Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2006 18:22

Nedá mi to a byla bych ráda, kdyby se tady sešlo pár názorů na malé a velké psy, ať již v soužití doma, nebo potkávání na prochajdách. Jak tak tady čtu ty různé příspěvky, vidím že hodně z vás má jak malé plemeno, tak velké a spolu a tak by mě zajímalo, zda nejsou mezi nimi nějaké problémy? Nemáte strach, že ten velký, ač neúmyslně, tomu malému při hře nějak ublíží? A co venku, vy kdo máte velkého psa, jak se díváte na ty malé, které potkáte? A naopak, jak se majitelé těch malých dívají na ty velké? Ptám se proto, pač spousta páníčků "velkých" nesnáší ty "malé" a přesně naopak. Ráda se přiučím novým poznatkům a postřehům, myslím, že nebudu sama, třeba potom nebude na prochajdách tak nevraživo Ti moji dva se budou učit se mnou

20.2.2006 18:58

mata napsal(a):
Nedá mi to a byla bych ráda, kdyby se tady sešlo pár názorů na malé a velké psy, ať již v soužití doma, nebo potkávání na prochajdách. Jak tak tady čtu ty různé příspěvky, vidím že hodně z vás má jak malé plemeno, tak velké a spolu a tak by mě zajímalo, zda nejsou mezi nimi nějaké problémy? Nemáte strach, že ten velký, ač neúmyslně, tomu malému při hře nějak ublíží? A co venku, vy kdo máte velkého psa, jak se díváte na ty malé, které potkáte? A naopak, jak se majitelé těch malých dívají na ty velké? Ptám se proto, pač spousta páníčků "velkých" nesnáší ty "malé" a přesně naopak. Ráda se přiučím novým poznatkům a postřehům, myslím, že nebudu sama, třeba potom nebude na prochajdách tak nevraživo Ti moji dva se budou učit se mnou

Tak... :-)
Já mám doma malého a velkého. Malá je fenečka kříženka, velká je Americká pitbullterierka :-)
Že by velká ublížila malé to strach nemám, dává si bacha a malá je dost mrštná tak dycky zdrhne, spíš mám strach že malá ublíží velké (už jí párkrát prokousla ret, nebo ucho).
Jinak jak když potkáme malého psa? Nic, chceme si hrát - zakousnout ho nechceme ale pitbulku radši držím, protože ne všichni malí pejsci jsou zvyklí na hry s velkými psy. Jednou se mi dokonce stalo že mojí pitbulku kousla čivava do čumáku :-))

Malá si s velkými psy moc nerozumí, štěká na ně a vrčí a některým se to nelíbí tak se mi párkrát stalo že mi po ní vyjeli, tak buď chytám fenku na vodítko, nebo beru do náručí :-))

Tak to je asi vše co k tomu říci a ještě fotečka! :-)

20.2.2006 20:21

mata napsal(a):

Já měla nejdříve malé plemeno (toy pudlíka) teda ještě mám a vždycky jsem na velké pejsky koukala spíše jako na pořádný lákač Nikdy mi nevadili, pokud ovšem nechtěli sežrat mého prcka, ale to se stalo jen párkrát.

Teď mám dva velké psy + teda pudlíka a ostatní psi malý nebo velký mi vůbec nevadí.
Moji pesani se nervou a jsou v pohodě. Na pudlíka jsou obři opatrní, takže strach nemám

Jinak když jdu s velkýma ven tak na mě někteří lidé koukají dost divně. Obzvlášť jedna stará babka jejíž pes se rve, protože ona ho nedokáže ukočírovat a na mě ječí, že svoje psy nezvládám Což samozřejmě není pravda. Když kolem někoho procházíme vezmu si je na krátko, každý u jedný nohy a klídek, ale paní se možná spíš bojí, že by nezvládla toho svého.

Takže asi takto... já s žádnými psy prlblémy nemám, nevadími a pokud nejsou agresivní tak je vše OK... ovšem přístup některých lidí či pánů psovodů mě zaráží.

20.2.2006 20:40

mata napsal(a):

Moje roční kavkazačka miluje ty trpaslíky Už nevím, jak chodit kolem plotů, kde mají jezevčíky, bígly, špice atd....
Jen by si hrála a majitelé těch prdítek se o ně bojí. No, nedivím se jim. Ale když zajdeme na cvičák, tam tu moji holčinu znají a tak tam je ve svém živlu. Když přijde jorkšírek, tak si lehne a tetelí se blahem

21.2.2006 12:15

lmusa napsal(a):
Moje roční kavkazačka miluje ty trpaslíky Už nevím, jak chodit kolem plotů, kde mají jezevčíky, bígly, špice atd....
Jen by si hrála a majitelé těch prdítek se o ně bojí. No, nedivím se jim. Ale když zajdeme na cvičák, tam tu moji holčinu znají a tak tam je ve svém živlu. Když přijde jorkšírek, tak si lehne a tetelí se blahem

Máme malého a velkého psa, ale s tím malým je mnohem víc práce Je to hypertemperamentní kokřík

21.2.2006 13:59

sonet napsal(a):
Máme malého a velkého psa, ale s tím malým je mnohem víc práce Je to hypertemperamentní kokřík

Jo, to je fakt, malý plemena sou obvykle strašně aktivní, jako ten můj Papillon...........

21.2.2006 14:02

mata napsal(a):
Jo, to je fakt, malý plemena sou obvykle strašně aktivní, jako ten můj Papillon...........

..............narozdíl od těch velkých, kteří chytře neudělají ani jeden pro ně zbytečnej pohyb navíc

21.2.2006 14:44

mata napsal(a):
..............narozdíl od těch velkých, kteří chytře neudělají ani jeden pro ně zbytečnej pohyb navíc

Já mám malého, většího a velkého pesana a problém není. Menší jsou hbitější, takže při šarvátkách stačí uskočit, podbíhají velké pod nohama, rychle mění směry, takže se síly vyrovnávají. Samozřejmě, že někdy slyším zakviknutí a to se velká hned uklidní a sleduje jestli menším neublížila.
Na procházkách velké psy provokuje nejvíc malá, štěká a doráží. Velká si ostatních psů nevšímá, ale to je dané taky její povahou, je to flegmatik a jak říká můj švagr namyšlený afgán.

21.2.2006 14:46

mata napsal(a):

Měla jsem nedorostlou jezevčici a teď mám přerostlého labradora. Takže zkušenosti s oběma a musím říct, že je to o toleranci a slušnosti mezi lidmi. Jezevčice se bála psů, takže vím, jak je nepříjemné, když se na vašeho psíka řítí 50 kilové štěně a páníček jen křičí: "To nic, on si chce hrát!" - já to vím, ale můj pes tomu nevěří a propadá hysterii. Na druhou stranu vím, jak je protivné, když vašeho velkého psa na vodítku provokuje malý štěkálista, ketrého si páníček ani neobtěžuje přivolat a jen to komentuje: "Bobíku, nech ho, to je ZLEJ pejsek..." - jasně, že není nadšen z provokací prcka, ale já si ho držím a nikoho tím neobtěžuji. A běda, kdybych ho taky pustila...
Takže, nemám nic proti malým ani velkým (i když pro ty velké bije moje srdce o poznání víc), vadí mi jen bezohlední a nevychovaní lidé. Protože produkují nevychované psy (a bohužel i děti, takže se to šíří generacemi).

21.2.2006 15:01

mata napsal(a):

Vrámci socializace jsme "malou" vzali k "velkému". A takhle ho přitlačila ke zdi

21.2.2006 15:24

marcha napsal(a):
Měla jsem nedorostlou jezevčici a teď mám přerostlého labradora. Takže zkušenosti s oběma a musím říct, že je to o toleranci a slušnosti mezi lidmi. Jezevčice se bála psů, takže vím, jak je nepříjemné, když se na vašeho psíka řítí 50 kilové štěně a páníček jen křičí: "To nic, on si chce hrát!" - já to vím, ale můj pes tomu nevěří a propadá hysterii. Na druhou stranu vím, jak je protivné, když vašeho velkého psa na vodítku provokuje malý štěkálista, ketrého si páníček ani neobtěžuje přivolat a jen to komentuje: "Bobíku, nech ho, to je ZLEJ pejsek..." - jasně, že není nadšen z provokací prcka, ale já si ho držím a nikoho tím neobtěžuji. A běda, kdybych ho taky pustila...
Takže, nemám nic proti malým ani velkým (i když pro ty velké bije moje srdce o poznání víc), vadí mi jen bezohlední a nevychovaní lidé. Protože produkují nevychované psy (a bohužel i děti, takže se to šíří generacemi).

Tak tady je můj naprostej souhlas, ve všem, taky můj život patří velkým bafům, taky nemám ráda, když malej hysterickej pes lítá kolem mé fenky a páníček se ještě směje Něco jinýho je, pokud ten prďola někdy v dětství dostal od velkého na kožich a prostě v něm zůstal strach. Brituša byla jako malá nejmenší napadena též NO a ještě samcem, no a od té doby se na ovčáky dívá tak nějak potměšile křivě A vřelej souhlas s nevychovanejma dětma, je to bohužel pravda

21.2.2006 15:26

xxxxx napsal(a):
Vrámci socializace jsme "malou" vzali k "velkému". A takhle ho přitlačila ke zdi

Tohle je fakt nádhera

21.2.2006 16:29

mata napsal(a):
Tohle je fakt nádhera

Nechcete mi tiše namluvit, že vás tady není víc, co máte velkého i malého chlupáče, že? A určitě máte i fotky!! A ti co mají prcky, nebo obry mají určitě taky nějaký zkušenosti jak to vypadá při setkání s opakem Tak do toho, pište, posílejte, protože mě vaše názory, a samo i fotky, moc zajímají, dyť je to taky reálný téma, že se pejskaři dělí na dva tábory, majitelé velkých a malých, aspoň se to všude povídá Já nepatřím ani tam, ani onam, já uznávám pohodu, tudíž výchovu

21.2.2006 18:08

mata napsal(a):

Mám velké a malé psy (RTW, šeltie, kavalírka, čerstvě štěně černého teriéra). Měla jsem i jiné pejsky a snad vždy kombinaci velkého a malého. Nikdy s tím nebyly problémy (až na jeden smutný příběh - už jsem ho tu jednou popsala) a příliš se nebojím, že by si ulížili, i když malé obavy tam vždy jsou. Přesto nejsou tak velké, abych uvažovala o tom, že bych měla jen velké, nebo jen malé psy.
Nejsem člověk, který by při vycházkách neměl rád malé nebo velké psy, ale vadí mi nevychovaní psi, lépe řečeno lidi, kteří jsou nevychovaní a k tomu ještě mají nevychované agresivní (apod.) psy. Překousnu, že pes neposlouchá svého pána (to je problém toho člověka), vadí mi ale, když si daný člověk z takového chování psa vůbec nic nedělá a nebo dokonce k tomu zaujme zcela opačný postoj a přístup, než by měl...

21.2.2006 19:22

mata napsal(a):

Já bych řekla, že kombinace malý-velký je dokonce lepší, než dva stejně velcí psi stejného pohlaví. Jednoduše, když je opravdu zle, menší ustoupí (alespoň pokud má pud sebezáchovy ). No a pokud jde o věčné téma "malí vs velcí" jsem spíš na straně těch malých. Malý terorista mne může naštvat, ale opravdové nebezpečí od něj nehrozí. Velký terorista s idiotem na druhém konci vodítka, to je přímo vražedná kombinace.
Přikládám foto naší dvojky, kde malý terorista v pohodě dělá vedoucího smečky tomu velkému.

21.2.2006 19:35

eva nohelova napsal(a):
Mám velké a malé psy (RTW, šeltie, kavalírka, čerstvě štěně černého teriéra). Měla jsem i jiné pejsky a snad vždy kombinaci velkého a malého. Nikdy s tím nebyly problémy (až na jeden smutný příběh - už jsem ho tu jednou popsala) a příliš se nebojím, že by si ulížili, i když malé obavy tam vždy jsou. Přesto nejsou tak velké, abych uvažovala o tom, že bych měla jen velké, nebo jen malé psy.
Nejsem člověk, který by při vycházkách neměl rád malé nebo velké psy, ale vadí mi nevychovaní psi, lépe řečeno lidi, kteří jsou nevychovaní a k tomu ještě mají nevychované agresivní (apod.) psy. Překousnu, že pes neposlouchá svého pána (to je problém toho člověka), vadí mi ale, když si daný člověk z takového chování psa vůbec nic nedělá a nebo dokonce k tomu zaujme zcela opačný postoj a přístup, než by měl...

tak se přidám mám taky malého a velkého a jsou bez problémů,
velký si hraje s každým a miluje všechny, border kromě svého druha ignoruje všechny ostatní psy

moji jsou na fotce první 2 zleva další 2 jsou kamarádky a taky malý a velký akorát feny

21.2.2006 19:37

eva nohelova napsal(a):

a ještě jedna

21.2.2006 20:03

gaya napsal(a):
Já bych řekla, že kombinace malý-velký je dokonce lepší, než dva stejně velcí psi stejného pohlaví. Jednoduše, když je opravdu zle, menší ustoupí (alespoň pokud má pud sebezáchovy ). No a pokud jde o věčné téma "malí vs velcí" jsem spíš na straně těch malých. Malý terorista mne může naštvat, ale opravdové nebezpečí od něj nehrozí. Velký terorista s idiotem na druhém konci vodítka, to je přímo vražedná kombinace.
Přikládám foto naší dvojky, kde malý terorista v pohodě dělá vedoucího smečky tomu velkému.

Dorinka a Ria

21.2.2006 21:27

bejzi napsal(a):
a ještě jedna

Úžasný, tomu říkám sladění barev do dvojic

21.2.2006 21:36

gaya napsal(a):

Hm, asi jo, ta kombinace malý - velký. Já si Gerryho pořídila kvůli Britunce, protože mi přišlo, že kolem devátého roku mi nějak duševně stárne......no to byl můj omyl, což mi pak řekla vet. ale malýho už sem měla že, no a dneska bych ho nedala Oni sou ti prcci úplně jiní, chtějí se mazlit - obvykle když nechcu já - stačí "zlej" pohled a okamžitě nechají nepravostí a mají nějak furt dobrou - až moc - náladu. To Brituša je hrďule, co ona by se mazlila, že, šak já si dojdu k ní, když to budu potřebovat To skotačení, když blbnou........ále, dyť vy to všichni taky znáte Jeden vychechtanej prcek Gerrča

21.2.2006 21:43

mata napsal(a):

My máme doma Beagle, který patří k těm menším psům. Což, náš strakatec svou bíglí míru kapánek přerostl, takže je větší než někteří jiní bíglíci. To ovšem nemění nic na kráse obrázku, když si hraje se svým kámošem - dogou. Hnědá pruhovaná doga je teda obr i když je mu teprve rok. Ze začátku ty jejich hrátky byly dost riskantní, protože mistr doga ještě neměl koordinované pohyby a náš špunt to párkrát těma velkýma tlapama schytal, nebo byl přitisknut k zemi. Nu, ale hned zavrčel a "velký kámoš" špunta pustil.
Teď už je doga starší (nějak přes rok), takže je to paráda, jeden se na druhého těší, běhají spolu, beagle pod kámošem, doga nad kámošem a jsou fakt úžasní. Jen náš beagle má menší problém, když chce očuchat zadek svému kamarádovi. Hm, nedošáhne nosíkem tak vysoko, musí si k tomu trošku hupsnout... :-)

21.2.2006 21:48

wera napsal(a):
My máme doma Beagle, který patří k těm menším psům. Což, náš strakatec svou bíglí míru kapánek přerostl, takže je větší než někteří jiní bíglíci. To ovšem nemění nic na kráse obrázku, když si hraje se svým kámošem - dogou. Hnědá pruhovaná doga je teda obr i když je mu teprve rok. Ze začátku ty jejich hrátky byly dost riskantní, protože mistr doga ještě neměl koordinované pohyby a náš špunt to párkrát těma velkýma tlapama schytal, nebo byl přitisknut k zemi. Nu, ale hned zavrčel a "velký kámoš" špunta pustil.
Teď už je doga starší (nějak přes rok), takže je to paráda, jeden se na druhého těší, běhají spolu, beagle pod kámošem, doga nad kámošem a jsou fakt úžasní. Jen náš beagle má menší problém, když chce očuchat zadek svému kamarádovi. Hm, nedošáhne nosíkem tak vysoko, musí si k tomu trošku hupsnout... :-)

S tím očucháním zadečku máš pravdu, naše Cindy si taky na Ambru musí skočit a oňufat.

22.2.2006 13:56

gaya napsal(a):

Z vlastní zkušenosti vím, že menší hodněkrát neustoupí. Měla jsem pekinézku a dobrmana a po pravdě pekinézka s ním pěkně "zametala". 45kg dobrman raději ustoupil než by se nechal kousat od 5kg fenečky a ta se mu panečku uměla zakousnout do pysků. I její štěňata jsou dodnes "Páni tvorstva" a jen tak se nevzdají, u nich nejde o velikost ale o ego.

22.2.2006 18:22

hankah napsal(a):
S tím očucháním zadečku máš pravdu, naše Cindy si taky na Ambru musí skočit a oňufat.

Mám doma velkého chlupáčka skoro 11 let a malého naháčka
4 roky. U velkého žádný problém, zlato je klidný trpělivý pes.který příchodem naháčka Pina omládl, dělají spolu pořád rošťárny. Garisek leží a Pinky kolem lítá jako raketa. Pinky, když má krytá záda Gariskem, tak je hrdina a dovoluje si dost na VELKÉ CIZI PSY, asi si myslí, že ho zlato ochrání.

7.3.2006 18:03

mata napsal(a):

NO Brita,čivava x šitzu Sany a boxerka Viky

8.3.2006 07:10

mata napsal(a):

Dva pesany doma nemám, jen jezevčandu, ale švára má labíkovou, tak nějaké zkušenosti ze soužití máme. Všechno probíhá v pohodě, holky se snesou, labradorka krade naší hračky a naše jezevčice krade labradorce granule

8.3.2006 21:45

mata napsal(a):

Mám am.kokra, ale protože je to asi největší kokr v Evropě (17kg, 41 cm), řadím ho ke středňákům.
Menší psy velmi miluje, čím menší, tím lepší. Pokud jejich majitel souhlasí s kontaktem, obvykle je velmi inteznivně CELÉ!!! olizuje a nenápadně se je snaží směřovat ke svému bydlišti. Domnívám se, že je považuje za plyšové hračky a chce je dostat do svého pelíšku.
K velkým psům má rezervovaný přístup (po několika velmi špatných zkušenostech), ale je-li velký kolega klidný, někdy se i (za velkého povzbuzování) seznámí.
Přikláním se k názoru, že problém je s každým nevychovaným psem, ale nevychovaný obr je mnohem nebezpečnější. Pokud takového psa navíc venčí váhově naprosto neodpovídající osoba, prcháme se psem oba.
Vlastní zkušenost:
Dospělého leonbergra venčila subtilní 16-ti letá slečna a když se tento rozhodl, že je třeba otlouct našeho psa o plot, nepomohlo nic. Kokr nemohl týden chodit, jak byl potlučenej, a já jsem si zlomila prst, jak jsem se snažila to obrovské zvíře zastavit (jinak leon je zrovna pes, kterej se mi moc líbí).

8.3.2006 22:23

tamca napsal(a):
Mám am.kokra, ale protože je to asi největší kokr v Evropě (17kg, 41 cm), řadím ho ke středňákům.
Menší psy velmi miluje, čím menší, tím lepší. Pokud jejich majitel souhlasí s kontaktem, obvykle je velmi inteznivně CELÉ!!! olizuje a nenápadně se je snaží směřovat ke svému bydlišti. Domnívám se, že je považuje za plyšové hračky a chce je dostat do svého pelíšku.
K velkým psům má rezervovaný přístup (po několika velmi špatných zkušenostech), ale je-li velký kolega klidný, někdy se i (za velkého povzbuzování) seznámí.
Přikláním se k názoru, že problém je s každým nevychovaným psem, ale nevychovaný obr je mnohem nebezpečnější. Pokud takového psa navíc venčí váhově naprosto neodpovídající osoba, prcháme se psem oba.
Vlastní zkušenost:
Dospělého leonbergra venčila subtilní 16-ti letá slečna a když se tento rozhodl, že je třeba otlouct našeho psa o plot, nepomohlo nic. Kokr nemohl týden chodit, jak byl potlučenej, a já jsem si zlomila prst, jak jsem se snažila to obrovské zvíře zastavit (jinak leon je zrovna pes, kterej se mi moc líbí).

Mám velká plemena,ale dávno jsem začínala s křížencem jezevčíkaByla to úžasná čuba,která snad v životě nebyla na vodítko-byla vychovaná.Dnes mám velká plemena a už bych nemněnila.
Nevadí mi žádné plemeno,i když některé bych si určitě nepořídila,ale to je věc vkusu,takže mi malá psiska nevadí,ale vadí mi nezodpovědní páníčkové at malých nebo velkých.
Je pravda,že u velkého je útok horší než u malého,ale s těmi malými útočníky se setkávám dnes a denně a s páníkama to ani nehne ,když kolemjdoucímu jejich pes vysí na nohavici
Tak že to vadí mně
Ale mám spoustu kámošu s malejma psama a kontak mojich a jejich psů je v pohodě

8.3.2006 22:52

mata napsal(a):

Tak tohle je malý a velký pes

9.3.2006 08:34

baiwen napsal(a):
Tak tohle je malý a velký pes

Také máme malé a velké psy po kupě. Tedy dva malé a jednoho velkého. Hovíka, pekinéze a grifonka, ale fotku velkého s grifonem nemám , tak dávám fotku velkého s babiččinou čivinkou.

9.3.2006 08:36

aira napsal(a):
Také máme malé a velké psy po kupě. Tedy dva malé a jednoho velkého. Hovíka, pekinéze a grifonka, ale fotku velkého s grifonem nemám , tak dávám fotku velkého s babiččinou čivinkou.

Ještě tedy velkého s pekinézkou. Očividně se ale hovice nerada fotí, nikde není její ksicht

9.3.2006 08:37

aira napsal(a):

inu a poslední naše holka, malá grifončice Agátka

9.3.2006 10:40

aira napsal(a):
inu a poslední naše holka, malá grifončice Agátka

Já jsem měla taky různé kombinace - kokršpaněl a boxerka, erdelteriér a kokr,dva boxeři, dva buldočci. Nejlepší byl boxer ve vztahu k cizím malým psům- měl chudák smůlu na zuřivé jezevčíky. Ale vždy před nimi uhybal, nikdy je nezranil - ovšem, když byl napaden velkým psem, tak se uměl ubránit.Mi psi nikdy nevyhledávali konflikty a bitky - ono se říká, jaký pán taky krám.

29.3.2006 19:20

richterova eva napsal(a):
Já jsem měla taky různé kombinace - kokršpaněl a boxerka, erdelteriér a kokr,dva boxeři, dva buldočci. Nejlepší byl boxer ve vztahu k cizím malým psům- měl chudák smůlu na zuřivé jezevčíky. Ale vždy před nimi uhybal, nikdy je nezranil - ovšem, když byl napaden velkým psem, tak se uměl ubránit.Mi psi nikdy nevyhledávali konflikty a bitky - ono se říká, jaký pán taky krám.

Bráškové - bulmastif a jorkšírský teriér

29.3.2006 19:21

lady blair napsal(a):
Bráškové - bulmastif a jorkšírský teriér

Pusa na přivítanou....

30.3.2006 12:54

lady blair napsal(a):
Pusa na přivítanou....

Já mám teda jenom jednoho malého pejska (zatím). Už od malička se bál velkých psů. Nevzdávala jsem to a brala jsem ho mezi pejsky, už to vypadalo, že si na velké pejsky zvykne, ale pak ho jeden pes pěkně prohnal, takže se začal zase bát. Teď už je to docela dobré. Sice ze začátku na ně hodně štěká, ale po seznámení s nimi už je v pohodě a ťapká vedle nich.
Na fotce je s kamarády Kevinkem a Dargem.

30.3.2006 14:11

baile napsal(a):
Já mám teda jenom jednoho malého pejska (zatím). Už od malička se bál velkých psů. Nevzdávala jsem to a brala jsem ho mezi pejsky, už to vypadalo, že si na velké pejsky zvykne, ale pak ho jeden pes pěkně prohnal, takže se začal zase bát. Teď už je to docela dobré. Sice ze začátku na ně hodně štěká, ale po seznámení s nimi už je v pohodě a ťapká vedle nich.
Na fotce je s kamarády Kevinkem a Dargem.

Jejda...krásnej papillon!

30.3.2006 14:47

mata napsal(a):
Jejda...krásnej papillon!

Díky Maťo, napsala jsem ti maila

30.3.2006 15:04

baile napsal(a):
Díky Maťo, napsala jsem ti maila

Sem ti odepsala, tak snad ti dojde.....

30.3.2006 15:05

mata napsal(a):
Sem ti odepsala, tak snad ti dojde.....

Téda, ty jsi rychlík

30.3.2006 15:12

baile napsal(a):
Téda, ty jsi rychlík

To každopádně..!

30.3.2006 15:32

mata napsal(a):

Malý nebo velký, na gauči se nám líbí všem

30.3.2006 17:28

danyna napsal(a):
Malý nebo velký, na gauči se nám líbí všem

štěně labutěnky Čenda a jeho nejoblíbenější hračka-beardedka Mimi

30.3.2006 17:30

vazdik napsal(a):
štěně labutěnky Čenda a jeho nejoblíbenější hračka-beardedka Mimi

Další hračka-Ricky..

30.3.2006 17:33

vazdik napsal(a):
Další hračka-Ricky..

ještě jednou s Mimi..

30.3.2006 17:38

vazdik napsal(a):
ještě jednou s Mimi..

Do naší velké smečky 9.středně velkých až velkých psů-20-50 kg,jsem 31.12 dovezla dva kg.těžké štěně labutěnky..Výsledek vidíte na předchozích fotkách...A ještě jednu přidám.

30.3.2006 17:40

vazdik napsal(a):
Do naší velké smečky 9.středně velkých až velkých psů-20-50 kg,jsem 31.12 dovezla dva kg.těžké štěně labutěnky..Výsledek vidíte na předchozích fotkách...A ještě jednu přidám.

Čenda pořád žije a těší se dobrému zdraví

Přidejte reakci

Přidat smajlík