krai
napsal(a):
pry dekuje
Jmenuje se Beauty ,a v lete bych s ni chtela na vystavu a potom schovnit...
Je to muj milacek....
A jeste jedna fotecka
krai
napsal(a):
nene jeste nebyla,kdyztak jen na cumendu protoze mame i jina plemena a s tema na vystavy jezdime....
Chtela bych s ni jet na narodku do Brna ...
Mam ji dovezenou z Bratislavy z chodné stanice Ruzinov...
Tu stanici neznám? Mají webové stránky? Po jakých je rodičích?
Já mám zatím jen labuťáka ale nahatka určitě přibude
black
napsal(a):
Tu stanici neznám? Mají webové stránky? Po jakých je rodičích?
Já mám zatím jen labuťáka ale nahatka určitě přibude
Je ten ja krasny ....
Ne stranky nemaji ´zatim to byl chovatelcin vrh.
Otec je Hoofy Modrý květ a matka Daphné Gavanys Bohemia.
Taky bych chtela jeste jednu nahatou fenku ....
Ale driv nez za rok ci dva asi nebude....
krai
napsal(a):
Je ten ja krasny ....
Ne stranky nemaji ´zatim to byl chovatelcin vrh.
Otec je Hoofy Modrý květ a matka Daphné Gavanys Bohemia.
Taky bych chtela jeste jednu nahatou fenku ....
Ale driv nez za rok ci dva asi nebude....
Takže je to vlastně češka
my máme stránky: http://web.quick.cz/cinanek
Vy nemáte stránky?
krai
napsal(a):
No v podstate jo
ne ne stranky zatim nemame ,ale chystam se je v nejblizsi dobe zalozit....
Tohle je moje naháčka Yoko jako mimino
luciee
napsal(a):
Tohle je moje naháčka Yoko jako mimino
A tohle je Yoko dneska
krai
napsal(a):
sem sem
Naše puntíkaté zlatíčko Falco. Jsou mu tři roky.
kiwi
napsal(a):
ještě jedna
Tohle je moje labutěnka Arádek, soutěžil v Senior handlingu a moc mu to šlo
krai
napsal(a):
Artík je moc krasný ?
Asi je s papirama ze ?
Chtela jsem se zeptat jaky ma puvod a mate ho schovneneho ?
Tak tohle je náš Ilčíček.
martinka112
napsal(a):
Tak tohle je náš Ilčíček.
A tohle naše Bonynka. Budou mít spolu štěňátka, teda doufám. Ve středu se to dozvíme z ultrazvuku
krai
napsal(a):
Artík je moc krasný ?
Asi je s papirama ze ?
Chtela jsem se zeptat jaky ma puvod a mate ho schovneneho ?
Celé jeho jméno je Artík Golfík a je uchovněný. Rodiče jsou o:Arnold Malyshka Airin, m:Eibi Modrý květ
více na http://www.coollady.cz/nahaci/Cris/artik.htm (tímto děkuji Jíře Salátový, že mi udělala pro Artíka stránky)
krai
napsal(a):
No neni divu kdyz je tak krasny ...a jak si vede na normalni vystave ?
No, musím se přiznat, že s ním příliš nejezdím. Ale i přesto už něco máme.
3x CAC, 3x Res. CAC, Krajský vítěz, 3x Vítěz třídy, ...
http://www.klubchovatelunahacu.cz/cz/cina/394/?what=kryci-psi
pepíno

sonka
napsal(a):
Celé jeho jméno je Artík Golfík a je uchovněný. Rodiče jsou o:Arnold Malyshka Airin, m:Eibi Modrý květ
více na http://www.coollady.cz/nahaci/Cris/artik.htm (tímto děkuji Jíře Salátový, že mi udělala pro Artíka stránky)
To je moje favoritka z USA
sonka
napsal(a):
Hmmm pěkná
Tohle je můj miláček Lampion Pink od Chlpíků, zdravím Lidku a Káju
jafar
napsal(a):
Tohle je můj miláček Lampion Pink od Chlpíků, zdravím Lidku a Káju
A tohle je Lampionova nevěsta Ajka Libachar-máme štěňáteka, jsou staré teprve 1den.
jafar
napsal(a):
A tohle je Lampionova nevěsta Ajka Libachar-máme štěňáteka, jsou staré teprve 1den.
A takhle si Lampion kryje záda
jafar
napsal(a):
A takhle si Lampion kryje záda
Tady můj Alfík - jak vypadá po vykoupání
whiskey
napsal(a):
jo je mu 10 měsíců a běháme agility (teda začínáme a snažíme se o coursing)
No uvidíme jak budem pokračovat
Taky zdravím Janičku do Brna
krai
napsal(a):
Jezis ta je nadherna
Nahaccci s cernou srsti se mi hrozne libi ..
Bud tihle nebo jeste hnedi s bezovou nebo bilou chocholkou ,hnedeho s bezevou uz mam ,tak bych jeste chtela s cernou
Já přidávám favoritku labutěnku. Je to myslím francouzka
black
napsal(a):
Já přidávám favoritku labutěnku. Je to myslím francouzka
No a já tady přidávám mého favorita
jessie l
napsal(a):
No a já tady přidávám mého favorita
Když je černá žádaná přidávám Frederiku
luciee
napsal(a):
Ilčíšek je nádherný! Vážne vypadá krásně. Nemáte jeho foto když byl ještě štěňátko? Vyrostl z něj krásný chlapák
My jsme si Ilčíka brali až v půl roce, takže malinkého ho nemám. Snad stačí tahle. Bylo mu asi 6-7 měsíců. On opravdu vyrostl do krásy. Jako mladý pejsek zas tak moc hezký nebyl.
krai
napsal(a):
sem sem
No když vidím tu krásu musím přidat i našeho rošťáka
fabio
napsal(a):
No když vidím tu krásu musím přidat i našeho rošťáka
A ještě jednou Airin od Jiřinky Salátové
airin
napsal(a):
A ještě jednou Airin od Jiřinky Salátové
A tady je Izabelka Jiřinky Salátové s naši Airin
krai
napsal(a):
jo jo je moc pekna videla jsem ji uz na fotkach z olomouce a je moc pekna ....
Mate internetove stranky ?
A neplanujete stenatka ?
Frederika je z chovatelské stanice Kalis z Třeště. Letos se ještě bude věnovat výstavám, štěňatka by měla nejdříve až příští rok.
Stránky jsou na http://www.sweb.cz/nahacci/
martinka112
napsal(a):
My jsme si Ilčíka brali až v půl roce, takže malinkého ho nemám. Snad stačí tahle. Bylo mu asi 6-7 měsíců. On opravdu vyrostl do krásy. Jako mladý pejsek zas tak moc hezký nebyl.
Je vážně nádherný! Jako mladý pes měl zajímavou barvu srsti. Teď mu to vážně moc sekne. Přeji spoustu úspěchů a ještě více krásně prožitých společných chvil
krai
napsal(a):
sem sem
toto je nase Nellinka ,na fotce ve veku 3 mes.
airin
napsal(a):
To je možné,až tak dalece jsme nehovořili,kdy by chtěla vrh opakovat. Pouze říkala,že by ho ještě zopakovat chtěla.
Ale i tak jak vidíte, tak nikdy nebudete mít záruku toho, že se narodí černý naháček i kdyby to chovatelka opakovala třeba ještě dvakrát.Vždy to bude jen a jen o náhodě. Vemte si, že Šarlotka je ze stejného zpojení jako je Federika a tentokrát tam černý naháček nebyl.
airin
napsal(a):
Ale i tak jak vidíte, tak nikdy nebudete mít záruku toho, že se narodí černý naháček i kdyby to chovatelka opakovala třeba ještě dvakrát.Vždy to bude jen a jen o náhodě. Vemte si, že Šarlotka je ze stejného zpojení jako je Federika a tentokrát tam černý naháček nebyl.
Jo jo to ja vím ,nemyslím jen stejne spojeni ,ale hlavne primo fenku.
Protoze cernych fen a psu u nás moc není .
Kdyz nepocitam vasi ,tak ja vim o dvou fenkách.
Nemyslim ze by bylo zarucene ze se narodi cerne stenatko ,ale nejaka nadeje tam prece jen je a kdyby se narodilo ,tak bych byla rada kdyby mi dala chovatelka vedet.No a to jsem ji taky napsala do mailu.
Tak ted uz budu jen cekat a doufat
krai
napsal(a):
No já nejsem přímo z Brna ,ale ma to tam celkem kousek .....A jsem tam docela casto
Z Brna jsme my, konkrétně z Líšně... Arad, Baron, Violka a Lída
krai
napsal(a):
No to je aspon nápad ! ! ! !
Sice nejsem Brňák ,ale ráda bych se vetrela
Jasný, můžem se někdy domluvit. Ale tedka, jak je zima Baronek na moc velký procházky nemůže. Jinak setkání naháčků (tedy klubu chovatelů naháčů, to znamená hlavně číňanů a peruánů s papírama) bývá každý rok ve Sněžném. A momentálně mi Violka hárá..., takže leda s klukama
Lída
aradek
napsal(a):
Jasný, můžem se někdy domluvit. Ale tedka, jak je zima Baronek na moc velký procházky nemůže. Jinak setkání naháčků (tedy klubu chovatelů naháčů, to znamená hlavně číňanů a peruánů s papírama) bývá každý rok ve Sněžném. A momentálně mi Violka hárá..., takže leda s klukama
Lída
Jojo vzhledem k tomu že mi moc teplým kožíškem taky zrovna neoplýváme ,tak bych to viděla až na trošku teplejší počasí.
Aspon až nebude mrznout...
krai
napsal(a):
Pro jessie ....
Je moc pekny ..muzu se zeptat jak se jmenuje ?
A mate internetove stranky ?
Jasně že máme... www.rotvik.estranky.cz Jmenuje se Kim Čin-Čin Pet
krai
napsal(a):
sem sem
Ahoj. Na této dizkuzi jsem poprvé a příjemně mně to zde překvapilo.Máte hezké číňánky a tak se pochlubím i naším novým přírůstkem.Jmenuje se Cherlinka a již niže se mluvilo o spojení Cornelie a Benna, tak toto je jejich dítko z druhého vrhu.
emikami
napsal(a):
Zapomněla jsem dodat, že moc se mně líbí jessie l
Z jiného soudku, peruánci-mimi
emikami
napsal(a):
Díky , nám se také moc líbí, hlavně když se semnou dívá na televizi,tak je roztomilá.Trochu méně když mně ráno dupe po hlavě a chce mně umít celý obličej. Také jsou ti vaši číňánkové tak ulízaný?
Jo jo nekdy az prilis
Snazim se ji to aspon castecne odnaucit ,tak me uz kdyz ji reknu fuj tak prestane ,ale kdyz prijde navsteva nebo nekdo ,tak se na ne hned vrhne
malpik
napsal(a):
jafar máte mimuška často?
Malpíku,
mimi máme poprve, můj naháček, puntíkáček Lampion se stal tatínkem 13.2.2006 a jsme na dětičky náramně hrdí. Jsou 3chlapečci a dvě holčičky labutěnky, k tomu jeden kluk naháček Já mám velkou radost, že tak krásná fenečka jako je Ajka Libachar JCH, CHČR si vybrala mého hluka nahatého.Všechny mnou dávané fotky jsou převážně z CHS od Chlpíků, kde jsou právě naše milovaná mimi.Jen peruánci jsou z CHS Pazzda, moc se mi líbí a tak jsem je dala na obdiv všem
jafar
napsal(a):
Malpíku,
mimi máme poprve, můj naháček, puntíkáček Lampion se stal tatínkem 13.2.2006 a jsme na dětičky náramně hrdí. Jsou 3chlapečci a dvě holčičky labutěnky, k tomu jeden kluk naháček Já mám velkou radost, že tak krásná fenečka jako je Ajka Libachar JCH, CHČR si vybrala mého hluka nahatého.Všechny mnou dávané fotky jsou převážně z CHS od Chlpíků, kde jsou právě naše milovaná mimi.Jen peruánci jsou z CHS Pazzda, moc se mi líbí a tak jsem je dala na obdiv všem
Máte ještě Heppy?Nebo už má nový domov?
emikami
napsal(a):
Ahoj. Kam jste se všichni ztratili? Zdravím všechny majitelé číňánků. Co dělají vaši hafící? Moje Cherlinka se stále venku bojí cizích lidí :-(....
No to s těmi lidmi bude na tom asi stejně jako naše Bonča. Chce to chodit s ní často do společnosti. I když u naší Bonči nic nepomáhá
krai
napsal(a):
sem sem
Takhle vapadá naše Bonynka teď, když čeká mimča. No a to máme termín až 26.3
emikami
napsal(a):
Ahoj. Kam jste se všichni ztratili? Zdravím všechny majitelé číňánků. Co dělají vaši hafící? Moje Cherlinka se stále venku bojí cizích lidí :-(....
Snad to bude dobré! Té naší to také docela dlouho trvalo. Ale teď už je to pravý opak :-) Skáče na každého, kdo projde kolem. Stejně tak skáče hafanům do tlamy Jen čekám, kdy jí nějakej zblajzne
krai
napsal(a):
Nejak nam to tady upada =(
Jak se maji vasi nahacci ?
A co stenatka ? Jak se jim vede ?
Ahoj, tady taky rodina naháčů.Mája,Vilík,Puffy teď zrovinka spí,ale za chvilku půjdeme ven kde klucí obživnou a nebude se jim chtít domů.Rádi čuchají ve sněhu a běhají sprinty.Pokusím se o fotečku. ahojky Jana
pupino
napsal(a):
Ahoj, tady taky rodina naháčů.Mája,Vilík,Puffy teď zrovinka spí,ale za chvilku půjdeme ven kde klucí obživnou a nebude se jim chtít domů.Rádi čuchají ve sněhu a běhají sprinty.Pokusím se o fotečku. ahojky Jana
Ahoj naháčci jsou super.Taky něco přidám.To jsou moji kluci.
krai
napsal(a):
Teeeeeda to jsou krasni kluci
Ale to v lete nedelate nic jineho nez mazete opalovacim kremem co ?
Jsou si podobní :-) a pěkní,to ano.S tím mazáním opalovacím krémem to zas není tak hrozný.Aspoň já i když mám černou fenu a světlého psa mažu když jdeme na jaře na delší dobu ven a pak už jen průběžně během léta,když se opálí tak už je mazat nemusím tolik a nespálí se.A sluníčko milujou ,to jo.
kiwi
napsal(a):
Už snad bude teplo! spácháme ten sraz naháčků, labutěnek a jiných potvůrek v Brně nebo jeho okolí? znáte nějaké pěkné místo na proběhnutí takové smečky?:) pište!
Pro Krai
Miminka se mají čile k světu, jsou to rozkošné, chlupaté kuličky.
Jeden bobánek holánek.
jafar
napsal(a):
Pro Krai
Miminka se mají čile k světu, jsou to rozkošné, chlupaté kuličky.
Jeden bobánek holánek.
Přidávám po jednom sólo fotu, od holého i chlupatého.
Holátko ja Citrian Gold od Chlpíků
jafar
napsal(a):
Přidávám po jednom sólo fotu, od holého i chlupatého.
Holátko ja Citrian Gold od Chlpíků
Chlupáček, třeba Caramel Powder od Chlpíků