Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2008 19:46

Zdar a silu, koupací sezona je tu, tak vkládejte fotky. Tohle je moje Míša, jinak opravdu hezký pes..

lucie x

11.5.2008 20:03
lucie x

canis lupus napsal(a):
Zdar a silu, koupací sezona je tu, tak vkládejte fotky. Tohle je moje Míša, jinak opravdu hezký pes..

Z loňska.. Nejraději z vody nosí

11.5.2008 20:15

canis lupus napsal(a):

Mám do té vody nebo nemám

lucie x

11.5.2008 20:15
lucie x

lucie x napsal(a):
Z loňska.. Nejraději z vody nosí

A jedna ze zkoušek

11.5.2008 20:21

lmusa napsal(a):
Mám do té vody nebo nemám

11.5.2008 21:57

klarazelenkova napsal(a):
Taky už jsme byly u vody

..

11.5.2008 21:58

asteka napsal(a):
..

Becckye a Fleriss

11.5.2008 22:00

asteka napsal(a):
Becckye a Fleriss

Takhle se skáče holky!

11.5.2008 22:02

asteka napsal(a):
Takhle se skáče holky!

Leeway v zajetí Flér

11.5.2008 22:04

asteka napsal(a):
Leeway v zajetí Flér

Becckye

11.5.2008 22:07

asteka napsal(a):
letím!!!

ve třech se to lépe táhne...

11.5.2008 22:10

asteka napsal(a):
ve třech se to lépe táhne...

ve vodě nepřistižena ale koupat se někde musela leda že by Mopetka vytírala.Njn skrátka náš Mop.

11.5.2008 22:11

asteka napsal(a):
ve vodě nepřistižena ale koupat se někde musela leda že by Mopetka vytírala.Njn skrátka náš Mop.

Nejen naše smečka se koupala

12.5.2008 15:02

canis lupus napsal(a):

Mighty - učiněná vydra, lehá si i do louží

12.5.2008 15:51

tadik napsal(a):

Ahoj,

jen se chci zeptat, od jaké věku se štěníkem do vody?

S Jerrym jsme začali hodně pozdě a stále neplaveme, ale do vody docela rádi chodíme, ovšem jenom se cabrat.

Teď přibude malá a byla bych ráda, kdyby se plavat naučila, je to vhodné i na klouby.

Moc díky

12.5.2008 16:08

kikuska napsal(a):
Ahoj,

jen se chci zeptat, od jaké věku se štěníkem do vody?

S Jerrym jsme začali hodně pozdě a stále neplaveme, ale do vody docela rádi chodíme, ovšem jenom se cabrat.

Teď přibude malá a byla bych ráda, kdyby se plavat naučila, je to vhodné i na klouby.

Moc díky

Ahoj.
Tak můj pes viděl vodu poprvé ve čtyřech měsících.
Taky neplave, ale je to spíš tím, že v našem potoku je tak do půl lítek vody. Takže nemá v čem.

12.5.2008 18:49

muchomurka napsal(a):
Ahoj.
Tak můj pes viděl vodu poprvé ve čtyřech měsících.
Taky neplave, ale je to spíš tím, že v našem potoku je tak do půl lítek vody. Takže nemá v čem.

Brandy taky byla ve vodě ve 4 měsících - jen se rochnit. V potoce taky máme vody po kotníky, ale vymáchat se tam dokáže úplně celá (viz. foto). Plavala až nedávno, když spadla kamarádce do bazénu - naštěstí byla pak v pohodě a snad se do nějakého rybníka v létě nebude bát.

12.5.2008 19:39

monica napsal(a):
Brandy taky byla ve vodě ve 4 měsících - jen se rochnit. V potoce taky máme vody po kotníky, ale vymáchat se tam dokáže úplně celá (viz. foto). Plavala až nedávno, když spadla kamarádce do bazénu - naštěstí byla pak v pohodě a snad se do nějakého rybníka v létě nebude bát.

Snox

12.5.2008 21:08

canis lupus napsal(a):

taky plave skoro každý den

zanetahc

12.5.2008 21:35
zanetahc

badalamenti napsal(a):

Ahojda, přidáváme se k Vám, milovníkům vody

12.5.2008 21:35

badalamenti napsal(a):

My máme vodičku moc rádi. Malá se ve vodě cachtá od 2,5 měsíců, teď má tři a už plave. A uplave docela hodně, i klacíky nosí .

zanetahc

12.5.2008 21:36
zanetahc

zanetahc napsal(a):
Ahojda, přidáváme se k Vám, milovníkům vody

dnešní koupání...

12.5.2008 21:38

majdrous napsal(a):
My máme vodičku moc rádi. Malá se ve vodě cachtá od 2,5 měsíců, teď má tři a už plave. A uplave docela hodně, i klacíky nosí .

A prťavka sama.

13.5.2008 16:44

majdrous napsal(a):
A prťavka sama.

Tak je pravda,že všichni naši psi poznali vodu 4-6 měs.Naše bulička plave jak o život,ale jen když plavu já,sama nejde to jen na kraj(To bude asi tím ,že je to ocásek)malý košťata-čivava atd..o to moc nestojej,ale když jinak nedám a jdu snima tak jdou.Ale když jsem měla vrh NO a jedno štěně muselo kvůli dovolený nových majitelů zůstat trochu déle(bylo to v létě na chatě),3 měsíční prcek se zuřivě zničeho nic vrhnul do vody a plaval.Bála jsem se,že se utopí a běžela jsem pro něj,ale ne!!šlo mu to hezky!Dodnest taky vodu miluje aráchá se v každý louži!

14.5.2008 20:34

tadik napsal(a):

Bart s Athosem

14.5.2008 21:06

pupulu napsal(a):
Tak je pravda,že všichni naši psi poznali vodu 4-6 měs.Naše bulička plave jak o život,ale jen když plavu já,sama nejde to jen na kraj(To bude asi tím ,že je to ocásek)malý košťata-čivava atd..o to moc nestojej,ale když jinak nedám a jdu snima tak jdou.Ale když jsem měla vrh NO a jedno štěně muselo kvůli dovolený nových majitelů zůstat trochu déle(bylo to v létě na chatě),3 měsíční prcek se zuřivě zničeho nic vrhnul do vody a plaval.Bála jsem se,že se utopí a běžela jsem pro něj,ale ne!!šlo mu to hezky!Dodnest taky vodu miluje aráchá se v každý louži!

Tak my se taky přidáváme..
Fotku jsem nefotila já, nýbrž Aneta Jungerová...:o))

15.5.2008 09:28

hlozi napsal(a):
Tak my se taky přidáváme..
Fotku jsem nefotila já, nýbrž Aneta Jungerová...:o))

Naši chrťouni taky rádi plavčí!

15.5.2008 09:28

jarin napsal(a):
Naši chrťouni taky rádi plavčí!

A ještě ta druhá

15.5.2008 09:37

jarin napsal(a):
A ještě ta druhá

Spousta a spousta labradořích foteček v plavací akci (a nejen to) naleznete na http://www.erminek.wbs.cz/ (sekce Naše labradorky)
Přijďte se juknout na naše 4nohé miláčky

Přidejte reakci

Přidat smajlík