mohinder
napsal(a):
třeba už v 8 týdnech..podlepujete ? přidáváte kloubní výživu ? vynikající je Artidual
Když bylo Trishe 8 týdnu, tak jsme si jí přivezli a ouška jí docela staly.. po dvou až třech týdnech jí šlo jedno úplně dolů a měla to tak asi dalších 14 dní.. pak se jí obě postavila a vůbec jsme nepodlepovali.. ale určitě je to u každého psa jinak.. někomu podlepování pomůže a někomu ne... a někdo podlepovat nemusí... Ale mě se Trišinka stejně líbila nejvíc,když jí ouška nestala:)
trisha
napsal(a):
Když bylo Trishe 8 týdnu, tak jsme si jí přivezli a ouška jí docela staly.. po dvou až třech týdnech jí šlo jedno úplně dolů a měla to tak asi dalších 14 dní.. pak se jí obě postavila a vůbec jsme nepodlepovali.. ale určitě je to u každého psa jinak.. někomu podlepování pomůže a někomu ne... a někdo podlepovat nemusí... Ale mě se Trišinka stejně líbila nejvíc,když jí ouška nestala:)
Trišinka je kouzelná
monikam
napsal(a):
Mému pejskovi se zažaly stavět ouška v době, kdy mu začaly růst druhé zuby. Nijak jsem nepodlepovala a stojí mu pěkně.
jéé....omlouvám se že od oušek odbočuji k zoubkům... ale Trishe je šest měsícu a pořád nikde nové zoubky.. žádné nám nepadají a ani nám nerostou zdvojeně... není to u krysaříka už na nové zoubky pozdě???
trisha
napsal(a):
jéé....omlouvám se že od oušek odbočuji k zoubkům... ale Trishe je šest měsícu a pořád nikde nové zoubky.. žádné nám nepadají a ani nám nerostou zdvojeně... není to u krysaříka už na nové zoubky pozdě???
Tak to bohužel nevím :-(. Co se zeptat na veterině, určitě vám řeknou víc.
Měj te se krásně a užijte si s fenečkou co nejvíc krásných chvil. M
monikam
napsal(a):
Tak to bohužel nevím :-(. Co se zeptat na veterině, určitě vám řeknou víc.
Měj te se krásně a užijte si s fenečkou co nejvíc krásných chvil. M
Moni moc děkujeme... Trisha je strašný éro.. na fotce byla ještě úplné mimi a ted vypadá spíš jak nezbednej klučina:))))...Ty máš taky krysaříčka? Ala