Dobrý den,chováte tu někdo akity?Pokud máte nějaké hezké a zajímavé fotky,ráda si je prohlédnu.Já mám psa,kříženého "američana s japoncem".Je z útulku z Havl.Brodu a je to úžasný miláček.Pavla
mamina1
napsal(a):
Dobrý den,chováte tu někdo akity?Pokud máte nějaké hezké a zajímavé fotky,ráda si je prohlédnu.Já mám psa,kříženého "američana s japoncem".Je z útulku z Havl.Brodu a je to úžasný miláček.Pavla
Tady je s fenkou,kterou jsem měla.Bohužel měla nevyléčitelné problémy s dýcháním,tak jsme ji museli nechat,po domluvě s veterinářem,uspat.Byla moc hodná a skvělý hlídač.
mamina1
napsal(a):
Tady je s fenkou,kterou jsem měla.Bohužel měla nevyléčitelné problémy s dýcháním,tak jsme ji museli nechat,po domluvě s veterinářem,uspat.Byla moc hodná a skvělý hlídač.
Žádné akity??
22111971
napsal(a):
Akita ne, jenom shiba. (Fotku Ti pošlu, až budu doma. Teď jsem v práci :o( ) Shib tady asi taky nikdo moc nemá. Nebo jó?
Jo,shiby mám taky ráda.Všechno co je "inu" se mi líbí.Sice toho moc není.U nás ve městě potkávám jen dvě shiby a akity žádné.Moc asi nejsou ještě rozšířené anebo jen v určitých okresech.Budu se těšit na fotky.Pavla
mamina1
napsal(a):
Jo,shiby mám taky ráda.Všechno co je "inu" se mi líbí.Sice toho moc není.U nás ve městě potkávám jen dvě shiby a akity žádné.Moc asi nejsou ještě rozšířené anebo jen v určitých okresech.Budu se těšit na fotky.Pavla
Brácha má akitu .
Angie
andelaskoloudova
napsal(a):
Ahoj,je moc hezká.Je čistá s PP nebo bez?
Fenku,kterou jsem měla,tak byla s PP.Jmenovala se Aimy Aiersen,ze stejnojmenné chov.stanice(otec Eri Date Ken Amana,matka Aikyó od Včelích medvídků).Pesan se jmenuje Lord a jak jsem psala,tak je to kříženec.Momentálně je vykastrován,ale než byl,tak měl s Aimy štěňátka:-)).
Kolik je fence?
mamina1
napsal(a):
Fenku,kterou jsem měla,tak byla s PP.Jmenovala se Aimy Aiersen,ze stejnojmenné chov.stanice(otec Eri Date Ken Amana,matka Aikyó od Včelích medvídků).Pesan se jmenuje Lord a jak jsem psala,tak je to kříženec.Momentálně je vykastrován,ale než byl,tak měl s Aimy štěňátka:-)).
Kolik je fence?
rodinka
tlapka
napsal(a):
Hiro
Nějak nestíhám. posílám zatím všechny svoje kluky :o) Zítra pošlu další.
hacin
napsal(a):
Nějak nestíhám. posílám zatím všechny svoje kluky :o) Zítra pošlu další.
Můj Cailík v "boudičce".
hacin
napsal(a):
Můj Cailík v "boudičce".
Manžel se synem a našimi miláčky.Oba trpěliví(psi),moc hodní.Lord vepředu,Aimy vzadu.
Foceno u mě v práci.
mamina1
napsal(a):
Kolik je fence?
Je bez PP, podle chovatelky myslím čistokrevná. Ovšem, nevím jak to ve skutečnosti je, že... Těžko to ověřit. Ale je to kočička. Na věk si nevzpomenu
andelaskoloudova
napsal(a):
Je bez PP, podle chovatelky myslím čistokrevná. Ovšem, nevím jak to ve skutečnosti je, že... Těžko to ověřit. Ale je to kočička. Na věk si nevzpomenu
Dobrý den po delším čase.Moc díky za fotky,jsou krásné.Žíhaný akiťáček je moc krásný,bílá fenka je taky úžasná.Prostě,všechny barvičky jsou hezké:-).
Shiba je taky krásný.A co americké akity?Má někdo?
Posílám fotku z výstavy z Ml.Boleslalvi,r.2007.
mamina1
napsal(a):
Dobrý den po delším čase.Moc díky za fotky,jsou krásné.Žíhaný akiťáček je moc krásný,bílá fenka je taky úžasná.Prostě,všechny barvičky jsou hezké:-).
Shiba je taky krásný.A co americké akity?Má někdo?
Posílám fotku z výstavy z Ml.Boleslalvi,r.2007.
Dobrý den,hlásím se po velmi dlouhé době.V polovině prázdnin jsem se stala majitelkou dnes již dvouleté žíhané fenky akita inu a již nyní jsem nucena jí dát pryč.Ráda bych jí darovala někomu,kdo umí s těmito plemeny a byla by v DOBRÝCH podmínkách.Může být i s dětmi,je nekonfliktní,dobrý hlídač a je velice aktivní a hravá,takže spíš k někomu,kdo jí věnuje dostatek času,NE na hlídání objektu.Důvod darování sdělím na mailu:KristalovaPavla@seznam.cz nebo na tel.732890007.Prosím jen slušné a solidní jednání.
mamina1
napsal(a):
Dobrý den,hlásím se po velmi dlouhé době.V polovině prázdnin jsem se stala majitelkou dnes již dvouleté žíhané fenky akita inu a již nyní jsem nucena jí dát pryč.Ráda bych jí darovala někomu,kdo umí s těmito plemeny a byla by v DOBRÝCH podmínkách.Může být i s dětmi,je nekonfliktní,dobrý hlídač a je velice aktivní a hravá,takže spíš k někomu,kdo jí věnuje dostatek času,NE na hlídání objektu.Důvod darování sdělím na mailu:KristalovaPavla@seznam.cz nebo na tel.732890007.Prosím jen slušné a solidní jednání.
Dobrý večer,posouvám dál
mamina1
napsal(a):
Já sice Akitu nemám, ale tuhle krásnou hlavičku jsem vyfotila na výstavě v Mladé Boleslavi letos v létě .
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
mamina1
napsal(a):
DObrý den,nabídka platí stále.Fenka je stále k mání.
Hodí se i pro někoho,kdo je aktivní turista anebo provozuje dogtreking.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda má někdo Akitu Inu u větších zvířat ( koně ) Jak na ně reáguje atd. Zítra si jedu pro fenku a tak doufám že budou spolu zadobře Foto od majitelky.
happyhvezda
napsal(a):
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda má někdo Akitu Inu u větších zvířat ( koně ) Jak na ně reáguje atd. Zítra si jedu pro fenku a tak doufám že budou spolu zadobře Foto od majitelky.
Take máme Americkou Akitu,máte jěště někdo?? posílejte fotečky....
Foto od chovatelky.....
paja07
napsal(a):
Take máme Americkou Akitu,máte jěště někdo?? posílejte fotečky....
Foto od chovatelky.....
Naše Atinka už větší.......
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
paja07
napsal(a):
Naše Atinka už větší.......
Nějak se nikdo s těma našima Akitkama nehlási
happyhvezda
napsal(a):
Nějak se nikdo s těma našima Akitkama nehlási
www.jurko.estranky.cz
Tady neco z naší rodinky
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
racina
napsal(a):
www.jurko.estranky.cz
Tady neco z naší rodinky
No ták lidičky co pejsci ? Mate někdo Akity u koní ?