Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2008 18:10

Ahoj,
kdybyste náhodou ve svém okolí měli někoho, kdo by byl dobrým pánem pro stěňátko od "papírové" fenky irského setra, pomohlo by to.
Narodilo se jich nějak moc, 12 kousků...
Nějaké zájemce má, ale s tak velkou nadílkou se nepočítalo a jen Velmi nerada by s nimi šla na injekci. Jsou to skoro samí pejskové.
Takže kdybyste o někom věděli, ozvěte se - Linda Rauová, 776 688 380, Ráda podá bližší informace.
Dík za pomoc.

12.6.2008 19:39

ladys napsal(a):
Ahoj,
kdybyste náhodou ve svém okolí měli někoho, kdo by byl dobrým pánem pro stěňátko od "papírové" fenky irského setra, pomohlo by to.
Nějaké zájemce má, ale s tak velkou nadílkou se nepočítalo a jen Velmi nerada by s nimi šla na injekci. Jsou to skoro samí pejskové.
Takže kdybyste o někom věděli, ozvěte se - Linda Rauová, 776 688 380, Ráda podá bližší informace.
Dík za pomoc.

Hele, toto mi přišlo v práci mejlem snad před 14 dny...co to zas je za výmysl...

12.6.2008 19:59

ladys napsal(a):
Ahoj,
Dík za pomoc.

Mám takový pocit, že je to hoax......mrkněte na hoax.cz a je tam k tomu i vysvětlení.

12.6.2008 20:00

mucholabka napsal(a):
Hele, toto mi přišlo v práci mejlem snad před 14 dny...co to zas je za výmysl...

Jo? Mě to přišlo právě včera... Možná někdo shání (nebo sháněl) zájemce a přišlo to dost lidem. To víš, když to každý pošle celému seznamu v mailu, tak to je dost lidí .Ale je tam číslo, takže to asi výmysl nebude.
Jednou mi přišlo něco podobného se zlatými retrievry a to taky přišlo dost lidem

12.6.2008 20:03

ladys napsal(a):
Jo? Mě to přišlo právě včera... Možná někdo shání (nebo sháněl) zájemce a přišlo to dost lidem. To víš, když to každý pošle celému seznamu v mailu, tak to je dost lidí .Ale je tam číslo, takže to asi výmysl nebude.
Jednou mi přišlo něco podobného se zlatými retrievry a to taky přišlo dost lidem

A ty tomuještě věříš? Zájemci se obvykle shání v inzerci. Bez podobného vyhrožování. Číslo tam bývá proto, aby se někomu pomstili. Lidi pak hodně volají, bo jsou kreténi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2008 20:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

ladys napsal(a):
Ahoj,
Dík za pomoc.

"Dobrý den,

ten e-mail byl sice trochu nechtěnou iniciativou bez mého vědomí (o žádné injekci jsem neuvažovala, protože jsou to všechno štěňata s PP), ale úplná blbost to nebyla, štěňata skutečně mám. Jsou už ale všechna zarezervovaná zájemcům.

Pokud dokážete zastavit šíření uvedením v databázi hoaxů jako už neaktuální zprávy, budu vděčná, neboť denně volá 50 - 100 lidí :-) .

Zdravím
Linda Rauová"

(zkopirovano z hoax.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík