prosím Vám kde najdu na netu seznam výstav včetně propozic, dívala jsem se na cmku.cz, ale tam jsou termíny jenže bohužel tam nejsou všude odkazy nebo termíny přihlášek, chtěla bych jít se štěnětem (témeř 7 měsíců) border kolie a bohužel vždycky objevím výstavu až po uzávěrce, zajímají mě spíše výstavy na moravě tak mi prosím poraďte, děkuji mockrát
zzana
napsal(a):
prosím Vám kde najdu na netu seznam výstav včetně propozic, dívala jsem se na cmku.cz, ale tam jsou termíny jenže bohužel tam nejsou všude odkazy nebo termíny přihlášek, chtěla bych jít se štěnětem (témeř 7 měsíců) border kolie a bohužel vždycky objevím výstavu až po uzávěrce, zajímají mě spíše výstavy na moravě tak mi prosím poraďte, děkuji mockrát
Ale na tom ČMKU to mají vypsané pěkně, vyberete si výstavu, otevřete její stránky a tam už najdete uvávěrky, propozice a delegované rozhodčí..
Na moravě teď bude Intercanis Brno, ale ten už je po uzávěrce a v září bude v Brně NVP. Jinak už nic, pokud myslíme NV a MV..
lucie x
napsal(a):
Ale na tom ČMKU to mají vypsané pěkně, vyberete si výstavu, otevřete její stránky a tam už najdete uvávěrky, propozice a delegované rozhodčí..
Na moravě teď bude Intercanis Brno, ale ten už je po uzávěrce a v září bude v Brně NVP. Jinak už nic, pokud myslíme NV a MV..
NVP v Brně je letos až v říjnu 18.-19.10.2008
lucie x
napsal(a):
Omlouvám se, nezjišťovala jsem si to a jsem zvyklá, že bývá v září
Ono je to všechno nějak později. \intercanis až poslední víkend v červnu, tahle národka až v říjnu.. Kam to chtějí jako posunovat??
V Brně je krajská výstava psů, ve dnech 23.srpna
Jinak si najkděte klub, ve kterém chovají plemeno, které máte doma a mrkněte na jejich stránky, pořádají se i klubové výstavy, s přístupem pro všechny pejsky, jen si vybrat.
zzana
napsal(a):
no to je sice pěkný co mi píšete, ale uvedu konkrétní případ: na cmku.cz - uvedeno - Oblastní výstava loveckých plemen - po rozkliknutí a nahlédnutí na stránky - www.myslivost.cz/ media/detailObrazku.asp?IDObr=16425 (jedna mezera před media) - jsem zjistila že tato výstava je pro všechny psy, což mě docela naštvalo, mám to kousek ale už je po uzávěrce, takže teď jsem z toho celá tumpachová a nevím jestli se můžu na cmku spolehnout
zzana
napsal(a):
no to je sice pěkný co mi píšete, ale uvedu konkrétní případ: na cmku.cz - uvedeno - Oblastní výstava loveckých plemen - po rozkliknutí a nahlédnutí na stránky - www.myslivost.cz/ media/detailObrazku.asp?IDObr=16425 (jedna mezera před media) - jsem zjistila že tato výstava je pro všechny psy, což mě docela naštvalo, mám to kousek ale už je po uzávěrce, takže teď jsem z toho celá tumpachová a nevím jestli se můžu na cmku spolehnout
Ale to přece není problém ČMKU, ale váš.. Vy si máte hlídat, kam chcete jet a kdy jsou uzávěrky..
lucie x
napsal(a):
Ale to přece není problém ČMKU, ale váš.. Vy si máte hlídat, kam chcete jet a kdy jsou uzávěrky..
jistě že to je můj problém, ale já jsem chtěla poradit, takže zase mi tady někdo akorát vynadá, místo toho aby mi pomohl, kde hledat informace, bohužel ne všichni mají to štěstí a koupí si psa z výborné chovatelské stanice, kde mají i chovatelský servis, já ho bohužel nemám a prostě se snažím být samostatná, přece musí existovat nějaký subjekt kde jsou zapsány všechny výstavy pořádané v ČR a kde jsou i odkazy na potřebné informace k pořádaným výstavám
jinak pro LUCIE X - vřele \"díky\" za ochotu
zzana
napsal(a):
jistě že to je můj problém, ale já jsem chtěla poradit, takže zase mi tady někdo akorát vynadá, místo toho aby mi pomohl, kde hledat informace, bohužel ne všichni mají to štěstí a koupí si psa z výborné chovatelské stanice, kde mají i chovatelský servis, já ho bohužel nemám a prostě se snažím být samostatná, přece musí existovat nějaký subjekt kde jsou zapsány všechny výstavy pořádané v ČR a kde jsou i odkazy na potřebné informace k pořádaným výstavám
Hned ve svém prvním příspěvku jsem vám to přece napsala. Na čmku je seznam výstav, kde si vyberete z kategorií, rozkliknete stránky jednotlivých výstav a tam máte vše napsané!!
Co byste chtěla jako více poradit??
zzana
napsal(a):
Na ČMKU jsou napsaný všechny výstavy i s odkazy, ale né všechny pořadatelé mají internetové stránky, jedná se většinou o krajské a oblastní výstavy, tak kde nejsou uvedeny musíte zvednout telefon a přímo tam se informovat a požádat o zaslání propozic s přihláškou na Vaši adresu..
lucie x
napsal(a):
Hned ve svém prvním příspěvku jsem vám to přece napsala. Na čmku je seznam výstav, kde si vyberete z kategorií, rozkliknete stránky jednotlivých výstav a tam máte vše napsané!!
A mimochodem, na stránkách klubu vašeho plemene je určitě taky rozpis MV, NV + taky výstav klubových, chce se jen podívat
lucie x
napsal(a):
no jako např jsem myslela proč cmku uvádí na svých stránkách výstavu loveckých psů v Olomouci a přitom v propozicích je uvedeno že je to výstava všech psů - proto jsem ji prošvihla - jelikož nemám lovecké plemeno tak jsem na ni původně nenahlížela
a za další jsem myslela, že veškeré propozice se dají najít na internetu, ale asi tomu tak bohužel není, budu si muset u některých výstav zažádat mailem o zaslání propozic a přihlášky
prostě jsem si myslela, že cmku můžu věřit ale bohužel ne, jsem tak zvyklá od koní že si veškeré potřebné info o závodech stáhnu na webu, ale u psů je to asi jinak
to že si termíny musím hlídat sama vím
přesto děkuji, možná jsme si nerozuměly
zzana
napsal(a):
no právě na stránkách klubu jsou uvedeny jenom klubové výstavy, já jsem myslela třeba nějakou oblastní, krajskou nebo tak něco
Tak to na čmku, ale tyhle malé výstavy většinou nemají své internetové stránky, takže je lepší si zavolat a zjistit vše potřebné přes telefon, případně si nechat posalt domů přihlášku a propozice.
aranka
napsal(a):
Na ČMKU jsou napsaný všechny výstavy i s odkazy, ale né všechny pořadatelé mají internetové stránky, jedná se většinou o krajské a oblastní výstavy, tak kde nejsou uvedeny musíte zvednout telefon a přímo tam se informovat a požádat o zaslání propozic s přihláškou na Vaši adresu..
Vždyť to říkáme pořád dokola, každé plemeno je zastřešeno klubem, někdy i dvěma a třema, ti si dělají své klubové výstavy se zadáváním titulů, stačí najít jejich stránky a pohledat ve výstavách. Nebo najít si své plemeno-chovatelské stanice, ty mají též na svých stránkách výstavy, někdy i plánované na celý rok dopředu, akorát propozice a přihlášky jsou kestažení, až je to aktuální. Tzn., když si teď najdete výstavu s datem v prosinci, víte akorát čas, ale přihláška a propozice ještě nejsou k dispozici. Chce to trpělivost a čas, hledat.