Zdravím,tak už jsem se dlouho nepokochala tímto krásným stvořením,můžou být i Labuťenky:))srnečky a podobní mini pejskové:))tímto zdraví Valentýnka a Jerry všechny své známé:))
ivettt
napsal(a):
Zdravím,tak už jsem se dlouho nepokochala tímto krásným stvořením,můžou být i Labuťenky:))srnečky a podobní mini pejskové:))tímto zdraví Valentýnka a Jerry všechny své známé:))
Rošťáci dva
ivettt
napsal(a):
Můj lumpíček
To bylo ještě v zimě,ale Jerry ten fotbalový dres nosí jaro,léto,podzim,zima:))
ivettt
napsal(a):
To bylo ještě v zimě,ale Jerry ten fotbalový dres nosí jaro,léto,podzim,zima:))
Kostičky máme rádi
ivettt
napsal(a):
Můůůůj piškotek
Takto potom spíme,protože Jerrymu to nahoru ještě nejde
ivettt
napsal(a):
Takto potom spíme,protože Jerrymu to nahoru ještě nejde
Takový mix šklebení
ivettt
napsal(a):
Takový mix šklebení
Tak a teď zase vy:)))už se nemůžeme dočkat nových kamarádů,ale i těch našich známých jak jsou už dospělí,tak čauko a pozdrav Všem!!!správňákům a ti velcí,tak už se na nás nezlobte no-občas na Vás zaštěkáme,ale to jsme přece mi a k nám to patří:)))
ivettt
napsal(a):
Tak a teď zase vy:)))už se nemůžeme dočkat nových kamarádů,ale i těch našich známých jak jsou už dospělí,tak čauko a pozdrav Všem!!!správňákům a ti velcí,tak už se na nás nezlobte no-občas na Vás zaštěkáme,ale to jsme přece mi a k nám to patří:)))
Čivavák švagrové a bráchy. Pejsek s PP.
ivettt
napsal(a):
ivettt
napsal(a):
andelaskoloudova
napsal(a):
Čivinka co se někam ztratila,marně pátráme kam.
ivettt
napsal(a):
Moje fenka Beyla Svinovský pahorek
oddorrinky
napsal(a):
další fenka Jeles-le od Vydří zátoky
oddorrinky
napsal(a):
a naše miminko Bambina od Dorrinky
ivettt
napsal(a):
Ahojky a nechceš se přidat k nám na čivaví fórum?
http://www.celysvet.cz/civavky.php
Určitě rádi přivítáme nového člena i dvě krásné čivavky.
Zdraví Adrenalin Boy Happy Gang.
cream
napsal(a):
Ahojky a nechceš se přidat k nám na čivaví fórum?
http://www.celysvet.cz/civavky.php
Určitě rádi přivítáme nového člena i dvě krásné čivavky.
Zdraví Adrenalin Boy Happy Gang.
Sárkyš, koukám, že se fotka nějak zdeformovala.
ivettt
napsal(a):
:)
ivettt
napsal(a):
ivettt
napsal(a):
ivettt
napsal(a):
ivettt
napsal(a):
helin67
napsal(a):
Jéééé děkuji Všem-chvíli tady nejsem a to se to namnožilo:))já si říkala kam se čivinky ztratilx..a kuk a už tady je i náš Adíček-ale z tebe vyrostl fešák:)) dotaz k paní či sl. Helin-to jsou všechny Vaše? nebo spíše necháte si je? to jsou pupici:)) Adíček mi připoměl-jak jsme se nedávno spolu sezn. a to ti naši byly taky takový capartíci:)) to je moc krásný čas-raychle to uteče-ted to jsou dospělí čertíci-taky ti Vaši mají tu běhavku-jak běhají z místa na místo-nazastaví se-klidně i náražejí,ale hlavně že tryskají a pak nějakou tu lumpárničku:)) a ty obličeje co u toho hází:))))klidně mě zaplavte fotkama budu moc ráda:)) a za odkaz mooooc děkuji-tam je fotek:))
ivettt
napsal(a):
Jéééé děkuji Všem-chvíli tady nejsem a to se to namnožilo:))já si říkala kam se čivinky ztratilx..a kuk a už tady je i náš Adíček-ale z tebe vyrostl fešák:)) dotaz k paní či sl. Helin-to jsou všechny Vaše? nebo spíše necháte si je? to jsou pupici:)) Adíček mi připoměl-jak jsme se nedávno spolu sezn. a to ti naši byly taky takový capartíci:)) to je moc krásný čas-raychle to uteče-ted to jsou dospělí čertíci-taky ti Vaši mají tu běhavku-jak běhají z místa na místo-nazastaví se-klidně i náražejí,ale hlavně že tryskají a pak nějakou tu lumpárničku:)) a ty obličeje co u toho hází:))))klidně mě zaplavte fotkama budu moc ráda:)) a za odkaz mooooc děkuji-tam je fotek:))
Jani,Míšo,Annd. atd.klidně posílejte dále jsou mooooc krásné-Helin a ta tvoje feňulka je slaďoučká:)) Holky a co říkáte této fotečce-tak ta mě omráčila-našla jsem ji v jednom ex.inzerátě-majitelce doufám nebude vadit zveřejnění fotečky,ale je to prostě k nakousnutí:)))) taková kulička kulatá:))pane jo-vždycky když vidím štěnda--pořád mě kouše si pořizovat další:)))ale raději ne do bytu 2 uštěkandy stačí:)))
Uživatel s deaktivovaným účtem

ivettt
napsal(a):
Moje fenka Hedaya - příští týden čekáme šťeňata. Na prvních fotkách je ještě štíhlá, na posledních ji už trošku narostlo bříško. Čekáme 3-5 štěňátek. Tak držte palce. Otec štěňátek je krásný čokoládový 1,80kg pejsek se spoustou titulů.

ivettt
napsal(a):
2.

ivettt
napsal(a):
3.

ivettt
napsal(a):
4.

ivettt
napsal(a):
5.
napsal(a):
5.
Mamulce držíme všech 8 palců:))
ivettt
napsal(a):
Mamulce držíme všech 8 palců:))
Takhle přesazujeme s Jerrym a Lilkou rajčátka-tedy já už je přesadila a Jerry je hlídá a zpívá jim Vstávej semínko holala...
ivettt
napsal(a):
Takhle přesazujeme s Jerrym a Lilkou rajčátka-tedy já už je přesadila a Jerry je hlídá a zpívá jim Vstávej semínko holala...
Hlídááá,ale copak nějak se mu zavírají očka:))
ivettt
napsal(a):
Hlídááá,ale copak nějak se mu zavírají očka:))
Trochu si schrupnu...
ivettt
napsal(a):
Trochu si schrupnu...
Konečně už je po šichtě a jde se domů:)))
ivettt
napsal(a):
Zdravíme všechny krásné krásné čivavky
Mějte se krásně
kevin
napsal(a):
Teddýsek 1,5 roku, právě včera mu trhal vet mléčné zuby-nevypadly mršky samy.
treperenda
napsal(a):
Teddýsek 1,5 roku, právě včera mu trhal vet mléčné zuby-nevypadly mršky samy.
Teddy a jeho kámoška NO Lendy po dlouhé procházce.
treperenda
napsal(a):
Teddy a jeho kámoška NO Lendy po dlouhé procházce.
Teddy 5 týdnů
treperenda
napsal(a):
Teddy 5 týdnů
Teddy a jeho dva bráškové. Zajímavé je a to je vidět na fotce výš, že Teddýsek vypadal jako malý vlčák, pak černé chlupy vypadaly a máme taky zrzečka s bílýma packama.
pidala
napsal(a):
to je ale fešák
Megíška když jí bylo půl roku - do koupelny po schodech uměla (strašně jí to tam lákalo) a z koupelny ze schodů neuměla Tak tam vždy takhle stála a čučela jestli jí teda někdo dá dolů
pidala
napsal(a):
Megíška když jí bylo půl roku - do koupelny po schodech uměla (strašně jí to tam lákalo) a z koupelny ze schodů neuměla Tak tam vždy takhle stála a čučela jestli jí teda někdo dá dolů
Boj s číčou 11 měsíců
pidala
napsal(a):
Jéé au au tak ať se mu dírka rychle zahojí Je nádhernej
Tak jestli to nevadí přidám se. Mám 3-letou čivavu, pejska, jménem Bendík:) Je to pěkný raubíř. Pořád by někde šmejdil a hrál si.
Foto se svou nejlepší kámoškou RR Ajšou.
kevin
napsal(a):
mě se nezdá, že je maj jako hokejky
naš čivavák Dante..fotka z léta,ted jsme víc chlupatí..akorat fotku nemám
abigail22
napsal(a):
Dante je mohutný
A jaké mají vaše čivavky pelíšky??? Dávejte sem fotečky
pidala
napsal(a):
A jaké mají vaše čivavky pelíšky??? Dávejte sem fotečky
ROCKY