Brno Kohoutovice - ztracená psí známka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2008 20:10

Ahoj... Dnes jsme se psem na procházce našli psí známku - je z Brna Kohoutovic.... Spolu s ní jsme našli černý obojek s bílým ornamentem, je na malého pejska, odhadem tak 20 - 25 cm kolem krku.... Takže, jestli vám chybí známka a byli jste v nedávné době na výletě v lese mezi Přibicema a Vranovicema, tak písněte na mail - albona@seznam.cz.....

12.6.2008 16:26

albona napsal(a):
Ahoj... Dnes jsme se psem na procházce našli psí známku - je z Brna Kohoutovic.... Spolu s ní jsme našli černý obojek s bílým ornamentem, je na malého pejska, odhadem tak 20 - 25 cm kolem krku.... Takže, jestli vám chybí známka a byli jste v nedávné době na výletě v lese mezi Přibicema a Vranovicema, tak písněte na mail - albona@seznam.cz.....

tak z MÚ už mi napsali majitelku i adresu, bohužel ne kontakt.....tak asi pojedu na výlet doufám, že paní bude doma...

12.6.2008 16:31

albona napsal(a):
tak z MÚ už mi napsali majitelku i adresu, bohužel ne kontakt.....tak asi pojedu na výlet doufám, že paní bude doma...

www.zlatestranky.cz

12.6.2008 19:19

mucholabka napsal(a):
www.zlatestranky.cz

bohužel, paní asi nemá pevnou linku...zkoušela jsem i jestli třeba není napsaná na manžela a nic....

12.6.2008 19:38

albona napsal(a):
bohužel, paní asi nemá pevnou linku...zkoušela jsem i jestli třeba není napsaná na manžela a nic....

Tož to je blbý, tak zkus zavolat na infolinku, třeba má mobil a je v TS.

12.6.2008 20:53

mucholabka napsal(a):
Tož to je blbý, tak zkus zavolat na infolinku, třeba má mobil a je v TS.

no dali mi adresu, tak jí to asi pošlu doporučeně poštou.... bude to asi nejjednodušší....

12.6.2008 20:56

albona napsal(a):
no dali mi adresu, tak jí to asi pošlu doporučeně poštou.... bude to asi nejjednodušší....

Albono - klobouk dolů takových lidí je příšerně málo Skvělý to čin

Přidejte reakci

Přidat smajlík