže větší. A ty další jsou menší NO. No asi nám není přáno
A co mášenka, ještě nehárá? My už to máme za sebou a dopadlo to "bez úrazu" doufám
Jednou se Kimovi totiž podařilo vylézt z kotce (byl nějaký problém se zavíráním), ale snad z toho nic nebude, jemu to totiž bylo jedno jak, hlavně že na ní visel (na hlavě, na přední tlapě, když ležela na zádech), no kino
susan
napsal(a):
Tak to máte super My tady přes plot máme křižku labinu a druhá je hovík, takže větší. A ty další jsou menší NO. No asi nám není přáno
A co mášenka, ještě nehárá? My už to máme za sebou a dopadlo to "bez úrazu" doufám
Jednou se Kimovi totiž podařilo vylézt z kotce (byl nějaký problém se zavíráním), ale snad z toho nic nebude, jemu to totiž bylo jedno jak, hlavně že na ní visel (na hlavě, na přední tlapě, když ležela na zádech), no kino
Mašík ještě nehárala A vůbec mi to nevadí. Musela bych brát dovču a v tomhle počasí...
Chiara hárala poprvé v 16ti měsících a máma od Máše prý taky. Tak doufám, že Máša si to nechá až na ten květen.
A co se týče Denyša, tak ačkoliv bude mít za měsíc devět roků, tak nejenže je panic , ale naštěstí, když fena nechce, tak ani nenakryje
On Chiaře, pokud ho vůbec k sobě pustila, tak s oblibou "nakrýval" ucho (když ležela) ... protože když se postavila, tak by potřeboval židličku, aby se správně trefil
kaca
napsal(a):
ahoj Zuzko!!
My máme v okolí převážně feny,kamarádka naproti nám má 2 ovčandy a 3 špicky vlastně já mám 2 psy a vždy to bylo v pohodě -neměli zájem o utíkání!!!
S Cindou jsme to zvládli už dvakrát a je pravda,že jsem ji radši měla doma ,jelikož Andy-briard je již zkušenej a nechtěla jsem zavírat do kotce tak jsem ji měla u sebe:-))Ale jinak v pohodě-a ani jsem neslyšela ,že by si někdo stěžovat ,že někomu psy šílej po sousedovic fenkách
Třeba máme štěstí,a co se týče té snášenlivosti-já jsem si pořídila Breda když bylo Andymu 8 a v té době byl dva roky sám a nesmírně mu to prospělo a přijah ho super!!!!!!!!!
Zato Cinda ,kterou jsem si pořídila roční tak dává všem pěkně zavyučenou !!!!!!!S Andym se rve kdy může a on se vůdcovství vzdát nemíní tak trnu kdy to bude do krve-zatím vždy bez:-))
Jo a těch slepic nebylo 13 ,ale 18,tak ač nejsem zastáncem-kavkazáčci jsou v kotci -nemáme teda klasickej ,ale asi 25 m oplocenejch s boudou a stříškou!!Scháním na netu levnej materiál a bude přestavba plotu
ACH JOOOOOOO
nada
napsal(a):
ahoj Zuzko!!
My máme v okolí převážně feny,kamarádka naproti nám má 2 ovčandy a 3 špicky vlastně já mám 2 psy a vždy to bylo v pohodě -neměli zájem o utíkání!!!
S Cindou jsme to zvládli už dvakrát a je pravda,že jsem ji radši měla doma ,jelikož Andy-briard je již zkušenej a nechtěla jsem zavírat do kotce tak jsem ji měla u sebe:-))Ale jinak v pohodě-a ani jsem neslyšela ,že by si někdo stěžovat ,že někomu psy šílej po sousedovic fenkách
Třeba máme štěstí,a co se týče té snášenlivosti-já jsem si pořídila Breda když bylo Andymu 8 a v té době byl dva roky sám a nesmírně mu to prospělo a přijah ho super!!!!!!!!!
Zato Cinda ,kterou jsem si pořídila roční tak dává všem pěkně zavyučenou !!!!!!!S Andym se rve kdy může a on se vůdcovství vzdát nemíní tak trnu kdy to bude do krve-zatím vždy bez:-))
Jo a těch slepic nebylo 13 ,ale 18,tak ač nejsem zastáncem-kavkazáčci jsou v kotci -nemáme teda klasickej ,ale asi 25 m oplocenejch s boudou a stříškou!!Scháním na netu levnej materiál a bude přestavba plotu
ACH JOOOOOOO
a zrovna jeden dnešní nesvár
kaca
napsal(a):
a jedna zívací
nada
napsal(a):
a jedna zívací
Ahoj Naďo,
děkuju za optimistické názoryTak že by přece
I když právě jsem se vrátila z prochajdy a někdy fakt stačí ti dva hlavně Kimin, je to děsnej puboš. Byli jsme v oboře (psi tam můžou na volno), nikdy nezdrhal, i když muflonů je tam plno, ale než nějakého zmerčl vždycky jsem ho stihla připnout. Dnes ne
a to tam muflon ani nebyl, jenže tam jsou všude cestičky ke krmelcům, takže hurá po stopě. A Kajka za ním. V oboře se asi nemá řvát,, no ale co mi zbývalo? Hluchý a slepý zdeřil až na kopec do lesa. Už jsem se viděla, jak se po prdel ve sněhu drápu do kopce a modlím se, ať nepotkáme hajného
Ještě že ta moje holčina má rozum, jak zjistil, že osiřel tak se teda znechuceně vrátil, tváříc se, proč mu vždycky musím zkazit srandu
No jo, psi co tam chodí (většinou gaučáci) nějaké ovce vůbec nezajímají, ale ti naši jsou pořád ve střehu
Jak se přece může něco pást někde samo
susan
napsal(a):
Ahoj Naďo,
děkuju za optimistické názoryTak že by přece
I když právě jsem se vrátila z prochajdy a někdy fakt stačí ti dva hlavně Kimin, je to děsnej puboš. Byli jsme v oboře (psi tam můžou na volno), nikdy nezdrhal, i když muflonů je tam plno, ale než nějakého zmerčl vždycky jsem ho stihla připnout. Dnes ne
a to tam muflon ani nebyl, jenže tam jsou všude cestičky ke krmelcům, takže hurá po stopě. A Kajka za ním. V oboře se asi nemá řvát,, no ale co mi zbývalo? Hluchý a slepý zdeřil až na kopec do lesa. Už jsem se viděla, jak se po prdel ve sněhu drápu do kopce a modlím se, ať nepotkáme hajného
Ještě že ta moje holčina má rozum, jak zjistil, že osiřel tak se teda znechuceně vrátil, tváříc se, proč mu vždycky musím zkazit srandu
No jo, psi co tam chodí (většinou gaučáci) nějaké ovce vůbec nezajímají, ale ti naši jsou pořád ve střehu
Jak se přece může něco pást někde samo
Ještě jedno vyhlížení muflonů u krmiště
susan
napsal(a):
Teď se ívám, že tam v Praze už nemáte moc sněhu?! Vy se máááte, nám až to na zahradě roztaje můžem si tu otevřít koupaliště
tak to bylo teda veselo :_)))))))))))))))
nám to tady už roztává a máme na zahradě něco mezi rybníkama a skluzavkama-moc fajn se tam chodí
já bych radši ten sníh-to bahno je hnus
P.S. já bych šla do psa
nada
napsal(a):
tak to bylo teda veselo :_)))))))))))))))
nám to tady už roztává a máme na zahradě něco mezi rybníkama a skluzavkama-moc fajn se tam chodí
já bych radši ten sníh-to bahno je hnus
P.S. já bych šla do psa
Asi jo, když už je tak předběžně zamluvený
Akorát sousedi si budou myslet, že jsem se úplně zbláznila. Ale co!
Právě ta sousedka, co mají tu labradorku se mě ptala, když viděla malého Kima, že snad to nemíním chovat ve velkém V té době ještě psa neměli, pak si pořídili tu labici a jelikož přes plot smutně koukala když si naše štěnda hrála a párkrát přelezla a zapojila se (než jí pak Kajka trošku vyprášila kožich, když mě přišla taky přivítat, když jsem přišla z práce - to už asi přehnala
)tak jí pořídili taky kámošku-hovíka. Takže...
susan
napsal(a):
Asi jo, když už je tak předběžně zamluvený
Akorát sousedi si budou myslet, že jsem se úplně zbláznila. Ale co!
Právě ta sousedka, co mají tu labradorku se mě ptala, když viděla malého Kima, že snad to nemíním chovat ve velkém V té době ještě psa neměli, pak si pořídili tu labici a jelikož přes plot smutně koukala když si naše štěnda hrála a párkrát přelezla a zapojila se (než jí pak Kajka trošku vyprášila kožich, když mě přišla taky přivítat, když jsem přišla z práce - to už asi přehnala
)tak jí pořídili taky kámošku-hovíka. Takže...
sousedi nechápou,že
KAVKAZANŮ NENÍ NIKDY DOST
lmusa
napsal(a):
Tak s tím musím jen souhlasit
Jasně!!
A ještě náš budoucí přírustek
lmusa
napsal(a):
Tak s tím musím jen souhlasit
pár odpoledních fotek miminek
susan
napsal(a):
Jsou nádherní, kdybych brala fenečku líbila by se mi Dynamica nebo Dakša a propo kdo zůstává doma??
Zatím je to super tajné, ale asi Dynamica....Ale ještě fakt nevím Deniska a Dakša jsou také kandidátky
Nejraději bych si doma nechala Drastica a Day Deana, ale další kluk by tu už dělal neplechu
susan
napsal(a):
:o)))
Day - Dean je taky nádherný
Tak bereš si ho nebo ne?Mám asi nějaké delší vedeníPokud ano, tak moc gratuluji k výběru
kaca
napsal(a):
Zuzko a kdy ho budeš mít doma?????
susan
napsal(a):
V pátek nebo v neděli. Záleží, kdy má drahá druhá polovička bude moct. Měli jsme jet v so, ale sešlo z toho, protože Lištičky něco mají
Já doufám, že v pátek Ale je to přece jen trošku dálka, tak nevím, jestli to vyjde, ať nejedeme domů v noci.
tak to bude dlouhej tejden,co???
tak držím palce a těším se na fotečky
susan
napsal(a):
Bude, a fotky taky budou
Což takhle fotku holek z Lajdnu?
kaca
napsal(a):
jedna odpolední Cinďucha-když je tady mrtvo
nada
napsal(a):
jedna odpolední Cinďucha-když je tady mrtvo
a jeden Breďajs na "skalce" původně to tak bylo
joo a ve čtvrtek jdeme na RTG DKK tak nám držte palce
nada
napsal(a):
a jeden Breďajs na "skalce" původně to tak bylo
joo a ve čtvrtek jdeme na RTG DKK tak nám držte palce
A tak se budí princezny (pardon páníčkové) v neděli ráno
susan
napsal(a):
To je jak u nás!
Jo. A ve všední dny chodí budit jenom Máša. Pokud vidí, že páníček spí, tak vydává takové zvuky - houká a mňouká, až ho vzbudí. Někdy páníček jen tak dělá, že spí.
To aby mu "zazpívala". Pak mu teprve důkladně olíže bradu. Nejraději má dvoudenní porost (myslím tím vousy)
kaca
napsal(a):
Všem, co jdou na DKK držíme palečky a packy a kopýtka, ať to dopadne co nejlépe.
stana zem
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat na Euroklub. Patří pod FCI? Četla jsem inzerát ve Fauně a udivilo mě, že nabízí uchovnění i psům bez PP. Můžete mi říct něco víc o něm ? Děkuji
Zadej si v nemoderovaný diskusi "euroklub" a vyběhne ti celá diskuze, probíral se tam někdy na podzim. Obrázek si jistě uděláš sama .
kaca
napsal(a):
Zadej si v nemoderovaný diskusi "euroklub" a vyběhne ti celá diskuze, probíral se tam někdy na podzim. Obrázek si jistě uděláš sama .
Jeden aktuální talismánek
susan
napsal(a):
Jeden aktuální talismánek
Ani nevím, proč sem lezu, když vím, že pak budu zase vzdychat a áchat nad těma nááádhernejma kavkazánkama!!!! Ale ono mě to vždycky nějak přitáááhne............jsou fakt náááádherní, úplně všichni!!!!! Ani nevíte, jak vám všem, co máte tyhle "fiškuntálie" doma, zááávidím!!!! Přeju vám s nima jen to nej a nej, a jim hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka!!!!!!! Čekám na své kavkazánče už deset let a ještě dlouho budu......že Brituško?????..............je to dobrééé, říkala že každopádně jo
mata
napsal(a):
Ani nevím, proč sem lezu, když vím, že pak budu zase vzdychat a áchat nad těma nááádhernejma kavkazánkama!!!! Ale ono mě to vždycky nějak přitáááhne............jsou fakt náááádherní, úplně všichni!!!!! Ani nevíte, jak vám všem, co máte tyhle "fiškuntálie" doma, zááávidím!!!! Přeju vám s nima jen to nej a nej, a jim hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka!!!!!!! Čekám na své kavkazánče už deset let a ještě dlouho budu......že Brituško?????..............je to dobrééé, říkala že každopádně jo
Mě jenom zaráží, že euroklub je pod CMKU vedený jako klub kavkazských pasteveckých psů. Když jsem si najela na jejich stránky, tak se právě objevil euroklub.
susan
napsal(a):
Ano, pokud se nepletu, tak je to zhruba tak půl roku co se k klubu KPP stal euroklub.
nene je stále KRAOP-http://kraop.webpark.cz/
a pak KKPP- http://www.kavkazaci.cz/
euruklub je úplně něco jiného stránky byli dřív klubu KPPale už je to jinak:-)))
euroklub máte zde - http://www.kkpp.hyperlink.cz/
snad je to správně
nada
napsal(a):
nene je stále KRAOP-http://kraop.webpark.cz/
a pak KKPP- http://www.kavkazaci.cz/
euruklub je úplně něco jiného stránky byli dřív klubu KPPale už je to jinak:-)))
euroklub máte zde - http://www.kkpp.hyperlink.cz/
snad je to správně
http://www.kkpp.hyperlink.cz/nabizime.asp
euroklub,nejak jsem to umazala :-)))))))))
nada
napsal(a):
http://www.kkpp.hyperlink.cz/nabizime.asp
euroklub,nejak jsem to umazala :-)))))))))
Jj, je to přesně tak, jak píše Naďa, je tady KRAOP, potom KKPP ve kterém šéfovala sl. Vojtová, která si po svém odvolání z vedení klubu, založila Euroklub. Takže jsou tu dva kluby pro kavkazany pod FCI/ČMKU (KRAOP a KKPP), pod co patří Euroklub opravdu netuším. Řekla bych, že pod nikoho, když berou do chovy i psi bez PP.
kaca
napsal(a):
Jj, je to přesně tak, jak píše Naďa, je tady KRAOP, potom KKPP ve kterém šéfovala sl. Vojtová, která si po svém odvolání z vedení klubu, založila Euroklub. Takže jsou tu dva kluby pro kavkazany pod FCI/ČMKU (KRAOP a KKPP), pod co patří Euroklub opravdu netuším. Řekla bych, že pod nikoho, když berou do chovy i psi bez PP.
AhaOmlouvám se za mistifikaci
Zmátla mě ta stejná internetová adresa co bývyla KPP.
Budu muset doplnit mezery ve vzdělání
susan
napsal(a):
AhaOmlouvám se za mistifikaci
Zmátla mě ta stejná internetová adresa co bývyla KPP.
Budu muset doplnit mezery ve vzdělání
No já jsem to pochopila tak, že euroklub je mezinárodní a sdružuje chovatele z různých zemí. Teda aspoň podle toho, že v nabídce krycích psů jsou psi a majitelé z Polsa, Maďarska, Ukrajiny a Slovenska. A taky ti samí z ČR co jsou v registrovaní v KKPP. Takže můžou být tam i tam? Ale být v KRAOP a KKPP najednou nejde, nebo jo? Omlouvám se za možná blbý dotaz, ale nějak do toho nevidím
kaca
napsal(a):
můžeš bejt jen v jednom klubu :-))))
Euroklub já neberu vážně
mata
napsal(a):
jen se kochej:-))))Užívej si Britušky a jednou.............taky na to dojde
nada
napsal(a):
můžeš bejt jen v jednom klubu :-))))
Euroklub já neberu vážně
http://kraop.wz.cz/
nová verze klubu KRAOP
nada
napsal(a):
http://kraop.wz.cz/
nová verze klubu KRAOP
Tak sem s radostí zjistila, že je nová kniha o kavkazanech a hned si ji objednala, tady na fauně v literatuře!! Mám sice hodně knih od p. Sehnerové, ale čím víc informací, tím lépe Jen je škoda, že sem propásla tu od Truksových, to mě moc mrzí. Jen by mě zajímalo, zda jsou ty knihy trocha objektivní? Není pak praxe úplně jiná? Co zatím vím je, že ať o nich zjistím, co zjistím, víc a víc vím, že to je přesně baf pro mě
mata
napsal(a):
Tak sem s radostí zjistila, že je nová kniha o kavkazanech a hned si ji objednala, tady na fauně v literatuře!! Mám sice hodně knih od p. Sehnerové, ale čím víc informací, tím lépe Jen je škoda, že sem propásla tu od Truksových, to mě moc mrzí. Jen by mě zajímalo, zda jsou ty knihy trocha objektivní? Není pak praxe úplně jiná? Co zatím vím je, že ať o nich zjistím, co zjistím, víc a víc vím, že to je přesně baf pro mě
jojo taky ji mám už objednanou tak ji čekám každým dnem
Od Truksových je perfektníto je takové opravdové-reálné.tak jsem zvědavá co bude tady v té:-)))
mata
napsal(a):
A co název????????
pvc
napsal(a):
A co název????????
http://www.chovatelskaliteratura.cz/index.php?main=katalog&styl=3&id=371
kavkazský pastevecký pes :-))))))
nada
napsal(a):
http://www.chovatelskaliteratura.cz/index.php?main=katalog&styl=3&id=371
kavkazský pastevecký pes :-))))))
Tak vás asi nepotěším, tuto knihu mám a musím říct, že mě dost zklamala. Nevím, co si od kavkazanů slibují v USA, ale mít doma psa, který je dle autorky milý k návštěvám, jenom u cizích dětí opatrně, no nevím. Co se týče ostatních informací, jako standard a pod. dobré, ale celkově myslím, že více mi daly knížky pí. Sehnerové nebo manželů Truksových. Neříkám, že jsem si ji s chutí nepřečetla - to ano, opravdu těch informací není nikdy dost, že , hlavně, když jeden kavkazák je málo
. Ale chtělo by to přeložit něco z knih vyšlých v Rusku - nechcete to někdo zkusit? Myslím, že o takové knihy by byl opravdu zájem.
pvc
napsal(a):
Tak vás asi nepotěším, tuto knihu mám a musím říct, že mě dost zklamala. Nevím, co si od kavkazanů slibují v USA, ale mít doma psa, který je dle autorky milý k návštěvám, jenom u cizích dětí opatrně, no nevím. Co se týče ostatních informací, jako standard a pod. dobré, ale celkově myslím, že více mi daly knížky pí. Sehnerové nebo manželů Truksových. Neříkám, že jsem si ji s chutí nepřečetla - to ano, opravdu těch informací není nikdy dost, že , hlavně, když jeden kavkazák je málo
. Ale chtělo by to přeložit něco z knih vyšlých v Rusku - nechcete to někdo zkusit? Myslím, že o takové knihy by byl opravdu zájem.
Tak to už mě taky kdysi napadlo a navrhovala jsem překlady těch knih vyšlých v Rusku, ale tam by se muselo přihlédnout k autorským právům a kdoví na jak vysokou cenu by se vyšplhala cena knihy při dejme tomu docela omezeném množství výtisků Pochybuji, že by se z té knihy stal bestseler, takže do toho asi nikdo nepůjde, poněvadž by to byl de facka prodělečný podnik
lmusa
napsal(a):
Tak to už mě taky kdysi napadlo a navrhovala jsem překlady těch knih vyšlých v Rusku, ale tam by se muselo přihlédnout k autorským právům a kdoví na jak vysokou cenu by se vyšplhala cena knihy při dejme tomu docela omezeném množství výtisků Pochybuji, že by se z té knihy stal bestseler, takže do toho asi nikdo nepůjde, poněvadž by to byl de facka prodělečný podnik
No jo, nechám se tou knížkou překvapit Každopádně se na ni moc těším, kdyby jen kvůli fotkám
Mohu se nenápadně odvážit se vás zeptat, jestli náhodou nevíte o někom, kdo tu knížku od Truksových má a už ji nechce, že bych ji koupila? Je vás tady hodně "kavkazánčat" a máte určitě hodně známých.......zkoušela sem to už přes různé inzeráty, ale je to marný, nikde nikdo. Když nebude, nedá se nic dělat, ale kdyby jo, byla bych moc šťastná
A děkuju
mata
napsal(a):
No jo, nechám se tou knížkou překvapit Každopádně se na ni moc těším, kdyby jen kvůli fotkám
Mohu se nenápadně odvážit se vás zeptat, jestli náhodou nevíte o někom, kdo tu knížku od Truksových má a už ji nechce, že bych ji koupila? Je vás tady hodně "kavkazánčat" a máte určitě hodně známých.......zkoušela sem to už přes různé inzeráty, ale je to marný, nikde nikdo. Když nebude, nedá se nic dělat, ale kdyby jo, byla bych moc šťastná
A děkuju
Já taky nemám svoji,měla jsem ji pujčenou od chovatele co jsem si brala Bredíka :-)))
"SNAD" má bejt druhý vydání-jsem zaslechla ,ale nevím kdy
Tak třeba se poštěstí :-))))))))
mata
napsal(a):
A děkuju
Tuto knížka od americké autorky mají volně k prodeji v pražském Paláci knih Luxor. Já jsem tam na ní náhodou narazila a nekoupila si jí, prostě se mi nelíbila. Za to knížka od Truksových mi hodně dala, je dobře a srozumitelně napsaná, vše je vysvětleno, žádná zbytečná "omáčka".
kaca
napsal(a):
Tuto knížka od americké autorky mají volně k prodeji v pražském Paláci knih Luxor. Já jsem tam na ní náhodou narazila a nekoupila si jí, prostě se mi nelíbila. Za to knížka od Truksových mi hodně dala, je dobře a srozumitelně napsaná, vše je vysvětleno, žádná zbytečná "omáčka".
Taky jsem ji měla problém sehnat, nakonec jsem to vyřešila okopírováním z knihovny, poptej se, kdyžtak využij meziknihovní služby (nějaká velká knihovna ji mít bude), když bys nesehnala u Vás(netuším od kud jsi), tak v Ostravě je
tak si ji můžeš nechat poslat.
Jinak když jsem psala panu Truksovi, když jsem ji scháněla (jestli náhodou nemá jednu pod pultíkem) tak druhé vydání chystá, ale netuší kdy, protože toho má hodně a nějak všechno nestíhá
susan
napsal(a):
Taky jsem ji měla problém sehnat, nakonec jsem to vyřešila okopírováním z knihovny, poptej se, kdyžtak využij meziknihovní služby (nějaká velká knihovna ji mít bude), když bys nesehnala u Vás(netuším od kud jsi), tak v Ostravě je
Jinak když jsem psala panu Truksovi, když jsem ji scháněla (jestli náhodou nemá jednu pod pultíkem) tak druhé vydání chystá, ale netuší kdy, protože toho má hodně a nějak všechno nestíhá
Kde jste všichni, už se nám to propadá
susan
napsal(a):
Jééé děkuju moc za tip, su z Brna, tak si myslím, že bych to snad mohla sehnat Každopádně se o to pokusím, neboť tohle mě fakt nenapadlo
A kam kdyžtak do té Ostravy napsat, aby mi ji poslali?
mata
napsal(a):
Jééé děkuju moc za tip, su z Brna, tak si myslím, že bych to snad mohla sehnat Každopádně se o to pokusím, neboť tohle mě fakt nenapadlo
A kam kdyžtak do té Ostravy napsat, aby mi ji poslali?
Není zač To se domluv přímo v knihovně v Brně, řekneš, že v Ostravě to je a oni už si to vyžádají.
susan
napsal(a):
Kde jste všichni, už se nám to propadá
..... kavkazan, přírodní plemeno
susan
napsal(a):
Není zač To se domluv přímo v knihovně v Brně, řekneš, že v Ostravě to je a oni už si to vyžádají.
A ještě jedna válecí......
kaca
napsal(a):
tak holky ,kdo budete zejtra na schůzy ???
kaca
napsal(a):
Jááááááááá, jsem vyslaná za Foltýny .
Tohle je náš miláček Gorec Erudit
alishka
napsal(a):
a ještě Gorec
Tady jsem vyštrachala a oskenovala jednu starší fotku (rok 2002, čubině jsou na ní 3 roky)......
nada
napsal(a):
tak si dejte všichni svoje "přezdívky " na prsa ,ať se poznáme
teda ted jsem přišla z 3hodinového venčení a jsem vymrzlá jak rampouch tady je hroznej vichr
Aktualizace na "kavkazanech v nouzi", v olomouckém útulku je čubinka :o/