nikky
napsal(a):
Dovolila jsme si založit nové téma. Snad to nikomu nebude moc vadit :-) Takže sem dávejte své kreslené obrázky psíků :-) (Inspirace u koní )
Dlouhosrstá kolie, krátkosrstá kolie, šeltie, border kolie
nika
napsal(a):
Dlouhosrstá kolie, krátkosrstá kolie, šeltie, border kolie
Zlatý retrívr, bígl, krátkosrstá kolie, pudl
nikky
napsal(a):
Dovolila jsme si založit nové téma. Snad to nikomu nebude moc vadit :-) Takže sem dávejte své kreslené obrázky psíků :-) (Inspirace u koní )
Taky přidám pár výtvorů. Ale je to z dob, kdy mi bylo tak 12-14, takže na to berte ohled. Taky je to fo cený ze sešitu, tak občas tam bude možná něco navíc.
Štěně jezevčíka
dejna
napsal(a):
Taky přidám pár výtvorů. Ale je to z dob, kdy mi bylo tak 12-14, takže na to berte ohled. Taky je to fo cený ze sešitu, tak občas tam bude možná něco navíc.
Štěně jezevčíka
Anglický buldok
nikky
napsal(a):
Jsem ulítlá na vlky
nikky
napsal(a):
další vlček
charon
napsal(a):
další vlček
Doufám, že na tom obrázku bude alespoň něco vidět. Je to obrázek RR kreslený předloni. Momentálně mám jeden rozkreslený, ale ještě to chvíli potrvá, takže pak přidám.
peggyna
napsal(a):
Doufám, že na tom obrázku bude alespoň něco vidět. Je to obrázek RR kreslený předloni. Momentálně mám jeden rozkreslený, ale ještě to chvíli potrvá, takže pak přidám.
Taky přidám jeden svůj výtvor.
Není to sice nic moc ,ale co ........
Jinak je to stene dalmatina
nikky
napsal(a):
nikky
napsal(a):
Naši pejsci
nikky
napsal(a):
...for example.....
canis lupus
napsal(a):
...for example.....
pardˇon za to zkreslení...to víte, rozklepaná ruka udělá své
darwi
napsal(a):
pardˇon za to zkreslení...to víte, rozklepaná ruka udělá své
NO