Nadi ona Giruška včera nevypadala o nic lépe. Dnes už tedy tak z půlky opadala - horší, že jí opadávají i chlupy
monika s
napsal(a):
Nadi ona Giruška včera nevypadala o nic lépe. Dnes už tedy tak z půlky opadala - horší, že jí opadávají i chlupy
ahojky ,pěknej cvaldaMoniko nezoufej mi taky začali línat tak na Slovensko budu mit asi naháče
marie m
napsal(a):
ahojky ,pěknej cvaldaMoniko nezoufej mi taky začali línat tak na Slovensko budu mit asi naháče
Tak koukám , že jsme na tom všude stejně s tím odchlupováním
taky se připojuji ke Kavkazským naháčům - teda Odry
eavy
napsal(a):
Teda dámy, vám to roste jako z vody.... Jsou to všichni krasavečci
ahojky , moudrá slečna Dajša 21 dní a začínáme pěkně zlobit
monika s
napsal(a):
Moc děkuji všem, kteří mi napsali do návštěvní knihy a doufám, že všechna ta vyslovená přání se vyplní
lmusa
napsal(a):
Moc děkuji všem, kteří mi napsali do návštěvní knihy a doufám, že všechna ta vyslovená přání se vyplní
Libo oni nezlobí jen neteřinky ale i synovci
marie m
napsal(a):
To víš že můžou , to je takové krásné zlobení zatím za chvilku to moznáš sama až Ti Mášenka nadělí ratolesti
Ahoj všem :-)
No Líbo já již začala s drezůrou , takže u nás to je na povel vzorný a na zádech
Cinda začíná jako první s výchovou - ranní hygiena
nada
napsal(a):
Ahoj všem :-)
No Líbo já již začala s drezůrou , takže u nás to je na povel vzorný a na zádech
Cinda začíná jako první s výchovou - ranní hygiena
........pak následují povinné zahradnické práce mládeže........
nada
napsal(a):
........pak následují povinné zahradnické práce mládeže........
.....a po práci malá svačinka a zasloužený odpočinek
corinka
napsal(a):
Ty kavkazí mámy jsou stejně skvělý, nejlepší
Prosil bych,zda by mi někdo mohl poradit,kde by se daly sehnat postroje na kavkazího kluka.
skalap
napsal(a):
Prosil bych,zda by mi někdo mohl poradit,kde by se daly sehnat postroje na kavkazího kluka.
Pane Skála, pár článků níže, je příspěvek s názvem Postroje od Manmatu, mrkněte tam. Nebo si zkuste zadat do vrchního políčka s nadpisem HLEDAT postroje a objeví se Vám všechny články o postrojích, které tu byly napsány.
Jinak moc zdravíme Vás i Bašu, z Prostějova.
corinka
napsal(a):
Pane Skála, pár článků níže, je příspěvek s názvem Postroje od Manmatu, mrkněte tam. Nebo si zkuste zadat do vrchního políčka s nadpisem HLEDAT postroje a objeví se Vám všechny články o postrojích, které tu byly napsány.
Jinak moc zdravíme Vás i Bašu, z Prostějova.
no kavkazí mámu bych někdy pořádně propleskla - když letí k plotu a je ji jedno po kom šlape
lmusa
napsal(a):
Ta Cinda je ale darebačka ! Šlapat po dětech....
To tmavé mimčo je kouzelné A kolektivní práce taky
Prckové s babičkou Edžín...
marie m
napsal(a):
Moniko koukám jak u nás, babička se víc stará jak mamina
Maminka se náhodou stará přímo super, dokonce se naučila i otvírat kliky, anby mohla být prckům poblíž neustále (a taky bedně s granulema
).
Ale ne, vážně je super, trochu jsem se bála, přece jen měla prcky poprvé ve čtyřech letech, ale je zlatíčko
monika s
napsal(a):
Maminka se náhodou stará přímo super, dokonce se naučila i otvírat kliky, anby mohla být prckům poblíž neustále (a taky bedně s granulema
).
Ale ne, vážně je super, trochu jsem se bála, přece jen měla prcky poprvé ve čtyřech letech, ale je zlatíčko
A Giruška je taky miluje - jen je na ně občas trochu hrrr.......
monika s
napsal(a):
A Giruška je taky miluje - jen je na ně občas trochu hrrr.......
Jeden kluk
monika s
napsal(a):
A mamina nakonec...
tak to je fajn že je strarostliváBerenis tak nakrmit a hurá řvát k brance , Auru a Batira štěnda baví ale Sama už nín ten pochopil co tu roste
marie m
napsal(a):
tak to je fajn že je strarostliváBerenis tak nakrmit a hurá řvát k brance , Auru a Batira štěnda baví ale Sama už nín ten pochopil co tu roste
Ťuťu a ňuňu Miminka jsou jedno krásnější než druhé
No a co se maminkovské péče týče, včera jsem připravila Boomince šok
Manža koupil Elišce nového plyšáka, kočičku a když se zmáčke, tak 3 x naprosto zoufale zamňouká
Ela je na tyhle hračky vysazená, nosí si je do pelechu, venčí je pak na zahrádce, má je ráda a ještě žádného plyšáka nezničila, o ty přichází jen když ho nestačím uklidit před Darlenkou, ta je s nima hotová v cuku letu. Ale abych se vrátila k Boomině, když zaslechla první mňoukání tak se napnula, pozornost sama, trochu se jí rozklepaly nožky. Když zvuk uslyšela podruhý tak se k hračce vrhla, otočila jí na záda, očmuchávala bříško, pod ocáskem - pak na mě hodila pohled: Proboha co to je? Normálně zvuk mňoukajícího plyšového kotěte v ní vyvolalo mateřské chování
Až bude mít Darlenka štěniska, tak se Boomí asi zblázní...
skalap
napsal(a):
Pro Pavla - postroj od Manmatu nebrat, plastová spona není stavěná na kavkazáka - vyzkoušeno. Zkuste www.hofero.cz - tam mají postroje na klasické přezky.
pvc
napsal(a):
Pro Pavla - postroj od Manmatu nebrat, plastová spona není stavěná na kavkazáka - vyzkoušeno. Zkuste www.hofero.cz - tam mají postroje na klasické přezky.
Postroj s umělými přezkami bych v žádném případě nebral.Chtěl bych sehnat kožený s podložením a samozřejmě na klasické přezky.Díky za odkaz.
skalap
napsal(a):
Postroj s umělými přezkami bych v žádném případě nebral.Chtěl bych sehnat kožený s podložením a samozřejmě na klasické přezky.Díky za odkaz.
Snažila jsem se, ale sama postroj zatím nesháním, takže v tom nemám až tak jasno.Ale určitě se brzo taky ozvu o radu. Tak dejte vědět, jakej jste sehnal, pro Bašu
lida
napsal(a):
Ťuťu a ňuňu Miminka jsou jedno krásnější než druhé
No a co se maminkovské péče týče, včera jsem připravila Boomince šok
Manža koupil Elišce nového plyšáka, kočičku a když se zmáčke, tak 3 x naprosto zoufale zamňouká
Ela je na tyhle hračky vysazená, nosí si je do pelechu, venčí je pak na zahrádce, má je ráda a ještě žádného plyšáka nezničila, o ty přichází jen když ho nestačím uklidit před Darlenkou, ta je s nima hotová v cuku letu. Ale abych se vrátila k Boomině, když zaslechla první mňoukání tak se napnula, pozornost sama, trochu se jí rozklepaly nožky. Když zvuk uslyšela podruhý tak se k hračce vrhla, otočila jí na záda, očmuchávala bříško, pod ocáskem - pak na mě hodila pohled: Proboha co to je? Normálně zvuk mňoukajícího plyšového kotěte v ní vyvolalo mateřské chování
Až bude mít Darlenka štěniska, tak se Boomí asi zblázní...
Lído , tak budeš mít dobrou chůvu
corinka
napsal(a):
Snažila jsem se, ale sama postroj zatím nesháním, takže v tom nemám až tak jasno.Ale určitě se brzo taky ozvu o radu. Tak dejte vědět, jakej jste sehnal, pro Bašu
takhle Batir dohlíží na krmení
lida
napsal(a):
No to právě že ne Boomča s Darlou jsou na sebe jak dračice
Lído tak je budeš dávat k Boomče jako do školky , bez návštěvy matky
monika s
napsal(a):
Ahoj Dám tu pár fotek z dnešní 7. Středoevropské speciální výstavy.
Jus Elbrus Chán
monika s
napsal(a):
Batir Rama Gele
monika s
napsal(a):
Cageri z Darganova dvora
monika s
napsal(a):
A Cageri v akci
monika s
napsal(a):
Norman Ksiezyc Pamiru
monika s
napsal(a):
Jason Remon Fares
monika s
napsal(a):
Jaspis Remon Fares
monika s
napsal(a):
Atlant iz Otchego Doma
monika s
napsal(a):
Dár Kazan Šerchán
monika s
napsal(a):
Džany Kazan Šerchán
monika s
napsal(a):
Edie Zlatá Studánka
monika s
napsal(a):
Hanibal Remon Fares
monika s
napsal(a):
Yukatan iz Sokolinogo Gnezda
monika s
napsal(a):
tak tady nevím. Mohlo by to být štěndo Helga Ághov Dvor, ale nejsem si jista
monika s
napsal(a):
Daia Nufira
monika s
napsal(a):
Eurika iz Ruskogo Izvora
monika s
napsal(a):
To by mohla být Arina Labova samota
Jestli se pletu, tak mě někdo opravte
monika s
napsal(a):
to by mohla být Arissa Kauko Karpaty
monika s
napsal(a):
Colchis z Darganova dvora
monika s
napsal(a):
Metaxa Erudit
monika s
napsal(a):
Audrey Něžný obr
monika s
napsal(a):
Brita Nart Sano
monika s
napsal(a):
Ještě Audrey
monika s
napsal(a):
Rasplata iz Sokolinogo Gnezda
monika s
napsal(a):
Ještě Rasplata
monika s
napsal(a):
tady to by mohla být Aiša Gerlachovský revír
monika s
napsal(a):
Asi Aka Banzajko Blatné
monika s
napsal(a):
Hila Elbrus Chán
monika s
napsal(a):
Urszula
monika s
napsal(a):
Gruzie Erudit
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dám tu pár fotek z dnešní 7. Středoevropské speciální výstavy.
Jus Elbrus Chán
Ještě jeden Jus
dargan
napsal(a):
Norman KP
Ahoj Dáši,vystavovala jsi? jak jsi dopadla?
Osedlaná Bereza
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Dáši,vystavovala jsi? jak jsi dopadla?
Osedlaná Bereza
.
nada
napsal(a):
Ahoj holky , tak mi už sedíme v Budějicích a koukáme jak jste rychlé - paráda - šikulky
Super servis - díky za fotečky...
Když jsem koukala na ty výsledky, tak jsem zapřemýšlela, zda bych Džíně neměla nakonec ještě vykat, když před lety, na tomtéž místě a od téže rozhodčí ten titul dostala... Je fakt, že od té doby se na výstavách chová jako ......, takže do paličky jí to asi stouplo
monika s
napsal(a):
Když jsem koukala na ty výsledky, tak jsem zapřemýšlela, zda bych Džíně neměla nakonec ještě vykat, když před lety, na tomtéž místě a od téže rozhodčí ten titul dostala... Je fakt, že od té doby se na výstavách chová jako ......, takže do paličky jí to asi stouplo
Co říkáte téhle básničce o kavkazském ovčáku, králi králů (prosím odstraňte si z linky mezeru)?
rossijskijvolkodav.mcdir.ru/cz/ kavkazsky_ovcak.htm
monika s
napsal(a):
ahojky všem, Libo super fota dík no Moniko bylo to opravdu maso myslím že tohle nikdo nečekal ale ocenuji že paní rozhodčí dala olespon možnost majitelům pejsků kterým chtěla dát známku dostatečná tak aby raději odstoupili, tak koukej Džině vykat
no tak něco veselejšího naši prckové 3 týdny
marie m
napsal(a):
ahojky všem, Libo super fota dík no Moniko bylo to opravdu maso myslím že tohle nikdo nečekal ale ocenuji že paní rozhodčí dala olespon možnost majitelům pejsků kterým chtěla dát známku dostatečná tak aby raději odstoupili, tak koukej Džině vykat
no tak něco veselejšího naši prckové 3 týdny
Maruš měla bys je přestat strkat na sluníčko - nebo Ti vyšisujou úplně
monika s
napsal(a):
Maruš měla bys je přestat strkat na sluníčko - nebo Ti vyšisujou úplně
Moniko nedoj ,mají dost pigmenku ale jtejně už světlají
nada
napsal(a):
Ahoj všem
nemáte někdo fota z dnešní Ostravy ?? Prej tam bylo docela veselo
Docela mně mrzí , že jsem si to nechala uniknout
Ahojky všem, tak holky kde to vázne nikde žádné foto s Ostravy
marie m
napsal(a):
Ahojky všem, tak holky kde to vázne nikde žádné foto s Ostravy
Asi měla děvčata plné ruce práce a nestíhala fotit :-(
A my z toho zasejc nic nemáme
monika s
napsal(a):
Dobrý den Moniko , na té Vaší nádherné bílé kouli můžu oči nechat, strašně mi připomíná moji Corinku, mladou fenku, která mi v necelých 3 letech zemřela.
Je náááádhernáááááá
Na její památku mám udělanej obraz, visí mi nad postelí.
A jinak, děvčata : Naďo, Marie, paní Dášo ? Jak to děláte, že nejste vyřízené.Já nevystavovala, byla na Slovensku jenom kouknout a jsem z toho hotová ještě dnes .
Jinak jsem ráda, že jsem vás všechny poznala osobně, a jinak s Naďou si napříště musíme dát jiné poznávací znamení, bo Audrey nebyla žádná bahnitá koule, byla krásná, čisťounká, vyčesaná chlupatá koulička, moc se mi líbila. To doma mě čekalo bahnitější překvapeníčko Tak se zatím mějte, ať vám všem rostou mimča jen a jen do krásy
corinka
napsal(a):
Dobrý den Moniko , na té Vaší nádherné bílé kouli můžu oči nechat, strašně mi připomíná moji Corinku, mladou fenku, která mi v necelých 3 letech zemřela.
Je náááádhernáááááá
Na její památku mám udělanej obraz, visí mi nad postelí.
A jinak, děvčata : Naďo, Marie, paní Dášo ? Jak to děláte, že nejste vyřízené.Já nevystavovala, byla na Slovensku jenom kouknout a jsem z toho hotová ještě dnes .
Jinak jsem ráda, že jsem vás všechny poznala osobně, a jinak s Naďou si napříště musíme dát jiné poznávací znamení, bo Audrey nebyla žádná bahnitá koule, byla krásná, čisťounká, vyčesaná chlupatá koulička, moc se mi líbila. To doma mě čekalo bahnitější překvapeníčko Tak se zatím mějte, ať vám všem rostou mimča jen a jen do krásy
JO, málem bych zapomněla, Batirovi gratuluje Careček -Cingis k super výkonu na Slovensku.
corinka
napsal(a):
JO, málem bych zapomněla, Batirovi gratuluje Careček -Cingis k super výkonu na Slovensku.
Batirek děkuje a já jsem teda utahaná jak kotě ale stálo to zato
monika s
napsal(a):
tak dnes jsem se konečně dostala do původního stavu po víkendu
nada
napsal(a):
tak dnes jsem se konečně dostala do původního stavu po víkendu
marie m
napsal(a):
Nado moc povedené foto
Jojo lucka si ty medvídky vychutnala
monika s
napsal(a):
Zdravíčko, sice nejsem dáma, ale zkusím hodit z té Ostravy něco doplacu.
Mezitřída.
alpros
napsal(a):
Zdravíčko, sice nejsem dáma, ale zkusím hodit z té Ostravy něco doplacu.
Mezitřída.
Jáson Kamenná stráž
alpros
napsal(a):
Agir z Bllerkova - BOB
Nebojsa Faloušek a Piky Piky Erudit
alpros
napsal(a):
Nebojsa Faloušek a Piky Piky Erudit
Colchiz z Darganova dvora
alpros
napsal(a):
Jenisej Kamenná stráž
Gruzie neměla to štěstí jako kámoška Metaxa
alpros
napsal(a):
Gruzie neměla to štěstí jako kámoška Metaxa
Hrozinka Erudit
sejtanova smecka

alpros
napsal(a):
Hrozinka Erudit
Zdravím Vás, Aleši :-) Přeposílala jsem Vám e-mail, doufám, že to dorazilo :-) Jinak díky za fotky :-)
alpros
napsal(a):
Hrozinka Erudit
Alsafar Gratias Andy - veteránka takřka 11 let
skalap
napsal(a):
Aleši a kde se zapoměl Aron,že zatím nebyl na žádné fotografii?
Jano, moc díky, dorazilo všechno a Casiiny mrňousci rostou jak z vody.
Pavle, když se snažím vystavovat, nemůžu fotit, takže fotka až z domácí synkové výstavky na písku v antivýstavní poloze!
alpros
napsal(a):
Jano, moc díky, dorazilo všechno a Casiiny mrňousci rostou jak z vody.
Pavle, když se snažím vystavovat, nemůžu fotit, takže fotka až z domácí synkové výstavky na písku v antivýstavní poloze!
A jelikož se tu našel ještě jeden noční pták, tak vkládám ještě jednu fotku našeho ochránce z kruhu od Zuzky
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy! Musím moc pochválit fotky super
ahojky všem, tak jsme se přeci jen dočkali pár fotek s Ostravy díky Batirek RG na Slovensku
marie m
napsal(a):
ahojky všem, tak jsme se přeci jen dočkali pár fotek s Ostravy díky Batirek RG na Slovensku
tak dnes je nám 1 měsíc
nada
napsal(a):
to už jsou medvídci - rostou jako z mlíčka
To jo, už jsou pořádní Ty naše taky
monika s
napsal(a):
jedna dnešní Adascha
nada
napsal(a):
ahojky, je tu nějak mrtvo, naši prckové 1 měsíc měli návštěvu Metaxu Erudit
foto. T Vojtová
marie m
napsal(a):
ahojky, je tu nějak mrtvo, naši prckové 1 měsíc měli návštěvu Metaxu Erudit
foto. T Vojtová
Tož ti se ale měli A přinesla návštěva něco dobrého nebo přišla mrňousky jenom pošlapat ?
marie m
napsal(a):
ahoj Libo, návštěva je přišla jen pomazlit tlapkama
A tak to jo Mazlit příbuzné dovoleno
lmusa
napsal(a):
A tak to jo Mazlit příbuzné dovoleno
ne jen Metaxa se mazlinkovala ale i já za fota dík T.Vojtové
marie m
napsal(a):
ne jen Metaxa se mazlinkovala ale i já za fota dík T.Vojtové
Není nad kavkazí pomazlení
Já jsem nedávno taky mazlila, ale to jsem si mohla dovolit jen proto, že jsem po tom celém dni "voněla" tak jako ta naše háravka