K-9,Fitmin,Calibra-jaké s nimi máte zkušenosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2008 22:33

ahoj napiště jaké máte zkušenosti s těmito krmivy popřípadě tipy pro 9 let starého psa tib.teriéra,ted máme Fitmin a má řidký odpad,ale docela mu chutnají..Dík za všechny odpovědi.

2.4.2008 22:45

regie napsal(a):
ahoj napiště jaké máte zkušenosti s těmito krmivy popřípadě tipy pro 9 let starého psa tib.teriéra,ted máme Fitmin a má řidký odpad,ale docela mu chutnají..Dík za všechny odpovědi.

Zdravím, ono není nad vlastní zkušenost a každému pejskovi sedne něco jiného. Naší seniorce sedí nejlépe Calibra, která má také hodně doplňků na klouby, K-9 jsem nezkoušela, po Fitminu je hubená i při dvojnásobné dávce. Dobře seděl také Trainer, nesedla Acana. Hodně štěstí při výběru

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.4.2008 08:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

regie napsal(a):

Fitmin se mi u dvou velkých psů neosvědčil - hodně odpadu. Calibrou krmíme prvním pytlem, tedy asi půl měsíce, a než se psům upravila střevní mikroflóra, měli řidší stolici. Teď je to v pořádku. Každý pes váží cca 35 kg, a denně každý sní cca 25 dkg granulí, což je oproti jiným krmivům docela málo. Ale pokaždé jim sypu víc, a holt nechají. Ve špatném výživovém stavu nejsou, tak to neva. Granule jsou jakoby křehčí oproti třeba Acaně, Fitminu,... K-9 jsem nekrmila.

3.4.2008 10:35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Fitmin se mi u dvou velkých psů neosvědčil - hodně odpadu. Calibrou krmíme prvním pytlem, tedy asi půl měsíce, a než se psům upravila střevní mikroflóra, měli řidší stolici. Teď je to v pořádku. Každý pes váží cca 35 kg, a denně každý sní cca 25 dkg granulí, což je oproti jiným krmivům docela málo. Ale pokaždé jim sypu víc, a holt nechají. Ve špatném výživovém stavu nejsou, tak to neva. Granule jsou jakoby křehčí oproti třeba Acaně, Fitminu,... K-9 jsem nekrmila.

Krmím K-9 necelý tři měsíce střední plemeno a zatím spokojenost. Odpad malý a tuhý, pes dobře prospívá, je v kondici, krásná lesklá srst a krom toho mu tyto granulky chutnají.

3.4.2008 11:26

bertazcerta napsal(a):
Krmím K-9 necelý tři měsíce střední plemeno a zatím spokojenost. Odpad malý a tuhý, pes dobře prospívá, je v kondici, krásná lesklá srst a krom toho mu tyto granulky chutnají.

My máme sice mladýho, ale poslední dobou mu dávám Calibru, právě že měl po všem průjem a tak jsme hledali a našli Calibra mu i chutná a má pěkný bobíky
Ještě přemýšlím jestli nekoupit Acanu

2.2.2011 10:29
nefrit

XXX.XXX.156.190

Řidčí bobky se taky objevují při překrmování

2.2.2011 10:32
nefrit

XXX.XXX.156.190

A krmíte někdo tu novou řadu Calibry - premiovku?

Přidejte reakci

Přidat smajlík