Obojky pro narozená štěnátka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.6.2008 10:23

ahojky, mám dotázek, prodávají se obojky pro narozená miminka pejsků? Myslím ty rozpoznávací, já našla jen sadu po šesti ale miminek je devět :o) A jsou to zlatí retrívři :-)

5.6.2008 10:30

jingless napsal(a):
ahojky, mám dotázek, prodávají se obojky pro narozená miminka pejsků? Myslím ty rozpoznávací, já našla jen sadu po šesti ale miminek je devět :o) A jsou to zlatí retrívři :-)

kamarádka co měla taky jen asi 6 barev prostě zbytek nakombinovala ze 2 sad, takže bylo označení modrá, červená, modročervená..Případně červená fenka, červený pejsek.

5.6.2008 10:32

jazzinka napsal(a):
kamarádka co měla taky jen asi 6 barev prostě zbytek nakombinovala ze 2 sad, takže bylo označení modrá, červená, modročervená..Případně červená fenka, červený pejsek.

jo no to není špatné :o)

5.6.2008 12:23

jingless napsal(a):
jo no to není špatné :o)

Kde se to dá na netu najít?

5.6.2008 18:00

danarny napsal(a):
Kde se to dá na netu najít?

Tak my když jsme si brali u chovatelky štěndo tak ostatní štěňata měla kolem krku tenké nitky, různě barevné. Asi by mi přišlo zbytečné kupovat schválně obojky. Myslím že postačí různé provázky, svůj účel to taky splní

5.6.2008 18:34

dasul napsal(a):
Tak my když jsme si brali u chovatelky štěndo tak ostatní štěňata měla kolem krku tenké nitky, různě barevné. Asi by mi přišlo zbytečné kupovat schválně obojky. Myslím že postačí různé provázky, svůj účel to taky splní

Já si naopak myslím, že je to fajn. Odchovala jsem v zimě štěníky flat coated retrieverů a všem jsme při porodu dali mašličku a postupně ve čtyřech týdnech jsme je začali zvykat na obojky (dala jsem si záležet a koupila každému stejnou barvu, jako měli mašličku) a používali jsme je hlavně při focení. MAšlička se v srsti ztratí, obojek je krásně vidět a na fotkách si každý poznal to svoje štěnítko. Nehledě na to,ž e jsem koupila obojky dost velké na to, aby je štěnda nosila dost dlouho po odchodu od nás z domu. Všichni je dodneška nosí (soudě dle fotek od nových pánečků).
Není to nutnost, ale je to minimálně dárek ode mně jako od chovatele.
Přidávám fotku štěníků s obojky, kdyby měli jen provázky kolem krku, nikdo je nikdy nerozliší na fotce, byla by to jen změť černých tělíček :).
PS: pro zájemce - obojky jsem objednala ze široké barevné škály reflexních obojků od firmy Red Dingo - kromě dvou, které jsem musela vybrat jinde, barevně nevyhovaly. Obojek vyšel něco málo přes stovku pro jednoho prcka.

12.6.2008 13:10

jingless napsal(a):

já mám normální šňůrky z galanterie. Obojky od Trixie si beru teď - ale taky nám je šest málo....

Přidejte reakci

Přidat smajlík