Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2008 20:44

Dobrý den,chováte tu někdo akity?Pokud máte nějaké hezké a zajímavé fotky,ráda si je prohlédnu.Já mám psa,kříženého "američana s japoncem".Je z útulku z Havl.Brodu a je to úžasný miláček.Pavla

3.6.2008 20:46

mamina1 napsal(a):
Dobrý den,chováte tu někdo akity?Pokud máte nějaké hezké a zajímavé fotky,ráda si je prohlédnu.Já mám psa,kříženého "američana s japoncem".Je z útulku z Havl.Brodu a je to úžasný miláček.Pavla

Tady je s fenkou,kterou jsem měla.Bohužel měla nevyléčitelné problémy s dýcháním,tak jsme ji museli nechat,po domluvě s veterinářem,uspat.Byla moc hodná a skvělý hlídač.

4.6.2008 22:07

mamina1 napsal(a):
Tady je s fenkou,kterou jsem měla.Bohužel měla nevyléčitelné problémy s dýcháním,tak jsme ji museli nechat,po domluvě s veterinářem,uspat.Byla moc hodná a skvělý hlídač.

Žádné akity??

5.6.2008 13:09

mamina1 napsal(a):
Žádné akity??

Akita ne, jenom shiba. (Fotku Ti pošlu, až budu doma. Teď jsem v práci :o( ) Shib tady asi taky nikdo moc nemá. Nebo jó?

5.6.2008 16:59

22111971 napsal(a):
Akita ne, jenom shiba. (Fotku Ti pošlu, až budu doma. Teď jsem v práci :o( ) Shib tady asi taky nikdo moc nemá. Nebo jó?

Jo,shiby mám taky ráda.Všechno co je "inu" se mi líbí.Sice toho moc není.U nás ve městě potkávám jen dvě shiby a akity žádné.Moc asi nejsou ještě rozšířené anebo jen v určitých okresech.Budu se těšit na fotky.Pavla

5.6.2008 17:16

mamina1 napsal(a):
Jo,shiby mám taky ráda.Všechno co je "inu" se mi líbí.Sice toho moc není.U nás ve městě potkávám jen dvě shiby a akity žádné.Moc asi nejsou ještě rozšířené anebo jen v určitých okresech.Budu se těšit na fotky.Pavla

Brácha má akitu .

Angie

5.6.2008 17:16

andelaskoloudova napsal(a):
Brácha má akitu .

Angie

5.6.2008 21:24

Ahoj,je moc hezká.Je čistá s PP nebo bez?
Fenku,kterou jsem měla,tak byla s PP.Jmenovala se Aimy Aiersen,ze stejnojmenné chov.stanice(otec Eri Date Ken Amana,matka Aikyó od Včelích medvídků).Pesan se jmenuje Lord a jak jsem psala,tak je to kříženec.Momentálně je vykastrován,ale než byl,tak měl s Aimy štěňátka:-)).
Kolik je fence?

5.6.2008 21:27

mamina1 napsal(a):
Fenku,kterou jsem měla,tak byla s PP.Jmenovala se Aimy Aiersen,ze stejnojmenné chov.stanice(otec Eri Date Ken Amana,matka Aikyó od Včelích medvídků).Pesan se jmenuje Lord a jak jsem psala,tak je to kříženec.Momentálně je vykastrován,ale než byl,tak měl s Aimy štěňátka:-)).
Kolik je fence?

rodinka

5.6.2008 22:42

tlapka napsal(a):
Hiro

Nějak nestíhám. posílám zatím všechny svoje kluky :o) Zítra pošlu další.

6.6.2008 07:30

hacin napsal(a):
Nějak nestíhám. posílám zatím všechny svoje kluky :o) Zítra pošlu další.

Můj Cailík v "boudičce".

6.6.2008 21:37

hacin napsal(a):
Můj Cailík v "boudičce".

Manžel se synem a našimi miláčky.Oba trpěliví(psi),moc hodní.Lord vepředu,Aimy vzadu.
Foceno u mě v práci.

6.6.2008 22:46

mamina1 napsal(a):
Kolik je fence?

Je bez PP, podle chovatelky myslím čistokrevná. Ovšem, nevím jak to ve skutečnosti je, že... Těžko to ověřit. Ale je to kočička. Na věk si nevzpomenu

10.6.2008 16:03

Je bez PP, podle chovatelky myslím čistokrevná. Ovšem, nevím jak to ve skutečnosti je, že... Těžko to ověřit. Ale je to kočička. Na věk si nevzpomenu

Dobrý den po delším čase.Moc díky za fotky,jsou krásné.Žíhaný akiťáček je moc krásný,bílá fenka je taky úžasná.Prostě,všechny barvičky jsou hezké:-).
Shiba je taky krásný.A co americké akity?Má někdo?
Posílám fotku z výstavy z Ml.Boleslalvi,r.2007.

26.11.2008 20:40
mamina1

XXX.XXX.224.30

mamina1 napsal(a):
Dobrý den po delším čase.Moc díky za fotky,jsou krásné.Žíhaný akiťáček je moc krásný,bílá fenka je taky úžasná.Prostě,všechny barvičky jsou hezké:-).
Shiba je taky krásný.A co americké akity?Má někdo?
Posílám fotku z výstavy z Ml.Boleslalvi,r.2007.

Dobrý den,hlásím se po velmi dlouhé době.V polovině prázdnin jsem se stala majitelkou dnes již dvouleté žíhané fenky akita inu a již nyní jsem nucena jí dát pryč.Ráda bych jí darovala někomu,kdo umí s těmito plemeny a byla by v DOBRÝCH podmínkách.Může být i s dětmi,je nekonfliktní,dobrý hlídač a je velice aktivní a hravá,takže spíš k někomu,kdo jí věnuje dostatek času,NE na hlídání objektu.Důvod darování sdělím na mailu:KristalovaPavla@seznam.cz nebo na tel.732890007.Prosím jen slušné a solidní jednání.

2.12.2008 21:07
mamina1

XXX.XXX.224.30

mamina1 napsal(a):
Dobrý den,hlásím se po velmi dlouhé době.V polovině prázdnin jsem se stala majitelkou dnes již dvouleté žíhané fenky akita inu a již nyní jsem nucena jí dát pryč.Ráda bych jí darovala někomu,kdo umí s těmito plemeny a byla by v DOBRÝCH podmínkách.Může být i s dětmi,je nekonfliktní,dobrý hlídač a je velice aktivní a hravá,takže spíš k někomu,kdo jí věnuje dostatek času,NE na hlídání objektu.Důvod darování sdělím na mailu:KristalovaPavla@seznam.cz nebo na tel.732890007.Prosím jen slušné a solidní jednání.

Dobrý večer,posouvám dál

3.12.2008 13:41
lovedog

XXX.XXX.238.114

mamina1 napsal(a):

Já sice Akitu nemám, ale tuhle krásnou hlavičku jsem vyfotila na výstavě v Mladé Boleslavi letos v létě .

15.12.2008 10:02
mamina1

XXX.XXX.224.30

lovedog napsal(a):
Já sice Akitu nemám, ale tuhle krásnou hlavičku jsem vyfotila na výstavě v Mladé Boleslavi letos v létě .

DObrý den,nabídka platí stále.Fenka je stále k mání.
Hodí se i pro někoho,kdo je aktivní turista anebo provozuje dogtreking.

happyhvezda

12.6.2009 14:15
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

mamina1 napsal(a):
DObrý den,nabídka platí stále.Fenka je stále k mání.
Hodí se i pro někoho,kdo je aktivní turista anebo provozuje dogtreking.

Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda má někdo Akitu Inu u větších zvířat ( koně ) Jak na ně reáguje atd. Zítra si jedu pro fenku a tak doufám že budou spolu zadobře Foto od majitelky.

12.6.2009 18:29
paja07

XXX.XXX.85.143

happyhvezda napsal(a):
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda má někdo Akitu Inu u větších zvířat ( koně ) Jak na ně reáguje atd. Zítra si jedu pro fenku a tak doufám že budou spolu zadobře Foto od majitelky.

Take máme Americkou Akitu,máte jěště někdo?? posílejte fotečky....
Foto od chovatelky.....

12.6.2009 18:34
paja07

XXX.XXX.85.143

paja07 napsal(a):
Take máme Americkou Akitu,máte jěště někdo?? posílejte fotečky....
Foto od chovatelky.....

Naše Atinka už větší.......

happyhvezda

14.6.2009 09:45
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

paja07 napsal(a):
Naše Atinka už větší.......

Nějak se nikdo s těma našima Akitkama nehlási

10.7.2009 23:39
racina

XXX.XXX.164.144

happyhvezda napsal(a):
Nějak se nikdo s těma našima Akitkama nehlási

www.jurko.estranky.cz
Tady neco z naší rodinky

happyhvezda

11.8.2009 14:36
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

racina napsal(a):
www.jurko.estranky.cz
Tady neco z naší rodinky

No ták lidičky co pejsci ? Mate někdo Akity u koní ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík