Tak jsme v patek vyrazili s nasim Benyskem na prochazku a stavili se na obed v jedne hospode. Cekali jsem docela dlouho a pesan si usmyslel, ze chce pochovat. No tak vylezl priteli na klin a lidi co chodili kolem se nejak divne divali.... Nevite proc?
brix
napsal(a):
Tak jsme v patek vyrazili s nasim Benyskem na prochazku a stavili se na obed v jedne hospode. Cekali jsem docela dlouho a pesan si usmyslel, ze chce pochovat. No tak vylezl priteli na klin a lidi co chodili kolem se nejak divne divali.... Nevite proc?
jeste jedna
brix
napsal(a):
jeste jedna
Ta moje se chce taky často chovat, když jsme někde mimo domov a to na nás divně nekoukají jenom cizí lidi
brix
napsal(a):
A co mas za pejska, taky vymara?
Benýsek je pěknej kus psího "chlapa" kolik už váží?
hankaapes
napsal(a):
Benýsek je pěknej kus psího "chlapa" kolik už váží?
Vazi 28 kg, ale furt mu lezou ty zebra, no uvidime, co nam na vystave reknout. Psalas na nemoderce Litomerice? Mam za to, ze je vystava v Lyse, ne? Jo podivej se jeste i na tema alergie na zradlo a napis, co si o tom prosim myslis.Diky L
slaimer
napsal(a):
Vazi 28 kg, ale furt mu lezou ty zebra, no uvidime, co nam na vystave reknout. Psalas na nemoderce Litomerice? Mam za to, ze je vystava v Lyse, ne? Jo podivej se jeste i na tema alergie na zradlo a napis, co si o tom prosim myslis.Diky L
Jsem na pocitaci pritele, aby ses nedivila, co je to za divny nick.
slaimer
napsal(a):
Jsem na pocitaci pritele, aby ses nedivila, co je to za divny nick.
Jo, já to mám pomotané, te´d je Lysá a litoměřice až za 14 dní, sorry Náš Hubert má už od dvou let 37 až 38 kg, a zase mám pocit, že by měl ještě do výstavy něco nabrat, te´d to moc přeháněl s pohybem na chalupě, měl tam psí návštěvu další čtyři hafíky a večer už nemohl ani chodit. Lítali, plavali, ale hlavně jsme zase cvičili. Ale vy jste mladíčci, u vás váha poroste