Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2008 17:20

Hezký den
Bydlíme kousek za Prahou (Praha západ) a zajímalo by mě jestli nemátě nějaký příjemný typ na koupání jak pro psa tak i pro nás :-) Pokud možno, někde kde není moc lidí a je hezká příroda.
Díky :-)

31.5.2008 19:30

luucka napsal(a):
Hezký den
Bydlíme kousek za Prahou (Praha západ) a zajímalo by mě jestli nemátě nějaký příjemný typ na koupání jak pro psa tak i pro nás :-) Pokud možno, někde kde není moc lidí a je hezká příroda.

zrovna jsem taky chtěla založit takový téma... akorát nás by zajímala jižní morava - jižně od Brna, Pohořelicko, Mikulovsko, kam může jak pes, tak my

31.5.2008 20:40

luucka napsal(a):
Hezký den

Taky hledám, v okolí Brna, ale ani ne tak koupání pro lidi, jako pěknej potůček pro štěně.

lucie x

31.5.2008 20:46
lucie x

tamca napsal(a):
Taky hledám, v okolí Brna, ale ani ne tak koupání pro lidi, jako pěknej potůček pro štěně.

V Brně chodíme: Popůvky, Žebětínský rybník, Svratka, Ochoz u Brna, Pod Hádkem, možno i brněnská přehrada.. Více mě teď nenapadá

Přidejte reakci

Přidat smajlík