Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2008 09:03

...tak buldočci potřetí..., pište, posílejte fotky, ať se to tu hejbe

19.5.2008 10:22

dav napsal(a):

Já jsem popleta, vždytˇjsem o tom věděla, že Terka marodí. Je toho tedˇnějak hodně.Jen jsem číhala, že uvidím tvoji fotkuA zase si fotil

19.5.2008 10:43

richterova eva napsal(a):

Já jsem popleta, vždytˇjsem o tom věděla, že Terka marodí. Je toho tedˇnějak hodně.Jen jsem číhala, že uvidím tvoji fotkuA zase si fotil

Tady je vidět,že jsem aspoň z jedné půlky Fr.Buldoček.

19.5.2008 11:32

wooffy napsal(a):
Tady je vidět,že jsem aspoň z jedné půlky Fr.Buldoček.

pro Libor: A co ta druhá půlka?
pro Eva:...no jo, já se na fotkách moc neobjevuju, schovávám se skoro vždycky za foťákem...přikládám jedno foto staršího data

19.5.2008 22:00

dav napsal(a):
pro Libor: A co ta druhá půlka?
pro Eva:...no jo, já se na fotkách moc neobjevuju, schovávám se skoro vždycky za foťákem...přikládám jedno foto staršího data

Druhá půlka je papilon

20.5.2008 09:27

wooffy napsal(a):
Druhá půlka je papilon

Chtělo by to nějaké foto celé figury, aby tam byl ten papiš taky trošku vidět :-)
Jaké je to s povahou, nějaké rozdíly proti buldočkům?
Na fauně jsem viděl inzeráty na křížence buldočka a russlíka, to bude myslím také docala zdařilý mix, pokud se spojí vitalita těhle dvou plemen, musí vzniknout tryskopes

20.5.2008 11:49

dav napsal(a):
Chtělo by to nějaké foto celé figury, aby tam byl ten papiš taky trošku vidět :-)
Jaké je to s povahou, nějaké rozdíly proti buldočkům?
Na fauně jsem viděl inzeráty na křížence buldočka a russlíka, to bude myslím také docala zdařilý mix, pokud se spojí vitalita těhle dvou plemen, musí vzniknout tryskopes

Tady je ta fotka celé postavy....

20.5.2008 11:50

wooffy napsal(a):
Tady je ta fotka celé postavy....

A jinak je to vážně triskopes

21.5.2008 09:42

wooffy napsal(a):
A jinak je to vážně triskopes

...no, fešák, docela rád bych ho viděl na živo..., odkud jste?
Pokud zajdeš na stránky frbul tým, je tam spousta dalších buldoččích kamarádů, databáze fotek, občas pořádáme společné vycházky...

27.5.2008 19:33

dav napsal(a):

27.5.2008 19:36

dav napsal(a):

28.5.2008 09:18

tlapka napsal(a):

Hezké fotky! Taky zkoušíme pár týdnů agility a čubinu to docela baví
Odkud jste, jak dlouho a kde cvičíte a jak se daří?

28.5.2008 20:15

dav napsal(a):
Hezké fotky! Taky zkoušíme pár týdnů agility a čubinu to docela baví
Odkud jste, jak dlouho a kde cvičíte a jak se daří?

Asi tě sklamu, já jen fotím.Tyhle fotky jsou ze závodu HOP TROP v Litoměřicích konaném při MVP.

31.5.2008 20:43

dav napsal(a):
...no, fešák, docela rád bych ho viděl na živo..., odkud jste?
Pokud zajdeš na stránky frbul tým, je tam spousta dalších buldoččích kamarádů, databáze fotek, občas pořádáme společné vycházky...

Jsme z Brna,ale momentálně jsme v irsku,tudíš se asi nedostavíme

1.6.2008 11:48

tlapka napsal(a):
Asi tě sklamu, já jen fotím.Tyhle fotky jsou ze závodu HOP TROP v Litoměřicích konaném při MVP.

Ahoj, ahoj, Tonda vás všechny pozdravuje. Má se se svým klukem fajn a má teď nově kamarádku NO tak bude mít velkýho bodyguarda. Zatím na ni moc žárlí. Sám je taky velký obranář a hrdina. Uši mu stojí jen když chce, ale nikomu to nevadí. Zkoušeli mu je vylepit, ale byl z toho nešťastný tak toho nechyli.

3.6.2008 09:03

evelin napsal(a):
Ahoj, ahoj, Tonda vás všechny pozdravuje. Má se se svým klukem fajn a má teď nově kamarádku NO tak bude mít velkýho bodyguarda. Zatím na ni moc žárlí. Sám je taky velký obranář a hrdina. Uši mu stojí jen když chce, ale nikomu to nevadí. Zkoušeli mu je vylepit, ale byl z toho nešťastný tak toho nechyli.

Terka zdraví Tondu :-) Odkud jste, koukal jsem do databáze buldočků na frbul tým a nějak jsem vás neobjevil

10.6.2008 14:19

dav napsal(a):
Terka zdraví Tondu :-) Odkud jste, koukal jsem do databáze buldočků na frbul tým a nějak jsem vás neobjevil

Tak jak je v horku, už to pomalu začalo. U nás je výhoda, že bydlíme v baráčku s poměrně větší zahradou s vysokými stromy, takže se psi mají kde schovat. Na procházky chodíme k blízké říčce, kde se mohou osvěžit. Proto myslím, že to léto nějak přežijeme. Takhle Edík pomáhá sušit seno.

11.6.2008 11:19

Tak jak je v horku, už to pomalu začalo. U nás je výhoda, že bydlíme v baráčku s poměrně větší zahradou s vysokými stromy, takže se psi mají kde schovat. Na procházky chodíme k blízké říčce, kde se mohou osvěžit. Proto myslím, že to léto nějak přežijeme. Takhle Edík pomáhá sušit seno.

...delší běhavé procházky ráno a k večeru, přes den, i přestože mám docela čas, tak jen vystrčit čumák do tý pece, udělat louži nebo hodit bobek a pak honem dom
A PETku s vodou pořád s sebou!

16.6.2008 12:33

dav napsal(a):
...delší běhavé procházky ráno a k večeru, přes den, i přestože mám docela čas, tak jen vystrčit čumák do tý pece, udělat louži nebo hodit bobek a pak honem dom
A PETku s vodou pořád s sebou!

Tak se nám trošku přeci jen ochladilo, tohle počasí nám svědčí. Ta horka nemusíme. Eda už se zase opaluje na schodech s kočkami, Otík mi dělá společnost v kuchyní a u PC. Přeci jen jak je tmavý, je mu hned horko. Ta bílá barva psů je super, sice se línají , ale zase se jich sluníčko tak nechytá.

16.6.2008 18:57

Tak se nám trošku přeci jen ochladilo, tohle počasí nám svědčí. Ta horka nemusíme. Eda už se zase opaluje na schodech s kočkami, Otík mi dělá společnost v kuchyní a u PC. Přeci jen jak je tmavý, je mu hned horko. Ta bílá barva psů je super, sice se línají , ale zase se jich sluníčko tak nechytá.

http://terkaadav.rajce.idnes. cz/buldocci-Dobyti Karlstejna/
...nějaké foto z výletu s buldočky na Karlštej, bylo nás fakt hodně :-)
...smáznout mezery

18.6.2008 12:14

dav napsal(a):
http://terkaadav.rajce.idnes. cz/buldocci-Dobyti Karlstejna/
...nějaké foto z výletu s buldočky na Karlštej, bylo nás fakt hodně :-)
...smáznout mezery

Odkaz mi nefungoval, ale jelikož jsem holka šikovná, fotky jsem si tam vyhledala.Musel to být super výlet, škoda, že je Praha a její okolí tak daleko.Ale jsem ráda, že některé lidičky ( dvě) a jejich pesany znám osobně

23.6.2008 18:36
dav

XXX.XXX.102.89

Odkaz mi nefungoval, ale jelikož jsem holka šikovná, fotky jsem si tam vyhledala.Musel to být super výlet, škoda, že je Praha a její okolí tak daleko.Ale jsem ráda, že některé lidičky ( dvě) a jejich pesany znám osobně

http://terkaadav.rajce.idnes.cz/foto_Otesice/
...pár pohybovek ze srazu, abychom nezapadli

25.6.2008 14:34
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
http://terkaadav.rajce.idnes.cz/foto_Otesice/
...pár pohybovek ze srazu, abychom nezapadli

Hezké, hezké, jen ten pánik mi tam pořád schází

26.6.2008 09:06
dav

XXX.XXX.102.89

Hezké, hezké, jen ten pánik mi tam pořád schází

...ale Evi, na těch fotkách z Otěšic jsem se tam párkrát připletl

27.6.2008 14:46
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
...ale Evi, na těch fotkách z Otěšic jsem se tam párkrát připletl

Aha, že by ten cvičitel s brýlemi ( usuzuji podle pesana - teda fenky)
Přidávám fotku ze srazu v Prudké ( Otík a Alma ).

27.6.2008 23:51
dav

XXX.XXX.102.89

Aha, že by ten cvičitel s brýlemi ( usuzuji podle pesana - teda fenky)
Přidávám fotku ze srazu v Prudké ( Otík a Alma ).

...usuzuješ správně :-) Docela hezky jsme si tam s Kikinou zacvičili a psi se vrátili domů docela dost utahaní, takže akce, jak má být
...je mi líto, že mi ten sraz v Prudké utekl, ale chystáme se na sraz v září, tak třeba...

8.7.2008 19:24
dav

XXX.XXX.102.89

dav napsal(a):
...usuzuješ správně :-) Docela hezky jsme si tam s Kikinou zacvičili a psi se vrátili domů docela dost utahaní, takže akce, jak má být
...je mi líto, že mi ten sraz v Prudké utekl, ale chystáme se na sraz v září, tak třeba...

...zase nějak zapadáme

11.7.2008 17:37
dav

XXX.XXX.102.89

dav napsal(a):
...zase nějak zapadáme

...výskok do náruče s následným zachycením v kulminačním bodě skoku..., a tentokrát vyjímečně i pánečkem, aby zase někdo neremcal

11.7.2008 20:30
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
...výskok do náruče s následným zachycením v kulminačním bodě skoku..., a tentokrát vyjímečně i pánečkem, aby zase někdo neremcal

To si myslel určitě mě, vidˇ? To se ti to chytá, když Teruška je takové pírko, pod mými psy by se ti podlomily ruce

13.7.2008 09:48
dav

XXX.XXX.102.89

To si myslel určitě mě, vidˇ? To se ti to chytá, když Teruška je takové pírko, pod mými psy by se ti podlomily ruce

...no jasně, že to bylo směrováno na tebe
...takže jiná disciplína

21.7.2008 15:15
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
...no jasně, že to bylo směrováno na tebe
...takže jiná disciplína

To jsem si mohla mysletMy tedˇnějak nefotíme, tak musím lovit v archivu

8.8.2008 17:27
richterova eva

XXX.XXX.253.172

To jsem si mohla mysletMy tedˇnějak nefotíme, tak musím lovit v archivu

Tak všichni dovolenkujete nebo co ? My taky, ale jsme doma. Psi jsou po 14 dnech už vyřízení, pořád nás sledovat, hlídat a kontrolovat. Je to přece náročné

9.8.2008 10:40
dav

XXX.XXX.102.89

Tak všichni dovolenkujete nebo co ? My taky, ale jsme doma. Psi jsou po 14 dnech už vyřízení, pořád nás sledovat, hlídat a kontrolovat. Je to přece náročné

...my jsme už z dovolené zpátky

10.8.2008 20:07
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
...my jsme už z dovolené zpátky

A kdepak jste byli ? A tedááá Terka nám nějak přibrala, sluší ji to ( já a naši psi taky). Musím zavést přísný režim

11.8.2008 11:27
dav

XXX.XXX.102.89

A kdepak jste byli ? A tedááá Terka nám nějak přibrala, sluší ji to ( já a naši psi taky). Musím zavést přísný režim

...ale kdepak, sáhl jsem do archivu, ta fotka je starší..., asi nějak záleží, z jakého úhlu ji fotím..., je furt hubená jak lunt, 9,2 kg, teď v létě ještě drobek shodila, musím ji začít více vykrmovat, je jí vidět každý žebro
Byli jsme ve Skotsku, projeli to od jihu k severu, úplně jiná země, procházeli jsme Highlands, krajina, kde na padesát kiláků kolem nevidíš jediný strom, drobet depresivní, ale přitom krásné a ojedinělé, také muchniček jsme si užili dost a dost

18.8.2008 10:51
dav

XXX.XXX.178.101

dav napsal(a):
...ale kdepak, sáhl jsem do archivu, ta fotka je starší..., asi nějak záleží, z jakého úhlu ji fotím..., je furt hubená jak lunt, 9,2 kg, teď v létě ještě drobek shodila, musím ji začít více vykrmovat, je jí vidět každý žebro
Byli jsme ve Skotsku, projeli to od jihu k severu, úplně jiná země, procházeli jsme Highlands, krajina, kde na padesát kiláků kolem nevidíš jediný strom, drobet depresivní, ale přitom krásné a ojedinělé, také muchniček jsme si užili dost a dost

...tak buldočkáři, těším se na setkání v Samopších, kdo ještě neznáte, tak francouzskzbuldocek.cz

25.8.2008 09:42
dav

XXX.XXX.178.101

dav napsal(a):
...tak buldočkáři, těším se na setkání v Samopších, kdo ještě neznáte, tak francouzskzbuldocek.cz

Foto z buldočkářského srazu..., začíná nás být fakt dost

28.8.2008 17:26
lafi

XXX.XXX.176.7

dav napsal(a):
Foto z buldočkářského srazu..., začíná nás být fakt dost

Ahoj Dav, chtěl jsem se zeptat, který jsi? Tebe jsem chtěl poznat. Laďa a Charlie

3.9.2008 09:17
dav

XXX.XXX.178.101

lafi napsal(a):
Ahoj Dav, chtěl jsem se zeptat, který jsi? Tebe jsem chtěl poznat. Laďa a Charlie

...já to fotil, takže tam logicky nejsem, ale na nějaké fotky výše, jsem se připletl

5.9.2008 09:26
dav

XXX.XXX.178.101

dav napsal(a):
...já to fotil, takže tam logicky nejsem, ale na nějaké fotky výše, jsem se připletl

Zítra 6. září procházka s buldočky v Šárce (Pha 6), sraz v 11hod. na louce za MacDonaldem, více na francouzkybuldocek.cz

5.9.2008 14:22
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
Zítra 6. září procházka s buldočky v Šárce (Pha 6), sraz v 11hod. na louce za MacDonaldem, více na francouzkybuldocek.cz

Tak tam pozdrav všechny paniky a jejich buldočkySakriš proč nebydlím v Praze ?

6.9.2008 09:20
dav

XXX.XXX.178.101

Tak tam pozdrav všechny paniky a jejich buldočkySakriš proč nebydlím v Praze ?

...jasně, vyřídím

6.9.2008 19:51
dav

XXX.XXX.178.101

dav napsal(a):
...jasně, vyřídím

...pár fotek z procházky v Šárce...
http:/ /terkaadav. rajce.idnes.cz/terka_a_dav._Sarka_zari_08/

10.9.2008 11:44
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
...pár fotek z procházky v Šárce...
http:/ /terkaadav. rajce.idnes.cz/terka_a_dav._Sarka_zari_08/

Ládˇo nejsou někde fotečky ze srazíku v Suchém ?

18.9.2008 10:31
eby

XXX.XXX.88.150

Ládˇo nejsou někde fotečky ze srazíku v Suchém ?

Zdravím všechny příznivce fr. buldočků. Ráda bych se Vás zeptala na nějakou dobrou CHS. Uvažuji o koupi štěňátka a tak projíždím internet. Našla jsem spoustu odkazů, ale osobní zkušenost je k nezaplacení a tak bych byla ráda kdyby jste mi poradili která CHS má pěkné odchovy a zároveň majiteli poradí (chovatelský servis). Doma už psa mám (jiné plemeno), ale chovatel se o nás nezajímá což mě mrzí:-( S buldočkem bych chodila na výstavy a preferuji černé zbarvení nebo tmavé žíhání. Poradíte mi?

18.9.2008 14:07
richterova eva

XXX.XXX.253.172

eby napsal(a):
Zdravím všechny příznivce fr. buldočků. Ráda bych se Vás zeptala na nějakou dobrou CHS. Uvažuji o koupi štěňátka a tak projíždím internet. Našla jsem spoustu odkazů, ale osobní zkušenost je k nezaplacení a tak bych byla ráda kdyby jste mi poradili která CHS má pěkné odchovy a zároveň majiteli poradí (chovatelský servis). Doma už psa mám (jiné plemeno), ale chovatel se o nás nezajímá což mě mrzí:-( S buldočkem bych chodila na výstavy a preferuji černé zbarvení nebo tmavé žíhání. Poradíte mi?

Ahojky.Já mám oba psy z ch.st. Pomáda z Ostravy. Psi jsou zdraví, nemají žádné vážné zdravotní problémy, chovatelka je super, komunikujeme spolu přestože mám psy staré 5 a 3 roky.Ona sama je poradkyni chovu a v případě, že sama nemá štenda doporučí jinou vhodnou stanici.

18.9.2008 14:11
eby

XXX.XXX.79.152

Ahojky.Já mám oba psy z ch.st. Pomáda z Ostravy. Psi jsou zdraví, nemají žádné vážné zdravotní problémy, chovatelka je super, komunikujeme spolu přestože mám psy staré 5 a 3 roky.Ona sama je poradkyni chovu a v případě, že sama nemá štenda doporučí jinou vhodnou stanici.

Tak to je super:-) Děkuju

18.9.2008 18:33
farmarka

XXX.XXX.36.255

eby napsal(a):
Tak to je super:-) Děkuju

Ahojky, my čekáme štěnda cca za týden. Máš-li chuť jukni na naše stránky www.boreckyrybnik.com. Jinak Evička má pravdu, my máme doma fenku (právě tu co očekává štěnda) po pejskovi o d její chovatelky a je to velmii ochotná paní. Renča

19.9.2008 08:13
eby

XXX.XXX.86.30

dav napsal(a):

ty jsou krásný:-) Děkuju za krásný odkaz. Teď je na štěňátko eště moc brzo - za 2 měsíce by byl odběr, ale někdy začátkem roku bych si ráda nějaké vzala Jinak koukám, že krmíš stejným krmenim jako já.

19.9.2008 09:40
farmarka

XXX.XXX.18.243

eby napsal(a):
ty jsou krásný:-) Děkuju za krásný odkaz. Teď je na štěňátko eště moc brzo - za 2 měsíce by byl odběr, ale někdy začátkem roku bych si ráda nějaké vzala Jinak koukám, že krmíš stejným krmenim jako já.

Děkuji za pochvalu, už se nemůžem dočkat miminek. V listopadu ale plánujeme krýt naší Kambu. Máme vybraného ženicha v zahraničí, tak jsem zvědavá jak to dopadne.

19.9.2008 09:50
eby

XXX.XXX.77.35

farmarka napsal(a):
Děkuji za pochvalu, už se nemůžem dočkat miminek. V listopadu ale plánujeme krýt naší Kambu. Máme vybraného ženicha v zahraničí, tak jsem zvědavá jak to dopadne.

V listopadu jo? hmm to by možná šlo A jaké předpokládáte barvy?

19.9.2008 10:21
farmarka

XXX.XXX.18.243

eby napsal(a):
V listopadu jo? hmm to by možná šlo A jaké předpokládáte barvy?

nejspíš žíhané, možná nějaké strakošky. Je to vždycky překvapení

20.9.2008 10:22
dav

XXX.XXX.178.101

farmarka napsal(a):
nejspíš žíhané, možná nějaké strakošky. Je to vždycky překvapení

Renčo, moc držím palce, ať vše dobře dopadne

20.9.2008 16:20
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
Renčo, moc držím palce, ať vše dobře dopadne

Já taky držím palce, aby mimiska a mamina byli v pořádku. A Terce brzké uzdravení

21.9.2008 09:41
dav

XXX.XXX.178.101

Já taky držím palce, aby mimiska a mamina byli v pořádku. A Terce brzké uzdravení

Moc dík, Terka se s tím límcem (poté, co jí ho vet vyměnil za menší:-) už docela naučila žít a fungovat, přinese mi doma aportíček, položí k nohám a ostrý okraj toho límce zaboří do holeně, kdo by takovému vyzvání ke hře odolal? Jizvy kolem očí jí už splaskávají, bělba stále lehce zarudlá, ale snad i to se brzo srovná...

22.9.2008 12:11
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
Moc dík, Terka se s tím límcem (poté, co jí ho vet vyměnil za menší:-) už docela naučila žít a fungovat, přinese mi doma aportíček, položí k nohám a ostrý okraj toho límce zaboří do holeně, kdo by takovému vyzvání ke hře odolal? Jizvy kolem očí jí už splaskávají, bělba stále lehce zarudlá, ale snad i to se brzo srovná...

Tak to je dobře. Jak k tomu Terka vůbec přišla, poranila se ?

22.9.2008 16:36
dav

XXX.XXX.178.101

Tak to je dobře. Jak k tomu Terka vůbec přišla, poranila se ?

..ale ne, trable s očima už docela dlouho, pořád nějaké kapičky, až nám diagnostikovali vchlípení víčka, chvíli jsem váhal, ale pak jsem si řekl, než aby se s tím dlouhodobě trápila..., tak jsme to nechali spravit operativní cestou..

24.9.2008 18:07
hankakoska

XXX.XXX.162.191

dav napsal(a):
..ale ne, trable s očima už docela dlouho, pořád nějaké kapičky, až nám diagnostikovali vchlípení víčka, chvíli jsem váhal, ale pak jsem si řekl, než aby se s tím dlouhodobě trápila..., tak jsme to nechali spravit operativní cestou..

http://zvierata.bazos.sk/inzerat/99 8863/FrBuldocek.php ...fáákt krasavci ...za 99 smazat mezeru

25.9.2008 09:40
janat

XXX.XXX.213.237

dav napsal(a):

Ahoj, jsme tu poprvé, představuju svou 7 měsíců starou Cherry;)

25.9.2008 11:38
dav

XXX.XXX.178.101

janat napsal(a):
Ahoj, jsme tu poprvé, představuju svou 7 měsíců starou Cherry;)

Ahoj tobě i Cherry:-) Jen si dovoluji upozrornit na stránky francouzskybuldocek.cz, také spousta buldočkářů se scházi na lide.cz
P.S. cubina je krasavice :-)

5.10.2008 19:20
dav

XXX.XXX.178.61

dav napsal(a):
Ahoj tobě i Cherry:-) Jen si dovoluji upozrornit na stránky francouzskybuldocek.cz, také spousta buldočkářů se scházi na lide.cz
P.S. cubina je krasavice :-)

...tak zase něco dynamického, aby nám to tu neusínalo

6.10.2008 08:31
dav

XXX.XXX.178.61

dav napsal(a):
...tak zase něco dynamického, aby nám to tu neusínalo

http:// terkaadav. rajce. cz/terka_a_dav._Zdimerice/
...pár foteček ze společné procházky, pochopitelně bez mezer

6.10.2008 11:35
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
http:// terkaadav. rajce. cz/terka_a_dav._Zdimerice/
...pár foteček ze společné procházky, pochopitelně bez mezer

ahojky, Davide odkaz nefunguje ani po vymazání mezer

6.10.2008 19:01
sccary

XXX.XXX.1.35

ahojky, Davide odkaz nefunguje ani po vymazání mezer

Dobrý večer pár dny jsem si přivezla fenku buldočka má 5 měsíců přišli jsme ale na to že je hluchá chtěla jsem se zeptat zda má s tímto někdo zkušenosti děkuji

6.10.2008 19:29
richterova eva

XXX.XXX.253.172

sccary napsal(a):
Dobrý večer pár dny jsem si přivezla fenku buldočka má 5 měsíců přišli jsme ale na to že je hluchá chtěla jsem se zeptat zda má s tímto někdo zkušenosti děkuji

Ahoj Zuzu, krásná fenečka, škoda, že je hluchá, ale myslím, že to zvládnete. Zkušenosti nemám, i když mám taky bílého buldočka, ale ten slyší ( ovšem jen když chce, neposlucha jedna !!)Při koupi vás na to neupozornili ?Ono je to u těch běloušků někdy problém.
Chce to pátrat na netu, určitě se s někým seznámíš, kdo podobné zkušenosti má.

6.10.2008 19:42
sccary

XXX.XXX.1.35

Ahoj Zuzu, krásná fenečka, škoda, že je hluchá, ale myslím, že to zvládnete. Zkušenosti nemám, i když mám taky bílého buldočka, ale ten slyší ( ovšem jen když chce, neposlucha jedna !!)Při koupi vás na to neupozornili ?Ono je to u těch běloušků někdy problém.
Chce to pátrat na netu, určitě se s někým seznámíš, kdo podobné zkušenosti má.

ahojky evuliku diky za reakci ...ne neupozornili snad to ani nevedeli :-( opravdu je to u belousu problem? Kwenta je bez pp takze jsem zazraky cekat nemohla ....navic ma i jedno modre ocko ......snad to nejak zvladneme ale je to skoda

6.10.2008 21:00
dav

XXX.XXX.178.61

sccary napsal(a):
ahojky evuliku diky za reakci ...ne neupozornili snad to ani nevedeli :-( opravdu je to u belousu problem? Kwenta je bez pp takze jsem zazraky cekat nemohla ....navic ma i jedno modre ocko ......snad to nejak zvladneme ale je to skoda

Ahoj, s tím odkazem nevím, mě to nabíhá, nechával jsem ho i na frbulu v odkazu na procházku ve Zdiměřicích, vidělo to cca25 lidí...problém výchovy hluchého pejska je velmi specifický, ale není neřešitelný, chce to jen spoustu práce a spoustu trpělivosti,nejtěžší je, naučit psa, aby si Vás hlídal, permanentně kontroloval, zvládnout pak jednotlivé povely na jednoduchá gesta je už celkem hračka, je to pro psa vlastně přirozenější, než reagovat na hlasový povel...další variantou je el. obojek, pouze na to upoutání pozornoti, koupit na malé plemeno, vyzkoušet nejnižší intenzitu na vlastním těle, než mě tu obviníte z týrání zvířat...ono to fakt jen neznatelně zabrní..., také bych ještě vyzkoušel, zda je pes opravdu zcela hluchý, otestovat reakci na různé frekvence, tedy i na ultrazvukovou píšťalku...hodně štěstí, ať se daří

7.10.2008 10:06
dav

XXX.XXX.178.61

dav napsal(a):
Ahoj, s tím odkazem nevím, mě to nabíhá, nechával jsem ho i na frbulu v odkazu na procházku ve Zdiměřicích, vidělo to cca25 lidí...problém výchovy hluchého pejska je velmi specifický, ale není neřešitelný, chce to jen spoustu práce a spoustu trpělivosti,nejtěžší je, naučit psa, aby si Vás hlídal, permanentně kontroloval, zvládnout pak jednotlivé povely na jednoduchá gesta je už celkem hračka, je to pro psa vlastně přirozenější, než reagovat na hlasový povel...další variantou je el. obojek, pouze na to upoutání pozornoti, koupit na malé plemeno, vyzkoušet nejnižší intenzitu na vlastním těle, než mě tu obviníte z týrání zvířat...ono to fakt jen neznatelně zabrní..., také bych ještě vyzkoušel, zda je pes opravdu zcela hluchý, otestovat reakci na různé frekvence, tedy i na ultrazvukovou píšťalku...hodně štěstí, ať se daří

...tak zase něco pohybu

7.10.2008 11:40
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
...tak zase něco pohybu

Díky Dav za odkaz v meiliku, už mě to jelo.
Zuzu koukni na mujpes , máš tam kontakt na Magdu, která neslyšícího buldočka má už 4 roky.

12.10.2008 17:57
richterova eva

XXX.XXX.253.172

Díky Dav za odkaz v meiliku, už mě to jelo.
Zuzu koukni na mujpes , máš tam kontakt na Magdu, která neslyšícího buldočka má už 4 roky.

Huráááá dobrá zpráva, na coursincupu buldočků v Samopších vyhrál hafan z Moravy Charlie od Ladi

12.10.2008 18:11
dav

XXX.XXX.178.61

Huráááá dobrá zpráva, na coursincupu buldočků v Samopších vyhrál hafan z Moravy Charlie od Ladi

....tak to vypadá, že si budu muset založit své vlastní fórum, pěkné, nové, naše, ...ČESKÉ!!

14.10.2008 08:31
dav

XXX.XXX.178.61

dav napsal(a):
....tak to vypadá, že si budu muset založit své vlastní fórum, pěkné, nové, naše, ...ČESKÉ!!

http:// terkaadav. rajce. idnes.cz/TERKAaDAV_Samopse_2-coursing/
...pár fotek ze srazu v Samopších...mezery nutno smazat

14.10.2008 14:37
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
http:// terkaadav. rajce. idnes.cz/TERKAaDAV_Samopse_2-coursing/
...pár fotek ze srazu v Samopších...mezery nutno smazat

Jak to myslíš samostatné forům ??
Fotky už jsem zkoukla, super. Muselo byt moc fajn.

15.10.2008 09:17
dav

XXX.XXX.178.61

Jak to myslíš samostatné forům ??
Fotky už jsem zkoukla, super. Muselo byt moc fajn.

...klid Evi, to byla jen narážka na moravské nacionalisty, kteří utrpěli vítězství a Samopších, jinak bylo to tam moc prima, přestože jsem musel odjet dříve a za pochvalu fotek díky

25.10.2008 18:43
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
...klid Evi, to byla jen narážka na moravské nacionalisty, kteří utrpěli vítězství a Samopších, jinak bylo to tam moc prima, přestože jsem musel odjet dříve a za pochvalu fotek díky

Já jsem klidná ( když jsme vyhráli)
Posunuju, abychom nezapadli. Co je nového ?? U nás naštěstí vše při starém, to znamená, že jsme zdraví a škorpiví

26.10.2008 08:53
dav

XXX.XXX.178.61

Já jsem klidná ( když jsme vyhráli)
Posunuju, abychom nezapadli. Co je nového ?? U nás naštěstí vše při starém, to znamená, že jsme zdraví a škorpiví

...ale počkejte na jaře!
Terka má už oči zahojené a a hárání víceméně za sebou, takže teď nás už čekají jen samá pozitiva a životní jistoty

29.10.2008 15:36
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
...ale počkejte na jaře!
Terka má už oči zahojené a a hárání víceméně za sebou, takže teď nás už čekají jen samá pozitiva a životní jistoty

Tak to je super, ještě přežít tu zimuAle ono to strašně útíká, už se těším až budou na jaře zase " řvát " ptáčci !

31.10.2008 19:41
dav

XXX.XXX.178.61

Tak to je super, ještě přežít tu zimuAle ono to strašně útíká, už se těším až budou na jaře zase " řvát " ptáčci !

..tak jsem si drobek hrál

2.11.2008 16:26
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
..tak jsem si drobek hrál

Trošku hrál, to je super podobizna

18.11.2008 12:23
richterova eva

XXX.XXX.253.172

Trošku hrál, to je super podobizna

Posouvám, abychom nezapadli. Ono stačí, že nám to namrzá a ještě sníh
Mně se do zimy nechce, ale psům to nevadí, konečně můžou běhat bez chrochtání

18.11.2008 17:21
dav

XXX.XXX.178.61

Posouvám, abychom nezapadli. Ono stačí, že nám to namrzá a ještě sníh
Mně se do zimy nechce, ale psům to nevadí, konečně můžou běhat bez chrochtání

...u nás je to naopak, mě zima nijak nevadí, ale Terka se ksichtí, když jí vyháníme z teplíčka Pak se ale venku rozlítá a všechno je v pohodě

10.12.2008 19:23
dav

XXX.XXX.102.142

dav napsal(a):
...u nás je to naopak, mě zima nijak nevadí, ale Terka se ksichtí, když jí vyháníme z teplíčka Pak se ale venku rozlítá a všechno je v pohodě

...nějak zase zapadáme

10.12.2008 20:05
zviratko

XXX.XXX.217.210

dav napsal(a):
...nějak zase zapadáme

Přidávám našeho prskoše-fenka Kačenka

13.12.2008 11:31
richterova eva

XXX.XXX.253.172

zviratko napsal(a):
Přidávám našeho prskoše-fenka Kačenka

Kačenka je moc hezká, odkud jste ?

13.12.2008 19:01
diego

XXX.XXX.165.36

Tak si tady dovolim přidat fotku našeho miláčka ....HUGO

13.12.2008 19:28
diego

XXX.XXX.165.36

diego napsal(a):
Tak si tady dovolim přidat fotku našeho miláčka ....HUGO

omlouvam se za kvalitu předešlé fotky

14.12.2008 09:08
diego

XXX.XXX.165.55

diego napsal(a):
omlouvam se za kvalitu předešlé fotky

jeste jedna

14.12.2008 20:10
zviratko

XXX.XXX.217.210

Jsme z Teplic,odkud jste vy?

15.12.2008 19:54
hankakoska

XXX.XXX.232.29

zviratko napsal(a):
Jsme z Teplic,odkud jste vy?

mám otázečku...je pro mě nadlidský ukol sehnat náhubek na buldočka...ale potřebuju ho do mhd.Nemá někdo tip,kde by se dal pořídit?

15.12.2008 22:52
diego

XXX.XXX.165.55

hankakoska napsal(a):
mám otázečku...je pro mě nadlidský ukol sehnat náhubek na buldočka...ale potřebuju ho do mhd.Nemá někdo tip,kde by se dal pořídit?

ahoj ten náhubek rovnou vzdej protože rovnátka pro psi se nevyráběj ......... ne dělám si srandu my jsme taky z tohodle důvodu sháněli koupily jsme si kožený který nám upravil sedlář - zkrátil ale nejhorší bylo toho našeho troubu naučit ten košík nosit přeju ůspěch ve shánění

16.12.2008 16:49
dav

XXX.XXX.102.142

diego napsal(a):
ahoj ten náhubek rovnou vzdej protože rovnátka pro psi se nevyráběj ......... ne dělám si srandu my jsme taky z tohodle důvodu sháněli koupily jsme si kožený který nám upravil sedlář - zkrátil ale nejhorší bylo toho našeho troubu naučit ten košík nosit přeju ůspěch ve shánění

..ale jo, daj se sehnat,... buď trošku zagooglujte nebo zajděte na diskusi na francouzskybuldoček. lide.cz, nebo zkuste frbul...aktivní fórum, kde lidé poradí..., já to v MHD řeším domluvovu s řidičem, modelový dialog vypadá asi takto.
řidič:"Dejte tomu psovi košík!"
já...."a kam?"
řidič: ..."na čumák"
já:..."dyž ona žádnej nemá"
...a ve většině případů to končí smíchem ...,pokud ne, nasadím na špičku nosu látkový, evidentně nesedící a úplně zbytečný, který jen tak tak drží na nose....blbec kouká, vidí, že je to úplně k ničemu, ale nemůže pípnout, jelikož předpisu je užiněno zadost a rakóské voják opět slavně zvítězil...

18.12.2008 11:20
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
..ale jo, daj se sehnat,... buď trošku zagooglujte nebo zajděte na diskusi na francouzskybuldoček. lide.cz, nebo zkuste frbul...aktivní fórum, kde lidé poradí..., já to v MHD řeším domluvovu s řidičem, modelový dialog vypadá asi takto.
řidič:"Dejte tomu psovi košík!"
já...."a kam?"
řidič: ..."na čumák"
já:..."dyž ona žádnej nemá"
...a ve většině případů to končí smíchem ...,pokud ne, nasadím na špičku nosu látkový, evidentně nesedící a úplně zbytečný, který jen tak tak drží na nose....blbec kouká, vidí, že je to úplně k ničemu, ale nemůže pípnout, jelikož předpisu je užiněno zadost a rakóské voják opět slavně zvítězil...

Zvířátko my jsme z Kopřivnice - trošku z ruky
S tím náhubkem je to fakt, dá se sehnat, ale já jej pro psy nemám, naštěstí jsme mobilní autem a v naši vesničce toho opravdu jinač moc nejezdí - vlak tu nestojí a autobud občas. Takže rajzujeme autíčkem.

21.12.2008 16:21
richterova eva

XXX.XXX.253.172

Zvířátko my jsme z Kopřivnice - trošku z ruky
S tím náhubkem je to fakt, dá se sehnat, ale já jej pro psy nemám, naštěstí jsme mobilní autem a v naši vesničce toho opravdu jinač moc nejezdí - vlak tu nestojí a autobud občas. Takže rajzujeme autíčkem.

Všechno nejlepší k svátkům vánočním, hlavně, aby se vám i vašim miláčkům splnila všechna přáni

23.12.2008 11:48
dav

XXX.XXX.102.142

Všechno nejlepší k svátkům vánočním, hlavně, aby se vám i vašim miláčkům splnila všechna přáni

Hezké svátky všem!

3.1.2009 15:38
hankakoska

XXX.XXX.232.29

dav napsal(a):
Hezké svátky všem!

taak děkuju všem za rady...na konec jsme koupily naprosto nevhodný, který ji nedrží na čumáku,ale kolem řidiče projdeme s náhudbkem..koucourkov.. Přidám nějaké fotky jak nám maxa porostla :)

3.1.2009 15:41
hankakoska

XXX.XXX.232.29

hankakoska napsal(a):
taak děkuju všem za rady...na konec jsme koupily naprosto nevhodný, který ji nedrží na čumáku,ale kolem řidiče projdeme s náhudbkem..koucourkov.. Přidám nějaké fotky jak nám maxa porostla :)

3.1.2009 15:46
hankakoska

XXX.XXX.232.29

dav napsal(a):

a jedna na ohřátí

6.1.2009 18:26
dav

XXX.XXX.102.142

hankakoska napsal(a):
a jedna na ohřátí

...zas nějak zapadáme

7.1.2009 15:03
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
...zas nějak zapadáme

Taky přidám trošku zimních radovánek

11.1.2009 15:55
hankakoska

XXX.XXX.232.29

Taky přidám trošku zimních radovánek

byly jsme saňkovat :)

11.1.2009 15:57
hankakoska

XXX.XXX.232.29

hankakoska napsal(a):

11.1.2009 15:58
hankakoska

XXX.XXX.232.29

hankakoska napsal(a):

11.1.2009 16:00
hankakoska

XXX.XXX.232.29

hankakoska napsal(a):

11.1.2009 16:02
hankakoska

XXX.XXX.232.29

hankakoska napsal(a):

12.1.2009 15:37
dav

XXX.XXX.102.142

hankakoska napsal(a):

Koukám, parádně si tu zimu užíváte, to Terka je drobek zimomřivější, pobyty venku tak max. půl hodinky, ale zato celou dobu lítáme, ať už spolu, nebo za aporty...

12.1.2009 16:50
hankakoska

XXX.XXX.232.29

dav napsal(a):
Koukám, parádně si tu zimu užíváte, to Terka je drobek zimomřivější, pobyty venku tak max. půl hodinky, ale zato celou dobu lítáme, ať už spolu, nebo za aporty...

noo jí když je zima, tak si vleze za malou na saňky a zahřívají se navzájem :)

12.1.2009 16:56
hankakoska

XXX.XXX.232.29

hankakoska napsal(a):
noo jí když je zima, tak si vleze za malou na saňky a zahřívají se navzájem :)

uplně žasnu kolik je inzerátů na darování buldočků, neuvěřitelné kvanta...

13.1.2009 15:02
hankakoska

XXX.XXX.232.29

hankakoska napsal(a):

Zrovinka sem hroozně nakrklá....maxa seděla před obchodem a čekala na mě...už sem vycházela když přiběhl docela velkej pes a zničehonic ji napadl, božátko malé. A když sem ho od ní odkopávala, tak kousl i mě...hajzlik

13.1.2009 20:16
dav

XXX.XXX.102.142

hankakoska napsal(a):
Zrovinka sem hroozně nakrklá....maxa seděla před obchodem a čekala na mě...už sem vycházela když přiběhl docela velkej pes a zničehonic ji napadl, božátko malé. A když sem ho od ní odkopávala, tak kousl i mě...hajzlik

..no ty se snadno vyhojíš, ale co chudák Maxa, jak dopadla?
...nevím, co se to s tím naším plemenem děje, snad si pár lidí řeklo, ejhle, tenhle pes půjde do módy, naděláme štěňátka, lidi nám pak urvou ruce...no, dopadlo to trochu jináč a tu je výsledek...

13.1.2009 21:26
hankakoska

XXX.XXX.232.29

dav napsal(a):
..no ty se snadno vyhojíš, ale co chudák Maxa, jak dopadla?
...nevím, co se to s tím naším plemenem děje, snad si pár lidí řeklo, ejhle, tenhle pes půjde do módy, naděláme štěňátka, lidi nám pak urvou ruce...no, dopadlo to trochu jináč a tu je výsledek...

Maxa je taky ok...teda vipadá tak ,teď zrovinka spí přilepená k topení. Jen sme z toho byly obě docela v šoku...on k ní přiběhl ani ji neočuchal, rovnou s ní začal mlátit o zem a ona byla bobena přivázaná na vodítku,takže ani utéct nemohla.Příště ji nechám na volno,páč stejně neutíká...

17.1.2009 10:54
richterova eva

XXX.XXX.253.172

hankakoska napsal(a):
Maxa je taky ok...teda vipadá tak ,teď zrovinka spí přilepená k topení. Jen sme z toho byly obě docela v šoku...on k ní přiběhl ani ji neočuchal, rovnou s ní začal mlátit o zem a ona byla bobena přivázaná na vodítku,takže ani utéct nemohla.Příště ji nechám na volno,páč stejně neutíká...

Pejska bych raději nenechávala volně, aby si ho pak našla. Nevím odkud jste, ale ani uvazovat u obchodu není nejlepší řešení, oni se sice nabízejí i zadarmo v inzerátech, ale taky kradou. Tak pozor !!!!

17.1.2009 11:21
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Pejska bych raději nenechávala volně, aby si ho pak našla. Nevím odkud jste, ale ani uvazovat u obchodu není nejlepší řešení, oni se sice nabízejí i zadarmo v inzerátech, ale taky kradou. Tak pozor !!!!

Zdravím buldočkyjsou nádherní, jenom se chci zeptat jak tohle nádherné plemeno hlídá. Mám výmara, ale když vidím ty vaše skvosty uvažuju o pořízení jednoho buldoččího kámoše.

17.1.2009 16:26
dav

XXX.XXX.102.142

hankaapes napsal(a):
Zdravím buldočkyjsou nádherní, jenom se chci zeptat jak tohle nádherné plemeno hlídá. Mám výmara, ale když vidím ty vaše skvosty uvažuju o pořízení jednoho buldoččího kámoše.

Někteří buldočci občas upozorní zaštěkáním, že se něco děje, ale jinak hlídání nic moc...oni jsou spíše rádi, že za nimi někdo přišel Pokud uvažuješ o buldočkovi, zkus navštívit buldoččí fórom na lide.cz, nebo rovnou frbultým

18.1.2009 09:56
hankaapes

XXX.XXX.101.77

dav napsal(a):
Někteří buldočci občas upozorní zaštěkáním, že se něco děje, ale jinak hlídání nic moc...oni jsou spíše rádi, že za nimi někdo přišel Pokud uvažuješ o buldočkovi, zkus navštívit buldoččí fórom na lide.cz, nebo rovnou frbultým

Děkuju

28.1.2009 11:24
richterova eva

XXX.XXX.253.172

hankaapes napsal(a):
Děkuju

Přidávám fotku z vánoční návštěvy.

9.2.2009 12:04
richterova eva

XXX.XXX.253.172

Přidávám fotku z vánoční návštěvy.

Tak to je dobré, dnes do rána napadlo skoro dvacet čisel sněhu. Na procházce v našem lesíku to bylo jako v pohádce, i stromy obalene sněhem. Je dost teplo, tak počítám, že sníh nedožije zítřka. Ale co my už chceme jaro

10.2.2009 09:51
dav

XXX.XXX.102.142

Tak to je dobré, dnes do rána napadlo skoro dvacet čisel sněhu. Na procházce v našem lesíku to bylo jako v pohádce, i stromy obalene sněhem. Je dost teplo, tak počítám, že sníh nedožije zítřka. Ale co my už chceme jaro

Tak to v Praze dvoucentimetrový, rychle v dešti tající poprašek, Terka většinou tohle mokré počasí moc nemusía štítí se dotknout země, ale dneska měla nějakou dobrou náladu, takže lítala v tom matrastu jak cvok, házel jsem jí talíř, aby byla pořád v pohybu, klidně prolítla louží, byly to docela gejzíry, doma jsem jí pak dlouho důkladně vytíral, ležela na zádech a spokojeně pochrochtávala

23.2.2009 11:16
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
Tak to v Praze dvoucentimetrový, rychle v dešti tající poprašek, Terka většinou tohle mokré počasí moc nemusía štítí se dotknout země, ale dneska měla nějakou dobrou náladu, takže lítala v tom matrastu jak cvok, házel jsem jí talíř, aby byla pořád v pohybu, klidně prolítla louží, byly to docela gejzíry, doma jsem jí pak dlouho důkladně vytíral, ležela na zádech a spokojeně pochrochtávala

Silně odoláváme sněhu a mrazu, včera jsem po 2 létech vytáhla psům oblečky, takové vestičky. Bylo - 12 st. C. Po divokém oblíkání si v nich docela hověli. Na procházce jsem pak zjistila, že nám to ladí, oni červenočerné vesty a já ve stejných barvách bundu. Radostně jsem zjistila, že ani nepřibrali, spíše naopak ( což se o mě nedá číct ). Ovšem nejraději leží u kamen.

23.2.2009 14:13
hankakoska

XXX.XXX.6.98

Silně odoláváme sněhu a mrazu, včera jsem po 2 létech vytáhla psům oblečky, takové vestičky. Bylo - 12 st. C. Po divokém oblíkání si v nich docela hověli. Na procházce jsem pak zjistila, že nám to ladí, oni červenočerné vesty a já ve stejných barvách bundu. Radostně jsem zjistila, že ani nepřibrali, spíše naopak ( což se o mě nedá číct ). Ovšem nejraději leží u kamen.

23.2.2009 17:59
richterova eva

XXX.XXX.253.172

hankakoska napsal(a):

Kuk na tetu, to je šikulka

5.5.2009 13:45
richterova eva

XXX.XXX.253.172

Kuk na tetu, to je šikulka

Vytahují ze zapomnění, to si přeci buldočci nezaslouží !
Dne 8. až 10.května 2009 se koná v Borušově - kempu Svojanov, sraz francouzských buldočků. Kdo má zájem , přijdťe se za námi mrknout, budete vítání. V neděli se uskuteční coursing, tak se dojděte inspirovat.

13.5.2009 15:00
richterova eva

XXX.XXX.253.172

Vytahují ze zapomnění, to si přeci buldočci nezaslouží !
Dne 8. až 10.května 2009 se koná v Borušově - kempu Svojanov, sraz francouzských buldočků. Kdo má zájem , přijdťe se za námi mrknout, budete vítání. V neděli se uskuteční coursing, tak se dojděte inspirovat.

Tak sraz se vydařil, počasí letní, účast hojná jak psů tak lidiček. Jako důkaz přikládám hromadné foto a to tam ještě všichni nejsou.

18.5.2009 10:11
richterova eva

XXX.XXX.253.172

Tak sraz se vydařil, počasí letní, účast hojná jak psů tak lidiček. Jako důkaz přikládám hromadné foto a to tam ještě všichni nejsou.

Na srazu bylo veselo.

20.5.2009 16:27
dav

XXX.XXX.79.183

Na srazu bylo veselo.

Koukám, že jste si to tam všici pěkně užívali, byl jsem mimo republiku, ale myslel na vás

29.5.2009 14:50
richterova eva

XXX.XXX.253.172

dav napsal(a):
Koukám, že jste si to tam všici pěkně užívali, byl jsem mimo republiku, ale myslel na vás

Tak to je hezké a jedeš s Terkou na víkend do Samopší ? Počasí nic moc, ale snad aspoň nebude pršet.

25.8.2009 07:20
hankakoska

XXX.XXX.6.98

Tak to je hezké a jedeš s Terkou na víkend do Samopší ? Počasí nic moc, ale snad aspoň nebude pršet.

Maxa dostala kamaráda...křížence stafbulla ... a to je démonická dvojka...i s ajou teda trojka :)

25.8.2009 07:20
hankakoska

XXX.XXX.6.98

hankakoska napsal(a):
Maxa dostala kamaráda...křížence stafbulla ... a to je démonická dvojka...i s ajou teda trojka :)

26.8.2009 08:41
hankakoska

XXX.XXX.6.98

hankakoska napsal(a):

19.2.2016 11:42
pikacu

XXX.XXX.48.25

Zdravim*nevite*o*nejake*akci*s*francouzskych*buldocku.

24.5.2016 22:28
noemi

XXX.XXX.64.236

Žádný další buldočkář tady není?

O víkendu je akce ve Větřkovicích...jen připomínám.

http://www.ffrbulmorava.estranky.cz/clanky/akce-2016/setkani-fr.-buldocku-vetrkovice-2016.html.

Přidejte reakci

Přidat smajlík