Šeltie Izabela Želečské vrchy hledá sourozence

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2008 10:54

Dobrý den, pokud jste majitelem šeltie Icy, Iggy, Irwin, Ivar, Izaak nebo Izzy Želečské vrchy, tak se prosím ozvěte, protože já mám jejich sestřičku a zajímalo by mě jak vypadají atd...
přidávám fotku mojí Izabely:

22.4.2008 11:00

wendy002 napsal(a):
Dobrý den, pokud jste majitelem šeltie Icy, Iggy, Irwin, Ivar, Izaak nebo Izzy Želečské vrchy, tak se prosím ozvěte, protože já mám jejich sestřičku a zajímalo by mě jak vypadají atd...
přidávám fotku mojí Izabely:

a ještě jedna fotka Izabely:

27.4.2008 21:49

wendy002 napsal(a):
a ještě jedna fotka Izabely:

co takhle se optat chovatele? Většinou mívají záznamy o tom, kam dávají štěňata.

Majisska

4.8.2021 14:42
Majisska

XXX.XXX.38.128

Dobry den,
prave nam umrel nas pejsek Ivar (Robineek) a patrame tedy po sourozencich pripadne pejskach ze Zelecskych vrchu. Bohuzel stanice jiz nejspis neexistuje. Radi bychom sehnali nejlepe stenatko zlate, ktere by bylo potomkem z tohoto vrhu pripadne podobneho, ale nemuzeme se zatim dopatrat.Ale asi pisu jiz hodne pozde. Pokud byste prece jen cetla muzete prosim napsat na : Ondryasovam@seznam.cz

dekuji mnohokrat

s pozdravem

ondryasova

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.8.2021 07:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Majisska napsal(a):
Dobry den,
prave nam umrel nas pejsek Ivar (Robineek) a patrame tedy po sourozencich pripadne pejskach ze Zelecskych vrchu. Bohuzel stanice jiz nejspis neexistuje. Radi bychom sehnali nejlepe stenatko zlate, ktere by bylo potomkem z tohoto vrhu pripadne podobneho, ale nemuzeme se zatim dopatrat.Ale asi pisu jiz hodne pozde. Pokud byste prece jen cetla muzete prosim napsat na : Ondryasovam@seznam.cz

dekuji mnohokrat

s pozdravem

ondryasova

možná dohledáte něco tady
https://genealogie.collie-sheltie-club.cz/fe-item1velord2/?filter=1%26Jmeno%3D%C5%BEele%C4%8Dsk%C3%A9+vrchy%26Plemeno%3D19%26CisloZapisuOrder%3D0%26Barva%3D0%26Pohlavi%3D0%26DatNarozeni%3Dfrom2005%26Chovnost%3D91%26DOG_FILTER_PROB_DKK%3D0%26DOG_FILTER_PROB_DLK%3D0%26DOG_FILTER_HEALTH%3D0%26DOG_FILTER_LAND%3D0%26DOG_FILTER_BREEDER%3D0%26DOG_FILTER_OWNER%3D0%26filter%3Dfiltrovat%26do%3DdogFilterForm-submit%26

Přidejte reakci

Přidat smajlík