Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2008 23:02

Nadi ona Giruška včera nevypadala o nic lépe. Dnes už tedy tak z půlky opadala - horší, že jí opadávají i chlupy

8.4.2008 23:23

monika s napsal(a):
Nadi ona Giruška včera nevypadala o nic lépe. Dnes už tedy tak z půlky opadala - horší, že jí opadávají i chlupy

ahojky ,pěknej cvaldaMoniko nezoufej mi taky začali línat tak na Slovensko budu mit asi naháče

8.4.2008 23:48

marie m napsal(a):
ahojky ,pěknej cvaldaMoniko nezoufej mi taky začali línat tak na Slovensko budu mit asi naháče

Tak koukám , že jsme na tom všude stejně s tím odchlupováním
taky se připojuji ke Kavkazským naháčům - teda Odry

9.4.2008 08:06

nada napsal(a):

Teda dámy, vám to roste jako z vody.... Jsou to všichni krasavečci

9.4.2008 08:30

eavy napsal(a):
Teda dámy, vám to roste jako z vody.... Jsou to všichni krasavečci

ahojky , moudrá slečna Dajša 21 dní a začínáme pěkně zlobit

9.4.2008 14:17

monika s napsal(a):

Moc děkuji všem, kteří mi napsali do návštěvní knihy a doufám, že všechna ta vyslovená přání se vyplní

9.4.2008 14:19

marie m napsal(a):
ahojky , moudrá slečna Dajša 21 dní a začínáme pěkně zlobit

Copak copak ? Jak to, že nám zlobí neteřinka ?

9.4.2008 14:20

nada napsal(a):

Naďo a co Tvojí caparti ? Nezlobí ?

9.4.2008 14:37

lmusa napsal(a):
Moc děkuji všem, kteří mi napsali do návštěvní knihy a doufám, že všechna ta vyslovená přání se vyplní

Libo oni nezlobí jen neteřinky ale i synovci

9.4.2008 15:19

marie m napsal(a):
Libo oni nezlobí jen neteřinky ale i synovci

Tak trošku zlobit můžou, ne ?

9.4.2008 15:31

lmusa napsal(a):
Tak trošku zlobit můžou, ne ?

To víš že můžou , to je takové krásné zlobení zatím za chvilku to moznáš sama až Ti Mášenka nadělí ratolesti

9.4.2008 21:38

marie m napsal(a):
To víš že můžou , to je takové krásné zlobení zatím za chvilku to moznáš sama až Ti Mášenka nadělí ratolesti

Ahoj všem :-)
No Líbo já již začala s drezůrou , takže u nás to je na povel vzorný a na zádech

Cinda začíná jako první s výchovou - ranní hygiena

9.4.2008 21:40

nada napsal(a):
No Líbo já již začala s drezůrou , takže u nás to je na povel vzorný a na zádech

........pak následují povinné zahradnické práce mládeže........

9.4.2008 21:40

nada napsal(a):

Ty kavkazí mámy jsou stejně skvělý, nejlepší

9.4.2008 21:42

nada napsal(a):

.....a po práci malá svačinka a zasloužený odpočinek

9.4.2008 21:43

nada napsal(a):

Kolektivní spolupráce

9.4.2008 21:50

corinka napsal(a):
Ty kavkazí mámy jsou stejně skvělý, nejlepší

Prosil bych,zda by mi někdo mohl poradit,kde by se daly sehnat postroje na kavkazího kluka.

9.4.2008 22:05

skalap napsal(a):
Prosil bych,zda by mi někdo mohl poradit,kde by se daly sehnat postroje na kavkazího kluka.

Pane Skála, pár článků níže, je příspěvek s názvem Postroje od Manmatu, mrkněte tam. Nebo si zkuste zadat do vrchního políčka s nadpisem HLEDAT postroje a objeví se Vám všechny články o postrojích, které tu byly napsány.
Jinak moc zdravíme Vás i Bašu, z Prostějova.

9.4.2008 23:19

corinka napsal(a):
Pane Skála, pár článků níže, je příspěvek s názvem Postroje od Manmatu, mrkněte tam. Nebo si zkuste zadat do vrchního políčka s nadpisem HLEDAT postroje a objeví se Vám všechny články o postrojích, které tu byly napsány.
Jinak moc zdravíme Vás i Bašu, z Prostějova.

no kavkazí mámu bych někdy pořádně propleskla - když letí k plotu a je ji jedno po kom šlape

10.4.2008 04:49

nada napsal(a):
no kavkazí mámu bych někdy pořádně propleskla - když letí k plotu a je ji jedno po kom šlape

Ta Cinda je ale darebačka ! Šlapat po dětech....
To tmavé mimčo je kouzelné A kolektivní práce taky

10.4.2008 10:08

lmusa napsal(a):
Ta Cinda je ale darebačka ! Šlapat po dětech....
To tmavé mimčo je kouzelné A kolektivní práce taky

Prckové s babičkou Edžín...

10.4.2008 10:14

monika s napsal(a):
Prckové s babičkou Edžín...

Moniko koukám jak u nás, babička se víc stará jak mamina

10.4.2008 10:21

marie m napsal(a):
Moniko koukám jak u nás, babička se víc stará jak mamina

Maminka se náhodou stará přímo super, dokonce se naučila i otvírat kliky, anby mohla být prckům poblíž neustále (a taky bedně s granulema ).
Ale ne, vážně je super, trochu jsem se bála, přece jen měla prcky poprvé ve čtyřech letech, ale je zlatíčko

10.4.2008 10:23

monika s napsal(a):
Maminka se náhodou stará přímo super, dokonce se naučila i otvírat kliky, anby mohla být prckům poblíž neustále (a taky bedně s granulema ).
Ale ne, vážně je super, trochu jsem se bála, přece jen měla prcky poprvé ve čtyřech letech, ale je zlatíčko

A Giruška je taky miluje - jen je na ně občas trochu hrrr.......

10.4.2008 10:27

monika s napsal(a):
A Giruška je taky miluje - jen je na ně občas trochu hrrr.......

Jeden kluk

10.4.2008 10:29

monika s napsal(a):
Jeden kluk

A jedna holka

10.4.2008 10:31

monika s napsal(a):
A jedna holka

A mamina nakonec...

10.4.2008 11:20

monika s napsal(a):
A mamina nakonec...

tak to je fajn že je strarostliváBerenis tak nakrmit a hurá řvát k brance , Auru a Batira štěnda baví ale Sama už nín ten pochopil co tu roste

10.4.2008 11:44

marie m napsal(a):
tak to je fajn že je strarostliváBerenis tak nakrmit a hurá řvát k brance , Auru a Batira štěnda baví ale Sama už nín ten pochopil co tu roste

Ťuťu a ňuňu Miminka jsou jedno krásnější než druhé No a co se maminkovské péče týče, včera jsem připravila Boomince šok Manža koupil Elišce nového plyšáka, kočičku a když se zmáčke, tak 3 x naprosto zoufale zamňouká Ela je na tyhle hračky vysazená, nosí si je do pelechu, venčí je pak na zahrádce, má je ráda a ještě žádného plyšáka nezničila, o ty přichází jen když ho nestačím uklidit před Darlenkou, ta je s nima hotová v cuku letu. Ale abych se vrátila k Boomině, když zaslechla první mňoukání tak se napnula, pozornost sama, trochu se jí rozklepaly nožky. Když zvuk uslyšela podruhý tak se k hračce vrhla, otočila jí na záda, očmuchávala bříško, pod ocáskem - pak na mě hodila pohled: Proboha co to je? Normálně zvuk mňoukajícího plyšového kotěte v ní vyvolalo mateřské chování Až bude mít Darlenka štěniska, tak se Boomí asi zblázní...

10.4.2008 12:05

skalap napsal(a):

Pro Pavla - postroj od Manmatu nebrat, plastová spona není stavěná na kavkazáka - vyzkoušeno. Zkuste www.hofero.cz - tam mají postroje na klasické přezky.

10.4.2008 13:39

pvc napsal(a):
Pro Pavla - postroj od Manmatu nebrat, plastová spona není stavěná na kavkazáka - vyzkoušeno. Zkuste www.hofero.cz - tam mají postroje na klasické přezky.

Postroj s umělými přezkami bych v žádném případě nebral.Chtěl bych sehnat kožený s podložením a samozřejmě na klasické přezky.Díky za odkaz.

10.4.2008 14:09

skalap napsal(a):
Postroj s umělými přezkami bych v žádném případě nebral.Chtěl bych sehnat kožený s podložením a samozřejmě na klasické přezky.Díky za odkaz.

Snažila jsem se, ale sama postroj zatím nesháním, takže v tom nemám až tak jasno.Ale určitě se brzo taky ozvu o radu. Tak dejte vědět, jakej jste sehnal, pro Bašu

10.4.2008 23:57

lida napsal(a):
Ťuťu a ňuňu Miminka jsou jedno krásnější než druhé No a co se maminkovské péče týče, včera jsem připravila Boomince šok Manža koupil Elišce nového plyšáka, kočičku a když se zmáčke, tak 3 x naprosto zoufale zamňouká Ela je na tyhle hračky vysazená, nosí si je do pelechu, venčí je pak na zahrádce, má je ráda a ještě žádného plyšáka nezničila, o ty přichází jen když ho nestačím uklidit před Darlenkou, ta je s nima hotová v cuku letu. Ale abych se vrátila k Boomině, když zaslechla první mňoukání tak se napnula, pozornost sama, trochu se jí rozklepaly nožky. Když zvuk uslyšela podruhý tak se k hračce vrhla, otočila jí na záda, očmuchávala bříško, pod ocáskem - pak na mě hodila pohled: Proboha co to je? Normálně zvuk mňoukajícího plyšového kotěte v ní vyvolalo mateřské chování Až bude mít Darlenka štěniska, tak se Boomí asi zblázní...

Lído , tak budeš mít dobrou chůvu

11.4.2008 06:02

corinka napsal(a):
Snažila jsem se, ale sama postroj zatím nesháním, takže v tom nemám až tak jasno.Ale určitě se brzo taky ozvu o radu. Tak dejte vědět, jakej jste sehnal, pro Bašu

takhle Batir dohlíží na krmení

11.4.2008 07:20

nada napsal(a):
Lído , tak budeš mít dobrou chůvu

No to právě že ne Boomča s Darlou jsou na sebe jak dračice

11.4.2008 09:52

lida napsal(a):
No to právě že ne Boomča s Darlou jsou na sebe jak dračice

Lído tak je budeš dávat k Boomče jako do školky , bez návštěvy matky

12.4.2008 19:12

marie m napsal(a):
takhle Batir dohlíží na krmení

Tady je linka na nejlepší videa obrany pastevců (KO i SAO): rossijskijvolkodav.mcdir.ru/en/videos/varlay.zip Heslo je varlay8784112145.

12.4.2008 20:24

monika s napsal(a):

Ahoj Dám tu pár fotek z dnešní 7. Středoevropské speciální výstavy.

Jus Elbrus Chán

12.4.2008 20:26

monika s napsal(a):

Batir Rama Gele

12.4.2008 20:28

monika s napsal(a):

Cageri z Darganova dvora

12.4.2008 20:29

monika s napsal(a):

A Cageri v akci

12.4.2008 20:31

monika s napsal(a):

Norman Ksiezyc Pamiru

12.4.2008 20:33

monika s napsal(a):

Jason Remon Fares

12.4.2008 20:35

monika s napsal(a):

Jaspis Remon Fares

12.4.2008 20:36

monika s napsal(a):

Atlant iz Otchego Doma

12.4.2008 20:38

lmusa napsal(a):
Atlant iz Otchego Doma

Ahojky všem...co říkáte na psa Kabur Velikiy Han??

12.4.2008 20:38

monika s napsal(a):

Dár Kazan Šerchán

12.4.2008 20:39

monika s napsal(a):

Džany Kazan Šerchán

12.4.2008 20:40

monika s napsal(a):

Edie Zlatá Studánka

12.4.2008 20:41

monika s napsal(a):

Hanibal Remon Fares

12.4.2008 20:43

monika s napsal(a):

Yukatan iz Sokolinogo Gnezda

12.4.2008 20:47

monika s napsal(a):

tak tady nevím. Mohlo by to být štěndo Helga Ághov Dvor, ale nejsem si jista

12.4.2008 20:50

monika s napsal(a):

Daia Nufira

12.4.2008 20:51

monika s napsal(a):

Eurika iz Ruskogo Izvora

12.4.2008 20:53

monika s napsal(a):

To by mohla být Arina Labova samota
Jestli se pletu, tak mě někdo opravte

12.4.2008 20:54

monika s napsal(a):

to by mohla být Arissa Kauko Karpaty

12.4.2008 20:56

monika s napsal(a):

Colchis z Darganova dvora

12.4.2008 20:58

monika s napsal(a):

Metaxa Erudit

12.4.2008 20:59

monika s napsal(a):

Audrey Něžný obr

12.4.2008 21:00

monika s napsal(a):

Brita Nart Sano

12.4.2008 21:01

monika s napsal(a):

Ještě Audrey

12.4.2008 21:02

monika s napsal(a):

Rasplata iz Sokolinogo Gnezda

12.4.2008 21:04

monika s napsal(a):

Ještě Rasplata

12.4.2008 21:06

monika s napsal(a):

tady to by mohla být Aiša Gerlachovský revír

12.4.2008 21:08

monika s napsal(a):

Asi Aka Banzajko Blatné

12.4.2008 21:09

monika s napsal(a):

Hila Elbrus Chán

12.4.2008 21:10

monika s napsal(a):

Urszula

12.4.2008 21:11

monika s napsal(a):

Gruzie Erudit

12.4.2008 21:52

lmusa napsal(a):
Gruzie Erudit

Přidávám JASPIS Remon Fáres

12.4.2008 21:55

lmusa napsal(a):
Ahoj Dám tu pár fotek z dnešní 7. Středoevropské speciální výstavy.

Jus Elbrus Chán

Ještě jeden Jus

12.4.2008 21:56

lmusa napsal(a):
Gruzie Erudit

Baro Alarusa

12.4.2008 21:58

lmusa napsal(a):
Gruzie Erudit

Norman KP

12.4.2008 22:37

dargan napsal(a):
Norman KP

Ahoj Dáši,vystavovala jsi? jak jsi dopadla?
Osedlaná Bereza

12.4.2008 22:39

dargan napsal(a):
Norman KP

Ahoj holky , tak mi už sedíme v Budějicích a koukáme jak jste rychlé - paráda - šikulky

12.4.2008 22:40

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Dáši,vystavovala jsi? jak jsi dopadla?
Osedlaná Bereza

.

13.4.2008 02:00

nada napsal(a):
Ahoj holky , tak mi už sedíme v Budějicích a koukáme jak jste rychlé - paráda - šikulky

Super servis - díky za fotečky...
Když jsem koukala na ty výsledky, tak jsem zapřemýšlela, zda bych Džíně neměla nakonec ještě vykat, když před lety, na tomtéž místě a od téže rozhodčí ten titul dostala... Je fakt, že od té doby se na výstavách chová jako ......, takže do paličky jí to asi stouplo

13.4.2008 09:30

monika s napsal(a):
Když jsem koukala na ty výsledky, tak jsem zapřemýšlela, zda bych Džíně neměla nakonec ještě vykat, když před lety, na tomtéž místě a od téže rozhodčí ten titul dostala... Je fakt, že od té doby se na výstavách chová jako ......, takže do paličky jí to asi stouplo

Co říkáte téhle básničce o kavkazském ovčáku, králi králů (prosím odstraňte si z linky mezeru)?
rossijskijvolkodav.mcdir.ru/cz/ kavkazsky_ovcak.htm

13.4.2008 12:58

monika s napsal(a):

ahojky všem, Libo super fota dík no Moniko bylo to opravdu maso myslím že tohle nikdo nečekal ale ocenuji že paní rozhodčí dala olespon možnost majitelům pejsků kterým chtěla dát známku dostatečná tak aby raději odstoupili, tak koukej Džině vykat no tak něco veselejšího naši prckové 3 týdny

13.4.2008 13:29

marie m napsal(a):
ahojky všem, Libo super fota dík no Moniko bylo to opravdu maso myslím že tohle nikdo nečekal ale ocenuji že paní rozhodčí dala olespon možnost majitelům pejsků kterým chtěla dát známku dostatečná tak aby raději odstoupili, tak koukej Džině vykat no tak něco veselejšího naši prckové 3 týdny

Maruš měla bys je přestat strkat na sluníčko - nebo Ti vyšisujou úplně

13.4.2008 13:34

monika s napsal(a):
Maruš měla bys je přestat strkat na sluníčko - nebo Ti vyšisujou úplně

Moniko nedoj ,mají dost pigmenku ale jtejně už světlají

13.4.2008 19:53

kavkazec napsal(a):
Co říkáte téhle básničce o kavkazském ovčáku, králi králů (prosím odstraňte si z linky mezeru)?
rossijskijvolkodav.mcdir.ru/cz/ kavkazsky_ovcak.htm

básnička pěkná...

13.4.2008 20:53

marie m napsal(a):
Moniko nedoj ,mají dost pigmenku ale jtejně už světlají

Ahoj všem
nemáte někdo fota z dnešní Ostravy ?? Prej tam bylo docela veselo
Docela mně mrzí , že jsem si to nechala uniknout

14.4.2008 10:51

nada napsal(a):
Ahoj všem
nemáte někdo fota z dnešní Ostravy ?? Prej tam bylo docela veselo
Docela mně mrzí , že jsem si to nechala uniknout

Ahojky všem, tak holky kde to vázne nikde žádné foto s Ostravy

14.4.2008 11:09

marie m napsal(a):
Ahojky všem, tak holky kde to vázne nikde žádné foto s Ostravy

Asi měla děvčata plné ruce práce a nestíhala fotit :-(
A my z toho zasejc nic nemáme

14.4.2008 12:55

monika s napsal(a):

No už jsem viděla výsledky , takže to bylo skoro repete ze soboty
tak se ani nedivím , že nikdo neměl náladu fotit

14.4.2008 13:06

monika s napsal(a):

Dobrý den Moniko , na té Vaší nádherné bílé kouli můžu oči nechat, strašně mi připomíná moji Corinku, mladou fenku, která mi v necelých 3 letech zemřela.
Je náááádhernáááááá
Na její památku mám udělanej obraz, visí mi nad postelí.
A jinak, děvčata : Naďo, Marie, paní Dášo ? Jak to děláte, že nejste vyřízené.Já nevystavovala, byla na Slovensku jenom kouknout a jsem z toho hotová ještě dnes .
Jinak jsem ráda, že jsem vás všechny poznala osobně, a jinak s Naďou si napříště musíme dát jiné poznávací znamení, bo Audrey nebyla žádná bahnitá koule, byla krásná, čisťounká, vyčesaná chlupatá koulička, moc se mi líbila. To doma mě čekalo bahnitější překvapeníčko Tak se zatím mějte, ať vám všem rostou mimča jen a jen do krásy

14.4.2008 13:11

corinka napsal(a):
Dobrý den Moniko , na té Vaší nádherné bílé kouli můžu oči nechat, strašně mi připomíná moji Corinku, mladou fenku, která mi v necelých 3 letech zemřela.
Je náááádhernáááááá
Na její památku mám udělanej obraz, visí mi nad postelí.
A jinak, děvčata : Naďo, Marie, paní Dášo ? Jak to děláte, že nejste vyřízené.Já nevystavovala, byla na Slovensku jenom kouknout a jsem z toho hotová ještě dnes .
Jinak jsem ráda, že jsem vás všechny poznala osobně, a jinak s Naďou si napříště musíme dát jiné poznávací znamení, bo Audrey nebyla žádná bahnitá koule, byla krásná, čisťounká, vyčesaná chlupatá koulička, moc se mi líbila. To doma mě čekalo bahnitější překvapeníčko Tak se zatím mějte, ať vám všem rostou mimča jen a jen do krásy

JO, málem bych zapomněla, Batirovi gratuluje Careček -Cingis k super výkonu na Slovensku.

14.4.2008 13:36

corinka napsal(a):
JO, málem bych zapomněla, Batirovi gratuluje Careček -Cingis k super výkonu na Slovensku.

Batirek děkuje a já jsem teda utahaná jak kotě ale stálo to zato

14.4.2008 14:09

nada napsal(a):
No už jsem viděla výsledky , takže to bylo skoro repete ze soboty
tak se ani nedivím , že nikdo neměl náladu fotit

Ahojky
Já byla na ostravské jen na čumendu a foťák jsem nebrala záměrně, protože na Slovákách jsem totila jako o život, a tak Ostravu jsem si chtěla pořádně užít

15.4.2008 21:39

monika s napsal(a):

tak dnes jsem se konečně dostala do původního stavu po víkendu

15.4.2008 21:43

nada napsal(a):
tak dnes jsem se konečně dostala do původního stavu po víkendu

16.4.2008 21:30

monika s napsal(a):

Ahojky dámy! Musím moc pochválit fotky super

16.4.2008 21:55

nada napsal(a):

Nado moc povedené foto

16.4.2008 22:14

marie m napsal(a):
Nado moc povedené foto

Jojo lucka si ty medvídky vychutnala

16.4.2008 23:50

monika s napsal(a):

Zdravíčko, sice nejsem dáma, ale zkusím hodit z té Ostravy něco doplacu.
Mezitřída.

16.4.2008 23:52

alpros napsal(a):
Zdravíčko, sice nejsem dáma, ale zkusím hodit z té Ostravy něco doplacu.
Mezitřída.

Jáson Kamenná stráž

16.4.2008 23:53

alpros napsal(a):
Jáson Kamenná stráž

Jatagan Kamenná stráž

16.4.2008 23:55

alpros napsal(a):
Jatagan Kamenná stráž

Loupežník Rumcajs Erudit

16.4.2008 23:59

alpros napsal(a):
Loupežník Rumcajs Erudit

Amulet Zlatá fontána

17.4.2008 00:01

alpros napsal(a):
Amulet Zlatá fontána

Agir z Bllerkova - BOB

17.4.2008 00:03

alpros napsal(a):
Agir z Bllerkova - BOB

Nebojsa Faloušek a Piky Piky Erudit

17.4.2008 00:04

alpros napsal(a):
Nebojsa Faloušek a Piky Piky Erudit

Colchiz z Darganova dvora

17.4.2008 00:06

alpros napsal(a):
Colchiz z Darganova dvora

Lagura Remon Fáres

17.4.2008 00:07

alpros napsal(a):
Lagura Remon Fáres

Medová Pusinka Erudit

17.4.2008 00:08

alpros napsal(a):
Medová Pusinka Erudit

Metaxa Erudit

17.4.2008 00:10

alpros napsal(a):
Metaxa Erudit

Jalta Kamenná stráž

17.4.2008 00:11

alpros napsal(a):
Jalta Kamenná stráž

Jenisej Kamenná stráž

17.4.2008 00:13

alpros napsal(a):
Jenisej Kamenná stráž

Gruzie neměla to štěstí jako kámoška Metaxa

17.4.2008 00:15

alpros napsal(a):
Gruzie neměla to štěstí jako kámoška Metaxa

Hrozinka Erudit

sejtanova smecka

17.4.2008 00:17
sejtanova smecka

alpros napsal(a):
Hrozinka Erudit

Zdravím Vás, Aleši :-) Přeposílala jsem Vám e-mail, doufám, že to dorazilo :-) Jinak díky za fotky :-)

17.4.2008 00:18

alpros napsal(a):
Hrozinka Erudit

Alsafar Gratias Andy - veteránka takřka 11 let

17.4.2008 00:34

alpros napsal(a):
Alsafar Gratias Andy - veteránka takřka 11 let

Aleši a kde se zapoměl Aron,že zatím nebyl na žádné fotografii?

17.4.2008 00:53

skalap napsal(a):
Aleši a kde se zapoměl Aron,že zatím nebyl na žádné fotografii?

Jano, moc díky, dorazilo všechno a Casiiny mrňousci rostou jak z vody.
Pavle, když se snažím vystavovat, nemůžu fotit, takže fotka až z domácí synkové výstavky na písku v antivýstavní poloze!

17.4.2008 01:03

alpros napsal(a):
Jano, moc díky, dorazilo všechno a Casiiny mrňousci rostou jak z vody.
Pavle, když se snažím vystavovat, nemůžu fotit, takže fotka až z domácí synkové výstavky na písku v antivýstavní poloze!

A jelikož se tu našel ještě jeden noční pták, tak vkládám ještě jednu fotku našeho ochránce z kruhu od Zuzky

17.4.2008 07:36

alpros napsal(a):
A jelikož se tu našel ještě jeden noční pták, tak vkládám ještě jednu fotku našeho ochránce z kruhu od Zuzky

Príma fota

17.4.2008 10:57

nada napsal(a):
Príma fota

Fotky jsou perfektní.A jak Aronek v Ostravě uspěl?

17.4.2008 12:46

eavy napsal(a):
Ahojky dámy! Musím moc pochválit fotky super

ahojky všem, tak jsme se přeci jen dočkali pár fotek s Ostravy díky Batirek RG na Slovensku

17.4.2008 16:55

marie m napsal(a):
ahojky všem, tak jsme se přeci jen dočkali pár fotek s Ostravy díky Batirek RG na Slovensku

tak dnes je nám 1 měsíc

17.4.2008 21:23

marie m napsal(a):
tak dnes je nám 1 měsíc

to už jsou medvídci - rostou jako z mlíčka

18.4.2008 22:48

nada napsal(a):
to už jsou medvídci - rostou jako z mlíčka

To jo, už jsou pořádní Ty naše taky

20.4.2008 21:07

monika s napsal(a):

jedna dnešní Adascha

20.4.2008 21:09

nada napsal(a):
jedna dnešní Adascha

22.4.2008 09:04

nada napsal(a):

ahojky, je tu nějak mrtvo, naši prckové 1 měsíc měli návštěvu Metaxu Erudit
foto. T Vojtová

22.4.2008 14:46

marie m napsal(a):
ahojky, je tu nějak mrtvo, naši prckové 1 měsíc měli návštěvu Metaxu Erudit
foto. T Vojtová

Tož ti se ale měli A přinesla návštěva něco dobrého nebo přišla mrňousky jenom pošlapat ?

22.4.2008 15:13

lmusa napsal(a):
Tož ti se ale měli A přinesla návštěva něco dobrého nebo přišla mrňousky jenom pošlapat ?

ahoj Libo, návštěva je přišla jen pomazlit tlapkama

22.4.2008 15:27

marie m napsal(a):
ahoj Libo, návštěva je přišla jen pomazlit tlapkama

A tak to jo Mazlit příbuzné dovoleno

22.4.2008 15:36

lmusa napsal(a):
A tak to jo Mazlit příbuzné dovoleno

ne jen Metaxa se mazlinkovala ale i já za fota dík T.Vojtové

22.4.2008 15:43

marie m napsal(a):
ne jen Metaxa se mazlinkovala ale i já za fota dík T.Vojtové

Není nad kavkazí pomazlení
Já jsem nedávno taky mazlila, ale to jsem si mohla dovolit jen proto, že jsem po tom celém dni "voněla" tak jako ta naše háravka

Přidejte reakci

Přidat smajlík