albona
napsal(a):
no to jo...mě tam chybí bernský salašnický...... je to honácký a tažný pes...
No hlavně pokud by to měla být www o PASTEVECKÝCH a honáckých psech, neměli by tam být ti ovčáci Nebo by se měl nadpis rozšířit o ovčácké a plemena doplnit o pastevecké - kteří tam chybí skoro všichni.
A pak malá technická - pokud používáš fotky stažené z netu, mělo by být napsáno buď kdo je autor, nebo kde byly fota stažené, nebo alespoň odkaz na www.
Osobně jsem ráda, když své fotky někde najdu, ale vadí mi, když se mi dotyčný na nic nezeptá a fotky prostě "vykrade"...
Jinak jako nápad dobrý, jen ať elán vydržía a stránky se plní...
monika s
napsal(a):
No hlavně pokud by to měla být www o PASTEVECKÝCH a honáckých psech, neměli by tam být ti ovčáci Nebo by se měl nadpis rozšířit o ovčácké a plemena doplnit o pastevecké - kteří tam chybí skoro všichni.
A pak malá technická - pokud používáš fotky stažené z netu, mělo by být napsáno buď kdo je autor, nebo kde byly fota stažené, nebo alespoň odkaz na www.
Osobně jsem ráda, když své fotky někde najdu, ale vadí mi, když se mi dotyčný na nic nezeptá a fotky prostě "vykrade"...
Jinak jako nápad dobrý, jen ať elán vydržía a stránky se plní...
no jo...na ostatní salašníky jsem zapomněla
takže...
bernský salašnický - honácký a tažný pes na selských dvorech
velký švýcarský salašnický - k osobní ochraně i k ochraně majetku, ale i k nahánění dobytka a také k tahu.
appenzellský salašnický - k ochraně stavení, ale i k nahánění stád dobytka
entlebušský salašnický - pes k nahánění a pasení hospodářských zvířat a k hlídání domu a jeho okolí
lucie x

albona
napsal(a):
no jo...na ostatní salašníky jsem zapomněla
takže...
bernský salašnický - honácký a tažný pes na selských dvorech
velký švýcarský salašnický - k osobní ochraně i k ochraně majetku, ale i k nahánění dobytka a také k tahu.
appenzellský salašnický - k ochraně stavení, ale i k nahánění stád dobytka
entlebušský salašnický - pes k nahánění a pasení hospodářských zvířat a k hlídání domu a jeho okolí
Galina, tohle úplně stačí, taky to je odkaz. Stačí hodit do políčka adresa a samo se ti to najde :-P
Mně spíš vadí ta fotka koně na stránkách o psech