Australáci, borderky, korgi a ostatní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2008 10:16

Dobrý den, kdo máte rádi tyto plemena. Můžete mi sem napsat nebo vložit obrázek

30.4.2008 10:33

austri napsal(a):

Ahoj, tak tady toto je moje láska Conny

30.4.2008 10:40

conny napsal(a):
Ahoj, tak tady toto je moje láska Conny

Je moooooooooc hezká!! Jednou si chci borderku taky pořídit! Zatím mám australačku. Ale nemám její obrázek.

30.4.2008 10:44

austri napsal(a):
Je moooooooooc hezká!! Jednou si chci borderku taky pořídit! Zatím mám australačku. Ale nemám její obrázek.

Já taky budu pořizovat ještě jednu akorát musím nějaký čas počkat až bude Conny trochu větší. On má teď 11 měsíců.... Jinak je to zlato největší nikdy bych ho nevyměnila.

30.4.2008 10:45

conny napsal(a):
Já taky budu pořizovat ještě jednu akorát musím nějaký čas počkat až bude Conny trochu větší. On má teď 11 měsíců.... Jinak je to zlato největší nikdy bych ho nevyměnila.

to věřím

30.4.2008 19:00

austri napsal(a):

no skvělý!! Tak přidávám ty fotky ACD, který jsem nově našla(nechtěla jsem se vám cpát na oficiální diskusi:-))))))))))))))))))))))

30.4.2008 19:01

ssany napsal(a):
no skvělý!! Tak přidávám ty fotky ACD, který jsem nově našla(nechtěla jsem se vám cpát na oficiální diskusi:-))))))))))))))))))))))

A tady pár fotek, o kterých už nevím kde jsem je sehnala...taková německá stránka to byla...

30.4.2008 19:03

ssany napsal(a):
A tady pár fotek, o kterých už nevím kde jsem je sehnala...taková německá stránka to byla...

a další..ale ten je fakt krásnej:-)

1.5.2008 08:16

austri napsal(a):

Ahojky, přikládám fotku našeho prasopsa alias spokojená borderka

1.5.2008 08:19

hankad napsal(a):
Ahojky, přikládám fotku našeho prasopsa alias spokojená borderka

Ahoj Hani, koukali jsme na stránky a Kucmínek je snad pořád krásnější, no nemůžu se na něj vynadívat.

2.5.2008 08:08

conny napsal(a):
Ahoj Hani, koukali jsme na stránky a Kucmínek je snad pořád krásnější, no nemůžu se na něj vynadívat.

Čauky Martí, no hlavně na téhle fotce je to krasavec k pohledání, my se taky díváme na vaše stránky a musím říct, že z Connyho vyrostl pořádný borderák, je fakt nádhernej

6.5.2008 08:09

hankad napsal(a):
Čauky Martí, no hlavně na téhle fotce je to krasavec k pohledání, my se taky díváme na vaše stránky a musím říct, že z Connyho vyrostl pořádný borderák, je fakt nádhernej

Jé, tak vidím že tu přibylo pár obrázků!!!!jsou všechny moc nádherný!!!!!Tak já taky nějaký přispěju, ale stažený z googlu

6.5.2008 08:23

austri napsal(a):
Jé, tak vidím že tu přibylo pár obrázků!!!!jsou všechny moc nádherný!!!!!Tak já taky nějaký přispěju, ale stažený z googlu

Jaký máte názor na miniaturizaci u ACD. U borderek jsem ještě tutu snahu nezaregistrovala. u korgících to snad ani nejde

ssany-myslím že po objevení ifauny už nemusíme psát do tvé návštěvní knihy

6.5.2008 08:41

austri napsal(a):
Jaký máte názor na miniaturizaci u ACD. U borderek jsem ještě tutu snahu nezaregistrovala. u korgících to snad ani nejde

Tak už jsou na PSU p.č. zase diskuze

7.5.2008 10:03

austri napsal(a):
Tak už jsou na PSU p.č. zase diskuze

Tak zdravím sama sebe
Kdo má zájem prohlédnout si mé stránky ve výstavbě:
acd.estranky.cz
?????????

7.5.2008 10:38

austri napsal(a):

A kde jsi zaznamenala miniaturizaci ACD? Já znám spíše opak a ACD který by měl míň než uvádí standard min. hranici jsem ještě neviděla Ty ano?

7.5.2008 21:56

oddorrinky napsal(a):
A kde jsi zaznamenala miniaturizaci ACD? Já znám spíše opak a ACD který by měl míň než uvádí standard min. hranici jsem ještě neviděla Ty ano?

tady můj australoborderák Riki

12.5.2008 10:10

oddorrinky napsal(a):

Slyšela jsem o tom někde v časopise Pes. Asi v předloňském čísle.

12.5.2008 10:11

vendulka napsal(a):
tady můj australoborderák Riki

móc krásnej

12.5.2008 23:22

austri napsal(a):

Tady plním úkol zadavatelky 2v1 corgrgouš (cardiganka) a borderčí mimino (asi bude krátkosrstá )

12.5.2008 23:23

austri napsal(a):

ještě

12.5.2008 23:28

austri napsal(a):

pár corgoušů - cardigani i pembroci (Všichni zrzaví pohromadě jsou pembroci, ti dva zrzaví každý zvlášť jsou cardigani + tmaví jsou poze cardigani)

12.5.2008 23:30

austri napsal(a):

ještě něco od corgoušů :)

12.5.2008 23:44

awery napsal(a):
ještě něco od corgoušů :)

Pokud chcete vědět něco o cardiganech ( 1 borderce ), info najdete na www.zuza.estranky.cz

13.5.2008 08:16

awery napsal(a):
Pokud chcete vědět něco o cardiganech ( 1 borderce ), info najdete na www.zuza.estranky.cz

Už jsem se bála že se foteček korgíků nedočkám
Ale jsem nadšená, že tyhle moje oblíbená plemena existují!!!

13.5.2008 10:20

austri napsal(a):

jj není nás moc, taky nás není moc vidět, ale jsme tu schovaní :)

14.5.2008 09:35

austri napsal(a):

Pridávam foto nášho "austíka" Teddyho!

14.5.2008 09:43

acd napsal(a):
Pridávam foto nášho "austíka" Teddyho!

...Teddy!

14.5.2008 09:59

acd napsal(a):
...Teddy!

Ještě nikdy jsem neviděla takovou "postříbřenou" varietu srsti!!! Nádhera!
Moje fenuška je zase hodně černá. Možná že se mi brzo podaří získat fotky z digitálu a podělím se o ně s internetovým světem!

Jednou si chi pořídit Acd a k nim borderku a korgiho. Tak jsem zvědavá jakou budu mít krásnou smečku.

Na závěr přidávám bohužel stažený obrázek Je to maminka mé Cindy.

14.5.2008 10:00

austri napsal(a):
Ještě nikdy jsem neviděla takovou "postříbřenou" varietu srsti!!! Nádhera!
Moje fenuška je zase hodně černá. Možná že se mi brzo podaří získat fotky z digitálu a podělím se o ně s internetovým světem!

Jednou si chi pořídit Acd a k nim borderku a korgiho. Tak jsem zvědavá jakou budu mít krásnou smečku.

Na závěr přidávám bohužel stažený obrázek Je to maminka mé Cindy.

A ještě tatínka v mladých létech

14.5.2008 11:38

acd napsal(a):
...Teddy!

Ďakujem za pochvalu... mne za zase páči keď má "austík" niekde na tele výrazný čierny znak, čo náš Teddy nemá, ale to "neva" ... v budúcnosti možno k nemu pribudne kamarát s krásnym čiernym "monoklom" cez oko...

14.5.2008 16:50

austri napsal(a):

Můj Bakouš

15.5.2008 12:43

atyska napsal(a):
Můj Bakouš

Strašně obdivuju tu rychlost a sportovní výkonnost borderek A když jsou ještě ke všemu hezkýýý i na překážce

Ráda bych někdy viděla smečku australáčků:-) Ten jeden můj je sice super, ale málo
Taky jsem na stránkách acattledog.ch viděla spoustu různých barevných variant až mi oči přecházely

23.5.2008 10:06

austri napsal(a):
Strašně obdivuju tu rychlost a sportovní výkonnost borderek A když jsou ještě ke všemu hezkýýý i na překážce

Ráda bych někdy viděla smečku australáčků:-) Ten jeden můj je sice super, ale málo
Taky jsem na stránkách acattledog.ch viděla spoustu různých barevných variant až mi oči přecházely

Elbrus

2.6.2008 10:15

austri napsal(a):
Elbrus

obrázek: na mých nových stránkách o pasteveckých a honáckých plemenech nalezente i tento obrázek málo známého plemene vallhunda

Přidejte reakci

Přidat smajlík