Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2008 09:19

Vsem dobry den,
chovatelka labradoru hleda nekoho na vypomoc ke stenatkum a dospelym pejskum. Pokud mate zajem, napiste ji. V Rakousku je to super. Ja uz u jedne chovatelky jsem. Muzete psat jak v anglictine, tak v nemcine. Vse podstatne se dozvite z jejiho inzeratu, pokud si nevite rady s prekladem, rada pomuzu.

29.5.2008 09:19

ally napsal(a):
Vsem dobry den,
chovatelka labradoru hleda nekoho na vypomoc ke stenatkum a dospelym pejskum. Pokud mate zajem, napiste ji. V Rakousku je to super. Ja uz u jedne chovatelky jsem. Muzete psat jak v anglictine, tak v nemcine. Vse podstatne se dozvite z jejiho inzeratu, pokud si nevite rady s prekladem, rada pomuzu.

Breeder of Labrador Retrievers in Austria with very small farm enclosed ( 10 chicken, 13 sheep , much grass and a little garden ) is looking for somebody who can help us with daily work that has to be done .

We live in the middle of the woods , no neighbours, Graz is a 20 minute drive from us, the next small village 6 minutes drive by car, means living and working here is ideal for somebody who loves it quiet and peaceful.

Work profile : Female or male helper who - after a certain time of training - can also take responsability for all while we are away from time to time ( jobwise )

The jobs : help us taking care of 25 Labradors ( dog lover prefered ), walk them every day

keep runs and housing for dogs clean

take care of garden, weeds and grass

look after sheep and hens in case we are away.

Little bit of help in the house from time to time.

please wrinte to

eloebl@labradors.at

and see us under www.labradors.at

ASHFORD CASTLE LABRADORS
Eva Löbl
Stenzengreith 38
8061 ST. RADEGUND
AUSTRIA
0043 664 1801798
0043 3132 40486
trummer@labradors.at
www.labradors.at

27.2.2009 10:16
ally

XXX.XXX.57.193

ally napsal(a):
Breeder of Labrador Retrievers in Austria with very small farm enclosed ( 10 chicken, 13 sheep , much grass and a little garden ) is looking for somebody who can help us with daily work that has to be done .

We live in the middle of the woods , no neighbours, Graz is a 20 minute drive from us, the next small village 6 minutes drive by car, means living and working here is ideal for somebody who loves it quiet and peaceful.

Work profile : Female or male helper who - after a certain time of training - can also take responsability for all while we are away from time to time ( jobwise )

The jobs : help us taking care of 25 Labradors ( dog lover prefered ), walk them every day

keep runs and housing for dogs clean

take care of garden, weeds and grass

look after sheep and hens in case we are away.

Little bit of help in the house from time to time.

please wrinte to

eloebl@labradors.at

and see us under www.labradors.at

ASHFORD CASTLE LABRADORS
Eva Löbl
Stenzengreith 38
8061 ST. RADEGUND
AUSTRIA
0043 664 1801798
0043 3132 40486
trummer@labradors.at
www.labradors.at

Zdravím - tento inzerát je znovu aktuální.

27.2.2009 14:15
honey

XXX.XXX.138.182

ally napsal(a):
Zdravím - tento inzerát je znovu aktuální.

Ráda bych jela, kdybych mohla... No, snad bude podobná příležitost až skončím školu Ikdyž s tou angličtinou nevím nevím, na pejsky bych si snad troufla.
Ikdyž nepojedu zajímalo by mě, jestli je možnost vzít si s sebou svojeho (samozřejmě vychovaného, neagresivního, přátelského) pejska.

Jinak přeju, ať seženou někoho spolehlivého

27.2.2009 19:43
ally

XXX.XXX.57.193

honey napsal(a):
Ráda bych jela, kdybych mohla... No, snad bude podobná příležitost až skončím školu Ikdyž s tou angličtinou nevím nevím, na pejsky bych si snad troufla.
Ikdyž nepojedu zajímalo by mě, jestli je možnost vzít si s sebou svojeho (samozřejmě vychovaného, neagresivního, přátelského) pejska.

Jinak přeju, ať seženou někoho spolehlivého

O tom nevím, ale zkus napsat na email té paní, potkala jsem se s ní na výstavě a byla moc příjemná. angličtina stačí základy. Já ted znovu pojedu do rakouska tam kde jsem byla a jsem tam spokojená. Měla jsem volný rok a jezdím do čech dodělat zkoušky. od léta pak budu za sebe taky hledat náhradu. jinak volno je stále i v holandsku - tam se snad asi všichni bojí, že je to dál :-) ale jsou to moc milý lidičky.

3.3.2009 13:32
shark5522

XXX.XXX.199.173

ally napsal(a):
Vsem dobry den,

Můžu psát německy nevíš? Taky by mě zajímalo jestli si tam můžu vzit s sebou sveho psíka.

3.3.2009 19:50
ally

XXX.XXX.57.193

shark5522 napsal(a):
Můžu psát německy nevíš? Taky by mě zajímalo jestli si tam můžu vzit s sebou sveho psíka.

ano samozřejmě :-) - němčina by byla nejlepší - je to přece rakousko, s pejskem opravdu nevím, lepší jje zeptat se přímo jí.

5.3.2009 08:20
shark5522

XXX.XXX.97.111

ally napsal(a):
ano samozřejmě :-) - němčina by byla nejlepší - je to přece rakousko, s pejskem opravdu nevím, lepší jje zeptat se přímo jí.

Napsala jsem ale neozvali se zatim...

5.3.2009 23:07
ally

XXX.XXX.57.193

shark5522 napsal(a):
Napsala jsem ale neozvali se zatim...

myslím, že odepíšou v pohodě....klidně mi napiš na email (Kopecka.Alice@seznam.cz) pokud se chceš/te zeptat něco víc. Já jedu na konci měsíce do rakouska zpět, ale budou za mě pak chtít náhradu, pojedu tam tak na 4 - 5 měsíců.

7.3.2009 00:26
shark5522

XXX.XXX.97.111

ally napsal(a):
Vsem dobry den,

No zajímal mě především ten pesjek jestli muže se mnou, pak samozřejmě jak vypada pracovní den, kolik je volna, penez,

7.3.2009 13:51
ally

XXX.XXX.57.193

shark5522 napsal(a):
No zajímal mě především ten pesjek jestli muže se mnou, pak samozřejmě jak vypada pracovní den, kolik je volna, penez,

u mě se jedná hlavně o práci se štěnátky, takže pracuješ každý den. já si vybírala volno na výlety, nebo pár dní pryč, domů nebo tak. volno trávím i tak, že vařím, oni tam totiž moc nevaří. hlavně se musíš domluvit s ní. nevím jak přesně si to představuje ona. a taky je to tak, že jeden den je víc práce, tak jsi víc unavená a pak se zas skoro nudíš, ale užíváš si to hraním s mimískama,nebo ostatníma pejskama. já chodila ještě na kurzy nemčiny, takže i tak. penízky si budeš muset dohodnout s ní - já tam mám stravu (a to mi koupí fakt cokoli i brambůrky a čokoládu, prostě o co si řeknu), ubytování, k dispozici internet, svůj pokoj s telkou, i když tu nepoužívám, protože se koukám s nima v obýváku :-)

8.3.2009 18:28
kathy

XXX.XXX.37.41

ally napsal(a):
u mě se jedná hlavně o práci se štěnátky, takže pracuješ každý den. já si vybírala volno na výlety, nebo pár dní pryč, domů nebo tak. volno trávím i tak, že vařím, oni tam totiž moc nevaří. hlavně se musíš domluvit s ní. nevím jak přesně si to představuje ona. a taky je to tak, že jeden den je víc práce, tak jsi víc unavená a pak se zas skoro nudíš, ale užíváš si to hraním s mimískama,nebo ostatníma pejskama. já chodila ještě na kurzy nemčiny, takže i tak. penízky si budeš muset dohodnout s ní - já tam mám stravu (a to mi koupí fakt cokoli i brambůrky a čokoládu, prostě o co si řeknu), ubytování, k dispozici internet, svůj pokoj s telkou, i když tu nepoužívám, protože se koukám s nima v obýváku :-)

holky v kennelech se uz davno za stravu a nocleh nepracuje, plat za 8 mi hod. prac. dobu,+ 1 den v tydnu volno je kolem 700 euro, a nahoru, kdyz by jste psy cvicili tak tech 1000 euro, + ubytovani , kamaradka z Danska plati holce ktera se ji stara o psy, uklid, venceni,krmeni,obcas nejake to pocesani psa 2000 euro.

9.3.2009 11:51
ally

XXX.XXX.229.114

kathy napsal(a):
holky v kennelech se uz davno za stravu a nocleh nepracuje, plat za 8 mi hod. prac. dobu,+ 1 den v tydnu volno je kolem 700 euro, a nahoru, kdyz by jste psy cvicili tak tech 1000 euro, + ubytovani , kamaradka z Danska plati holce ktera se ji stara o psy, uklid, venceni,krmeni,obcas nejake to pocesani psa 2000 euro.

nevím jak to bylo pochopeno, ale pouze za stravu a nocleh nepracuji , jsem tam jako au-pair, v čechách studentka. pro mě je to jako přivýdělek a zaplatí mi také školu, což je pro mě rozhodující.

12.3.2009 09:48
vacicanda

XXX.XXX.154.78

ally napsal(a):
nevím jak to bylo pochopeno, ale pouze za stravu a nocleh nepracuji , jsem tam jako au-pair, v čechách studentka. pro mě je to jako přivýdělek a zaplatí mi také školu, což je pro mě rozhodující.

..."Our puppies are born inside the house and grow up with classical music as soon as they open their eyes and ears.".... Wow. :) Upřímně,hned bych tam vyrazila.Ale ještě mám čas.Poslintávala jsem už dřív nad au-pair programy Student agency,ale pejsci by se mi líbili ještě víc.Pochopitelně.Jak je to s angličtinou?Učím se už kolik let,když dostanu napsaný text,přeložím ho,vytvořím větu...ale mám trochu problémy s komunikativní angličtinou,když na mě mluví rodilý mluvčí.Moc nerozumím,spíš si domýšlím z okolností. Jak jste na tom byly vy,když jste odjížděly do zahraničí?Zvládaly jste zkraje - blokovala by mě tahle školní znalost jazyka hodně? Jak těžko s místo takovéhle psí au-pair shání?Jsou takové nabídky běžně,nebo je to jen nárazovka?Já jsem te'd v prváku střední veterinární školy,potom bych ráda na rok někam do zahraničí...pak se uvidí. :-) Díky.

12.3.2009 10:04
eby

XXX.XXX.74.0

vacicanda napsal(a):
..."Our puppies are born inside the house and grow up with classical music as soon as they open their eyes and ears.".... Wow. :) Upřímně,hned bych tam vyrazila.Ale ještě mám čas.Poslintávala jsem už dřív nad au-pair programy Student agency,ale pejsci by se mi líbili ještě víc.Pochopitelně.Jak je to s angličtinou?Učím se už kolik let,když dostanu napsaný text,přeložím ho,vytvořím větu...ale mám trochu problémy s komunikativní angličtinou,když na mě mluví rodilý mluvčí.Moc nerozumím,spíš si domýšlím z okolností. Jak jste na tom byly vy,když jste odjížděly do zahraničí?Zvládaly jste zkraje - blokovala by mě tahle školní znalost jazyka hodně? Jak těžko s místo takovéhle psí au-pair shání?Jsou takové nabídky běžně,nebo je to jen nárazovka?Já jsem te'd v prváku střední veterinární školy,potom bych ráda na rok někam do zahraničí...pak se uvidí. :-) Díky.

no já jsem na začátku hodně nerozuměla. Text jsem si přeložila a i jsem na něj odpověděla, ale hovorová angličtina je něco úplně jiného. Navíc jsem musela hned odpovídat což byl horor. Nejdřív jsem z toho byla trochu nešťastná a dětem jsem nerozuměla vůbec protože polykají slova. Postupem času jsem jim naučila rozumět a ke konci to bylo už úlně v pohodě Teď už si ale říkám, že bych měla zas problém protože jsem už dlouho s angličanem nemluvila.
Jinak to se šťěňátkama je bomba!!! Hned bych tam jela, určitě to budou super lidičky

12.3.2009 10:26
dejna

XXX.XXX.111.1

ally napsal(a):
Vsem dobry den,

A na jakou minimální dobu se tam musí jet? Dá se třeba jen na 3 měsíce červenec-září?

5.6.2011 20:32
scarter

XXX.XXX.188.143

Hledám něco takového v Evropě. Nevíte někdo o něčem? :-) Ráda zašlu životopis.

6.6.2011 08:26
rachel

XXX.XXX.60.145

scarter napsal(a):
Hledám něco takového v Evropě. Nevíte někdo o něčem? :-) Ráda zašlu životopis.

Rakousko Vám nepřijde jako Evropa?smajlík:-)

6.6.2011 10:11
scarter

XXX.XXX.188.143

rachel napsal(a):
Rakousko Vám nepřijde jako Evropa?smajlík:-)

Myšleno i jinde v Evropě, nejen v Rakousku. :) smajlík

8.6.2011 10:18
ally

XXX.XXX.57.193

ahoj, no já vím akorát o Rakousku, ale viděla jsem i švýcarsko a anglii, chce to projít net....a nebo se poptat přímo mezi chovateli, někteří určitě pomoc uvítají :-)

8.6.2011 10:23
scarter

XXX.XXX.188.143

Vše co jsem našla bylo již delší dobu neaktuální. Pod jakém heslem to hledáš? Nenašla jsem zatím žádné oficiální označení pro tuto práci krom pomocníka do stanice a nebo au-pair.
Netuším zda naši chovatele jsou tak zámožní, že by si někoho pořídili. smajlík

Moc díky!

8.6.2011 10:28
ally

XXX.XXX.57.193

no hledám i pod "cizími" servery, ale v rakousku bych ti něco našla, většinou se mě tam chovatelé rovnou zeptají, jestli o někom nevím. zkus si to zadat na google v aj.

9.6.2011 22:08
pepina

XXX.XXX.128.126

kathy napsal(a):

Hezký večer, nebyl by prosím nějaký kontakt do Dánska? Nebo nějaké odkazy? Syn by měl zájem. Díky

1.3.2012 19:54
tretry

XXX.XXX.58.173

Ahoj, koukala jsem že se tu Ally ještě loni ocitla, tak doufám, že tu bude.
Hrozně bych chtěla vědět jak ses k tomu dostala, resp. jak to najít-práci v kennelu.
Hledala jsem na netu, ale moc jsem toho nenašla, navíc neumím německy, ale právě do německy mluvící země bych chtěla...
Přijde mi trochu obtěžující psát do každé rakouské chovky(obtěžující pro ně, kdyby mě to nebylo blbý tak jim napíšu všem)...navíc už jsem psala do dvou a žádná odpověď...

Ocením každou radu a tip a doporučení.
Dík

4.2.2013 21:42
pavolpavol

XXX.XXX.183.19

Čaute,
JA BY SOM TO BRAL (na júl a august, prípadne len jeden z tých mesiacov).
S psami mám bohaté skúsenosti.
Najradšej by som šiel do anglicky hovoriacej krajiny.
Ak je to ešte aktuálne, stačí mi napísať a idem hneď toto leto.

Lídl

7.3.2013 10:45
Lídl

XXX.XXX.87.51

Ahoj, jsem na tom podobně. Budu mít od června do listopadu (2013) volno a takový typ aupair by mě fakt bavil smajlík Ally mohla by jsi sem dát prosím nějaké info, jak se k této práci dostat? Prolezla jsem snad celý internet, ale také jsem našla už jenom neaktuální nabídky. Kathy nemohla by jsi mi poslat kontakt na tvou kamarádku, co dělá v Dánsku? Díky mocsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík