Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2008 19:33

Dobrý den, včera do ordinace, kde chodím na praxi přivezli na uspání jeden a půl letého německého krátkosrstého ohaře pouze kvůli tomu, že dáví slepice. Pan doktor pejska utratit nechtěl, tak nám bylo řečeno, že ho můžou nechat zastřelit od myslivce. Podařilo se mi s majiteli domluvit, že ještě čtrnáct dní počkají. Takže se na Vás obracím s prosbou o pomoc. Pejsek Brit je velice milý, možná kapku ztřeštěný, ale to jenom z toho, co jsem ho viděla v ordinaci. S lidmi, dětmi a psi prý problém nemá a je zvyklý na kotec. Pokud byste byli někdo ochotní se ho ujmout, nebo o někom víte, dejte mi prosím vědět na mejl piskacova.eva@seznam.cz, nebo na telefon 739666253. Děkuji!

5.4.2008 19:35

efi napsal(a):
Dobrý den, včera do ordinace, kde chodím na praxi přivezli na uspání jeden a půl letého německého krátkosrstého ohaře pouze kvůli tomu, že dáví slepice. Pan doktor pejska utratit nechtěl, tak nám bylo řečeno, že ho můžou nechat zastřelit od myslivce. Podařilo se mi s majiteli domluvit, že ještě čtrnáct dní počkají. Takže se na Vás obracím s prosbou o pomoc. Pejsek Brit je velice milý, možná kapku ztřeštěný, ale to jenom z toho, co jsem ho viděla v ordinaci. S lidmi, dětmi a psi prý problém nemá a je zvyklý na kotec. Pokud byste byli někdo ochotní se ho ujmout, nebo o někom víte, dejte mi prosím vědět na mejl piskacova.eva@seznam.cz, nebo na telefon 739666253. Děkuji!

další foto

5.4.2008 19:35

efi napsal(a):
další foto

a ještě jedno

5.4.2008 19:58

efi napsal(a):
a ještě jedno

Lidé chtějí utratit psa, kvůli tomu, že jim dáví slepice ? Chudák, prosím vemte si ho někdo, je krásnej! Hned bych ho brala, ale nemůžu...

5.4.2008 20:01

majdrous napsal(a):
Lidé chtějí utratit psa, kvůli tomu, že jim dáví slepice ? Chudák, prosím vemte si ho někdo, je krásnej! Hned bych ho brala, ale nemůžu...

Je fakt nadherny, urcite by se ho nejaky myslivec ujal. My uz bohuzel jednoho ohare mame. Zkuste to dat i sem http://www.lovecky-pes.estranky.cz/
L

5.4.2008 20:06

brix napsal(a):
Je fakt nadherny, urcite by se ho nejaky myslivec ujal. My uz bohuzel jednoho ohare mame. Zkuste to dat i sem http://www.lovecky-pes.estranky.cz/
L

Děkuji, hned to tam dám!

6.4.2008 12:55

efi napsal(a):
Děkuji, hned to tam dám!

Četla jsem už inzerát na loveckém psu v nouzi. Lidská blbost je vážně nekonečná! Je to krásný pes, nemít doma jednoho ohařího pubertu hned ho beru! Takhle aspoň posouvám! Snad se někdo najde!

7.4.2008 14:15

efi napsal(a):

Někdy je mi z lidí vážně na nic, pořizují si zvířata a nedochází jim, že to nejsou věci, ale živá stvoření s duší a potřebou pochopení a porozumění od svého pána. Jakmile se vyskytne něaký problém, kterému se většinou dá předejít předem vhodným výběrem zvířete nebo zabezpečením před vykonáváním nějaké činnosti, tak je ,,nejlepší´´ řešení zbyvit se..... To samé bych udělala dotyčnému, kd\ž byl malý a něco provedl, to by ale bohužel někoho izajímalo a bylo by okolí proti, protože dítě je přeci živý tvor a má duši, kdežto zvíře je stále v našich zákonech věc a proto si s ním majitel může dělat téměř cokoliv a nikdo mu nic neřekne.......

7.4.2008 19:09

chullieta napsal(a):
Někdy je mi z lidí vážně na nic, pořizují si zvířata a nedochází jim, že to nejsou věci, ale živá stvoření s duší a potřebou pochopení a porozumění od svého pána. Jakmile se vyskytne něaký problém, kterému se většinou dá předejít předem vhodným výběrem zvířete nebo zabezpečením před vykonáváním nějaké činnosti, tak je ,,nejlepší´´ řešení zbyvit se..... To samé bych udělala dotyčnému, kd\ž byl malý a něco provedl, to by ale bohužel někoho izajímalo a bylo by okolí proti, protože dítě je přeci živý tvor a má duši, kdežto zvíře je stále v našich zákonech věc a proto si s ním majitel může dělat téměř cokoliv a nikdo mu nic neřekne.......

To je neskutečný, proč ho nedají do útulku?

8.4.2008 18:40

smajla napsal(a):
To je neskutečný, proč ho nedají do útulku?

To je pro mě taky záhadou :( , ale vypadá to dobře, ozvalo se mi už pár lidí, tak uvidíme, jestli se mi s některým z nich podaří domluvit a Briteček půjde do nové rodiny.

8.4.2008 19:24

efi napsal(a):
To je pro mě taky záhadou :( , ale vypadá to dobře, ozvalo se mi už pár lidí, tak uvidíme, jestli se mi s některým z nich podaří domluvit a Briteček půjde do nové rodiny.

Moc mu drzim palce. Dej pak urcite vedet, jak to dopadlo.
L

8.4.2008 19:47

brix napsal(a):
Moc mu drzim palce. Dej pak urcite vedet, jak to dopadlo.
L

Je nádherný, hned bych ho brala, kdyby to šlo, ale máme fenku (a teď ještě sedm štěňátek) a číču a to by asi nedělalo dobrotu. Moc ale držím palečky a dejte vědět jak to dopadlo. Držíme Britečkovi palce.

8.4.2008 21:59

lolinka napsal(a):
Je nádherný, hned bych ho brala, kdyby to šlo, ale máme fenku (a teď ještě sedm štěňátek) a číču a to by asi nedělalo dobrotu. Moc ale držím palečky a dejte vědět jak to dopadlo. Držíme Britečkovi palce.

Držíme moc palce

8.4.2008 22:06

corinka napsal(a):
Držíme moc palce

Osobně si myslím,že ten hafan to dělá schválně aby na sebe upoutal pozornost a z nudy.Za to mohou ale páníčci...nechápu,proč to zvíře má platit za blbost majitelů?Ono zavřít psa do kotce a nevšimnout si ho...je docela síla bez lásky a podrbání...to by hrabalo v bedně asi každýmu!Snad se ho někdo brzy ujme a bude mět chápajícího nového majtele,který ho bude mít rád,právě proto jaký ten pejsek je.Přeji mu hodně štěstí!

9.4.2008 12:32

efi napsal(a):

Tak jak to s pejskem vypadá? Moc mu držim pěstě, aby našel prima páníky a na první rok a půl svého života rychle zapomněl!!!

14.4.2008 16:08

anabetynka napsal(a):
Tak jak to s pejskem vypadá? Moc mu držim pěstě, aby našel prima páníky a na první rok a půl svého života rychle zapomněl!!!

Posouvám...

15.4.2008 13:16

anabetynka napsal(a):

Vypadalo to už velice dobře, ozval se mi pán, který má o Brita velký zájem, ale teď se mi už čtyři dny neozval, takže nevím, co si o tom myslet. Doufám, že se to nakonec nějak vyvrbí. Až bude nějaké nové info, dám vědět.

20.4.2008 16:11

efi napsal(a):
Vypadalo to už velice dobře, ozval se mi pán, který má o Brita velký zájem, ale teď se mi už čtyři dny neozval, takže nevím, co si o tom myslet. Doufám, že se to nakonec nějak vyvrbí. Až bude nějaké nové info, dám vědět.

Briteček je zachráněný, dnes si ho odvezla skvělá paní z Ostravy

20.4.2008 19:59

efi napsal(a):

To je skvele, jeste ze potkal vas, jinak uz by tu nebyl. Patri vam velke diky za zivot pejska.
L

20.4.2008 20:10

efi napsal(a):

Tak to je perfektní zpráva! Snad se s novou paničkou rychle sžije a na staré páníky rychle zapomene!

20.4.2008 20:19

efi napsal(a):

To je dobře, že to takhle dopadlo. Je to chudák, který je obětí módní vlny loveckých psů, které si lidé pořizují bez znalosti jejich potřeb a výcviku, pro který byli tito psi po desetiletí šlechtěni. Velmi často vídáme výmarské a maďarské ohaře chované v bytech, venčené na krátkém vodítku v městském parku, ti šťastnější jsou na zahradě, ovšem problém je, když ji sdílejí s drůbeží.

Přidejte reakci

Přidat smajlík